הם איבדו את הבושה- לגמרי.איתן גיל

ישראל כ"ץ מינה בוגר קרן וקסנר להחליף את המלשינה המודחת ירושלמי.

ומי הצטרף לגדולי התומכים במינוי השערורייתי, סמוטריץ' כמובן.

לפחות 10 מועמדים מצויינים יש לימין לתפקיד הבכיר הזה, אבל לישראל כ"ץ אין מוטיבציה להלחם בבג"ץ בעד מינוי ראוי.

ואכן עד לרג זה הג'ינג'י לא הגיש ולא יגיש עתירה.

אומרים שלפצ"ר החדש יש שורשים בבני עקיבא, אבל הם רלוונטיים כמו השורשים של ציפי לבני בביתר.

אומרים שהוא הגיש חוות דעת תומכת התנחלות.

תמורת שכר הטרחה שהוא קיבל אני מוכן להמליץ על שקמה ברסלר לראש מועצת יש"ע.

עצוב כל כךמרדכי
בס"ד

מאוד מאכזב אותי ש(חלק) מהימין מתנהל כמו השמאל. אין שום הבדל בין מה שעושים לפצ"ר החדש לבין מה שעשו בשמאל לזיני לפני המינוי שלו.

בואו לא נהיה כאלה ולא נבחן אדם לפי איפה הוא למד (שלושה שבועות להבנתי. ההיסטוריה שלו בבנ"ע נתניה מלחיצה אותי יותר ), אלא פי מי הוא באמת.

הפצ"ר ימין מובהקכמו🐌תמס

לפי התגובות המבוהלות שבטמקא.

בהתחלה ניסו להעמיד פנים שאין לו נטיה פוליטית

אבל כשהתגובות הגיעו נאלצו לפרסם את קורות חייו.

לא רוצה לצטט את הכינויים שהוא קיבל

הימין הלאומי צריך לקבל אותו בשמחה

אני סומך על אבי מעוזאיתן גיל

כל עוד הג'ינג'י ודומיו לא הגישו נגד הפצ"ר החדש עתירה לבג"ץ, היא הנותנת שהוא אחד משלהם. 

אבי מעוז לא מכיר אותו ואין לו מושגהסטורי
הוא יצא על 3000 קמ"ש על המילים 'בוגר ווקסנר'. מסתבר שבמסגרת עבודתו בשירות המדינה הוא נשלח לקורס של שישה שבועות כשלא היתה ברירה אחרת.

אין לי מושג איך הוא יהיה כפצ"ר, אבל תקשיב לכל אלו שמכירים אותו ועבדו מולו, כולל על הסדרת התיישבות, סגירת גל"צ, חוק גיוס ועוד, ולא לאלו שמסתכלים רק על שורה אחת מהקורות חיים - הם מאוד בעד.

המינוי של הרצי, 10 ימים לפני הבחירות רשום על שמו.איתן גיל

מצד שני, אם סמוטריץ' מברך, מי זה מעוז שיציג דעה כופרת.

אז מה?כמו🐌תמס

אתה לא שמחת כשהרצי מונה לרמטכ"ל? מי חלם שיקרה כזה דבר?

זה שהרצי מפחד שיגלגלו הכל עליו זה לא אומר שהוא אשם.

גם אם הוא התמוטט ולקח לו שעות לאסוף את עצמו זה יכול לקרות, במיוחד אם הוא סמך על המודיעין והשב"כ... כן אני שמעתי את תא"ל אורן סלומון שהוא באמת גיבור ישראל.

אבל יש לי השערה אחרת מזו של פייגלין, למה בחרו דווקא בו.

מה פירוש רשום על שמו?נקדימון
אתה מתכוון לברכה המקובלת לכל אדם שנכנס לתפקיד? או שהיה איזה דיל שאנחנו צריכים לדעת עליו?
גם ההסדרה של עופרה, אחרי עשרות שניםהסטורי
אבל אם אבי מעוז צורח 'וקסנר, וקסנר', מי אנחנו שנגיד אחרת.

לא דיברתי דווקא על סמוטריץ', אלא על כל מי שבאמת מכיר את פועלו. תבדוק.

לדעתי חבל לקחת סיכון מיותרקורא נלהב לשעבר

יש מספיק מועמדים ראויים ולא צריך מישהו עם סימני שאלה עליו.

דוג' מובהקת זה הרמט"ל (שהוא סביר אמנם) לעומת ראש השב"כ שהוא מצוין.

נותנים לך למנות למה לא ללכת על מועמד שמאה אחוז איתך?

אגב מעוז הסביר את עצמו כך

המבט הכללי מול המבט המגזרי

נו, באמתהסטורי
שום קשר למגזר.

שוב, אישית אין לי מושג, אבל גם למעוז אין. כל מי שעבד איתו מעיד שהוא מוצלח ושהוא עזר מאוד להתיישבות, תמך בסמכותו של שר הביטחון לסגור את גל"ץ בלי ההגבלות שהיעוץ המשפטי ניסה להטיל, עבד עניינית על חוק גיוס ועוד.

והערה קצת מורכבתהסטורי
הטענה היחידה שמצאו נגדו לכאו' בעניניות ולא רק במי אולי החבר'ה שלו, היא חוו"ד שהכשירה את מינוי הרמטכ"ל זמן קצר לפני הבחירות.

עכשיו, היעוץ המשפטי שהגיש אותה ובג"ץ שקיבל אותה - הם בהחלט צבועים, כי לכל הממשלות הקודמות הם קבעו רף מאוד גבוה של 'ממשלת מעבר' שלא יכולה לעשות כל מיני דברים.

אבל, בניגוד להמצאות של המשפטנים גנבי הדמוקרטיה, האמת החוקית היא שממשלה מכהנת אפילו אחרי הבחירות עד היום שבו מושבעת ממשלה אחרת, ק"ן לפני הבחירות.

במילים אחרות - לא חושב שחוו"ד הזאת מוכיחה שהוא משפטן 'שמאלני', אלא שהוא משפטן פורמליסט ולא משפטן חופשי - שזה בדיוק מה שהימין רוצה. אם תרצו משפטן שמבין שהוא עורך הדין של המעסיק ולא הבייביסיטר שלו.

זה לא מורכב, זה פשוטאיתן גיל

יש לימין פיל ענק בחדר שרואה ואינו נראה,

והכוונה להעדר עתודת אנשים ראויים לתפוס משרות פנויות/ מתפנות בשרות הציבורי.

לו היתה עתודה כאמור, בשאלת מינוי פצ"ר חדש לא היינו נדחקים לבחור בפחות גרוע מבין כל המועמדים שהוצעו.

אם מיארה תעשה את המובן מאליו ותלך הביתה, שוב נעמוד בפני שוקת שבורה ונשאל את עצמנו מי יכול להכנס לנעלי הגמדים שלה. כעבור שבועיים שוב נתאכזב אלא שהפעם יצליפו בנו שזה מינוי שלנו.

סוף דבר, אם חפצי חיים אנחנו, הבו לנו עתודת אנשים ראויים- לכתחילה, שהם בשר מבשרנו.

יש בזההסטורי
אבל צריך לזכור שגם ברק לא עשה את שוד הדמוקרטיה שלו ביום אחד. לוקח זמן לבנות עתודות.

אם כשהיינו נערים טענו שהחבר'ה שלנו נחסמים בין המ"פ למג"ד, אז המציאות כיום היא שמתלוננים על שנחסמים לתפקידים משמעותיים במטכ"ל.

ברק לא שדד ביום אחדאיתן גיל

וגם עתודה לא בונים ביום אחד.

איילת שקד, לפני שהתהפכה, אמרה פעם שמתוך המצאי הקיים במחוזי קשה לבחור שופטים לעליון.

הסכמתי איתה.

לדעתי הגיע הזמן להגדיר כמשרת אמון כל נושא תפקיד ממלכתי שכפוף לשר כלשהו או שכפוף לכפוף כלשהו...

לא יתכן שכל מינוי מימין יגיע בנוהל לבג"ץ ויעוכב אוטומטית (בבג"ץ) באמצעות צו מניעה.

לא בהכרחכמו🐌תמס

אם אתה לא מביע את הדעות שלך, מזה שאתה דתי לאומי- אין לדעת אם אתה שם פתק של בנט או של סמוטריץ.

סביר שהוא הרגיש יותר חופשי להתבטא בסביבתו של סמוטריץ. אז סמוטריץ כן יודע מה הוא חושב...

ומכיוון שהוא אדם ישר - אין לג'ינג'י מה לעתור לבג"ץ.

זה כמו שאם יש לך עיניים בהירות ואף קטן וישר, ואין עליך סממנים יהודים, אתה עדין יכול לטייל במערב אירופה...

לגבי הג'ינג'ישלג דאשתקד
יש גם סיכוי שעכשיו, כשאף אחד מהקובינטורים המכונים "שומרי הדמוקרטיה" אינו חסין - ובפרט שכבר יצאו כתבות מאוד מעניינות על עסקיו ויושרו של הג'ינג'ון - יתכן שהוא מעדיף לשתוק ולהיעלם מהנוף, לפני שהוא יצטרך להתחלק במנת קרב עם ביארב-מיארה שממש טובה בלגנוב ולהיתמם, ועם בר-דוד השמן (שגם ככה חושב שהכל שייך לו), שלא ישאירו לו כלום...
וקסנריסט לעולם לא ידאג לעם ישראל!ירון-אחרונה

ולהתרשם מYnet שמשחקים משחקים כדי לשכנע אותנו אחרת.

זה מתכון לכשלון ידידי, אם לא סומכים על השמאל בכלום, אז בכלום לא מסתמכים עליהם, לא בבכינות

ולא בשמחתם של השמאל או Ynet

אני סומך על סמוטריץ'נקדימון
אם הוא בדק והגיע למסקנה שזה מינוי טוב - אני סומך על הבדיקה שלו. לי אין באמת איך לברר.
אורית סטרוק, ישראל גנץ וכל מי שעבד איתו...הסטורי

ב- 2022 עלה שמו כמועמד ליועץ משפטי לממשלה.איתן גיל

ולא נבחר.

עצם הצגת שמו כמועמד, מסגירה בעליל את משנתו הפוליטית.

נראה פה למישהו ששמו יצורף לישורת האחרונה, בלי שיהיה אחד משלהם?

העובדה שלא נבחר אומרתכמו🐌תמס
שהוא לא משלהם
מיארה נבחרה כי היא אשהאיתן גיל
האם מה שמפריע לך זהכמו🐌תמס
שהוא בעד גיוס חרדים?
אישית, אין לי מושג, לא מכיר בכלל, אבלהסטורי
אני רק רואה שכל מי שעבד איתו, מכיר אותו, נעזר בו באישור עופרה, קידום בניה ביש"ע ועוד ועוד - תומך.

כל המתנגדים (אבי מעוז, זיו מאור, ברדוגו ועוד) - מסתובבים מסביב. כלומר אין להם שום ידיעה על משהו שעשה לא כראוי, על מאמרים שכתב שמעידים על עמדות בעייתיות (לזמיר היו!) וכד'. כל מה שיש להם לטעון זה שהוא עבד עם פלוני וחבר של אלמוני.

ברדוגו- הפודל של נתניהואיתן גיל

אם הפודל נגד, גם אדונו נגד.

מצד שני, אם נתניהו נגד, סמוטריץ' בעד.

אם סמוטריץ' בעד, מעוז נגד.

החיים יותר מורכבים...הסטורי
את ברדוגו שמעתי מבקר את נתניהו כמה וכמה פעמים (ואיני שומע אותו הרבה בכלל).

בצלאל ואורית שעבדו איתו על הסדרת ישובים ושכונות ביש"ע ברכו על המינוי תוך דקות, לפני שבכלל ידעו מה דעת נתניהו.

אצל מעוז זו תגובה פבלובית לשורה 'קרן ווקסנר' בקורות חיים.

שמעתי חה"כ טלי גוטליבכמו🐌תמס

מציעה שתקשיבו.

היא מתנגדת מאד- ומשכנעת  - אותי לפחות. 

היא אמרה משהו ענייני, או רק סיפרה על החברהסטורי
של הבן דוד של השותף שלו?

(כבר שישה ימים מחפש וכמעט לא מוצא)

היא אמרהכמו🐌תמס

דבתפקיד הקודם שלו הוא היה יכול למנוע צוים מנהלים נגד נערים יהודים ולא מנע, ומנתה עוד כמה דברים שהטרידו אותי.

זה סרטון מערוץ 14 מלפני כמה ימים לא הצלחתי ליצור קישור. בחיפוש טלי גוטליב סרטונים זה אחד האחרונים

שאלות שכל אדם חושב צריך לשאול את עצמו על כיפת ברזלסביר11

💡שאלות שכל אדם סביר צריך לשאול את עצמו לגבי כיפת ברזל וטיל החץ:

1. האם ראיתם אי פעם בעיניים שלכם- כשנאלצתם להיות בחוץ בזמן אזעקה -יירוט אמיתי של רקטה או טיל שעף בצורה אופיינית, וכיפת ברזל שמזנקת אליו ואכן פוגעת בו באמת? לא ראיתם.

ואם ראיתם סרטון כזה- כל איש מולטימדיה שעוסק בעיבוד סרטים ובפוטושופ יכול להראות שהסרט הוא מפוברק, אולי ברמה מקצועית יותר מהסרט המפוברק של שדה תימן, אך נוצר במסך המחשב ולא במציאות.

( יש ברשת כמה סרטים מפוברקים של פגיעה ,עם הסברים משכנעים של איש מקצוע שמראים שהם מפוברקים והפגיעה לא קרתה)

2. טילי תמוז ,גיל ,וכל טיל מכובד,  מראה צלב שהטיל מצלם בעצמו כיצד הוא מתקרב למטרה,

שהולכת וגדלה, עד שהמסך שחור כשהוא מפוצץ אותה.

האם ראיתם אי פעם סרטון כזה מכיפת ברזל?

אני בטוח שלא ראיתם.

ואם כן, איש מקצוע כנ"ל -יוכל להראות לכם שזה סרט מפוברק.

וכן לגבי יירוט של טיל על ידי טיל חץ.

האם לדעתכם קיימים סרטים של יירוט, אלא שמסתירים אותם מהציבור?

לא הגיוני לחשוב כך, כי סרטים כאלה יכולים רק להועיל ולהגביר את אמון הציבור במערכות.

3. 📢מדוע ,כשמתפרסם שהגיע טיל=רקטה לאיזור מסוים, ושהוא יורט בהצלחה, נשמעים באזור כמה פיצוצים .למה יותר מפיצוץ אחד,

כמה פעמים יכולה רקטה של האויב להתפוצץ?

הרי לאחר הפיצוץ הראשון הרקטה כבר לא קיימת יותר. אולי זה חתול בעל תשע נשמות?

4. ידוע שארהב השתתפה ומשתתפת בפיתוח  כיפת ברזל והחץ . האם אין לה אינטרס להגן על עצמה? הרי היא נמצאת בסכנת ירי טילים מכל ספינה רוסית שמתקרבת לחופי ארה"ב גם ממרחק גדול, כגון אלף/ אלפיים קילומטר.

אם כן ,למה ארה"ב לא רוכשת טילי כיפת ברזל או חץ מישראל?

ולהיפך, היא ביטלה עסקאות רכישה של הכיפה מישראל. למשל חפשו בגוגל : "ארה"ב לא תרכוש את מערכת כיפת".

מה שאומר שאין לארה"ב אמון 🤏 בטילים שהיא מייצרת על ידי ישראל.

🐣אבל לקידום מכירות- למה לא? כלומר ארה"ב, שמושקעת בכיפת ברזל וב- חץ,  יש לה אינטרס שמדינות שונות ירכשו מישראל את המערכות הללו, והיא תגזור קופון ברווח , מה שיכול להסביר מדוע גרמניה רכשה לאחרונה חץ3,

ומי יכול לשלול את הטענה שזהו תרגיל של איש העסקים טראמפ , שנתן לגרמניה את הכסף לרכישה?

אגב, גם סינגפור, שסיכמה שתרכוש מערכת כיפת ברזל מישראל- חזרה בה ולא ולא רכשה. חפשו בגוגל "סינגפור לא תרכוש כיפת".

כן ראיתי. פיזית.נקדימון
ולא אכפת לי איך קוראים לזה - זה פוגע ומציל חיים.
ראיתי מלאזוזיק העכבראחרונה

גם אתה היית רואה אם היית גר באיזורים מסויימים בארץ.

ראיתי כיפת ברזל רודף אחרי טיל ופוגע בו לפחות שלושים פעמים. ראיתי שיגורים של כיפת ברזל יוצאים מהקנים. ראיתי והחזקתי בידיים המון רסיסים - גם של מיירטים.

אולי מישהו השתיל לי שבב עם דמיונות לתוך הראש, כשנכנסים לעולם הקונספירציות אפשר להיות מאד פוריים ואין גבול לאפשרויות. 

עוד הוכחה לאפסיות של ביבירועישםטוב

פשוט לא נתפס

ביבירועישםטובאחרונה

ביבי מתנהל *בדיוק* לפי התפיסה השמאלנית שאומרת - 

יש בעזה מיליון-2 חפים מפשע, אנשים ממש טובים.

למרבה הצער קבוצה טרוריסטית איכשהו השתלטה עליהם.

בגלל 7.10 ישראל נאלצה בלית ברירה לצאת למלחמה וחבל על כל הרוג ופצוע "לא מעורב".

עכשיו שחמאס כמעט נעקר אז ישראל כמובן תעזור לעזתים, האנשים הטובים והאיכותיים, להשתקם חזרה.

עכשיו אפשר להיות בטוחבינייש פתוח

חוק הגיוס לא יעבור בשום מתכונת. אלא אם כן יחליפו ממשלה (לא חייב בחירות, אבל זה תלוי במרכז הפוליטי שיפסיק להחרים את נתניהו) ויביאו לחוק שבאמת יגייס חרדים.

אני מקווה שכולם הבינו מזמן שלעולם לא נשיג שינוי בהידברות, שיתוף פעולה ובאופן הדרגתי.

במיוחד שהחוסר בחיילים די גדול וקריטי, אבל הוא קטן מאוד ביחס למיצוי המקסימלי של החרדים הבריאים בגיל גיוס.

אף אחד לא רוצה ולא צרייך לגייס את כל פונוביץ וכל מיר וכל ישיבת חברון ואת כל חסידות סאטמר ותולדות אהרון.

ממשלת אחדות תהיה ממשלה טובה יותרכמו🐌תמס

אבל האם לפיד ישב עם נתניהו? כי נתניהו עדיין בראש הליכוד

ורק מילה טובה לסמוטריץ שספג הרבה ביקורת, בדרכו שלו הוא כן מנסה ללחוץ על החרדים לצאת מהבועה

דילג על עולם התורה > סמוטריץ' העביר מיליונים רק לישיבות המעודדות גיוס | המחדש | כל החדשות והעדכונים

ענין טכני פשוט -למה כדאי ליועמשיט והחבר'ה למרוחסביר11

לעיל בדקה 24:00 בימים אלה של  תחילת ואמצע דצמבר  מתבצע מהלך רוחבי של מחיקת כל השיחות וההתכתבויות

ביניהם ,כנראה כולל נשיא העליון והיועמשית,

פרט לכך שבווטסאפ הרבה התכתבויות מוגדרות למחיקה אוטומטית אחרי חודש עד שלושה , ולזה בדיוק הם מחכים ,שיעברו חודש עד שלושה חודשים מאוקטובר

ממילא לא ימצא שופט חוקר להחליף את היועמשיתכמו🐌תמס

שעומד בדרישות של השר לוין ושל בגץ גם יחד

כך או כך הפרשה ירדה מסדר היום הציבורי

מקווה שהפצר החדש יעשה ניקיון בפצריה

או לפחות תשתנה שם רוח המפקד

אבל תודה שהחזרת את הנושא החשוב הזה לדיון

ספוילרזיויק
לא יקרה
כבר קורה הם מגלגלים כולם אחריות על הפצריתכמו🐌תמסאחרונה

ומתנערים מזה.

עכשיו יש להם מפקד חדש

חבל שלא דנים בפורום הזה…סיעתא דשמייא1
…על תאונות הדרכים הקטלניות. 
בהחלט הגיע הזמן לדוןשדמות בחולות

גם בזה.

השאלה היא כמה יש עוד לחדש?

מיותר. נתחיל ישר מזריקות בוץנקדימון

אין מה לדון בזה.

צריך עובדות הן ביחס לישראל והן ביחס לעולם, צריך אכיפה (ועובדות לגביה הן ביחס לישראל והן ביחס לעולם), וצריך שכל אחד יחנך בבית את עצמו ואת ילדיו.

נגמר. הלאה לפוליטיקה הזולה הבאה.

נוראזיויק
מה אכפת לנו מה קורה באוסטרליה?איתן גיל
חבל שלא מכבדים וכותבים בפורום כשכאן שבת...הסטורי
וואי לא שמתי לבזיויק
ועוד ניק עם שם כזה... מזעזע
הוא כותבקעלעברימבאר
מאוסטרליה , כשהוא כתב היה שם יום חול עדיין. הוא דתי שומר שבת
לא עדיין, אלא כבר יצאה שם שבת. וזה לא מכבדהסטורי
שזה יופיע כך בפורום שכתב היום ב16:15. לא בכל הודעה הוא מציין שהוא יורד שירד לאוסטרליה.
מנהלי ערוץ 7 לא יכולים לסגור את האתר והפורום בשבת?קעלעברימבאר
לא יודע וזה לא משנההסטורי
מינימום של דרך ארץ מצד יורד, זה לא לנפנף.
אהזיויק

מה יהודי עושה בחוץ לארץ?? 🤨

האמת שגם מי שבחלל מעל ארץ ישראל אז השמש אצלו יכולהקעלעברימבאר
לשקוע בשעה אחרת. השאלה איך מתחשבים בזמנים הלכתית בחלל, והאם להיות בחלל מעל הארץ זה נחשב יציאה מהארץ
אגב, מי שגר סמוך לקו התאריך יכול בגלל לדלג על שבת.ספקאחרונה

לפי חלק מהדעות, לפחות... נדמה לי שבתקופת מלחמת העולם השניה, יהודים שברחו ליפן לא ידעו באיזה יום לשמור שבת... 

זה לא הנושא אבל אנחנו עדין בגלות…סיעתא דשמייא1

… אנחנו מתפללים שלש פעמים ביום באופן הזה.

עוד לא החליטו לשנות את הנוסח.

זה ממש לא תירוץ להשאר בחו"ל. האם בגללקעלעברימבאר

שאנחנו מתפללים השיבה שופטינו אז זה מתיר לעוות צדק ומשפט?

גם אין קשר בין שינוי הנוסח לשאלה אם אנחנו בגלות. כן נפסק לא לקרוע על ערי יהודה וירושלים כי הם בשלטון ישראל, ונפסק לומר הלל בברכה ביום העצמאות כי יצאנו בו מעבדות לחירות (כלומר סיום שעבוד מלכויות סיום הגלות)

לא רוצה לפתח את הנושא כאן אבל על כל…סיעתא דשמייא1
… מה שכתבת יש עדין חילוקי דעות בתוכינו ולאף אחד אין מונופול על האמת לכן עובדתית המציאות לא כל כך תואמת למה שהצגת.
גם אם אנחנו תיאורטית בגלות, עדיין יהודיקעלעברימבאר

צריך לגור בארץ.

גם סטמר לא נמנעים מלגור בארץ

מוכן לשים כסף שהוא לא דתיארץ השוקולד
וגם לא באוסטרליה
הוא דתי מאוסטרליה, אתה יכול לבקש ממנוקעלעברימבאר
פירוט בפרטי גם
בא נתערב על כרטיס טיסה.סיעתא דשמייא1
כרטיס חד כיווני לארץ ישראל🙂קעלעברימבאר
זה היה בטעות מן הסתםקעלעברימבאר
זו לא פעם ראשונה וכבר העירו לו על זההסטורי
פשוט פתח צי את הטלפון….סיעתא דשמייא1

… עם יציאת השבת וקראתי חדשות נוראות על מוות בתאונת דרכים של איש יקר שזכיתי להכיר אותו ואת משפחתו בביקורי בארץ ובאופן ספונטני כתבתי את מה שכתבתי מתוך סערת רגשות. מצטער אם גרמתי למישהו עגמת נפש.

לגופו של עניין תרבות הנהיגה בארץ היא זוועתית, האכיפה רשלנית וקורבנות תאונות הדרכים בארץ זה לא גזרה מהשמיים.

כשליחנו (או שליח השטן) לאוסטרליהאיתן גיל

מצופה ממך לעדכן אותנו, איך נאכפים חוקי התנועה בארץ הקנגורו.

יש הרבה יותר אכיפה…סיעתא דשמייא1

…ניידות ממושבות נמצאות בכל פינה לזהות נהגים שנוסעים ללא רשיון , ללא משמעת נתיבים, ללא נתינת זכות קדימה וכדומה. . מצלמות מהירות ונסיעה באור אדום יש בכל פינה .

הכל עניין של הפניית תקציבים למקומות הנכונים.

אני שומע כל הזמן פרסומות חסרות תכלית של הרלב"ג ושואל את עצמי למה להוציא תקציבי פרסום יקרים במקום לתקצב יותר ניידות, מצלמות ועוד אמצעים יעילים לפתרון הבעיה.

תמונה AI של סופת ביירון. מה דעתכם על זה?נ א

אהבתיסודיתאחרונה
אני מקציב לכם עד 5 מילים לענות על השאלה:זיויק
מה ה-בעיה המרכזית של עם ישראל שצריך לפתור?
כמה טמטום - בישראל מעריכים שכ-75% מתושבי עזה כבר לרועישםטוב

ממש כמו המשפט של איינשטין שאי שפיות זה לעשות אותו דבר שוב ושוב ולצפות לתוצאה שונה

בשביל מה היה כל המלחמה הזאת???

התוכנית הטורקית-קטארית שישראל מנסה לסכל, והנתון: "75% בעזה לא רוצים חמאס"

טורקיה וקטאר הן מדינות עויינות בהגדרהאיתן גילאחרונה

ולכן כל מתווה שמזוהה עם אחת משתי מדינות אלה פסול מעיקרו

אולי יעניין אותך