שנים שאני לא מוצאת את עצמי מקצועית...
עובדת בכל מיני דברים זמניים . שלא באמת מכניסים כסף. בעלי מפרנס מרכזי. ברוך ה' והוא כל כך מצליח וכבר בניהול... מקנאה בו האמת... אוף... משתדלת לפרגן ולשמוח עבורו.
ואני .. אני כל חיי מאז החתונה בהיריון לא מתפקדת מרוב הקאות מפילה עוברים כמה פעמים. בהיריונות מאוד קשים. . של הקאות ושל כאבי תופת בגוף ... ושל דיכאונות בגלל המצב ההורמנלי והפיזי.. וזהו. סיומתי ללדת. והרגשתי שמצאתי את התחום שלי. ברוך ה' גם ככה יש לי תואר ראשון שלא מעניין אותי ואני לא רוצה לעולם לעסוק בו. אבל יש לי השכלה אקדמית.
וכרגע עם כל הקשרים וכל מה שיש לי אני לא מוצאת עבודה. רק שומעים שאני יכולה לעבוד עד 15:00 כי מה לעשות שיש לי 2 קטנטנים שצריכים שאאסוף אותם אז אולי בגלל זה לא חוזרים אלי. בעלי מגיע בלילות או בערבים. אז כל הגידול של כולם ברוך ה' עלי. אבלזה תוקע אותי. אין לי עזרה כרגע. ולא קשה לי כמו שקשה שאני תקועה בבית. מרגישה עצבות וצער.
מחפשת אמפטיה בעיקר אל תשפטו. עיצות התקבלו. התינוק איתי לא הכנסתי אותו לשום מסגרת כי אין לי עבודה וזה עולה מלא ולא נעמוד בזה. הוא כבר היה שנה לפני חודשיים.
ושוב הבו עיצות חכמות. אני מרגישה בתחתית. כולן מתקדמות עובדות. ואני איכשהו שם מאחורה תקועה. הייתי בריאיון והרגשתי שהמשרה תפורה עלי. והם לא חזרו אלי ואני רדפתי אחריהם. עבר חודש פלוס ואין לי מושג למה לא חזרו אלי. אני בחורה עם מלא מנוע מוטיבציה תקשורת בין אישית חמודה סימפטית. חכמה. יסודית. מוצלחת ..
תתפללו עלי כבר. המצב הזה לא משתנה מהחתונה. אני כל כך שואפת להתקדם סוף סוף...
תודה רבה