ב"ה ילדתי לפני 6 ימים.
לידה מדהימה!!
אני עדיין בהיי מהלידה. בעיקר מבחינה רוחנית
היתה לי מיילדת וואו, הקב"ה היה נוכח בכל צעד וצעד. לא חוויתי כזה קירבה בלידות הקודמות.
פיזית - חייבת להתאושש. תפרים, כאבים בכל הגוף.. לא הכי בטוב בכלל.
הקושי שלי כרגע, זה הפער ביני לבין בעלי.
ב"ה יש לנו זוגיות מדהימה! מתנה משמיים שעבדנו עליה לא מעט שנים בטיפול זוגי עד שהגענו למקום הזה. חמודה על זה יום יום!
כתבתי פה כמה פעמים בעבר (מאנונימי) על הקושי של בעלי בעקבות המלחמה. ב"ה לא פוסט טראומה, אבל קושי נפשי שהולך איתו.
אנחנו מתארגנים לברית שבע"ה יהיה ביום שישי. השתחררו ביום שני. אני מרגישה מרחפת, ולו כ"כ קשה עם עצמו. כל משימה בשבילו זה משימה. ואני מאוד מעריכה את כל מה שעושה. באמת. ופיזית אין לי כוחות לעזור עם הילדים, השלמות של קניות וכו'. הוא עושה המון ויש פה נערה שעוזרת לנו בתשלום (4צמודים ב"ה. הגדול בן כמעט 4).
היה לי דיכאון בעבר אז אני יודעת כמה שזה קשה בכוח למשוך את עצמך לעשות דברים.
בעיקר כואב לי.
כואב לי בשבילו שהוא לא מצליח להנות ולשמוח מהשמחה. כי מרגיש שלא מגיע לו הטוב הזה (האשמה שמלווה הרבה חיילים...)
כואב לי שקשה לו בקושי הזה.
שהיה רוצה שזה יעלם, אבל לא מצליח. (נמצא בטיפול תקופה. ובגדול עוזרת אבל יש עוד תהליך לעשות..)
שהיה רוצה לשמוח כמו בברית של הגדול.
שנכנס ללופ שלו מצליח לצאת ממנו.
ואז מוציא את זה על הילדים בערב. (לא בצורה קיצונית. רק שונה מהעדינות הרגילה שלו) והגדולים יותר כועסים עלי שנעלמתי למרות שעשיתי הכנה לזה. אז עצובים מאוד. ולא רוצים אותי בכלל. מתגעגעת אליהם כ"כ!
ואז עוד יותר אשמה שמתנהג ככה את הילדים.
והלופ לא נגמר.
אני יודעת שזה שינוי גדול, ולא נלחצת מזה. יודעת שבע"ה כולנו נסתכל למציאות חדשה. וזה בסדר אם יקח קצת זמן.
רק הייתי רוצה שזה יהיה אחרת.
מרגישה שהקושי שלו מקשה על השמחה שלי. מנסה לעזור לו לשמוח. אבל לו כ"כ הולך.
ואני אומרת לעצמי שזה שלו. לפחות כרגע לא להתעסק בזה יותר מידי. עד אחרי הברית. וקושי שלו משפיע גם עלי, אבל בסוף זה שלו. ומנסה כ"כ להישאר בהיי ובשמחה!
אבל קשה לי. כואב לי.
ובאותו זמן אני אומרת שב"ה במצב כן יותר טוב מלידה קודמת שהיתה במלחמה. אנשים הקריבו כ"כ הרבה יותר ממני במלחמה. אז זה החלק הקטן שלי...
ויחד עם זאת, לא רוצה לעודד את עצמי שיש יותר קשה. לא לי ולא לאחרים. רוצה לתת מקום לקושי שלי.
ולבכות על זה.
מתגעגעת לביחד האמיתי שלנו. כי מאז השביעי לאוקטובר - שום דבר לא אותו דבר..
כמובן שבוכה מלא, מזל שיש את ההורמונים להאשים 😅
תודה למי שקרא.
עוזר לשחרר❤️