והיא מופיעה שוב ושוב
לא נעים בכלל

והיא מופיעה שוב ושוב
לא נעים בכלל

ויקיפדיה:
הסתה היא ניסיון לשכנע אדם או קבוצת בני אדם לבצע מעשה שלילי, בדרך כלל פשע. במקרים רבים מבדילים בין עבירה פלילית מסוג שידול המתייחסת לשכנוע אדם בודד, לבין הסתה המתייחסת לשכנוע ציבור של אנשים.
ראיתי את הפרסומת ואיני חש מוסת.
אני לא אוהב את הקמפיין הזה, ובכל זאת זו זכותם.
(לא מצביעה בבחירות הרבה שנים)
אבל מוטרדת מהתנהלות פוגענית כלפי ציבורים שלמים (ולא משנה אלה)
לכנות ככה אנשים זה פוגעני
וגם מוזר להתייחס לבנאדם רק לפי השירות הצבאי שלו
(כאילו שאין משרתים או משרתות עבריינים)
אני בטוח שהוא עשה גם הרבה מעשים טובים בחייו.
וזה לא אותו דבר:
אצלו זאת הייתה חולשה, יצר שהוא נכנע לו, לא אידיאל. הוא לא חסם כבישים בשביל למחות נגד האיסור לאנוס, לא זעק ''נמות ולא נמשיך לאנוס''
החרדים רואים בזה אידיאל, אז מן הסתם אין שום בעיה לקרוא להם כך.
אדם שתקף באלימות והרס חיים של נשים
לאדם שלא מתגייס לצבא
סה"כ הגיוני
בהחלט ממחישה
שהגיוני לקרוא לבנאדם בצורה שלילית ע"ש מעשה מהותי שהוא עשה
ולא הגיוני לקרוא לציבור שלם בשם שלילי ע"ש נישה אחת בחיים (שלא יכולה להעיד על טיבו של הבנאדם כפי ההמחשה שכולנו קיבלנו השבוע) שהם לא עושים כמו שאחרים חושבים שצריך לעשות
זה לא אומר שצריך לעלוב בהם
יש דרכים אינטליגנטיות יותר
הבחירות האחרונות בהם הציונות הדתית הלכה בלי חרדים
היה מהלך אינטליגנטי לחלוטין
מעניין איזה קרקס יהיה הפעם
אין פסול בפרסום, יש זעם מוצדק על נבחרי הציבור שמאכזבים את בוחריהם ולא עוברים כרגע בסקרים את אחוז החסימה באופן מובן ביותר ועל כן המודעה הזו אין סיבה לפסול אותה.
אנשים טיפשים זה מרגיז
אבל אני לא אכנה אותם ככה
כל אחד ודרך החיים שלו
(אני מבינה למה לא פוסלים
כי זו אג'נדה מדי חזקה
וזה כסף)
מין הסתם לרוב הם לא מודעים לכך שהם יכולים לבחור אחרת
טיפשות היא לא גזרת גורל
כמו כל קושי אחר
לגבי שירות צבאי
לחרדי מאד קשה לבחור לשרת
לרוב הוא ישלם ע"כ מחיר מאד גבוה
אז הבחירה היא חלקית במסגרת המחיר
אני ציונות דתית שנרתעת מהמודעה : הרעים מול הטובים... בעעע
הבעיה היא שערוץ 7 הוא עסק שרוצה כסף, ושהוא מנוהל אחרת מהעיתון, ושיש גם פה בפורום לא מעט מזרחוניקים-דתיים שדווקא מזדהים מאוד עם ההסתה והשנאה של המודעה - זה משחרר להם קטרזיס במוח.
אבל הסתה? Get real, bro (or, sis). גם ככה האתר הולך והופך יותר ויותר למה שנקרא בשפה שבצלאל לא דובר, Planet wuss. הסתה זה מה שכמה וכמה כרזות על מקלות שהונפו בעצרת "התפילה" הכריזו, המתונה שבהן הודיעה "מדינה של גיהנום". כאילו פולין או גרמניה היו גן עדן.
בכרום בטלפון נייד, אם עוברים לפורום אחר דרך הקיצורים שבצד
בשורת הכתובת יש כתובת מקוצרת וזה מגיע לעמוד ריק
🙂פ.א.אחרונהזיהיתי אתמול בערב
-כל הפעולות שאמורות לפעול מחוץ לשיחות האישיות, לצאת
ממסך השיחות ולהציג מידע שאינו בתוך השיחות, לא עובדים
-מה שבתוך השיחות, כן עובד.
לא ניתן לחזור לתפריט הראשי של הפורום, לא לעבור לעדכני, לא להציג כרטיס אישי, לא לעבור למסרים, לא לא ניתן לצאת מהשיחות האישיות ללא סגירת המסך.
מה שבתוך השיחות עובד - ניתן לחזור אחורה ולהציג את כל השיחות והאפשרות לעבור למצב כהה/בהיר עובדת
כתב לי שבדקות הקרובות צפיוית התרעות. בהתרעות האדמות שמפויעות בראש המסך בערוץ 7 . כנראה זה שארית של התרעות מערב חג.
רק שתהיה מודע לזה @משה
קעלעברימבאראחרונהמשגע לראות תמיד בתגובות תגובות מגמתיות שלא קשורות לכתבה או למי שהגיבו לו, שחוזרות על עצמן באותו ניסוח בדיוק, תחת אותו השם, וכותבות שקרים/קונפירציות/לשון הרע/דברי שטנה וכו וכו
אני משתדל לדווח מידי פעם, אבל זה עדיין מציף את האתר

חתול זמני