אני משתגעדן גאול
השמאלנית נאווה רוזוליו כתבה את הציוץ המנוול הבא- "אוכלי המוות חוגגים את הטבח בתאריך העברי...", מייד כשנתקלתי בזה חיפשתי בגוגל איזו התייחסות מצד אנשי ימין אבל נאדה, אני פשוט משתגע איך נותנים לציוץ כזה להישאר כך מהדהד באוויר? אני גם נורא עצוב, כי עם יריבים פוליטים כאלה אין אפשרות אחרת חוץ ממלחמת אזרחים, מה עושים, לעזאזל?
יש אנשים ממורמרים בעולם מסיבות פרטיות והםקעלעברימבאר
רוכבים על גבי הפוליטיקה להוציא את המרמור שלהם. לא צריך להתייחס. מקסימום להמליץ להם על פסיכולוג טוב
כן, אבל הרשעותדן גאול
תשמע, אני בדרך כלל לא מתרגש מדברים של שמאלנים כאלה ואחרים אבל הרשעות והשטניות של הציוץ הזה הוציאו אותי מכליי
זה לא רשעות. זה מרמור שמתפרץ בצורה כזאת.קעלעברימבאר
אני מרחם פשוט על אנשים כאלה, עצוב
צריך להגיב לכל משוגעת?זיויק
והציוץ של עידית סלימן, מה איתו?נעמי28

מטומטמים יש בכל הצדדים.

חבל לתת לקיצונים חסרי מוח וטאקט במה, ובטח שלא להשליך את ההתנהגות שלהם על אוכלוסיה גדולה וטובה.

אין שום צורך במלחמת אזרחים, הרוב המוחלט של העם טוב ובדעות די דומות.

סימטריה קצת מנותקתזיויק
נראה לי
כי היא בצד הלא נכון של המפה?נעמי28

אני נגד הדברים ששתיהן אמרו, אבל התופעה הזאת קיימת בשני הצדדים לצערי.

אז אין אמת?זיויק
אין אמת מוחלטתנעמי28

בטח לא בפוליטיקה המורכבת שלנו.

ואיך זה קשור לדיון? מי שהאמת בידו יכול להתבטא איך שבא לו?

כשטלי גוטליב קוראת למפגינים "משועממים, נשים אפורות ונטולות איפור" כשעומדות שם אימהות החטופים, שמפגינות בשביל הבנים שלהם שנמקים בעזה, זה סבבה?

וכשזה מגיע מנבחרי ציבור זה הרבה יותר חמור.

בעיניי זה משפט מפחידזיויק
אין אמת מוחלטת בין מרצ לבין למשל ערכים יהודיים? העולם הפקר?
מה אתה מגדיר כערכים יהודים?נעמי28

יש תורה אחת ועדיין, החרדים, הציונות הדתית, אנשים שבעד העסקה וגם סאטמרים שלוקחים חלק בהפגנות של פרו פלסטינים, כולם מאמינים באותה תורה ועדיין כל אחד מהם חושב אחרת.

(ובאופן כללי זה דיון שלא קשור

אני משאירה המון מקום לספק בקשר למושג 'אמת'.

האמונות והדעות שלנו מושפעות מאוד מהסביבה שגדלנו בה.

לרוב אדם לא ישנה את דעתו אלא אם כן הוא חווה טראומה או משבר גדול מהסביבה.

וכל אחד בטוח שהתמזל מזלו והאמת המוחלטת אצלו.

רק העובדה הזאת בעצמה גורמת לי להטיל ספק ברעיון של אמת מוחלטת.)

תמיד אפשר לפרק כל דברזיויקאחרונה

אז בואי נדבר על הבסיס.

מציאות ה'

שבת

המושג עם ישראל

וכו'

אלו דוגמאות לאמת

זו תמיד השאלהנקדימון
האם לענות ולתת הד נוסף אך מתחרה או להתעלם ולקוות שיכלו מאליהם. 
מה???הסטורי

יאיר אנסבכר הכריז על הקמת מפלגה חדשה: "אורות השחר" | ערוץ 7

רק זה היה חסר לנו, עוד רסיס מפלגה.

בשיחה הזאת:

#731 ד"ר יאיר אנסבכר - "נתניהו משחק בנו משחקי הכס" | הסיבה האמיתית שדוד זיני לא ימונה לראש השב"כ

הוא הכריז שנתניהו לא יתקוף באירן (שבועיים לפני) ולא ימנה את זיני. למי שאין כח להקשיב לכל, תגללו לחמש דקות האחרונות.

נשמע כמו השם של השבט החדש בבני עקיבא עוד שנתייםקעלעברימבאר

או של ישיבה

או של בי"ס יסודי לבנות..נוגע, לא נוגע
מגוחךזיויק
שחר של יום חדשאיתן גיל

אנסבכר מזהה את השבר בציונות הדתית- המפלגה, ומוסיף עוד קיסם למדורה.

הוא עוד משיח בעיני עצמונקדימוןאחרונה
לא הוא, לא פייגלין, ולא כל האנשים עם אותו ריח.
הם שתו ושותים לו את הדם מידי יום, בכפיתאיתן גיל

אבל כשאחת משלהם סרחה ונעצרה על ידי המשטרה, היא זכאית להליך הוגן, ולהנות מחזקת החפות. בלה בלה בלה...

יאמר לזכותם שהם לא זורקים אבן אחר הנופל (ת).

כמו אצלנו.

איך שהם התנהגו עם חיים לוינסון,מראה שהם זורקים אבןמתוך סקרנותאחרונה

הרבה יותר מהצד שלנו.

גם בה הם יודעים להתעלל.

https://x.com/JoshBreiner/status/1986720836267516041

להבנתי, כפפות המשי מבחינה משפטית, הם כנראה כי מבינים שיש לה חומרים על עוד אנשים.

לא הבנתי את המשמעות של מינוי השופט קולהכמו🐌תמס

למה צריך שופט שיחקור?

זה לא תפקיד המשטרה לחקור, ותפקיד השופט לשפוט?

מישהו יכול להסביר לי  בבקשה?

אם הבנתי נכון ( לא כגאי להתלכלך בזה!)נפש חיה.

חיפשו מישהו מחוץ לסיפור הזה

שיוכל להסתכל ולהביא זווית ראיה שונה

כזאת שתגרום לזה שהסיפור הזה ייגמר בטוב

ולא רק לצד מסויים.

תודה!כמו🐌תמס

הנה תשובה מהערוץ

"הדיפ סטייט טובע, היועמ"שית צריכה להיחקר"

ואת צודקת, לא כדאי להתלכלך בזה

התחושה היא שאי אפשר להאמין לאף אחד...

הוא לא במקום המשטרה, אלא במקום הפרקליטותהסטורי
לכל חקירת משטרה יש פרקליט מלווה, המשטרה אמנם חוקרת, אבל בסופו של דבר, החלטות האם להגיש כתב אישום ועל מה - נמצאות בפרקליטות. ככל שהחקירה בנושאים ציבוריים יותר חשובים, הדרג בפרקליטות שמלווה עולה והמעורבות שלו משמעותית יותר. כשמדובר על בכירים, מי שמקבל החלטות זה היועמ"ש עצמו.

במקרה הזה היועמ"שית אמורה להיות חשודה בעצמה, כמי שהבטיחה לבג"ץ שהיא תלווה את החקירה של הדלפת שדה תימן, שכפי שידוע היום החתול חקר את השמנת ו'לא מצא' מי הדליף.

לכן ממנים שופט בדימוס, שיהיה אחראי במקום היועמ"שית העבריינית.

הסנדלר מזמן יחף, לכן מחפשים יצרן אחר של נעליים?נפש חיה.
דווקא פשוט להביןפ.א.

כל חקירה פלילית מתבצעת בליווי משפטי.

עבודה משותפת של חוקרי משטרה עם עורכי דין עד לגיבוש כתב אישום, בהתאם לממצאים של החקירה ויכולת להוכיח ולבסס את העבירות וסעיפי האישום בבית משפט.  

אם מגיעים למסקנה שאין בסיס להאשמות פליליות, הפרקליטות היא זו שסוגרת את הפרשה ללא אישום  

ככל שמעמד הנחקרים והנאשמים בכיר יותר - כך מעורבים בכירים יותר בפרקליטות המדינה בחקירה המשטרתית.  

חקירת גיבורת הפרשייה, בגלל המעמד המאוד בכיר של המעורבים בהיררכיה המשפטית במדינה- היתה אמורה להתנהל בפיקוח ישיר של היועמ"ש לממשלה.

(בדומה לליווי של אביחי מנדלבליט כיועמ"ש לממשלה את חקירות נתניהו, אלוביץ והאחרים).  

בגלל אופי המקרה, העבירה, הקרבה האידיאולוגית בין העבריינים לכאורה והיועצת המשפטית לממשלה, שמאל מול ימין, יש חשד לא מופרך שהיועמ"שית תמסמס ותמרח.  

לכן שר המשפטים, יש להניח מתוך סמכות הנתונה לו, בחר להטיל את האחריות המשפטית על ליווי החקירה לגורם אחר.  השופט קולה.  

לא רק קרבה אידיאולוגית או אישית. היועמ"שית המפוטרתהסטורי
התחייבה לבג"ץ שהיא עוקבת אחרי חקירת ההדלפה והיא תקבל את ההחלטה הסופית. כשמסתבר שהחתול, כמה מפתיע, לא חקר את השמנת ובכלל לא בדק בכיוון שמישהו מהפרקליטות הצבאית עשה זאת - היועמ"שית שהתחייבה לפקח על החקירה המפוברקת, צריכה להיות לכל הפחות עדה מתיק ומוזמנת לחקירה, אם לא חשודה ממש.

ממילא, לא יתכן שהיא תפקח על תיק שהיא חשודה בו. 

נראה לי שעמ"י השנה כיוונו על " כי תעביר ממשלת זדוןנפש חיה.

וגם כיוונו על

"תן כבוד לעמך

תהלה ליראיך

ותקווה טובה לדורשיך"

נמשיך להתפלל שיצא מזה בע"ה טובה וברכה

ונראה את מלכות ה' לעיני כל בשר.

השמאל מקדים אותנו בכמה...נרשםכלפעםמחדש

הם העלימו את פרשת הרוגלות וכך גם הפרשה הזו תעבור. 

מקסימום הפצ"רית תשב קצת בכלא - במקרה "הכי טוב" שלנו

והרי היא רק בורג קטן בשלטון הפקידים, וההדלפה הזו היא רק חלק קטן מהתפקיד שלה

הם יודעים להדוף, וגם יתנו לך הרגשה שניצחת. 

המחליף שלה יהיה כמעט אותו הדבר

השאלה כמה זיני יכול להשפיע לבד מהמקום שלו 

כי כנראה שהוא היחיד בעמדת השפעה משמעותית (ואם השמאל נתן לנו את זה הוא כנראה יודע מה הוא עושה)

אם היתה מהצד הימני של המפה, כבר לפני שבועיים היא וסובביה היו מתעוררים למעצר פתע תוך החרמת פלאפונים ומחשבים

א. השמאל נלחם במינוי זיני אבל לא הצליחכמו🐌תמס

ב. המחליף של הפצרית לא ימשיך בקו שלה

ג. מסכימה איתך שבסוף היא תצא בעונש קל, כי לא נדע כנראה מי יצר את הסרטון המבושל

לא יהיה קל לגלות מי עשה את זה ולהאשים אותו.

כל הנושא של האונס נוסף בקריינות ולא בסרטון עצמו וגם לא מופיע בכתב האישום עצמו לפי רוטר, אם כך הפצרית יכולה לטעון שמרבית הנזק לא נעשה על ידי ההדלפה.

אני גם חושבת כמוך - הם יודעים להדוף. 

אני חושבת שלאורך זמן השקר לא יחזיק, אין לו רגלייםנפש חיה.

לאט לאט

הריקבון גורם לחולשת היסודות

ובסוף לקריסת הבניין

אני פחות אופטימינרשםכלפעםמחדש

השמאל הוכיח שהוא מחשב כמה מהלכים לפנינו. זה הוכח ברפורמה המשפטית כשהם ידעו בדיוק על מה הם מתנגדים ושמו נפשם להפוך על זה את המדינה, כשאף ימני ממוצע לא הבין לגמרי מה הם מגזימים.. והנה מה שעברנו עם הפצ"רית ובכלל כל השנתיים האלה הם לגמרי תוצאה מהמציאות העקומה של שלטון הפקידים. ממשלת ימין תיכף מסיימת 4 שנים והיא מתלהבת שהצליחה למנות ראש שב"כ - זה בדיחה עצובה.

הם היו מוכנים אז ומוכנים גם עתה להמשך. פחות יזיז להם אם הפצ"רית תיזרק לצינוק עד סוף ימיה כל עוד השלטון שלהם ימשיך, אבל גם אותה הם יוציאו בזול..

הם כבר הודיעוסודית

שאם הם יקימו ממשלה, הם יפטרו את ראש השבכ זיני

לא יודעת מה יחליטו לגבי הפצ"ר

יכול להיות שהוא מסוגל לשרוד שם

או ישמש כעלה תאנה

כך או כך, אי אפשר לטפל בזה מהשורש כשראש הממשלה תחת משפט.

אני לא חושבת שהם ציפו להצליח בתיקים,  זו פשוט התשה עד שיחליט לפרוש

נכוןנרשםכלפעםמחדש

וגם אם ישאירו אותו זה רק כי הוא ימלא את תפקידו כראש שב"כ תחת ראש ממשלה ושר ביטחון שיגבילו את סמכויותיו כדין ויקבעו את סדר היום במדינה, כמו שאמור להיות תמיד

קלזיויקאחרונה
המשטרה חוקרת בהנחיית יועמ"ש, וכאן היועמ"שית נבצרת
הם איבדו את הבושה- לגמרי.איתן גיל

ישראל כ"ץ מינה בוגר קרן וקסנר להחליף את המלשינה המודחת ירושלמי.

ומי הצטרף לגדולי התומכים במינוי השערורייתי, סמוטריץ' כמובן.

לפחות 10 מועמדים מצויינים יש לימין לתפקיד הבכיר הזה, אבל לישראל כ"ץ אין מוטיבציה להלחם בבג"ץ בעד מינוי ראוי.

ואכן עד לרג זה הג'ינג'י לא הגיש ולא יגיש עתירה.

אומרים שלפצ"ר החדש יש שורשים בבני עקיבא, אבל הם רלוונטיים כמו השורשים של ציפי לבני בביתר.

אומרים שהוא הגיש חוות דעת תומכת התנחלות.

תמורת שכר הטרחה שהוא קיבל אני מוכן להמליץ על שקמה ברסלר לראש מועצת יש"ע.

עצוב כל כךמרדכי
בס"ד

מאוד מאכזב אותי ש(חלק) מהימין מתנהל כמו השמאל. אין שום הבדל בין מה שעושים לפצ"ר החדש לבין מה שעשו בשמאל לזיני לפני המינוי שלו.

בואו לא נהיה כאלה ולא נבחן אדם לפי איפה הוא למד (שלושה שבועות להבנתי. ההיסטוריה שלו בבנ"ע נתניה מלחיצה אותי יותר ), אלא פי מי הוא באמת.

הפצ"ר ימין מובהקכמו🐌תמס

לפי התגובות המבוהלות שבטמקא.

בהתחלה ניסו להעמיד פנים שאין לו נטיה פוליטית

אבל כשהתגובות הגיעו נאלצו לפרסם את קורות חייו.

לא רוצה לצטט את הכינויים שהוא קיבל

הימין הלאומי צריך לקבל אותו בשמחה

אני סומך על אבי מעוזאיתן גיל

כל עוד הג'ינג'י ודומיו לא הגישו נגד הפצ"ר החדש עתירה לבג"ץ, היא הנותנת שהוא אחד משלהם. 

אבי מעוז לא מכיר אותו ואין לו מושגהסטורי
הוא יצא על 3000 קמ"ש על המילים 'בוגר ווקסנר'. מסתבר שבמסגרת עבודתו בשירות המדינה הוא נשלח לקורס של שישה שבועות כשלא היתה ברירה אחרת.

אין לי מושג איך הוא יהיה כפצ"ר, אבל תקשיב לכל אלו שמכירים אותו ועבדו מולו, כולל על הסדרת התיישבות, סגירת גל"צ, חוק גיוס ועוד, ולא לאלו שמסתכלים רק על שורה אחת מהקורות חיים - הם מאוד בעד.

המינוי של הרצי, 10 ימים לפני הבחירות רשום על שמו.איתן גיל

מצד שני, אם סמוטריץ' מברך, מי זה מעוז שיציג דעה כופרת.

אז מה?כמו🐌תמס

אתה לא שמחת כשהרצי מונה לרמטכ"ל? מי חלם שיקרה כזה דבר?

זה שהרצי מפחד שיגלגלו הכל עליו זה לא אומר שהוא אשם.

גם אם הוא התמוטט ולקח לו שעות לאסוף את עצמו זה יכול לקרות, במיוחד אם הוא סמך על המודיעין והשב"כ... כן אני שמעתי את תא"ל אורן סלומון שהוא באמת גיבור ישראל.

אבל יש לי השערה אחרת מזו של פייגלין, למה בחרו דווקא בו.

מה פירוש רשום על שמו?נקדימון
אתה מתכוון לברכה המקובלת לכל אדם שנכנס לתפקיד? או שהיה איזה דיל שאנחנו צריכים לדעת עליו?
גם ההסדרה של עופרה, אחרי עשרות שניםהסטורי
אבל אם אבי מעוז צורח 'וקסנר, וקסנר', מי אנחנו שנגיד אחרת.

לא דיברתי דווקא על סמוטריץ', אלא על כל מי שבאמת מכיר את פועלו. תבדוק.

לא בהכרחכמו🐌תמס

אם אתה לא מביע את הדעות שלך, מזה שאתה דתי לאומי- אין לדעת אם אתה שם פתק של בנט או של סמוטריץ.

סביר שהוא הרגיש יותר חופשי להתבטא בסביבתו של סמוטריץ. אז סמוטריץ כן יודע מה הוא חושב...

ומכיוון שהוא אדם ישר - אין לג'ינג'י מה לעתור לבג"ץ.

זה כמו שאם יש לך עיניים בהירות ואף קטן וישר, ואין עליך סממנים יהודים, אתה עדין יכול לטייל במערב אירופה...

לגבי הג'ינג'ישלג דאשתקד
יש גם סיכוי שעכשיו, כשאף אחד מהקובינטורים המכונים "שומרי הדמוקרטיה" אינו חסין - ובפרט שכבר יצאו כתבות מאוד מעניינות על עסקיו ויושרו של הג'ינג'ון - יתכן שהוא מעדיף לשתוק ולהיעלם מהנוף, לפני שהוא יצטרך להתחלק במנת קרב עם ביארב-מיארה שממש טובה בלגנוב ולהיתמם, ועם בר-דוד השמן (שגם ככה חושב שהכל שייך לו), שלא ישאירו לו כלום...
אני סומך על סמוטריץ'נקדימון
אם הוא בדק והגיע למסקנה שזה מינוי טוב - אני סומך על הבדיקה שלו. לי אין באמת איך לברר.
אורית סטרוק, ישראל גנץ וכל מי שעבד איתו...הסטורי

ב- 2022 עלה שמו כמועמד ליועץ משפטי לממשלה.איתן גיל

ולא נבחר.

עצם הצגת שמו כמועמד, מסגירה בעליל את משנתו הפוליטית.

נראה פה למישהו ששמו יצורף לישורת האחרונה, בלי שיהיה אחד משלהם?

העובדה שלא נבחר אומרתכמו🐌תמס
שהוא לא משלהם
מיארה נבחרה כי היא אשהאיתן גיל
האם מה שמפריע לך זהכמו🐌תמס
שהוא בעד גיוס חרדים?
אישית, אין לי מושג, לא מכיר בכלל, אבלהסטורי
אני רק רואה שכל מי שעבד איתו, מכיר אותו, נעזר בו באישור עופרה, קידום בניה ביש"ע ועוד ועוד - תומך.

כל המתנגדים (אבי מעוז, זיו מאור, ברדוגו ועוד) - מסתובבים מסביב. כלומר אין להם שום ידיעה על משהו שעשה לא כראוי, על מאמרים שכתב שמעידים על עמדות בעייתיות (לזמיר היו!) וכד'. כל מה שיש להם לטעון זה שהוא עבד עם פלוני וחבר של אלמוני.

ברדוגו- הפודל של נתניהואיתן גיל

אם הפודל נגד, גם אדונו נגד.

מצד שני, אם נתניהו נגד, סמוטריץ' בעד.

אם סמוטריץ' בעד, מעוז נגד.

החיים יותר מורכבים...הסטוריאחרונה
את ברדוגו שמעתי מבקר את נתניהו כמה וכמה פעמים (ואיני שומע אותו הרבה בכלל).

בצלאל ואורית שעבדו איתו על הסדרת ישובים ושכונות ביש"ע ברכו על המינוי תוך דקות, לפני שבכלל ידעו מה דעת נתניהו.

אצל מעוז זו תגובה פבלובית לשורה 'קרן ווקסנר' בקורות חיים.

אם ימצו את הדין, כולם ייכנסו לכלא, ולא תישאר לנו מhamedinai
אם ימצו את הדין, כולם ייכנסו לכלא, ולא תישאר לנו מדינה.

זו מלחמת אחים קשה ביותר, חייבים סולחה בין ימין לשמאל, אין לנו את הלוקסוס לנהל מלחמת אחים. תתעוררו מהסיוט.

תוכנית הסולחה בין ימין לשמאל, עם חילופי שבויים.

אנשי פרקליטות מח"ש ופרקליטות הצבאית ביצעו עבירות פליליות קשות שמגיע עליהם עונשי מאסר ארוכים.

כמו כן כמה אנשי ימין שמתנהל נגדם משפט ובראשם נתניהו שמתנהל נגדו טרור משפטי.

סולחה.לשחרר גם את אנשי ימין וגם אנשי שמאל. אם תרצו, אפשר לקרוא לזה חילופי שבויים.

ההצעה שלך מאוד מוזרההסטורי

יש את אלו שעברו על כל חוק ודין, כדי להמשיך לשלוט בלי שהציבור בוחר בהם. לכן:

בפרקליטות תפרו את תיקי נתניהו, תוך עבירות חמורות על החוק והנהלים ופגיעה חמורה בכבוד האדם של המקורבים לו ומכל זה יצא כתב אישום מחורר ומקושקש.

בפרקליטות הצבאית במקביל, כדי להמשיך להשליט בצבא את הפסדו-מוסר הפרוגרסיבי שלהם, תפרו תיקים לחיילים צדיקים, תוך החמרה מטורפת בהגדרת דיני המלחמה הרבה מעבר למקובל.

אתה מציע במקום להעניש את הפושעים ולשחרר את הצדיקים - לעשות חילופי שבויים ולהשאיר את התופרים המושחתים בכל מוקדי הכח שימשיכו להתעלל בצדיקים?!

נכון.קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך י"ג בחשוון תשפ"ו 8:31

מה גם אי אפשר להשוות בין העבריינות החמורה בשמאל, לעומת דברים קלים יחסית שביבי עשה (אם בכלל עשה) 

מה מה מהזיויק
כמה נאיביות כמה
זו הזדמנות נפלאה לניקוי ארוות בדיפ סטייט.קעלעברימבאר
לא אומר להכניס אותם לכלא. אבל זו הזדמנות לנצל את המומנטום ולנקות את הכל ולעשות החלפה טוטלית בכוח אדם, בין הם עבריינים ובין צדיקים, ולפטר את כולם,  ולמנות אנשים אחרים. זו הזדמנות פז שלא תחזור על עצמה
הולכים לכיוון הזהנרשםכלפעםמחדש

כשהשמאל מנצח בבחירות הוא מוריד פרופיל עם השימוש בפקידים. הוא לא צריך אותם

הוא רק דואג שהם ימשיכו למנות את הבאים אחריהם, לפחות ברוב העמדות החשובות

הכוונה לומרנרשםכלפעםמחדש

שהשמאל יסכים שאף אחד לא יענש כל עוד הוא ממשיך למשוך בחוטים ולהחליט מי נענש, 

רק שהפעם יזהר יותר שלא להיתפס

ביטולי משפט הדדיים?!נקדימוןאחרונה
על מה ולמה?

הח צריכים לשלם על מעשיהם. וזה כולל לשלם על משפטי השקר ועלילות הדם נגד אנשי ימין, ובראשם נגד נתניהו. ענישה ופיצויים ויום בושה לאימי לדיראון עולם של השמאל הקיצוני והארור הזה.

הפצ"רית הזאת שכולם מדברים עליהזיויק
מראה את הריקבון בצמרת הצבא או בצמרת מערכת המשפט או שניהם?
מאז שנת ת"ר, בהקעלעברימבאר

ניפתחו מעיינות חכמה בעולם, אין כבר רוח הקודש לצדיקים עד לעתיד, כי החכמה תפסה באופן מלא את מקום הנבואה והבת קול, עד לסינתזה העתידית של שניהם. ומה שכן יש זה סוג של יכולת שכלית בהירה מאוד לראות דברים יחד עם זכות הכוח המדמה, כמו שהיה לרב קוק. ובמובן מסוים עדיפה על רוח הקודש, כי ניתן לתאר את הראיה הרוחנית בצורה מפורטת שכלית ולא רק מיסטית. וגם אנחנו יכולים להבין עקב פירוט הדברים השכלי את הדברים של הרב קוק, כמובן בצורה נחותה מהרב קוק עצמו

אבל "מגידים" מאז הרמחל הגרא והבעשט ודומיהם לא היו

מתלבט אחרי היום הזה אם לצאת ללימודים בווקסנר 😃זיויק
על האחיזה העמוקה של הקרן בצבא (מאתר מידה):קעלעברימבאר
מטורףזיויקאחרונה
30 שנים למותו של יצחק רביןאיתן גיל

ועדיין אין אנו יודעים מה באמת קרה שם בככר לבד מהודעה והודאה מפי החלאה יגאל עמיר.

זכותי וכמוני זכות כל הציבור לדעת מדוע תיק החקירה והממצאים עודנו חסוי, והאם קיימת רגישות פוליטית/ בטחונית/ מדינית... בחשיפת החומרים שנאספו.

ולאיזו מטרה מועילה גייס השב"כ את שמפניה, חברו הטוב של יגאל.

נראה לי כדאי כבר להתחיל לבנות את כלא קפלןנוגע, לא נוגע

אבי גבאי אמר בזמנו- השמאל שכח מה זה להיות יהודי. עצוב לגלות עד כמה זה נכון. ממש כמו שכתב הרב באגרת קמד.

החלקים בצה"ד שהושיטו אז יד לאחדות ולהידברות עם מפגיני קפלן טעו. אם אחרי מה שקרה הקפלניסטים ושות' לא עושים חשבון נפש אלא ממשיכים באותה דרך, הם אנשים חסרי תקנה, וצריך לדאוג כמה שיותר מהר להוציא אותם מעמדות הכח.

את כוחות האחדות צריך להפנות כלפי החרדים, שמחוברים לעמ"י וציונים במהות.

אולי יעניין אותך