לא יודעת למה מרגישה צורך להעלות את זה לכאן
ואני מניחה שרובכן לא מסתובבות באינסטגרם/פייסבוק
אבל באלי להשמיע את המחשבות שהולכות איתי כל פעם מחדש שאני נופלת לגלילה, בעיקר באינסטגרם
שונאת לגלול ושונאת לראות סטורי של "אושיות" רשת, אבל כשריק לי בפנים זה משקיט קצת את הלב, אבל אחר כך הכל בפנים רועש
פשוט לאאאא מצליחה להבין
מה העניין של נשים כל הזמן להראות מה יש להן בחיים, איך הכל מושלם, לפרסם סרטונים איך הן מספרות לבעל שהן בהריון (זה לא אמור להיות ברור מאליו שזה הדבר הכי אישי ופרטי שיש?)
מחצינות את הזוגיות שלהן, את הילדים שלהן, את הבית הנוצץ שלהן ואפילו מראות קטעים מטיפול זוגי/אישי (!!)
ולא, זה שאת מצלמת גם ערימת כביסה מאחורייך ואומרת יאו איזה באלגן יש לי, לא מנחמת אותי
כל הזמן אומרות שהן עמוסות ואין להן זמן לנשום
ואני מרגישה כל כך דפוקה שיושבת ומסתכלת עליהן, כאילו אין לי חיים משל עצמי- וב"ה יש לי והרבה!!
אני לא יודעת למה זה כל כך מפעיל אותי (אני יודעת, אבל לא מבינה למה עד כדי כך, החיים שלהן וזכותן ובחירה שלי להסתכל)
אני פשוט לא מבינה איך מישהי רגילה הופכת להיות דמות להערצה, שבנות אשכרה מרגישות החברות הכי טובות שלה בעולם ןהיא בכלל לא מכירה אותן
וגם לא מבינה את החוסר רגישות הזאת.
אני באופן אישי הכי משתדלת להיות רגישה לאנשים סביבי כי יודעת שלכל אחד יש חוסר בחיים ובחיים אני לא ארצה שמישהי תכאב בגללי
אבל הן מראות כל מה שאפשר. כל מה שזז.
כל יום כמובן לןק אחר ממעצבת אחרת
ויותר מתסכל שנראה שהעולם ממש סבבה עם זה ורק אני משתגעת מהדבר הזה
בעיקר הייתי מצפה מנשים דתיות
שיגלו קצת יותר רגישות
שיביאו לפחות תוכן יותר ערכי ופחות מחצין
לא יודעת מה הסיבה של הפוסט הזה.
פרקתי