או דיכאון של חזרה הביתה....
היה לי יום ביעוסי נורא! חזרתי עכשיו מי-ם, כי היה לי תור לאורטודנט אחרי שהברזתי במשך 3 חודשים רצוף, והוא אמר לי שנוצר פיקשוש בלסת העליונה, ואם הייתי באה בתקופה שנעדרתי, אזי היא לא היתה מתרחשת.. בקיצור, אני חוששת שגם אחרי שהחרא הזה (תסלחו לי על הביטוי אבל זה באמת כזה) יעוף לי מהפה, השיניים לא יהיו ישרות, למרות שהוא הבטיח שאפשר לתקן את זה, אבל התאריך פרידה שלי מהדבר הזה יצטרך להתארך.. במקום עוד חודשיים עוד 5 חודשים. אוףףףףףףףףףףף!
אח"כ הלכתי לאופטיקה, והתלוננתי על שאני רואה עם העדשות מטושטש, והטישטוש נשאר גם כשאני מורידה אותן, ואז התברר שהחומר שאני משתשמת בו אסור לשימוש! משרד הבריאות לא מאשר אותו!! אתם שומעים? אל תשתמשו בRENU!!! תקשיבו מה הוא עשה לי! האופטימטריסטית בדקה אותי, ואמרה שיש סיכוי שהחומר פגע לי בקרנית העין, ואולי יהיה אסור לי יותר לשים עדשות! היא שלחה אותי לרופא עיניים שיבדוק סופית...
ובכלל, הבית שלי עבר שינויים דרסטים בשבוע הזה (אמא החליפה ספות לספות צבעוניות!), וגם היישוב בכלל (תקעו גדרות!), ואחים שלי החמודים נסעו לסבתא בשבת, ולכן אני בדיכאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!
בוא נראה מי יצליח לעודד אותי....