אני אציין את זה פה חד משמעיתהרמוניה

אולי זה הרגש מדבר עכשיו אבל לא אכפת לי

אם היה לי בן בשירות צבאי עכשיו שצריך להכנס לעזה לא הייתי מסכימה לו! הייתי אומרת לו שאני אוסרת עליו בפירוש בציווי אם. ככה. הבן שלי לא ימות בגלל שמאלנים אטומי לב.

נמאס לי לשמוע שחיילים נופלים אוקיי?! לא שרק בעזה לא בטוח, אבל שם הסיכויים באמת גדולים יותר שזה פשוט להתאבד. למה יש כל כך הרבה שעדיין מלאים ברוח לחימה כשהיא מתנהלת בדשדוש הזה אין לי מושג

כן אני קוראת לסרבנות כנראההרמוניה

בעיניי זה להתאבד לא מבינה את הערך מאחורי זה

..אני:)))))

הייתי אומרת יותר מזה אך לא רוצה לפגוע ברגשות הציבור.

ממ..הרמוניה

דת"ל רכרוכיים חסרי עמוד שדרה? ילדי הכאפות של הציבור?

שיעלבו זאת האמת. 

הרבה מסורתיים ציוניים נופלים, אבל אליהם אין לי טענות כי הם לא ציבור שומר ת"ומ.

אבל ראשי הציבור הדת"ל שמתגייס בהמוניו ונופל בהמוניו צריכים לעצור את זה. יש להם כח. אבל הם ממשיכים להרכין את הראש בפני הרשעים. זאת בעיה שורשית שלא מתבטאת רק בזה.

טוב. זה מה שאני חושבת שצריך לעשות. אני יודעת שבמציאות זה מורכב ואין מושלם ואני משתדלת להסתכל על הטוב שהם מביאים אבל זה ממש מתסכל. תפסיקו לקדש את המוות.

זה לא רומנטי. הם לא גיבורים להתרפק על הזכר שלהם. הם קורבנות למולך שאתם זבחתם.

זה קשה לי להגיד את זהאני:)))))

כי מי שנלחם פועל ממקום חיובי והוא מאמין בזה עד כדי למסור על זה נפש, ואני חוששת שלהגיד שהוא נפל לחינם קצת מזלזלת באותו נופל שמאמין בדרך הזו(וגם במשפחתו).

יש הבדל בין המקום האישיהרמוניה

שמבחינתי זה סוג של בדיעבד שאם כבר אתה שותף למלחמה הזאת ואין לך מה לעשות אז אתה מבחינתך בא בכוונות טהורות ומוכן למסור את הנפש על עמ"י. ברור לי שהכוונות של הלוחמים טובות וטהורות להגן על הבית, על עמ"י, למחוק את האויבים... החיילים עצמם כן באים לנצח, הכל טוב ויפה.

אבל מלכתחילה ה"ראש" של המלחמה הוא לא נכון! הוא מעוות ומוטעה

להילחם תחת שמאלנים זה התאבדות וטמטום, כנ"ל ימנים פחדנים.

מה שכתבת פה זה לדעתי מדיי חריף ולא ראוי.כְּקֶדֶם

במיוחד שהדבר הזה נוגע באופן אישי להמון חבר'ה כאן מהפורום. למשפחות שלהם, לחברים, לאנשים שהכירו ואיבדו או נפגעו לאורך כל החיים.

כלפי חוץ מסכים שהעניין הזה נראה כמו טירוף. שהדת"ל ממש מוסרים נפש על זה. למי שמהצד שלא מכיר את התורה של הרב קוק זה נראה כמו ספק טמטום ספק עבודה זרה. אבל זה ממש לא. זה מגיע ממקום טהור מאד, אני כן רק מסכים שלעיתים חלק נוטים מדיי לפאר ולתעדף את זה על פני מקצועות אחרים בתורה ואז כמו כל דבר אחר שהוא לא באיזון הנכון-הוא לא טוב.

אבל ככלל, ובשורש בציבור הזה יש פוטנציאל נעלה גדול מאד מאד. כולם יודעים שלקדש את החול זה לא רק קשה זה גם מסוכן. זו מחלוקת קדומה מאד בחז"ל איך או אם בכלל לגשת לזה.

רק היה חשוב לי למחות על ההשוואה לעבודה זרה, אע"פ שאני מסכים אתכן ברוב הדברים

מה האפשרות האחרת?קעלעברימבאר
לא להתגייס ואז זה יעודד את חמאס שיראה שיש בחאגן במדינה?
לא מקדשים את המוות. מקדשיםקעלעברימבאר
את זה שהם היו מוכנים למסור את החיים שלהם תמורת חיים אחרים של הרבה אנשים אחרים
..הרמוניה

זה- ברור, אבל להתגייס/ להתנדב בלי אבחנה כשעוד ועוד משפחות מצטרפות למעגל השכול... נמאס מזה😓

תקשיבי אנחנו ממש אותו ראשאני:)))))

זה בדיוק מה שאני אומרת בימים האחרונים.

אי אפשר לסמוך על הממשלה, ויש לנו אויבים בתוך המחנה שמצדדים בצד השני וקוראים לחרם על ישראל. אני לא מבינה איך זה חוקי להיות חבר כנסת בתוך הממשלה כשיש לו דעות נגד המדינה והוא מעודד אנטישמיות בעולם.

החלק הכי מצחיק זה שהם קוראים עכשיו לסרבנות אצל חיילים והם עצמם מאיימים בסרבנות ובאותה נשימה נלחמים על גיוס חרדים, זה לא רק צביעות זה יותר גרוע.

הם אלופים בזההרמוניה

ואני אומרת את זה מזמן למען האמת, מאז תחילת הסערה על גיוס חרדים. כולם באו בטיעון של "הלוחמים שחוקים" ואין מספיק חיילים... יש מספיק. די והותר. אתם פשוט מטומטמים.

לגמריאני:)))))

סתם רע וצלצולים במקום לעבוד.

אני משתחל פה להסכמה ההדדית הבהירה-צדיק יסוד עלום

לדעתי יש משהו לא הוגן בטיעונים שלכן. הדרך להדוף את הרדיפה אחרי החרדים להתגייס היא לא להציג דופי בציבור שדורש מהחרדים להתגייס, אלא להסביר למה חרדים לא צריכים להתגייס.

[כמעט ושום דבר שאני כותב פה לא נחשב בגדר חידוש, ויחד עם זאת הרגשתי צורך להגיב כנגד העמדה שלכן].

יש שאלה עצמית ונבדלת מכל שיקול דו צדדי: האם כל היהודים במדינה צריכים להתגייס אפילו שצבא זה קשה ומסוכן ולא כיף.

התשובה היא - כן.

החרדים להרגשתי עסוקים בעיקר בהתחמקות, בהטחת טענות כלפי סיבת הדרישה לגייס, במציאת חסרונות אצל מי שדורשים מהחרדים להתגייס, אבל אין להם נימוק עצמי (שלא מגיע מתגובה) למה לא להתגייס.

יש שני טיעונים מרכזיים עצמיים של החרדים למה הם לא מתגייסים:

1. לימוד תורה הוא דבר חשוב לא פחות מצבא

2. הצבא רוצה לחלן אותנו

שני הנימוקים האלה הם בסדר גמור, אבל אילו מאחוריהם היה רצון אותנטי להשתתף במלחמה הם לא היו נאמרים.

1) לגבי הנימוק הראשון - ברור וידוע להם שצריך לפעול במציאות בשביל שדברים יקרו, ובאזורים אחרים בחייהם הם לא נשענים אך ורק על ההשפעה הסגולית של התורה אלא על המעשה. אותו כנ"ל לגבי עזרה במישור המעשי, מבלי לגרוע בערך של ההשפעה הסגולית של לימוד התורה

2) לגבי הנימוק השני - אילו מאחוריו היה עומד רצון אותנטי להשתתף במלחמה, היו מוצאים פתרונות איך להקים יחידה חרדית כשרה למהדרין. אבל זה לא באמת בעיה בצבא, אלא תירוץ חרדי שמשאיר הימנעות וחוסר השתתפות. גם אם החילונים מנסים לחלן אותך, זה לא תירוץ עבורך לא לדרוש באופן אקטיבי התאמה כשרה למהדרין עבורך להתגייס.

הדיון פה בכלל לא נסב על גיוס חרדים, אלא על צביעות השמאל שמתאפיינת בדרישה לגיוס חרדים בו בעת שקוראים לסרבנות.

בכלל לא התייחסנו לנושא גיוס החרדים כנושא בפני עצמו. זה א'.

התשובה שלך לשאלת חובת גיוס כללית במדינה בכלל לא חד משמעית. יש שיחלקו על התשובה שלך.(נגיד אני)

האמת יש לחרדים תשובה, אולי זאת תשובה שמשתמשים בה בתוך המגזר ולא מוציאים אותה כלפי חוץ שמא התשובה לא תמצא חן בעיני השומעים. אבל יש תשובה.

ישנם כמה טיעונים. לראשון לא אתייחס, רק אדייק שהטענה זה שלימוד תורה חשוב יותר מהצבא.

הטענה השנייה היא שהצבא הוא גוף שהוקם במטרה של 'כור היתוך' זה עובדה, לא המצאה. עכשיו, לגבי התגובה שלך לטענה אתה אומר שהבעיה לא בצבא, והאמת שכן הצבא נועד בשביל לחלן אז יש בעיה בצבא. עכשיו, אם החרדים לא מעוניינים להיטמע בחברה החילונית ואתה דורש מהם להתגייס המינימום זה להכשיר את השטח. בסוף מדובר לא באחוזים גבוהים בחברה החרדית, מרביתם לומדים תורה, אז כמה לחץ הם כבר יכולים ליצור על מנת לשנות את המציאות בצה"ל?. אתה מדבר על המוטיבציה להתגייס, באמת אין שם יותר מדי מוטיבציה, גם בגלל אחוזי החילון בעקבות הצבא, וגם בגלל שהמסלול הטבעי לבחור חרדי זה ללמוד תורה ולהיות אברך כולל. והאמת, לא הבנתי מה קשור הרצון האותנטי כפי שהגדרת להתגייס? מי אמר שחייב רצון? אם זה החוק אז עושים כי זה מה שהחוק אומר. זה שאחד רוצה בראבק להתגייס ומוכן למסור את הנפש על המדינה לא מחייב שכולם יהיו ככה, לכול אחד יש את הדעות והמחשבות שלו על המדינה והצבא, הרצון לא רלוונטי כשאנחנו מדברים על חוק. ומכיוון שמדובר בסך הכל בחוק, אני מצפה שהצבא לא יקשה עלי לציית לחוק, זה המינימום, אי אפשר להקשות עלי ואז לכעוס למה אני לא מצייתת.

(אולי יצא מבולגן, אין לי כוח לתקן)

דיי אני באתי לשלוחחהרמוניה
תשלחי גםאני:)))))
אני אערוך קלות👍הרמוניה
..הרמוניה

גיוס חרדים הוא לא הנושא של השרשור. 

זה רק הובא בהקשר לטיעון השקרי שחסר חיילים. 

מה שבאמת מפריע וכואב לי ממש (כמו כולם) זה כמות החיילים שאנחנו מאבדים לשווא. אני פשוט תוהה איך יש עדיין רוח לחימה, מפריע לי שמכסים עיניים... ממשיכים לעודד גיוס בלי אבחנה, הקרבה בלי תכלית. 

מה העניין במלחמה שמטרתה אינו ניצחון? אם לא נגיד: "אנחנו לא מוכנים להתגייס אם הצבא מפקיר אותנו ולא נותן לנו לעשות את מה שצבא אמור לעשות- לנצח", אז פשוט יהיה להם נוח לשלוח עוד דתיים למות. 

כתבת- "יש שאלה עצמית ונבדלת מכל שיקול דו צדדי: האם כל היהודים במדינה צריכים להתגייס אפילו שצבא זה קשה ומסוכן ולא כיף."

זה שצבא זה קשה ומסוכן ולא כיף בכלל לא הנושא כאן, הנושא הוא האם יש ערך בהקרבה הזו או לא. אם היה צורך באמת להתגייס הייתי אומרת ברור, למרות הכל. אבל אין ערך, להיפך, זה פשע לשלוח חיילים לכזה סוג מלחמה. הפקרה. לא יכול להיות שבחורינו ימותו כמו זבובים ואנחנו נמשיך וניקח חלק בדרך הזאת! לראשי הציבור יש כוח ואחריות להציב תנאים. 

יש לי מה לכתוב אבל אני לא אכנס יותר מדי לגיוס חרדים כי זה לא הנושא וזה חרוש.

לא נכון, לא נכון, ולא נכוןקפיץ
נכון, וההוכחה הכי ברורה זההרמוניה

מלחמת עזה מול איראן

המלחמה בעזה יכלה להיגמר תוך שבועיים

כן, כי זה בדיוק אותו דברקפיץ
נו באמת
באיראן זה היה להפציץ כורים וזהו,קעלעברימבאר
בעזה זה לטפל במנהרות ושטח את עזה השביל הרתעה.

נכון שאם היינו מוכנים להקריב את החטופים (וכך היה צריך לעשות) המלחמה היתה מסתיימת תוך חצי שנה, אבל לא תוך שבועיים

לדעתי לא היה צריך להקריב את החטופיםהרמוניה

רק לעשות מצור, רק להפסיק את משאיות הסיוע. רק להגיד: כולם בעזה מחבלים, ולא לחסל בפינצטה. 

בהתחלה, כשהייתה לגיטימציה, היה צריך להציב אנחנו אולטימטום לחמאס. אם הם לא מחזירים חטופים אנחנו מוציאים מחבלים שאצלנו להורג. 

לעבור מהגנה להתקפה. 

זה נכון. רק אמרתי שנגידקעלעברימבאר
מצור לא היה עובד. אז אין ברירה, לא הגיוני ש12 חיילים מתו בגלל חטוף אחד

את חכמה.

לגבי מצור אני לא בטוחה. לא יקבלו את זה שכולם בעזה מחבלים.

..הרמוניה

יכולים לתת להם אפשרות להגר ולעזור למי שרוצה לעזוב את עזה, ומי שנשאר זו בעיה שלו. 

כמו שכבר עשו והרבה באמת עזבו, אם היה איום יותר גדול, ופחות פחד מחמאס, הרבה יותר היו עוזבים.

ואת יודעת מה אל תקשיבי לי, יכול להיות שהרעיונות האלו לא הכי טובים, אבל הפרקטיקה זה פחות מה שמשנה, הרעיון הוא שאם היינו נחושים יכולנו להשיג את המטרה שלנו.

ואפילו אם לא להשיג את המטרה אבל כן לצאת עם הרבה פחות אבדות!! שמעתי מקרוב על ההתנהלות... גם אח שלי עשה מלא מילואים, וזה מרגיש שהם כמו ברווזים במטווח. זה נראה שמישהו שם לא הבין את הקונספט של צבא. הוא חושב שחיילים זה פשוט מגן אנושי, ולא משהו שאמור לשמור על ביטחון מדינה בצורה של כוח. 

בחורים צעירים נפגעים בגוף ובנפש, המשפחות... המלחמה הזאת מזעזעת אותי. אני לא סתם יכולה לקבל את זה ש"אין ברירה". הם ככה לוקחים את המורל והרצון הטהור של החיילים למסור נפש על א"י ועמ"י ומבזבזים אותו.

טוב. חלאס. מיציתי בעצמי  את הדיון... נראה לי שפרקתי מה שישב לי... יה"ר שהקב"ה ישמור על כל החיילים ויעזור לכל הפצועים להשתקם ולחיות חיים מדהימים ושכל המשפחות השכולות יזכו לנחמה אמתית ולראות את נקמת ה' במהרה בימינו אמן.

את צודקת במאה אחוזאני:)))))
עוד משהו שאני לא מבינהאני:)))))

איך יכול להיות עסקה של לשחרר טרוריסטים? איך זה חוקי? איך זה בכלל עולה באופציות? 

ממש... הכי הזיההרמוניה

שחלק מהמחבלים ששוחררו היו שותפים ל7 באוקטובר...

זה פשע לשחרר אותםאני:)))))
חד משמעיתהרמוניה

ולזה העולם לא מתנגד

לפחות יתרוקנו בתי הכלא ויהיו לישראל פחות עלויות להחזיק את כל המחבלים האלה. נקווה שהם יחוסלו ולא נצטרך להכניס אותם לשם חזרה אפילו.

מילא ההנהגה פה לא מבינים אבל כשזה מגיע מארצות הברית זה עוד יותר לא הגיוני, זה מראה שכולם כבר רואים אותנו כפריירים שצריכים לרצות.

ארה"ב(כי אנחנו לא) היו צריכים לומר קודם שחררו את החטופים ואז ננהל משא ומתן, אם לא נחסל אתכם.

נגיד זה שחמאס הפרו את ההפסקת אש והכל סבבה ומתעלמים מראה שאנחנו בעמדת נחיתות ולא מובן לי למה.

נכון... אנחנו נותנים להם לסחוט אותנו חופשיהרמוניה
למה ארגון כזה קטן עושה מאיתנו צחוק?אני:)))))

כי אנחנו נותנים לו. באמת זה פדיחה הממשלה הזאת, וכל הדיבורים על צבא מוסרי פתטי בעיני.

זה נראההרמוניה

שרוב העם כן כבר התפקחו... כנראה יש לנו דרך לעבור עד שזה יגיע להנהגה שלנו ולכל המקומות בעם באופן מלא

הרוב השקט לא משנהאני:)))))

בינתיים הקפיטליסטים מכתיבים את הטון

אני לא חושבת שזה נכוןהרמוניה

לדעתי הרוב כבר לא כזה בשקט

פשוט לוקח זמן לפנות את השמאלנים מהמקום כשהם נמצאים בכל חור ויושבים טוב

בתקשורת רואים ממש שיפור

לאט לאט גם בשאר המקומות

*קפלניסטיםקעלעברימבאר
בא לי להגיד על זהקפיץ

שאולי עדיף

ושאחרי העסקה הקודמת היו כמה מחבלים שפיתחו נטייה מעניינת ליפול מגגות, גם כשהם לא גבוהים במיוחד...

מעט מהמחבליםקעלעברימבאר
עיין יותר מ-0, שזה מה שהיה קורה אם היו נשארים בכלאקפיץ
אז עדיף שהיו נשארים בכלאקעלעברימבאר
כאילו לא הבנתי מה רצית לומר בזהקעלעברימבאר
שווה שבודדים יתאבדו בעוד אחרים יחזרו לטרור?אני:)))))

מה ההגיון כאן?

זה לא מה שאמרתיקפיץ
ותקראי שוב. לא דיברתי על התאבדויות

כאילו שהורגים אותם בכלא?

תכלס. גם אני.כְּקֶדֶם
אמא שלי מסכימה איתךאנימה
מובן סה"כזיויקאחרונה
אווווו חזרתיאיגנוטוס פברל

האינטרנט היה משובש לכמה ימים, ולא יכלתי להיכנס לערוץ.

מה קרה פה בלעדי? משהו חדש? מישהו מת?חתן? (הבנתם?)

"לא תעבור בי! פן בחרב אצא לקראתך!"קעלעברימבאר
בורך השםאיגנוטוס פברלאחרונה
מאז שעזבת הרבה השתנה כאןקעלעברימבאר
זה עולם אלקטרוני יש שיבושי אינטרנט
לא יפסיק להדהים אותי כמה שקרים האכילו אותנו בחייםקפיץ

(חחחח כן. יש כאן משמעות כפולה)

זה מדהים, כי כולם יודעים את כל זה, ועדיין מדהים להבין כל פעם מחדש כמה העולם אוהב לשקר לעצמו

זה הופך להיות קונספירטיבי, אבל אני באמת תוהה של מי האינטרס ולמה זה ככה

נכון? כוח כבידה, פףף. עאלק נמשך למטה. שקריםדי שרוט
של כופרים.
זה באמת לא רחוק מזהקפיץ
תאיר את עינינו. למה אתה מכוון?די שרוט
מכיוון שהיא כתבה "האכילו" ו"משמעות כפולה"צדיק יסוד עלום
אפשר להניח שמדובר בתחום המזון
אה אופס זה בת. לא שמתי לב.די שרוט
סליחה קפיץ
זה מטריף איך אנשים לא מאמינים בממסד המדעיאנימה

אבל בדברים אחרים פתאום יש להם אמונה עיוורת.

אחרי שאמרתי למישהו שאין שום דבר מזיק במונוסדיום גלוטמט, והתגובה שקיבלתי הייתה כאילו זה פשוט חילול הקודש להגיד את זה. למרות שבסוף לא הייתה לו שום סיבה הגיונית למה הוא בטוח שזה רעל, חוץ מזה ש"ככה כולם אומרים מאז ומתמיד".

נראה לכם שמשהו בדורות האחרונים גורם לאנשים יותר להאמין לקונספירציות או שזה היה ככה מאז ותמיד?

לגבי השאלה בסיפאצדיק יסוד עלום

לענ"ד - הפוסטמודרניזם פגע באופן מערכתי וגלובלי בתרבות, ופגם בערך האמת. אנשים התרגלו לחיות בדיסוננס קוגנטיבי שמונע מהם לעבור דרך העובדות הברורות והשכל הישר כדי להבין את העולם.

כל הבעיה בקונספירטורים והסיבה שהשיח איתם תמיד כל כך מייגע הוא שאין להם ערך לאמת, והם כמעט אף פעם לא מתיימרים להעמיד נרטיב קוהרנטי ומבוסס. הם משגשגים איפה שיש חצאי אמיתות ובלאגן, ומקבלים תאוצה כל אימת שמתגלה פגם במסקנות המתקדמות של המדע. בקיצור - טפילים.

וע"ע הנאום של ג'ון גאלט בסוף הספר "מרד הנפילים" של איין ראנד, שם שם

אגב התאפקתי לא לעשות ragebait על הMSGצדיק יסוד עלום
חבל, זה לא בריא להתאפק (!!!)אנימה
מחשל את רצפת האגן 💪צדיק יסוד עלום
מונוסדיום גלוטמט לא מזיק??די שרוט
מנות חמות בדרך! ווהווו!
כן, מסתבר שאין בזה שום דבר מזיק יותר ממלח רגילאנימה
ובאמת עכשיו שאני חושבת על זה נראה לי שמנה חמה זה לא כזה זוועה כמו שאמרו לנו כל הילדות. נראה לי שלאכול הרבה סוכר או דברים כמו בצק עלים זה יותר גרוע.
תקשיבי זה השמדת הילדות פיסת המידע הזהדי שרוט
יותר מהיום שגיליתי שזה לא "בסימטריקו".
אני בעיקרון כן מאמינהקפיץ

ספציפית בהקשר הזה - לא.

מה לעשות

(בהתחשב בזה שהטענה המדעית היא כנראה שאני לא קיימת)

והאמת לא דיברתי על "מדע"

יותר על אנשי מקצוע מסוג מסוים (פחות בפגישות אחד על אחד, יותר בדף שלהם ברשת) עם תשובות מזיקות לא פחות ממה שהם מנסים למנוע

אבל ברצינות רגעקפיץ

אני מבינה שאנקדוטה היא לא סטטיסטיקה

ושהדברים כנראה נכונים על רוב העולם

הקטע עם מדע הוא שברמת העיקרון - מחקרים מתפרסמים, ואף אחד אחד לא מפריע לך לשחזר אותם בעצמך, ולראות מה קורה.

אבל גם הרבה מחקרים מוטים או בעיתיים מראש

(חצי מהיום קראתי מחקרים, ואז התעצבנתי עליהם מחדש כשהבנתי שהנחת המוצא שלהם לא רלוונטית בשום צורה למה שאני מנסה למצוא)

זה לא בדיוק "בדורות האחרונים"

לפני זה לא ממש היה מדע במובן שאנחנו מכירים היום עם ביקורת עמיתים וידע נגיש ככה שכל אחד יכול לשחזר את הניסוי בעצמו

ואנשים שיוצאים נגד מה שמקובל גם היו כל הזמן, אבל האינטרנט גם מאפשר את זה הרבה יותר, וגם מציף אותם באנשים שמאמינים בדברים דומים, והם מרגישים ש"הרבה" אנשים חושבים ככה

אגב אני לא מאמין בקונספירציותאיגנוטוס פברלאחרונה

אני חושב שהם מזימה שנועדה להפוך את כולנו לטיפשים יותר

מישו יכול לשרוף לי אצטברובלים?כְּקֶדֶם
תביאו עצי הסקה ותקימו מדורה כאן ליד המיטה. מהרו אפ אפ
הם מתפוצצים באש … קח בחשבוןפ.א.
אשוח זה בסדר?קעלעברימבאראחרונה
שיר זה מוקדש למבולבלת מאדדדצדיק יסוד עלום

האיכות שמע של הפסנתר שלי מעציבה אותי

כנראה המיקום של הפלאפון

אני לא זוכר את המילים של השיר וזה מורגש

הסיום בבאסים היה אילתור נחמד כי התבלבלתי בנגינה

היי היי הייכְּקֶדֶם

זה בעצם מוקדש לי☺️

כי אני הכרתי למבולבלת תשיר הזהה

וכרגיל ביצוע מרשים של מאסטרו אהבתי תשינויים ממש

כקדם השיר שהקדשתי מוקדש בעצם לך 🥇צדיק יסוד עלום

השיר הבא שאלמד יהיה: יומן מסע של אריק ואביב

תשמע את החישגוז:

תודה רבה! ריגשת אותי!מבולבלת מאדדדדאחרונה

אתה מוכשר ממש. הביצוע מהמם!

תגיד איזה שירים אתה אוהב, אולי גם אקדיש לך אחד

חנוכה שמח!!פצלשי"ת
חנוכה 🕎 שמח 🕎 ומלא 🕎 אור 🕎 ואושרפ.א.
פ.א 🕎 אתה🕎 חמוד🕎 מדיצדיק יסוד עלום
וואי 🕎 ממש! 🕎פצלשי"תאחרונה
זה חג כל כך יפהאנימה
חבל לבזבז אותו על דברים מעצבנים
הוא לא עצבני… מעצבנים אותו …פ.א.
מה בדיוק מעצבן? (רעש, אנשים ספציפיים, עומס, דדליינים, חוסר סדר?)
דבריםאנימה
שצריך לקדם וזה אמור להיות מתואם עם עוד אנשים, זה מעצבן.
מאחל שהכל יבוא על מקומו בשלום ויסתדר טובפ.א.
הכל יהיה טוב בעזרת ה'אנימהאחרונה
אחרי החג כמובן
אני יודעת שעברנו את השלב של להתלהב מAIקפיץ

ובכל זאת

מדהים!! יש לך כזה גם לתרמודינמיקה, אנטרופיה?פ.א.
אתה מכיר את NotebookLM?קפיץ

יצא לך לשחק עם זה?

מדהים מדהים מדהים!!פ.א.
זה באמת לא מפסיק להיות מדהיםקפיץ

לפני שנתיים הדברים האלו עוד היו בגדר מדע בדיוני, ועכשיו זה פתוח לכולם בחינם
העולם משוגע

ניסיתם AI של מוזיקה?אנימה
השמועות אומרות שזה מדהים לא פחות.
לא התחום שלי בשום צורהקפיץ
אבל אני אאמין לך
גם לא התחום שליאנימה

ולכן אני יודעת רק מהשמועות.

הקטע שנראה לי שרוב אלה שזה כן התחום שלהם לא מתלהבים על הקטע. לפחות לא כמו המתכנתים, המעצבים, המורים, וכמובן הסטודנטים.

זה באמת מדהים, יצרתי שם מאות שירים טובים מאוד!איגנוטוס פברל
אני בעיקר לוקח שירים קיימים, לוקח את המילים שלהם,איגנוטוס פברלאחרונה

ומלחין בעזרת הAI מנגינה חדשה. רוצים שאני אעשה שיר? פנו אלי 256***054

הוצאתי את המקטרתצדיק יסוד עלום

אחרי המון זמן שלא

וזה אומר הרבה

נשאר מעט טבק 

החשכתי הבית הדלקתי אור כתום

עשה בי כרצונך

איך הוא מתמודד איתה בכלל, אה? העלה הנידף הזהצדיק יסוד עלום

איך הוא מתמודד איתה בכלל אה? העלה הנידף הזה 
איך הוא מעז לעמוד בינינו ככה ולא להישבר