הבייבי כבר בן חודשיים ושבוע ב"ה.
ואני לא מצליחה להתאושש, אנ ירגילה לנוח איזה שבועיים- שלוש ולחזור לשגרה.
אבל ילדתי בתחילת שנת הלימודים והיה קשוח עם הילדים והמטלות הלימודיות ותינוק קטנטן
אח"כ חגם, חגים, חגים,
ובין לבין- ילד שמקיא, ילדה שפיתחה העדפות אכילה מעצבנות (מלוואח לביה"ס למשל- קניתי לה במיוחד לארוחת ערב והיא רוצה לכיתה. אני לא מרשה כי המורה ביקשה וגם כי זה לא מזין בכלל ומטריח אותי בבוקר להכין לה במיוחד... אז היא פשוט לא אוכלת שום דבר אחר)
הקטן שהתחיל לקום לפנות בוקר ולבוא למיטה שלי, בנוסף לתינוק שצורח שעות כל ערב (לקחנו לרופא, לא ברור מה יש לו) עד שנרדם.
(את האמת שבשעות הערב בעלי איתו, אני כבר לא שורדת, נכנסת לישון והוא מעיר אותי רק להנקה)
בנוסף בעלי לא מרגיש טוב כבר תקופה והוא עושה המון בבית, אבל אין לי סבלנות להכיל את המכאובים שלו, כשאני בעצמי כאובה ועייפה..
לוקחת ויטמינים, מכינה אוכל בסיסי וגם כביסות.
את האמת שעבודות הבית לא מעייפות אותי כמו ההתנהלות עם הילדים- בקושי הם יוצאים מהבית וכבר חוזרים (אין צהרונים) ואז א. צהריים ושעורי בית ולהעסיק את הקטן שמשעמם לו כי הגדולים עסוקים, ומקלחות וארוחת ערב. ויש ילדה שתמיד מתווכחת וגומרת לי את הכח, אני מרגישה שהיא עושה את זה בשביל צומי, אבל אין לי סבלנות אליה.
וחוץ מזה בטיפת חלב נתנו לי תרגילים לעשות לתינוק וזה עוד עול.
בקיצור- מרגישה שאין לי זמן לעצמי, קצת להיות עם עצמי... רוצה להתחיל דיאטה, אבל לא מסוגלת עכשיו, השוקולד הוא אי השפיות שלי...
ואני כל כך רוצה להשקיע קצת יותר בילדים, אבל מרגישה שעד שאין לי שבוע לעצמי, בלי בלתמים- לא יכולה.
תודה על המקופ לפרוק.
חיבוקים וטיפים יתקבלו בברכה...