אני בדיכאון של סופשבוע....שובל אור

או דיכאון של חזרה הביתה....

היה לי יום ביעוסי נורא! חזרתי עכשיו מי-ם, כי היה לי תור לאורטודנט אחרי שהברזתי במשך 3 חודשים רצוף, והוא אמר לי שנוצר פיקשוש בלסת העליונה, ואם הייתי באה בתקופה שנעדרתי, אזי היא לא היתה מתרחשת.. בקיצור, אני חוששת שגם אחרי שהחרא הזה (תסלחו לי על הביטוי אבל זה באמת כזה) יעוף לי מהפה, השיניים לא יהיו ישרות, למרות שהוא הבטיח שאפשר לתקן את זה, אבל התאריך פרידה שלי מהדבר הזה  יצטרך להתארך.. במקום עוד חודשיים עוד 5 חודשים. אוףףףףףףףףףףף!

אח"כ הלכתי לאופטיקה, והתלוננתי על שאני רואה עם העדשות מטושטש, והטישטוש נשאר גם כשאני מורידה אותן, ואז התברר שהחומר שאני משתשמת בו אסור לשימוש! משרד הבריאות לא מאשר אותו!! אתם שומעים? אל תשתמשו בRENU!!! תקשיבו מה הוא עשה לי! האופטימטריסטית בדקה אותי, ואמרה שיש סיכוי שהחומר פגע לי בקרנית העין, ואולי יהיה אסור לי יותר לשים עדשות! היא שלחה אותי לרופא עיניים שיבדוק סופית...

ובכלל, הבית שלי עבר שינויים דרסטים בשבוע הזה (אמא החליפה ספות לספות צבעוניות!), וגם היישוב בכלל (תקעו גדרות!), ואחים שלי החמודים נסעו לסבתא בשבת, ולכן אני בדיכאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!

בוא נראה מי יצליח לעודד אותי....

אני לא יודעת מה איתך, אבלפלפלתי

אני ורות כבר פתחנו מועדון הדיכאון.

פלפלתי את רות - דיכאון בע"מ.

הרשמה עד מוצ"ש. ניתן להשאיר הודעה בתא קולי.

בלית בררה אני מצטרפת..שובל אור
מה עושים שם? שטים עוד יותר רחוק עם הדיכאון?
אני מצטרףאיש-זאב

איש-זאב

קשיי שינה בלילות ירח מלא

שרוי בדכאון כרוני

פחחחח קרויעלידור
אל תדאגי הכל יהיה בסדרפנאט 2המשודרג

לא צריך לדאוג יותר מדאי תבטחי בה' ויהיה בסדר

(פשוט אני עושה בדיוק על הדבר הזה פעולה בשבת אז אני מתאמן...)

משו משו... עודדת אותי בצורה יוצאת מן הכללשובל אור

כנראה שלא הבנת את משמעות הדבר! הפה שלי ישאר עקום, גם אחרי שהסכמתי לסבול שנתיים תמימות בשביל התוצאה הזו, ואני לא אוכל לשים עדשות!!

ברור שאני מקווה שיהיה טוב, אין לי בררה, למרות שעכשיו הדיכאון השיט אותי למחוזות שחורים.

חוצמיזה, עוד ביאוס- כל הכסף שלי בעובר ושב אזל! מאז שיש לי יסראכרט אני מגהצת ומגהצת בלי הרף ,והיום הוא כבר לא עבר! זה אומר שחרגתי! וכמה שאני מנסה לשמור על עצמי מהבזבזנות, אני לא מצליחה לעמוד בפיתוי. היום קניתי 3 חצאיות, מכנס וספר. במצב הזה אפילו המשכורת ה'שמנה' של בנות שרות תיגמר בצ'יק.

ועוד ביאוס- אני עוד רגע כבר שוקלת 50 והיום מדדתי חצאית במידה 34 והתברר שמזמן אני כבר לא על הסקלה הזו..  מה לעשות שיש לי אוכל ממש טוב בשרות.. אפעם לא חשבתי שיכולהיות כזה דבר אוכל טעים שאני ארצה לאכול עוד ועוד (והכוונה לאכול לא לממתקים..)

שירה - מה לעשות?פלפלתי

הדיכאון שלך ממש גורם לצחוק. זכית.

א. הפה שלך לא ישאר עקום לאורך ימים ושנים, מקסימום קצת השיניים - ואפשר לחיות עם זה.

ב. הדרך הכי טובה וקלה לשמור קצת על הכסף זה לא לגהץ, אלא להוציא מזומן ולראות אותו עובר לאט לאט..

כמו שיוצאת הנשמה.. ואז תאמיני לי שאחרי ההמחשה הזאת כבר לא תרצי להוציא יותר מידי..

ג. מידה 34 חשבת ללבוש על 50 קילו?? את נורמלית? או אנורקסית? כי זה לא הגיוני. ממש לא.

ד. * ישראכרט

לצחוק? את רוצה שאני אצחק ויראו את העוקם שלו???שובל אור

סתם.. גם כשהם היו הכי עקומות בעולם (באמת שהמצב שלי לפני היה הרבה יותר גרוע.. היה לי ניב בולט) צחקתי בלי חשבון..

ולגבי הכסף- אין לי מושג עדיין איך מוציאים מהכספומט, וזה גם עולה כסף.. ואני מעדיפה כן לגהץ כי אז אני לא מקבל עודף, שתמיד מורכב משקלים בודדים ואגורות וכו' ואז ככה הוא לא נשמר כי יש נטייה לבזבז כסף קטן.. ואם זה בכרטיס אז כל העודף נאגר שם.. תעשו ניסוי ותשמרו את כל השקלים והאגורות שאתם מקבלים מהעודף, אני הצלחתי פעם להגיע מזה ל50 ש"ח! 

מה פתאום עולה כסף??פלפלתי

הבנקים נותנים עמתלות חינם לחיילים ובנות שירות.

תבדקי את זה. כדאי.

* עמלות. יענו אין.פלפלתי
לגבי משיכת כסף, לא בררתישובל אור
אבל לגבי הכרטיס אשראי, באמת אמרו לי שקיים כזה דבר דיירקט, שממנו אפשר למשוך כסף מבלי שיגבו לי עמלות בסוף כל חודש, וכבר הזמנתי אותו בבנק אבל תמיד אני מפספסת ת'שעות של הבנק...
חחח זה יעבור...תכלת דומה לים

בקשר לעדושת- גמלי הייתה את הבעיה הזו... אבל הכל הסתדר לי אח"כ.. כי קניתי חומרים אחרים, שנקראים אופטי-פרי... זה בקבוק בצבע ירוק... הוא מעולה.. אבל---- יקררר...

ואורטודנט- לא נורא.. תסבלי עוד קצת.. זה משתלם..

לי אמרו שהטיפול שלי יהיה שנתיים, ואני מתחילה עכשיו את השנה השישית.. <וואו!! איך הזמן טס!!>

מזכיר לי את השבוע הראשון בצבאמשה
שבו -ב-א-מ-ת- התעללו בנו.

אם עוד שבוע הצרות ימשכו זה דבר אחר...
תחליפי משקפיים!ענת=)

שירה מותק!!!

אני מציעה לך שתורידי את המישקפיים הכהות שעליך עכשיו, ותרכיבי במקומן את הזוג השני, ששמו סבבה! איתם את רואה וליתר דיוק משתדלת (מעצמך אחרת זה לא יבוא לבד) לראות ומחפשת בפינות דברים טובים שקראו בעקבות זאת...

בואי נסתכל יחדיו לעבר, בעבר הלא רחוק כשיצאנו לסימנריון. היתה לך(וכן גם לי) הרגשה מתוסכלת (אם אינני טועה) שהולך להיות סימנריון ממש מדכא ולא כ"כ מהנה. ועוד בתוך החור עצמו נוחנו לראות שהמציאות היא לא רק כיף, הנאות וחויות ולכן ומכך למדנו לראות ולהגיש יותר את הטוב שבתוך ים הבנות...

כמו בסימנריון שירה, כך גם בכלל החיינו.

אנו רק צריכים לשוט(לא לתוך הדיכאון) וראות את הטוב שבעולמנו.

כי האחזבות הן דבר שלא יכול להעלם.

באפשרותנו רק לעמוד בתוקף כנגדו והוא ייבלם.

ומכאן אני שולחת לך שלל חיזוקים והמון כוחות.

מסתבר שעדיין יש לי כאלו אחרי כול העבודות...

ובברכת שבת שלום ומבורכת לכולם אני הולכת מכאן. 

את הדיכאון הזה לא סיפרתי לך..שובל אור

כי עדיין לא עיקלתי אותו כשדיברנו..

וצר לי לאכזב, אבל עד עכשיו כשאני נזכרת בסמינריון, עולה בי הרגשה ממש לא נעימה.. אני נזכרת איך הרגשתי שם כלואה, וזו אחת ההרגשות השנואות עלי.. ובשרות להפתעתי הרבה זה ממש לא כך! אני בכיף יכולה להגדיר את השבוע החולף בתור אחד השבועות הטובים ביותר בחיי, אבל זה לא שלא קרו לי דברים לא נעימים.. היו קצת פאדיחות עם הבנות בדירה, ובמועדונית גם היה משו שאיכזב אותי (אין לי כוח לפרט),אבל בשני התחומים האלה התגברתי, ודווקא ההתגברות גרמה לי להרגיש טוב.. מין כזה סיפוק.

חוצמיזה שבאפרת אני יכולה ללכת לאן שאני רוצה! כל הטבע שם פרוס לפני.. והייתי בבת עין! היה פחד לא נורמלי, כי אני והודיה (קטיף) נתקענו בלי טרמפים והיא כמעט רצחה אותי (במקום הערבי בטרמפ..) שסחבתי אותה למקום ההזוי הזה בשעה ההזוייה הזו...

אבל בסמינריון ממש לא יכלתי..

וואי טטביעי אותם....לידור

חחחחחחח

"וזכינו לקבל שבתות מתוך שמחה"....

ואני בדיכאון של שעמום ותחילת שבוע!!!!!!!!!!!!!!!!! (ל"תיהודה
משעמם?! איך יכול להיות משעמ"ם במוצ"ש?תכלת דומה לים
ובקשר לזה שמתחילים שבוע- תשכור שקצת מהנשמה היתרה נשאר ממך- עד לשבת הבאה!! <אני חושבת.. או עד ליום שלישי...>
דיכאון תחילת שבוע... חח מכירה ת'הרגשהפליץ

יש לנו מחר לווובהההה

שזה מתמטיקה... למורה קואים לוובההה...

או לובלה... איך שבא לכם... העיקר במבטא רוסי!

וגם אנגלית! הלן משגעת אותי... יש לה מבטא דרום אפריקאי והיא מדברת בקצב של קטיושה!

בלעעעע בצפר... קשה להיות שישיסטית

כל כך מוכר (רק הפוך - תחילת שבוע)משה
זה מה שקורה ביום ראשון, כשמחכים לאוטובוס או לרכבת שתיקח אותי לכלוב... אחרי שהספקתי כל כך הרבה בסוף השבוע.
לי בקשר לאורטונדט היה משהו יותר גרוע.....צביקה

אחרי שעברתי לפלטה הייתי שם את הפלטות בכיס כי לא היה לי נוח ללכת עם הקופסא שלהם.  אחרי די הרבה זמן נשברה לי אחת הפלטות.... ואת הפלטה שניה איבדתי בגוש קטיף בלילה לפני הפינוי כך שלא יכלתי לחפש (בתקופה שהייתי בגו"ק לא יכולתי בכלל ללכת לאורטודנט כי אני מחיפה).

ב"ה השיניים שלי די ישרות....

מסכן...איש-זאב
הנה סיפור יותר גרוע על אורטודנט...שובל אור

המורה שלי סיפרה לי פעם שהאורטודנט של הבן שלה נהרג באופן פתאומי.. וכל הפציינטים שלו נאלצו לשלם מחיר מלא לאורטודנט אחר, או להישאר לעד עם הגשר...

לכן אני מברכת את כל האורטודנטים- עד 120 שנה, ואם האורטונדט שלכם כבר מתקרב לגיל הזה, כדאי אפילו לא להתחיל איתו...

אווי זוועה..פטרוזיליה
בדרך כלל אני יותר שמח שנגמר השבועמכאל 2 3אחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך