אחרי הרבה עבודה ומאמץ,קבלו:
היה היה איש שהיה ככל האדם חוץ מדבר אחד,כשדיבר הוא אמר כל מילה שלישית:כאילו
כשהלך לתומו ברחוב פגש את חברו ואמר לו:
"ממצב חבר כאילו מה שלומך היום?"
ענה החבר "ב"ה הודו לה' כי טוב"
שמע מה קרה לי היום
החבר שאל "מה קרה לך?"
אז הילד ענה אני עצוב כי אין לי חברים האם אתה מוכן להיות חבר שלי?"שאל הילד בבכי
ענה החבר:"לא אני לא מוכן אני סנוב"
החבר הראשון הלך בדרכו לבד ופגוע..למקום מאוד מוזר,הוא הלך לבית מוזר על ראש גבעה נטושה שמשם נשמעו צרחות בלילות.....הילד בלי שום היסוס נכנס לבית ולפתע הוא שמע קול מאוד מוזר ומפחיד ופתאום זה קרה,הוא נפל לבור והסתכל למעלה ראה אור היציאה רק שהוא לא ידע איך לצאת,ופתאום צץ לו רעיון גאוני במיוחד לקח חבל ארוך ועבה וכרך אותו סביב עץ התאנה הכי גבוה וגדול שהיה בחצר שהיו לו הרבה תאנות,הפיל את התאנות על הרצפה ולקח את השקית ושם את התאנים בתוך השקית וזרק לתוך הבור, וזרק מחוץ לבור את החבל וכך יצא,אבל מישהו מסוים חיכה לו מחוץ לבור,זה היה דודו הגנב שבא לקחת לו את התאנים,ואז דודו אמר:"תאנים??איכס!למה שאני בכלל אגנוב אותם??" וזרק הכול והתחיל להקיא ללא הפסקה,ואז בא משה והרביץ לדודו כי הוא הקיא עליו ולכלך לו את הבמבה,ואז דודו התקשר למשטרה והתלונן על חרדייה מאשדוד כי בגללה יצא לו שם של מלשן וחוסר דמיון משווע ואז השוטר אמר:"הוו,יש פה סיפור מעניין מאוד ומוזר מאוד ומצחיק מאוד...פשוט לא הגיוני" ולאנשים לא היה מה לענות,ולכן כל האנשים צעקו ורגזו עד שלפתע קם אחד ואמר:" אני בכלל לא מבין מה הולך פה???אף אחד לא מקשיב אחד לשני,די ! כבר!בואו לא נריב!"אז כולם קמו מהכיסאות שלהם והתחילו למחוא לו כפיים,האיש התיישב וחבריו החיות התחילו לרקוד סמבה לכבוד יום הולדתו ה20 ואז נכנסה האמא שלו והתחילה לבכות.
היא נתנה לו נשיקה וחיבוק,הוא התחיל לבכות יחד איתה,הוא התרגש כ"כ.ואז פתאום הם שמעו בום!טרח!מה קרה?נשברה הקערה..הכל התנפץ והתפוצץ..והופיע מולם מפלץ,הם אספו אבנים ומקלות והחלו לזרוק עליו המומים "אני לא טרול!אני מפלצת חביבה שלא עושה כלום חוץ מלאכול אנשים"
ואז הם שמעו את הבטן שלו מתהפכת ומקרקרת והתחילו "לברוחחחח!" צעק הגדול בחבורתם,אבל הוא לא שם לב שהגיעה מפלצת גדולה מאוד והמפלצת תפסה אותו והתחילה להכניס אותו לפה שלה ובדיוק אז הוא שם לב שיש איתו חרב הוא הוציא אותה והרג את המפלצת והיה למסיבה של ששון ושמחה וכולם שמחו והודו על הנס שהיה,ואז רבין קם ואמר שיפנו גם את פתח תקווה והרס את שמחה ויגאל עמיר קם ואמר שהוא לא ייתן לדבר הזה לקרות ואז הוא קרא לכל הרבנים וביחד הם עשו עצרת תפילה נגד הגירוש של פתח תקווה ואז גם רבין בא לעצרת ואני ועוד חבר נחוש הורדנו לו את הראש עם סאגר!ואז הוא לא מת כי הוא כבר מת מזמן..אז כל האנשים הלכו לים כדי לשחות את שחיית הצהרים הרגילה,הבעיה היחידה הייתה שהם לא ידעו שהמציל לא מרשה לילדים להיכנס בשעות אלו "כי הם מפריעים ומלכלכים!!!!!וחוצמזה אלו שעות מנוחה!" "באמת לא ידעתי,אבל לא אמרת שאתה אוהב לכלוך ורעש בשעות מנוחה? לא כמו בן אדם שפוי אחר... שמעדיף את הרוגע והשלווה" הוא דווקא קיווה לקצת אקשן... אז הוא רצח את אמא שלו. ובגלל שהוא רצח אותה אז רצחו גם אותו... ואז קם אחיו והחליט לפתוח בנקמה... הא הא... הוא התגנב לפרדס של אחיו
באישון ליל והחל לקטוף אשכוליות.פתאום שמע משהוא נופל "בום!"ואז הוא ראה שקטיושה נחתה קרוב אליו.ומיד הוא החל לרוץ לעבר המקלטים\שטח מוגן זועק ומפוחד’והחל זועק "שמע ישראל" לוודא שאכן הוא חי.
אך הוא גילה שהוא בעצם מת כי הוא פגש את אריק וספר לו איך רצח משפחתו וכך גם אריק סיפר לו איך הוא הרג את משפחתו..ואז הם אמרו שצריך להרוג אותו בחזרה ואז הוא שמע את זה וברח לעיר מקלט וחיכה עד שהכהן הגדול ימות אבל הוא נהנה כל יום מהאוכל שהאימא של הכהן הגדול הביאה וגם הוא פגש בעיר מקלט את הרשל'ה שסיפר בדיחות והיה שמח איתו. ובקיצור האיש ממש נהנה בעיר מקלט. ואז יום אחד הגיע איש גדול עם סכין חדה והניף אותה מעל הראש שלו ותקע אותו בגרון שלו וזה מאד מאד כאב לו...אבל הוא יתגבר על זה,הוא חייב!!!! הוא הרגיש אמיץ מאד לגבי ההחלטה הזאת ועם חיוך קל הוא המשיך עד שפתאום הוא ראה אריה ישן...אז הוא אמר:" אולי אתה תציל אותי אני לא יכול כואב לי בגרון איזה תרופה לקחת?" 3” כוסות בירה, כל יום, עם הארוחה." "על כמה סגרנו?"שאל האריה "1000.................4,לא פחות מזה"...ואז הוא אמר לו-"מה, השתגעת?? נראה לך?? תעוף לי מהעיניים!!! אני לא רוצה לראות אותך יותר!!!!"אז הוא נתן לאריה בעיטה בישבן... ואז הוא גילה שיש לאריה עששת נפוצה ויש לו ריח מסריחחחח והוא הקיא מזה והאריה צחק ושאג שאגה גדולה ומרה שהרעידה את כל היער עד שאפילו פשפשי החולות שנעו לאטם סביב עלים בשרניים נרעדו לנפשם וכמעט שנפחו את נשמתם איייימא!!!!! צעקה אחת הנשים..מה זה אריה? אלוקים!!! ופתאום בא אריה ענק ותפס אותה וניער אותה לצדדים עד שלבסוף היא עפה לתוך הנהר והחלה לצעוק "הצילו! הצילו!" ואז בא הצייד והציל אותה והיא הייתה כ"כ שמחה עד שהיא התחילה לקפוץ ולהתחרפן כי היא הייתה מאוד המומה מכל מה שקרה סביבה מזמן היא לא חשה רגשות כאלו, היא הסתכלה שוב מסביב ליתר בטחון הכל היה שומם,כמו מדבר לא היה ציוץ ציפור היא פחדה להישאר לבד והיא לא ראתה את היצור הענק והמכוער שהתקרב מאחוריה,היא הריחה סרחון,הסתובבה וראתה את נסראללה אוכל במבה היא שלפה מהנרתיק את האקדח גולות שלה.. היא כיוונה היטב לתינוק שעל האריזה.. תמיד היא שנאה אותו.... ... ידה היתה מוכנה על ההדק.. והחזבאללה הגיעה מאוחר ואמרו לה את מי מאת רוצה להרוג אתהתינוק או את נסראללה?! והיא ענתה:" והיא ענתה: גם (אבל גם ולא רק!!!!!!!!!!!!!!!) א - ת - כ - ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "שלא תעלבו או משו כזה..", הוסיפה כעבור כמה שניות של דממה "להעלב?!" הם אמרו "זאת בעיה שלך שאת חושבת ככה... אין לנו יותר מה לומר לך חוץ מזה שכל התפיסה שלך היא לא נכונה כי אנחנו עם אחד. ואין דבר כזה אתם ואנחנו אלא אם את גויה...""גויה?" היא אמרה "אני בחיים לא יהיה ולא הייתי גויה... אל תעליבו אותי.." אני יהודיה גאה בת אברהם אבינו יש לי אפילו שושלת יוחסין למשה רבנו אני כולי אור נשמה קדושה כול כך (מה זה השתגעתי אה?!)ולכן,אם תיגע בי... אני אטרוף אותך!!" "אופס,אההההההה!!" ברחה במהירות לעבר החומה הגבוהה,בור נפער במקום בו הייתה עד לפני חמש דק' גבעה,היא החליקה לעצירה אבל לא הצליחה לבלום וברגע האחרון הגיע איש זאב ועצר אותה היא אמרה לו תודה ורצה להודות לקב"ה על הנס שעשה לה ורצה לבית הכנסת לברך הגומל