היתה לו דלת עם חריץ מכתבים עגול, ורצפה נקיה וממורקת.
ורנון דרסלי בנה את הבית כשנשא את פטוניה, שהיתה אחת משלושת בנותיו המהוללות של אוואנס הגדול, שהגיעה מעבר לגבעה, לאשה (חלק מהכסף שהשקיע בבית היה שלה).
מוגלגינו דנן. אבל בעצם, מהו מוגל? דומה שבימינו צריך להסביר מהו, מאחר שמוגלגים נעשו יקרי מציאות. המוגל הינו יצור שאין בו שום יכולת קסם, מלבד היכולת להעלם מאחורי הסמרטפון כאשר יצורים מגושמים כמוני וכמוכם שועטים ומקימים רעש של עדר פילים.
יום אחד, בשעה שהעולם היה ירוק יותר ורועש פחות, והמוגלגים היו מרובים יוצר, וורנון דרסלי היה יושב בסלון ביתו ואוכל קותלי פרה, מי הופיע אם לא דמבלדור.
דמבלדור! אם הייתם יודעים רק חצי ממה שיודע אני עליו, ואני יודע רק חצי ממה שהוא באמת, הייתם יודעים. דמבלדור לא נראה שנים בדרך פריווט , מאז שלחה לו פטוניה מכתב שהיא רוצה להתקבל לבית ספרו.
בכל מקרה מה שראה ורנון לנגד עינו באותו בוקר היה זקן בעל משקפי חרמש ועיני תכלת ומצנפת וגלימה ושרביט.
"בוקר טוב" אמר ורנון. "למה כוונתך בוקר טוב?" שאל אותו דמבלדור "אני מחפש מישהו שיצטרף להרפתקה, נראה שאתה מתאים לכך"
"לא תודה!" אמר ורנון "והרי אני נורמלי לגמרי, ולא סובל שטויות מהסוג הזה. ובכלל מה שמך?"
"אוי לי שגיסו של גיימס פוטר מקבל אותי כאילו הייתי רואה חשבון. והרי דמבלדור הוא שמי, ואני הוא דמבלדור!"
ורנון נעשה נרגש "דמבלדור? לא דמבלדור שהיה מלמד את לילי להפוך שולחן לסוס? היטב אני זוכר זאת! היא היתה חוזרת מהחופשות עם ראשנים והופעת כוסות לגרבילים. החיים היו מענייניי... כלומר מופרעת לא קטנה היא היתה. לא ידעתי שאתה עוד בעניינים? בכל מקרה אתה מוזמן לתה מחר"
יום המחרת הגיע ווורנון שכח מזה.
לפתע נשמע צלצול בדלת, בפתח עמד גבר שחור גבוה וקירח "קינגסלי לשירותך! האם אפשר להסב לשולחן? אשמח לקצת קרמבו ובירצפת". וורנון השתדל לקיים את חובתו כמארח, אך לפתע נשמע צלצול נוסף, ובדלת עמד אדם עם עין גדולה מחברתה "מודי לשירותך" אמר קד קידה ונכנס לבית. בנתיים היו חברי המסדר משוחחים.