אני בחודש שמיני
ומרגישה שמהרגע שנכנסתי להריון הראשון, הגוף שלי 'נדפק'... פשוט לא מתפקד כמו שצריך.
עייפות אין סופית, כאבים ביחסים, בריחת שתן, עצירות כרונית, (מניחה שהאחרונים קשורים לפיזותרפיה לרצפת אגן), ברזל נמוך מאוד שלא מצליח להתרומם ללא עירוי...
אני מרגישה תסכול מאוד גדול. כל היום אני כאובה, כל פעם משטות אחרת. פעם הבטן כבדה לי והילד צורח שארים אותו, פעם אני גמורה וחייבת לצאת לנסיעה, פעם אני כאובה מעצירות וטחורים, פעם כאבי גב, וגם אחרי יחסים אני כאובה, ולוקח לי כמה שעות טובות להתאושש מזה... וכשאני לא כאובה פיזית, אני חסרת כוחות לסביבה, חסרת כוחות להכין אוכל למשפחה ולעצמי. ואז אני רעבה. ואז עצבנית. ואני לא מתקטנת עכשיו, אני פשוט עוד לא למדתי איך לחיות עם העייפות הזו ותוך כדי לעבוד במשרה שדורשת ולתפקד כאמא, ולחיות עם הרבה נסיעות יום-יומיות...
אני בסוף הריון כמו שכתבתי. יודעת שבסוף הריון קשה יחסית. אבל בהריון הקודם לא היה לי עד כדי כך קשה...
אני חושבת שהכי קשה לי זה שבעלי מנסה לתמוך בי ולעזור כמה שיכול, ואני בכלל לא פנויה לשמוח מספיק.
אני מרגישה שבמשפחה שלי המצומצמת (ההורים) כבר יש לי 'שם' של מישהי שמתלוננת כל הזמן בלי סיבה. אני קצת נקרעת בין באמת באמת כאובה לבין תסתמי את הפה, כולן בהריון ועובדות ולכולן מאתגר ואת לא צריכה להתלונן על זה...
רוצה לשנות את זה, רוצה לשנות הכל. גם את המצב רוח, וגם את הבעיות הפיזיות האובייקטיביות. זו אמנם הייתה פריקה אבל אשמח לעזרה. באו מים עד נפש...