זה אני עם הבעל בצבא, שהיה ברית לפני כמה שבועות.
ב"ה עבר בטוב!
הולך להיות קצת מבולגן וארוך🙈, פורקת פה קצת מחשבות...
שבועיים + פסיכיות של שרשרת וירוסים של הילדים (שהתחיל באותו יום של הברית לשבוע, הפסקה של שבוע ועוד שבועיים).
ב"ה בעלי באמת מדהים. אין לי מושג מאיפה הכוחות שלו. כמות הדברים שהוא עושה ביום לא נורמאלי, בצבא ובבית. חוזר בין 22:00-23:00 ומסדר את הבית. קם מוקדם כדי לעזור לפחות לארגן את הילדים אם לא יכול באותו יום להוציא אותם. משתדל שאנוח כמה שיותר. באמת שזכיתי! 🙏🙏
החיים האינטנסיביים של אחרי הלידה גורם לזה שאין לנו זמן זוגי יחד. לשבת ולדבר. אני רואה שקשה לו (לא פיזית...) הוא רואה שקשה לי.. החלטנו על בוקר שנוציא את הילדים מוקדם ונשב לדבר במשך שעה. כ"כ חיכיתי לזה הבוקר. במשך כמה ימים. ואז הכניסו לו ישיבה חשובה שלא יכל להפסיד. מבואסת ממש 😢
תמיד אני מרגישה שאין לי זכות להתלנן. ב"ה שחוזר ורואה אותו כל יום . אבל -
קשה לי שהצבא קצת מחליט על החיים שלנו. זה קורה לנו לא מעט (או אפילו הרבה ב 15 שנים שהוא בקבע) שקובעים חופשות, יציאות, בדיקות (לסקירה המאוחרת הלכתי לבד בגלל זה) או כל תכנון אחר שבסופו משתנה בגלל שדברים דחופים צצים בצבא. זה מורגש בעיקר מה 7.10 . בשכל אני יודעת שזה יכול לקרות גם בעבודה רגילה. אבל אני כנראה בטראומה מתחילת המלחמה. שהיה בבית 3 שבתות במשך חצי שנה והייתי בתחילת הריון (שגיליתי בסוכות). וכמו ששיתפתי בעבר, שינה אותו. זה שעכשיו ב"ה הוא בתקופה שמתפקד טוב אני מודה על זה במיוחד ושמחה על כל יום נוסף שעובר ככה בלי נפילה. ומכינה את עצמי לרגע שזה יקרה...
בסוף בסוף -
הוא החבר הכי טוב שלי. רוצה לדבר אותו ולשתף מה עובר עלי. לא עם אף אחד אחר. מרגישה ברכבת הרים רגשית סביב הלידה. וחוץ מזה שלא מספיקים אני מרגישה שצריכה לדרוך על ביצים עם כל מילה שאגיד כדי לא לומר משהו שיגרום לו להרגיש רע ואז אולי יהיה יותר בנפילה (הוא נמצא בטיפול. מודע למה שאני מרגישה ומבין ומסכים למה אני מרגישה שצריכה לדרוך ביצים...)
הייתי השבוע בטיפת חלב גיל חודש. אמרו לי שיש עוסית שיכולה לדבר איתה ושכדאי. לא מרגישה שאני צריכה משהו מקצועי. רק אוזן קשבת ממישהו שלא מכיר את בעלי (אחיות, חברות טובות מעדיפה שלא...) למרות שרוצה אותו.
מתגעגעת אליו😢😢
וחוץ מזה, פיזית עדיין לא מרגישה שחזרתי לעצמי. הווירוסים שעברו בין הילדים וזה שלא היה לי יום אחד לבד בשבועיים האחרונים פירק אותי. כל ערב ההשכבות.. התארגנות בבוקר שלוחת שעה וחצי... הסתגלות קשה של חלק מהילדים..
תכלס, אני לא מנקה, לא מבשלת.. כן עושה כביסה ועם ה -4 ילדים. וזהו.
הגיוני שעדיין כואב? ועייפות פסיכית? חולשה? לפעמים סחרחורת? בראש יודעת שכן
אבל הכל מרגיש מבולבל וקצת ירודה ורגשית. (ב"ה לא מתקרב לדיכאון. היה לי בעבר אז אם יש על הדופק...)
סליחה על האורך
תודה למי שקראה!