המעצבן והמציקן הזה
יהיה טוב לכולם
איזה עצבים הוא עושה לי אני שונאת בנים איזה🤯 ילדים קטנים!! לא מתבגרים בחיים!!!
המעצבן והמציקן הזה
יהיה טוב לכולם
איזה עצבים הוא עושה לי אני שונאת בנים איזה🤯 ילדים קטנים!! לא מתבגרים בחיים!!!
כי בנים נולדו עם משהו כזה שגורם להם להציק. הם לא משתמשים בדיבור כדי לקבל צומי, אז כשהם רוצים להגיד "אני פה" הם משתמשים בידיים. ובכל דבר שיפריע לאחיות שלהם. פעם חשבתי שרק אח שלי ככה... עד שגיליתי שזה תופעה אמיתית. מה זה הדבר הזה...
יש כאלה ואני בתוכם ששפת האהבה שלהם זה במחוות של הצקה כאלה. ככה אני בדיוק עם הילדים שלי ואישתי.
נגיד אישתי מדבר בטלפון בשיחה רצינית וחשובה, אני אוהב לחבק אותה חזק ולחסום לה את הפה באמצע משפט. ואז יוצא לה כזה "הממ! הממממ!" והיא בועטת בי.
נגיד הבן שלי משחק במחשב, אני אוהב לחבק אותו מאחורה ולכבות לו את המסך באמצע.
ובל נשכח, אין גיל מאוחר לכבות את האור במקלחת לאישתך.
וגם אין גיל מאוחר לשים לילדים קולה בכוס אבל רק מיליליטר קטנטן ותת להם.

הרמוניהתודה על התגובה שיחרר אותי קצת הצחוק הזה...
אוקיי זה מצחיק אבל זה נוראי!
איזה אהבה יש בזה אני לא מבינה!
אח שלי קבוע-
זורק עלי דברים בלי לעדכן, מדגדג כשאני באמצע להסתרק או לאכול, שותה לי את המים בכוס, מתאמן עליי ביריות, מכבה לי את האור, מרחיק דברים שאני באה לקחת, סוגר לי את המסך של המחשב, מחטט לי בטלפון ומשנה לי שמות של תיקיות ל"עד מתי?!?!", קורא לי בשמות הכי מעצבנים בעולם, שורק שריקות מעצבנות, מתופף על כל דבר בלי הפסקה, כשאני עם צמה הוא חייב למשוך כמובן, נוגח בי עם הכתף שלו, מוריד לי את הכסא לרצפה כשאני יושבת עליו ועוד, פשוט זה לא יגמר טוב אם אני אמשיך🥵
(הכי מעצבן זה בטיולים שהוא דוחף אותי כאילו לתהום ואז מושך חזרה כאילו אני אמורה לסמוך עליו😂)
כאילו למה קשה לך לראות אותי חיה בשלווהה?!?
תהיי חזקה 
אני חווה התעללות של שנייםם
כי אני כבר נגמלתי מזה ממזמן
טוב אבל יכול להיות שלא הייתי ברמה של אח שלך. צריך לשאול את אחותי...
ודי מהר יפסיק להציק
האמת הפיתרון האמיתי הוא... אשה.
שיתחתן.
ויציק לה.

זה לא יהיה אותו בן אדם שמציק לאחות
שלו …
שלא נדבר על התחביב הזה לקרב אליי ג'וקים...
האמת שהוא לא עושה את כבר מזמן... כי הוא טוען שעד היום יש לו צפצופים באוזן מהצרחה שלי...
את עוד תתגעגעי לזה תהני מזה
(ותחזירי לו!!)
איך זה נשמע מצחיק מבחוץ ובמציאות זה מעצבן🙈
ומצחיקים שאתם חושבים שאני יכולה להחזיר לו... הוא מת שאני אחזיר לו מבחינתו יתחיל הכיף...
גם ככה העצמות שלו עשויות מברזל. אם אני אתן לו אגרוף- לי תשבר היד והוא לא ירגיש כלום.
לא כולם בטח אבל באמת הוא שונא...
אבל מה שהוא יעשה לי...וואעליה
אני:)))))וגם תחשבי שהם כמה אז הם יכולים להציק אחד לשני... אח שלי בן יחיד
וואי מסכנות
אז לא כל הבנים אוהבים להציק אתם אומרים? טוב יש תקווה אם ככה. ההורים שלי נכשלו... סתם סתם ח"ו
ויש פה עוד כמה כינויים של אחים אחרים כמו @LightStar ועוד שתי אחיות.
אני בטוחה שגם אתה אומר לעצמך לפעמים שבנות זה עם בלתי נסבל. אז זה הדדי. אהא.
לכן הציווי עליכם😎
והתחרטו.
זהו הוא חזר
😅
איזה מוזר
אני קוראת את זה בלחן של ציון גולן😂
ובכללי זה חוסר רוגע שהוא שם
אבל...
כמו ש@פ.א כתב...
איזה הפתעהה
(איך הוא לא סיפר אפילו לאמא?!?)
אבל הוא נוסע שוב מחר
kill em with kindness.
לא שאני חושב שבסוף את באמת תעשי את זה, אולי באמת יותר מדי מביך, אבל...
את רוצה להחזיר לו? תשכחי מ"דיגדוגים" (או כל מגע, זה לא הגיל, מה שהיה נכון אז לא נכון היום).
תנסחי לו איחול יפה, הוא יכול להיות מהלב גם אם משולבת בו עקיצה. אם הייתי יכול להבטיח, זה כמו שקשה להצטער כשאתה יודע שאתה אשם, קשה ממש לומר את המילה, אבל אחרי שאמרת אותה, אתה מרגיש ממש טוב עם עצמך. וכבר הסכמת שיבוא יום וזה יהיה נוסטלגיה. תזיני אותה בזיכרונות מוטים אמיתיים.
וחוץ מזה, עם התגובה שלך לתגובה שלי, כנראה שהוא לא יבין מאיפה זה נפל עליו... לא ימצא את הרגליים והידיים. מברזל שלו.
ותזכרי: אחים זה מתנה! ודי לחכימא ברמיזא.
פשוט יש עוד קצת דרך לשם
והדרך, זה ברור. זה רק רעיון
מה שהוא עושה זה מאמץ פתטי להישמע מתנשא מיסתורי או מרחם על עצמו.
(זה היה מהמרחם על עצמו)
אני מבינה...
מקווה שירד ממך הלחץ הזה.. זה תהליך אבל בסוף תחזור להיות עצמך.
אני נפש חופשייה חחח
אלא רק הצעה מניסיוני לגבי אחרים
כבר הבנתי שאני לא מבינה אותך
(חחחח כן. יש כאן משמעות כפולה)
זה מדהים, כי כולם יודעים את כל זה, ועדיין מדהים להבין כל פעם מחדש כמה העולם אוהב לשקר לעצמו
זה הופך להיות קונספירטיבי, אבל אני באמת תוהה של מי האינטרס ולמה זה ככה
איך הוא מתמודד איתה בכלל אה? העלה הנידף הזה
איך הוא מעז לעמוד בינינו ככה ולא להישבר
לפחות יש חברים להישען על
להיות לי קרש הצלה
אלה אף פעם לא הפנו לי עורף
אין מה לומר
את המעמד שלי עזבתי
אפור אוויר שחור הים
יד קרה מפרקים טפשים
מיטלטל כמו מזח נשכח מלב
ים
רוח בשיער שנמעט
כמעט שיערתי את רוח הדברים
העוקצים שסובבנו
שיר הלל לגבורת מכבים
אש
לא טוב היות האדם לבדו
נפרדנו כך היתה דממה
מה הם ראו ברגבים החומים האלה
איך הם מעריצים כל כך את
האדמה
תמות ומועד לכך מאוד
קטן וטיפש לך תסחוב את השק הזה
לך תגרור את האוצר הזה
כל כך הרבה מילים זו רק עסקנות
אוויר
נער הייתי ולא ראיתי…
נעזב
אשריך צדיק

ובכל זאת
יצא לך לשחק עם זה?

לפני שנתיים הדברים האלו עוד היו בגדר מדע בדיוני, ועכשיו זה פתוח לכולם בחינם
העולם משוגע
ריגרסיה
חֲנֻכִּיָּה שֶׁלִּי
אוֹרֵךְ נָא הַעֲלִי
וְשָׂחָה לִי בַּלָּאט
עַל כַּד קָטָן אֶחָד
את התאווה לנאוף עם נשים מרה ממוות, כדברי סוף הפסוק "חוטא ילכד בה".
כמו דמות האשה הזרה ממשלי, שמפתה את הפתי לנאוף איתה "לכה נתעלסה באהבים נרווה דודים עד הבוקר. כי אין האיש בביתו צרור הכסף לקח עמו ליום הכסה יבוא ביתו.
אל תקרב אל פתח ביתה, רגליה יורדות מוות, שאול תמכו צעדיה. כל באיה לא ישובון, ולא ישיגו ארחות חיים... ולמה תשגה בני בזרה, ותחבק חיק נכריה.
שתה נוזלים מים מבורך ונוזלים מתוך בארך. יפוצו מעיינותיך חוצה, ברחובות פלגי מים, ושמח מאשת נעוריך. איילת אהבים ויעלת חן בהאהבתה תשגה תמיד. יהיו לך לבדך ולזרים אין חלק עימך"
(זה גם משל להתרחק מאפיקורסות ולדבוק בתורה. אבל גם כפשוטו - שאדם יהיה נאמן לאשתו ולא ינאף עם זרה)
היי רות
את אמרת שאני עוד לא מוכן
אני חושב על זה הרבה
איך לפעמים אנ'לא רואה את מה שלכולם מאד מובן
אבל איזה עוד מרחק עלי לגחון
עד שגם אני אדע לנחש אשה נכון?
- - - - - - -
קשה להבין אתכן. בחיים שלי לא התגמשתי, הרפיתי, הרגעתי ותוך כדי התמסרתי והייתי יציב בקשר כמו עכשיו. אני ממש לא רוצה להיפרד ממנה 
בנים ובנות חושבים בראש אחר לגמרי
שצריך לרפא, אלא לדעת איך לתפקד יותר טוב בקשר זוגי.
לדעתי כל אדם צריך ללכת לאימון זוגי/קאווצ'ינג. שיתן לו כלים.
לעיתים כדי שגבר יבין נפש של אשה טוב שהוא יקבל כלים במסגרת של אימון. כמובן שגם בנות טוב שתלכנה לאימון.
אין מה להפסיד, רק להרוויח מזה.
וגם אם יש לה בעיה ואתה רוצה את הקשר הזה, אימון יכול לעזור לך לגשר על הבעיה ולתת לך כלים איך לעזור לה לרפא את הבעיה שלה , וכמובן טוב שגם היא תלך לאימון (השאלה אם נכון לומר לה). ואולי הבעיה לא אצלך ולא אצלה אלא בקשר ביניכם,ואז אימון יכול לתת כלים לפתור את הבעיה.
בסוף על כל בעיה שלך/שלה , שיח כנה ורגיש ביניכם הוא הכי טוב. ואימון עוזר לך לתת כלים לעצמך לשיח יעיל כזה
מאמצים זה חשוב אבל איך תדע שאתה מתאמץ בכיוון הנכון?
זה דבר שהרבה פעמים מביא זוגות לתסכול כי כל אחד בטוח שהוא נותן מעצמו מלא והוא באמת נותן רק שהוא מסתכל מהתפיסה שלו וזה בכלל לא מה שהשני צריך ממנו...
אגב, מכירה זוג שהם נשואים והולכים לטיפול זוגי אחת לשנה מבחינתם כמו שעושים טסט לרכב וזה גאוני בעיניי
שני אנשים נפגשים. אחד משקיע מאוד בקשר ואחד פסיבי ומשועמם.
האם זו בעיה? האם שני האנשים זקוקים להדרכה ושיפור?
לא יותר הגיוני להגיד שזה לא יפה מצידו/ה של זה שפחות משקיע ושהבחור שיותר השקיע צריך לשמור על עצמו ולא לכלות את רצונו ותקוותיו על אבן שאין לה הופכין?
וכמובן שאם תגיד שעצם ההשקעה יכולה להיות הבעייתית תוסיף שמן למדורת הפדגוגיה. נכון שזה עלול לקרות אבל כרגע זה לא המקרה 💁🏻♂️
בפועל היא עברה תהליך עם עצמה והתחזקה. אבל המעמד הזה שבו זה לא הדדי לא פשוט לי.
אנחנו לא מחפשים "מי פה צודק/אשם בסיפור" , אלא "מה הכלים שניתן לקבל כדי להטיב עם הקשר" כמובן בהנחה שאתה מעוניין בקשר.
וכמובן שיח כנה ורגיש ביניכם על זה הוא הכי טוב.
כמובן אם אתה מרגיש שהיא ממש מנצלת אותך מתוך רוע לב זה סיפור אחר
אז לא הבנתי ממך מה הבעיה.
ולמה זה נשמע שאתה היחיד שמתאמץ בקשר...?
ובבירור אני גם חווה פחד ולחץ מבנות קודמות שההיכרות איתן הלכה בנתיב דומה
שבו להרגשתי הן היו פסיביות ומשועממות ואני הייתי מסור ומשקיע, ובשלב מסוים הן פשוט חתכו
עכשיו זה לא בדיוק ככה והיא טובה מהן בהרבה, אבל הצורך שלי בנוכחות של הצד השני משמעותי. לא כיף להרגיש שהקשר הוא עליי ולא גם עליה. אני מרגיש כאילו היא קרובה ללהחליט להיפרד, ולא יודע לענות לעצמי איך היא תרגיש אם אני אגיד לה שאני רוצה להיפרד. אם היא תהיה אדישה או לא תושפע מזה אין לי כוח להתאמץ עוד. אני חייב לדעת שהיא רואה בי משהו טוב....
וואי מבינה ממש את הצורך בהדדיות, זה חובה...
השאלה אם זה מתפתח לאט... מעניין איך היא רואה את זה. לפעמים הכל טוב חוץ ממשהו אחד קטן שחוסם. אין סיכוי שתדברו על זה? יכולת של זוג לדבר פתוח אחד עם השני זה מרכיב מאד חשוב.
אני לא באמת חושבת שיש לי משהו לייעץ לך שלא חשבת עליו כבר אבל בכ"ז... ואולי כן הייתי מנסה לקחת עמדה פסיבית יותר ולראות אם זה גורם לה להביע עניין יותר.