סיפור בהמשכים חדשלידור

כמו הקודם, אבל נא לשמור על הכללים, אחרת זה הורס הכל!!!

אז נחזור על כמה כללים שלא היו ברורים בפעם הקודמת-

# אין לקרוא את הסיפור עד ל50 המשכים

# אם המשכת- צריך שלפחות 2 ימשיכו לפניך!!!

# אין כזה דבר לא נראה הגיוני!! זה הקטע פה!!

# להגיב בהודעה, לא בכותרת... !!!!

יא-ללה!! נתחיל!!!

$$$$$$$$$$$$$$$לידור

יום אחד אורי הלך לאורך חוף הים....

מתחילאיש-זאב
פעם היה אדם מאוד בודד ואומלל,כל הזמן האשימו אותו על עברות שלא ביצע (ואני מקווה שכולם יודעים למי הכוונה...)
המשך:לידור

אולי זה הי'ה כי הוא הי'ה בעל עבר פלילי, או שסבא שלו הי'ה פושע, או סתם בגלל שהוא הי'ה מכוער

(: ; ; (: ; ; ;(: ; צביקה
אופס....שלחתי בטעות הנה ההמשך:צביקה
ולכן כל ימי חייו היה רדוף ע"י המשטרה שם המשפחה היה שמור במשטרה אצלם וכל ילד שנולד במשפחה הצטרף אוטומטית לרשימה
המשךאיש-זאב
למרות שהוא היה אדם רודף צדק (קצת קשה כשכולם רודפים אותך)
^^פליץ
עד שהמשטרה החליטה די! נמאס לעקוב אחרי המשפחה הזאת... בואו נעזוב אותם בשקט...
המשךאיש-זאב
אבל,שוטר אחד צעיר במיוחד ועקשן במיוחד,החליט שיש משו חשוד בטיפוס הזה,הוא נעלם כל חודש...
ע"פ החוקים צריך לחכות שתי תורות לפני שאתה כותב שוב (ל"תצביקה
כן,אבל היא כתבה את זה במקומי ככה שזה נחשב שאני לאאיש-זאב
כתבתי כלום
?????????רומ"י

באמצע החודש, ועקבותיו נעלמות בפתאומיות מפתיעה..

לילה אחד, הוא החליט לעקוב אחריו..

^^פליץ

אבל אשתו לא נתנה לו!

היא החליטה שהוא צריך להישאר בבית ולעזור לקלח את הילדים, שום חקירה משטרתית ושום נעליים.

המשך...יסכלוש2
אך השוטרים גררו אותו משם לקול בכיים של בנו דוד'ל ואשתו דבורי המסכנה..
המשך:איש-זאב
לאחר שנגרר כברת דרך מסולעת ומשוננת,מלאה בקוצים שנשכרו במיוחד כדי לשרוט את ברכיו,קרע את השוטרים מעליו ופתח בדהרה תוך כדי צעקות "הייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא"
3333333>>>>>><<<<<<צביקה

אך כנראה שלבישי מזל המזל מתאכזר עד הסוף, הוא נפל לתור בור מים, שהגיעו עד מותניו, והוא שמע מעליו קולות של אנשים....להסגיר את עצמו??או אולי עדיף לחכות לבוקר??לפחות יש לו מים...

..........!!!!!!!........קופיקו

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

נחש מים!!!!!!!!!

מה אני עושה עכשיו? הוא חשב...

...אליהו הנביא

הוא חשב לעצמו, אולי זה נחש יהודי?! טוב שווה לנסות, הוא אמר לעצמו.

ואז הוא קרא בקול...

.......................מור

אלוקים תציל אותי מה אני עושה....

יש לי רעיון! אני אזרוק לו מהאוכל לדגים שהחבאתי בכיס. נקווה שזה יעזור לי להסיח את דעתו....

()()()()()רומ"י

טוב.. זה לא היה רעיון טוב כ"כ...!!!!

אההההההההההה!!!!!!

;;) ׂאנונימי (פותח)
פתאום קפץ אלי אדם.... בעצם לא אדם.... מפלצת שהתחפשה לאדם. היא פתחה את פיה..... 
המשךאיש-זאב

ובלעה אותי,בתוך הבטן היה חשוך וקר,בפנים היה קוסם שהסכים לעזור לי,אז ביקשתי שיתן לשנינו לצאת החוצה,ומצאתי את עצמי יחד עם הקוסם מול זאב ענק...

&&&&רומ"י

אבל הזאב ידע מי אני באמת..

הוא הריח..

כך שבמזל, הוא טרף רק את הקוסם,

אבל..

המשך~רבקי~
אבל עכשיו נשארתי עומד לבד מול דרקון אימתני ומצונן, שלא יודע מה לעשות עם עצמו ודרש שהקוסם יעזור לו, ועכשיו אני צריך לעזור לו!!! ואני בסה"כ ילד בן 13 ...!
מה עכשיו??אנונימי (פותח)
שלפתי מכיסי סכין, באותו הרגע נזכרתי בדוד המלך שעמד מול גלית החמוש היטב ודוד החמוש באבנים בלבד... ה-ה' יהיה בעזרי?? 
המשךאיש-זאב
זרקתי את סכיני במסלול ישר עם שני פרסות והצטלבות אל מיצחו הענק
^^^^רומ"י

אבל הוא בדיוק הסתובב כי אביחי קרא לו מאחורי..

(ולמה דוקא אביחי? אין לי מושג..)

המשך.............יסכלוש2
ניצלתי את אותו הרגע וזנקתי אל הארון, הוצאתי את האקדח מהמחבוא המוסתר.  באותו רגע נפתחה הדלת...
המשךאיש-זאב
כיוונתי את האקדח לדלת,הוא רעד בידי,יד שעירה גיששה באוויר ומחוש ארוך עם עי בקצה הביט בי
$$$$$נופניק אבלפניך
הסתכלנו אחד על השני שניות  ארוכות ואז קרה דבר בלתי צפוי  לחלוטין...
~~~~~~~רומ"י

חושך!

לא ראינו דבר..

פתחתי וסגרתי את עיני אך כלום לא השתנה

קירבתי את ידי אל עיני אך לא ראיתי דבר..

המשךאיש-זאב
לפתע הציף אור גדול את החדר ובמרכזו דמות לבנה וגבוהה
*******אליהו הנביא
הדמות קצת דמתה למשה הגנן. אבל משה מת מזמן. טוב זהו עצם העניין.
.............יהודה
וזו העצם של הכלב, פה קבור הכלב...
המשךאיש-זאב
זינקתי לאחור וצנחתי בצניחה חופשית על ערימת גללים
המשך 2דב

מסתבר שצנחתי על פנצ'ריה 

הגלגלים הפכו תוך כמה דקות ל

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@יסכלוש2

למדורה ענקית. חולצתי התחילה להשרף, קפצתי והורדתי אותה מיד.

הצילו! זעקתי, אך לא היה מי שישמע אותי..

טוב שלא הגזמת עם ה-@.. המשך-רומ"י

לאט לאט התחלתי להשרף כולי..

איבדתי את ההכרה

000999888660960890689806909צביקה
טוב, זה הסוף של כל גפרור חשבתי לעצמי בעצב, נהנה מחום השריפה, אוף העשן הזה ממש מעצבן, כשהגיע למחשבה האחרונה הוא כבר היה ...
...............יהודה
ממש מאחוריך ואז תצטרך לברוח מהר...
המשךאיש-זאב

הנהנתי בראשי ופסעתי אט אט אל פתח המערה,הכל חשוך מסביב,קר לי ואני רטוב,ופתאום..אני שומע צעקה "תן לו בגונג"

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!עתניאל בן קנז

אההההההההההה פיפסת אהוו אהוו פיספסת אהוו פיספסת עשית מהומה...חייך למצלמה..

ואז אני רואה את השמן עם הסיגר תוך שניות אני מזנק לו על הצוואר ו..

^^פליץ
ו......... קאאאאבום!!!!!! הסיגר מתפוצץ ואתם שניכם עפים לירח ועושים כזה... איך בחיאת רבאק אנחנו יורדים מכאן?????
666עינהוןגדכחעכמיסכלוש2

פתאום נשמע רעש מאחורינו וצרחה שהקפיאה את דמנו

נשכבנו מהר על הרצפה....

כשמגיעים ל-50 מפסיקים? ;המשך-רומ"י

המקום שרץ מפלצות למיניהן!!

מתחת למקום עליו שכבנו, קמה ועלתה..

המשךאיש-זאב
מפלצת שעירה ושפיצית שעלתה מערימת האשפה שלפננו,לא איבדתי את עשתונותי ו
*-*-*-*-*-*אליהו הנביא
צעקתי לעברה "לא אני לא אתן לך. זה המסטיק האחרון שיש לי. וחוץ מזה..." 
#######רומ"י

..מסטיק זה ממש לא בריא!!"

"לא בריא, שמובריא.. תביא מסטיק עכשיו!!!!!!!"

המשךאיש-זאב
נכנעתי והושטטי לו בזוקה משומש במצב טוב,הוא נרגע ואני המשכתי ללכת
1234יסכלוש2

עברתי לרחוב הצדדי, פתאום גיליתי שגם שם יש כלב עם שלושה ראשים!

"נו.. מזה הפסוק הזה נגד כלבים?"  חשבתי ביאוש...

=)=)=)=)אנונימי (פותח)

בע"ה ובהשתדלותנו גוש קטיף והשומרון עמונה חברון ימית וירושליםלא נשכח אל נסלח! תובב"א!

נווווווווו, מה איזה פסוק זה, יש בו איזה משו באמצע, " לא יחרץ כלב" נוווווווווווווווווו

הכלב התקרב לעברי במהירות עצוומה!!!

המשך:לידור

אז פתאום נזכרתי שזה כלב מסוג לברדור שבכלל לא נושך ילדים.... הכלב המשיך להתקרב א-לי...

המשך-רומ"י

הוא כישכש בזנב, וכשהגיע אלי הוא קפץ עלי בשמחה

אבל שמתי לב ש..

היה כתוב בכללים[:HoDi
שצריך לכתוב עד 50 המשיכים..אז זהו נגמר הסיפור הזה..תתחילו חדש...
טוב,אני אכתוב את זהאיש-זאב
והסיפור הראשון בדרך,אני גומר אותו
גמרתי ושמתיאיש-זאב
אבל אין סיום!צביקה
הסיפור ברצף:יסכלוש2

יום אחד אורי הלך לאורך חוף הים....פעם היה אדם מאוד בודד ואומלל,כל הזמן האשימו אותו על עברות שלא ביצע (ואני מקווה שכולם יודעים למי הכוונה...)
אולי זה הי'ה כי הוא הי'ה בעל עבר פלילי, או שסבא שלו הי'ה פושע, או סתם בגלל שהוא הי'ה מכוערולכן כל ימי חייו היה רדוף ע"י המשטרה שם המשפחה היה שמור במשטרה אצלם וכל ילד שנולד במשפחה הצטרף אוטומטית לרשימה
עד שהמשטרה החליטה די! נמאס לעקוב אחרי המשפחה הזאת... בואו נעזוב אותם בשקט...
אבל,שוטר אחד צעיר במיוחד ועקשן במיוחד,החליט שיש משו חשוד בטיפוס הזה,הוא נעלם כל חודש...באמצע החודש, ועקבותיו נעלמות בפתאומיות מפתיעה..לילה אחד, הוא החליט לעקוב אחריו..אבל אשתו לא נתנה לו! היא החליטה שהוא צריך להישאר בבית ולעזור לקלח את הילדים, שום חקירה משטרתית ושום נעליים.אך השוטרים גררו אותו משם לקול בכיים של בנו דוד'ל ואשתו דבורי המסכנה..
לאחר שנגרר כברת דרך מסולעת ומשוננת,מלאה בקוצים שנשכרו במיוחד כדי לשרוט את ברכיו,קרע את השוטרים מעליו ופתח בדהרה תוך כדי צעקות "הייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא"
אך כנראה שלבישי מזל המזל מתאכזר עד הסוף, הוא נפל לתור בור מים, שהגיעו עד מותניו, והוא שמע מעליו קולות של אנשים....להסגיר את עצמו??או אולי עדיף לחכות לבוקר??לפחות יש לו מים.. אאאאההההההההההההההההההההה   נחש מים!!!!!!!!!  מה אני עושה עכשיו? הוא חשב...  הוא חשב לעצמו, אולי זה נחש יהודי?! טוב שווה לנסות, הוא אמר לעצמו.  ואז הוא קרא בקול...   אלוקים תציל אותי מה אני עושה....   יש לי רעיון! אני אזרוק לו מהאוכל לדגים שהחבאתי בכיס. נקווה שזה יעזור לי להסיח את דעתו....   טוב.. זה לא היה רעיון טוב כ"כ...!!!!   אההההההההההה!!!!!!פתאום קפץ אלי אדם.... בעצם לא אדם.... מפלצת שהתחפשה לאדם. היא פתחה את פיה.....  ובלעה אותי,בתוך הבטן היה חשוך וקר,בפנים היה קוסם שהסכים לעזור לי,אז ביקשתי שיתן לשנינו לצאת החוצה,ומצאתי את עצמי יחד עם הקוסם מול זאב ענק...   אבל הזאב ידע מי אני באמת..    הוא הריח..   כך שבמזל, הוא טרף רק את הקוסם,   אבל..אבל עכשיו נשארתי עומד לבד מול דרקון אימתני ומצונן, שלא יודע מה לעשות עם עצמו ודרש שהקוסם יעזור לו, ועכשיו אני צריך לעזור לו!!! ואני בסה"כ ילד בן 13 ...!  שלפתי מכיסי סכין, באותו הרגע נזכרתי בדוד המלך שעמד מול גלית החמוש היטב ודוד החמוש באבנים בלבד... ה-ה' יהיה בעזרי?? 
זרקתי את סכיני במסלול ישר עם שני פרסות והצטלבות אל מיצחו הענק  אבל הוא בדיוק הסתובב כי אביחי קרא לו מאחורי..ניצלתי את אותו הרגע וזנקתי אל הארון, הוצאתי את האקדח מהמחבוא המוסתר.  באותו רגע נפתחה הדלת...
כיוונתי את האקדח לדלת,הוא רעד בידי,יד שעירה גיששה באוויר ומחוש ארוך עם עי בקצה הביט בי כיוונתי את האקדח לדלת,הוא רעד בידי,יד שעירה גיששה באוויר ומחוש ארוך עם עי בקצה הביט בי חושך!  לא ראינו דבר..  פתחתי וסגרתי את עיני אך כלום לא השתנה  קירבתי את ידי אל עיני אך לא ראיתי דבר..לפתע הציף אור גדול את החדר ובמרכזו דמות לבנה וגבוהה  הדמות קצת דמתה למשה הגנן. אבל משה מת מזמן. טוב זהו עצם העניין.
וזו העצם של הכלב, פה קבור הכלב...
זינקתי לאחור וצנחתי בצניחה חופשית על ערימת גללים
מסתבר שצנחתי על פנצ'ריה  הגלגלים הפכו תוך כמה דקות ל למדורה ענקית. חולצתי התחילה להשרף, קפצתי והורדתי אותה מיד.  הצילו! זעקתי, אך לא היה מי שישמע אותי..  לאט לאט התחלתי להשרף כולי..  איבדתי את ההכרהטוב, זה הסוף של כל גפרור חשבתי לעצמי בעצב, נהנה מחום השריפה, אוף העשן הזה ממש מעצבן, כשהגיע למחשבה האחרונה הוא כבר היה ...  ממש מאחוריך ואז תצטרך לברוח מהר...  הנהנתי בראשי ופסעתי אט אט אל פתח המערה,הכל חשוך מסביב,קר לי ואני רטוב,ופתאום..אני שומע צעקה "תן לו בגונג"  אההההההההההה פיפסת אהוו אהוו פיספסת אהוו פיספסת עשית מהומה...חייך למצלמה..   ואז אני רואה את השמן עם הסיגר תוך שניות אני מזנק לו על הצוואר ו........... קאאאאבום!!!!!! הסיגר מתפוצץ ואתם שניכם עפים לירח ועושים כזה... איך בחיאת רבאק אנחנו יורדים מכאן?????
פתאום נשמע רעש מאחורינו וצרחה שהקפיאה את דמנו  נשכבנו מהר על הרצפה....  המקום שרץ מפלצות למיניהן!!  מתחת למקום עליו שכבנו, קמה ועלתה..מפלצת שעירה ושפיצית שעלתה מערימת האשפה שלפננו,לא איבדתי את עשתונותי וצעקתי לעברה "לא אני לא אתן לך. זה המסטיק האחרון שיש לי. וחוץ מזה..." 
מסטיק זה ממש לא בריא!!"  "לא בריא, שמובריא.. תביא מסטיק עכשיו!!!!!!!"נכנעתי והושטטי לו בזוקה משומש במצב טוב,הוא נרגע ואני המשכתי ללכת עברתי לרחוב הצדדי, פתאום גיליתי שגם שם יש כלב עם שלושה ראשים!  "נו.. מזה הפסוק הזה נגד כלבים?"  חשבתי ביאוש...  נווווווווו, מה איזה פסוק זה, יש בו איזה משו באמצע, " לא יחרץ כלב" נוווווווווווווווווו הכלב התקרב לעברי במהירות עצוומה!!!אז פתאום נזכרתי שזה כלב מסוג לברדור שבכלל לא נושך ילדים.... הכלב המשיך להתקרב א-לי... הוא כישכש בזנב, וכשהגיע אלי הוא קפץ עלי בשמחה  אבל שמתי לב ש..

תודהאיש-זאב
רק חבל שלא מחקת את הכפולים
נחמד...תשתדלו פעם הבאה להפחית במספר המפלצות ;(: (לצביקה
חח[:HoDi
נשתדלאיש-זאבאחרונה
זה לא נשלט,אתה יודע
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך