לפעמים בשביל הטווח המיידי עד ההגעה לרופא, לפעמים כדי לשמוע ממקרים של נשים אחרות שהן אמנם לא רופאות אבל יכול להיות שנתקלו בסיטואציה דומה אצל ילדיהן ואולי עלו על משהו שהרופא לא בהכרח יחשוב עליו באופן מיידי, והן יוכלו להעלות את הכיוון.
אני מקווה שאף אחת פה לא לוקחת את הכתוב פה כהמלצות רפואיות ותבדוק גם עם רופא וכו'.
ולגבי הרפואה המשלימה/ אלטרנטיבית.. אין לי טיעונים מוכחים ואינטלגינטיים כמו שלך. אבל אני כן מרשה לעצמי להיות צנועה ולהגיד אולי לא הכל אנחנו יודעים. אולי עוד לא הבנו הכל. האם יכול להיות שדיקור במקום מסויים או לחיצה בכף הרגל מפעילה איזשהם קשרים במוח שפועלים פעולה על איבר אחר בגוף? בעיני- אולי.
ולא, זה לא יקרה אם אני פשוט אלך על כף הרגל, כמו שאם אתן לילדה שלי ללכת לי על הגב זה לא ישחרר לי שריר תפוס כמו מסאז.
אחרי תקופה של מיגרנות נוראיות שהרופאה העלתה כיוונים סטנדרטיים של לבדוק אם זה נגרם מתזונה שונה וכו', ורפלקסולוגית שתוך כמה דקות של "מסאז בכף הרגל" עלתה על זה שזה קשור למערכת הפוריות ואז שמנו לב שזה קורה אצלי באמת בשלב מסויים במחזור החודשי (וגם, בעיני לפחות- הצליחה להעביר לי את זה תוך שניים- שלושה טיפולים שגם עשתה לי בחינם אז אפילו רווח כספי לא היה לה מלעשות לי מסאג' ברגל), אני לפחות מרשה לעצמי להיות פתוחה לרעיון למרות שאני אדם די רציונלי ביום יום שלי.
בקיצור, אני בטוחה שאני לא אשכנע אותך אבל אני כן אשמח שלא יהיה פה ביטול לכל תגובה של מישהי שמציעה רפואה אלטרנטיבית או משלימה כי וואלה אם ככ הרבה אנשים מוצאים שם פתרון לבעיות שלא הצליחו לטפל בהם ברפואה קובנציונאלית אולי יש בזה משהו.
אסייג- אני לא חושבת שבמקרים שמצריכים התערבות רפואית, כדאי לפנות לרפואה משלימה.
אבל אני כן חושבת שלפעמים אפשר למצוא אצלה פתרונות שלרפואה הרגילה אין.
ואני לא מתכוונת להמשיך בדיון אם יתפתח כזה, סתם יושב לי אחרי כמה תגובות שלך בנושא. אז אתה מוזמן גם לא להגיב ולחשוב שאני סתם מטומטמת ועיוורת