סיגלתי לעצמי הרגל שכל יום מצלמת אותם במדרגות של המעון / גן ושולחת לבעלי. בימים בהם לא מספיקה לצלם אני תמיד שולחת גם הודעה לבעלי עם שיתוף על איך היה להם בבוקר, . אם בעלי לא מקבל הודעה עד איזה 8 הוא מתעניין.
אני גם מניחה את התיק של העבודה / מחשב / אוכל בין הכסאות בטיחות מאחורה ככה שחייבת לפתוח דלת אחורית כדי לקחת את הדברים ולצאת מהאוטו.
אני מבינה את החששות שלך, בלי קשר לזה שהבן אדם טרוד או לא - לא רק המרחפים שוכחים גם האנשים הכי מאורגנים יכולים לשכוח.
אספר על עצמי משהו הזוי ואני בנאדם סופר מאורגן. תמיד אני מניחה קודם את הקטן במעון וממשיכה לגן של הגדול. בוקר אחד יצאתי באיחור מהבית ובגלל זה שלחתי קודם את הגדול. אני מתקדמת לכיוון היציאה מהעיר בדרך לעבודה. רק איזה 3 דקות מאוחר יותר הבייבי מרעיש ואני מבינה שלא שמתי אותו במעון. זה משהו שבחיים לא קרה לי, בחיים בחיים לא!!!!! הזוי ברמות ואני אומרת לך שאני אחראית. החלטתי באותו בוקר לשנות את המסלול ומתוך הרגל יצאתי מהעיר אחרי הגן. היה רדיו באוטו (מאז גם שיניתי את ההרגל, אני מדליקה רדיו / מוזיקה רק אחרי ששניהם במסגרת), היו עבודות בכביש עם מלא פועלים, צעקות ודרמות. דעתי הוסחה.
למדתי מזה שבשגרת בוקר בחיים לא משנה את המסלול הקבוע וממש ממש מקפידה להניח את הדברים במושב האחורי - כולל שלט של האוטו בתוך התיק ככה שאין לי איך לנעול את הרכב בסיום הנסיעה בלי לגשת למושב האחורי.
האמת הייתי ואני עדיין בשוק ממה שקרה, אפילו לבעלי לא סיפרתי כי מבין שנינו אני המרחפת עם בעיות קשב וריכוז קשות - אין סיבה להוסיף עוד נקודה לרעתי חחח.
בינינו, בהגעתי לעבודה הייתי שמה לב שהילד איתי בגלל החפצים שנמצאים מאחורה. אבל עדיין עצם זה שלא שמתי אותו במעון ופשוט נסעתי לכיוןן היציאה מהעיר - מזעזע!
טוב, חפרתי
אני פשוט עוד לא נרגעתי מזה.
בכל מקרה לשאלתך,
לא הייתי מבקשת מהגננת. גם ככה יש לה מלא ילדים על הראש ולא הייתי רוצה להוסיף לה עוד משהו
הייתי מציעה שבעלך יניח משהו סופר חשוב במושב האחורי אם זה שלט של האוטו או משהו קריטי אחר
ואת מצידך תתקשרי אליו כל יום תתענייני איך היה לו בפיזור
לא הייתי לוקחת את האוטו בתירוצים שונים ומגוונים - תסמכי עליו, תורידי ממך את המטלה הזאת. הוא אדם בוגר וילמד לעשות את זה הכי טוב שיש.