אני מתפחלצת!!!!!!!!!!!ענת=)

בעזרתו.

אווווף!!!! די כבר!!!! אינני מסוגלת יותר!!!!!!!!!! נמאס לי פשוט!!!!!!!!

כן, אני עכשיו פה בשרות.

מחוברת דרך המחשב במדרשה, אך יש לי צרה ואני צריכה עזרה.

מיום ראשון כשחזרתי לכאן שחכתי בירושלים חצי מהבית, ולהלן הרשימה: *בגדים- עם מה שיש ומחברות אכשהו שורדים.  

*מטען- לולי חסדי שמים הפלאפון שלי הייה מתאבן! כול לילה אני משאילה ממשהי מפה את שלה אך היום היא לקחלה לעצמה חופשה ואני נשארתי בלי תקשורת עם האומה=( =(

ואם זהו לא מספיק, אז גם השעון שלי החליט לצאת לפנסיה מוקדמת. וזהו שעון שני בשבוע אחד!!! אני מתחרפנת מזה! אני מרגישה מנותקת מהזמן ומהעולם. ובמיוחד כשהפלא' לא נדלק... 

אכם לא מתארים לכם איזה שיגעון, כולם יודעים. ענת=שעון. ובלי החפץ שמחיה לי את  הזמן, דרכי האחרונה לא רחוקה מכאן. מפה לסגולה זה ממש קרוב. חבר'ה אם אתם לא רוצים לקבל הודעה על פטירתי המצערת בקרוב. תעודדו אותי, אני ממש לא רואה אך "אהייה טוב".

הלוואי ואלה יהיו צרותינו!!מוריה
עוד כמה זמן את צריכה לחזור הביתה??לולי.
לבית...ענת=)

אני חוזרת מחר, אך ממש מפחלץ!!! 24 שעות אני בלי שעון!!!!!!!!!!!

ואפילו עכשיו אן לי מושג מה השעה, אך לפי מצבי נראה לי שעה ללכת לישון, מחר יש לי גם לקום לבי"ס ואן לי שעון מעורר, אה בעצם יש לי ת'שעון שחברה שלי קנתה לי ליומולדת, שוב ניצלתי בנס!

מה שהכי הורס אותי, זה שפוווווווול אנשים מחפשים אותי עכשיו ובמשך כול היום ואן לי דרך לתקשר איתם! די! אן לי כוחות יותר לחפס פה מטען. אוףףףף!!!!

רגע! אל תמותי!שומרוני
אח"כ יבקשו ממנו לבוא ללוויה ואינלי זמן לזה!
למה לך?!?!ענת=)

להכניס ראש בריא למיתה חולה?!?!

מי כבר יבקש ממך דבר כזה??? אני לא אהיה אז במצב שאוכל לומר משהו. וצוואה אני לא יודעת אם יצא לי להכין אחת כזאת.

גם תצטרך -פלפלתי

להכין הספד.. אז באמת לא כדאי..

יאללה ענת  - קחי בקלות...!!

סבבה !!!!  מחר את בבית..!!!

התרגשות.............................................

(גם אחותי.. סופסוף תחזור מהאיבוד שלה..)

ייאללה.... ענת..לולי.

סה"כ 24 שע' בלי פלאפון.. שיחפשו אותך.. מגיע לך קצת שקט..

אני כבר שנה ו..מאז שאבד לי הפלאפון ואני מרגישה שקט נפשי..

ענת זה עוד מעט יעבור..

איך אפשר להיות בלי פלא'?מוריה
בס"ד

לי יש 2.. ז"א.. המכשיר שלי התשגע.. אז חמדתי את אחד המכשירים של אבא.. הוא לא משתמש בו.. והוא לא צריך 3.. אז יש לי 2.. ובלי פלא'.. אני מרגישה לא בטוחה.. כי עם פלא'.. אני מתחברת לכל העולם.. ויודעת הכל..
כולי תפילה!!!ענת=)

שזה אכן יעבור!!!

נראה לי שמה שהכי יעשה לי טוב עכשיו זה טישו ולישון!

בברכת לילה טוב, ענת שחטפה התקף צינון נוראי מהחום/קור שפה ושעוד שניה הופכת להיות במצב של 1/6 ממתיה על המיטה.

לת' וסופשבוע רגוע ונפלא! לא כמו זה שנפל עלי... 

לאנוראאיש-זאב
רק שעון?זה לא ביג-דיל
בהצלחה לך!!!שירה חדשה

בס"ד.

שונאת שקורים לי דברים כאלה. (לא שזה קורה לי הרבה.כמעט ולא קורה.)

שונאת שעוניםםםםלידור
חחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח[:HoDi
למה??
ואני כבר פוחלץ...שובל אור

סתם...

אבל יש לי שאלה- איך אפשר עם שעון?!?!? זה משהו שאפעם לא הסתדרתי איתו... ויש לי היסטוריה שלמה עם שעונים, תמיד הייתי מורידה אותם כי הם לא היו נוחים לי על היד, ואז הם היו נאבדים.. אז הבנתי ששירה ושעון זה שני הפכים.. ומאז אני חיה בלעדיו מעולה, ובזכות אנשים טובים באמצע הדרך אני יודעת באיזה שעה היקום נמצא.. תודה לכם אנשים...

אז אם תראופלפלתי

ילדה שהולכת לאיבוד, בלי שעון על היד - תדעו שזאת שירה.

סימן היכר מרשים. תודו.

רוצה עוד סימן היכר?שובל אור

אבל זה רק במידה והסתובבת היום ברחובות ירושלים...

אם ראיתם היום ילדה (? אני בספק אם זו הגדרה הולמת עבורי.. ככלות הכל אני בת שרות.. אוטוטו 18 וחצי..) שקרסה באמצע הרחוב, (ולא מפאת כובד התיק שהיא סחבה מהדירה, כי אותו אביה שהיה לידה סחב..), ואח"כ הקיאה ת'נשמה- אז ראיתם אותי.. וחבל שראיתם אותי במצב כזה....... אבל פעם הבאה אל תתגודדו סביבי!

הההההאאאאאאאפלפלתי

איזה פדיחה!!!

אבל מה עשית ברחובות ירושלים כשאת חולה??

את לא אמורה להגיע עם האוטובוס עד תחנה מרכזית ומשם באוטובוס אחר הביתה??

לא הייתי חולה ושום כלוםשובל אור

ס"ה נפגשתי עם אבא שלי בי-ם כי היה לי תור לרופא עיניים והייתי צריכה את הכרטיס מגנטי שלי של הקופ"ח, אז אבא שלי בא במיוחד להביא לי וכבר תיכננתי לחזור איתו הביתה במקום באוטובוס, והרגשתי ממש מעולה היום, שום דבר לא היה חריג, אבל שניה אחרי שיצאתי מהמרפאה שם התחלתי להרגיש לא טוב, ופשוט התעפלתי.....פאדיחהה! מזל שאבא שלי היה לידי ולא נאלצתי שאדם זר יטפל בי.. 

אין לך מה להיבהל, זה קורה לי הרבה שאני מתעלפת, ואל תשאלי אותי למה כי אפחד לא יודע, אבל תמיד זה קורה לי בתחומי הבית..

המסקנה שלי מהיום הזה היא שאני חייבת כבר לקחת ת'צמי בידיים ולאכול נורמלי.. כל הרכיבים בגוף שלי שואפים לאפס כי אני לא טורחת להכניס אותם לגוף שלי.. וגם כמובן להוריד את כל בזבל שאני אוכלת (ובשרות אוהו כמה זבל אני אוכלת), אז תאחלו לי בהצלחה... כי מניסיון, זה שיא הקשה... 

איזהפלפלתי

מזל שאני לא במקומך..

אחרת לא הייתי רק מתעלפת - אלא גם מתה מבושה..

אז משם היתה ישר הלוויה..

ויאללה באמת קחי את עצמך בידיים..!! יש לך מזל שאני לא אמא שלך.. היית מקבלת ממני ערמות של אוכל נורמלי כצידה לזמני עצלות כרונית בשירות. אין אוכל - לא נורא.. נכניס משהו אחר במקום..

מוכר? אבל מתנקם אח"כ..

תגידי עשית שרות שיש לך כזה ניסיון?שובל אור

והבעיה שלי היא נראלי אחרת, מעבר לזה שאני בקושי אוכלת אוכל נורמלי שבאמת הגוף חייב, אני אוכלת מעבר למה שהקיבה האומללה שלי מסוגלת להכיל! אני בולסת ובולסת, בלי הפסקה, ותמיד זה מתוך שיעמום, ויש מצבים השנה שמשמעם לי באופן מטורף.. ולכן אח"כ אני מתפוצצת ומקיאה..

טוב חלאס לברבר על כל הבעיות שלי, זה פאדיחה בפני עצמה, למרות שאת לא מכירה אותי בקושי..

בקיצור, כדאי שתלחצו עלי מדי פעם בקטע הזה, כי אם באמת אני רוצה לשעות משהו אני צריכה שילחצו עלי ויזכירו לי מכל כיוון אפשרי יומם וליל..

שתהיי בריאה.. מצחיקה..! והזכרנו.פלפלתי
בעיקר בלילות...
לא קיבלתי תשובה...שובל אור
עשית שרות?
שירות לאימי. תמיד.פלפלתי
ומה עם המדינה?שובל אור

אופסט שכחתי....! פלפלתי הפאנטית לא תתגייס.. אז אני חוזרת בי משאלתי...

אה, ואולי במקרה אמא שלך מעוניינת בבת שרות נוספת לתקן בוקר? למה שיא המשעמם לי בתקן בוקר שלי...

אז את יכולה לקבל תקן אצלינופלפלתי

בבית..

היא ממש תשמח.. תאמיני לי.

שירות לאומי בגבולות האש הנוראיים, ביש"ע המתפרקת..

בואי להגשים את חזון הדורות!! בואי להחזיק את עם ישראל על כפייך..!!  בואי לבית אל עיר העתיד..!!

נשאר תקן אחד! מביוחד בשבילך..!

נו, תודי שככה הם עושים את הרוח שלהם..

אני גם עושה שרות ביש"ע המתפרקת...שובל אור

זה גם חלק מהחזון....

ומבחינה טכנית אני לא בטוחה שאני אוכל לעשות ש"ל גם באפרת וגם בבית אל והסיבה המטופשת היא שאני בת שרות של אפרת נטו, אני אפילו לא יכולה לעשות השלמת שעות ביישוב אחר בגוש.. ודווקא ממש רציתי להשלים שעות בשלווה גוש.. וזה בלתי אפשרי.. אז נאלץ גם לרדת מהרעיון של שרות בביתך.

אז את רוצה שנעבור דירה?פלפלתי

בעצם יש לי רעיון יותר טוב..!!!

נבנה עוד בית בארץ ישראל!!!!

ובא לציון גואל..

רעיון מצוציין!שובל אור

רק שאני בטוחה שהאופי של אנשי אפרת לא ימצא חן בעינייך, אם אפילו בעיני הוא לא מצא חן....

בכל אופן את מוזמנת בכיף.. ואז אני אתן לך סימני היכר אחרים שלי ע"מ שתזהי אותי שם... (אה נזכרתי בעוד סימן היכר, אני לא יודעת עד כמה הוא מדוייק- חברות שלי טוענות שהתחלתי להתלבש כמו גושניקית.. כשחזרתי בסופי שבוע הם ירדו עלי.. אבל אני לא חושבת שזה נכון כי שום בגד לא התחדש במלתחה שלי..)

תקשיבי,פלפלתי

להיות טיפוס של אפרת - אני לא אהיה בחיים. זה פשוט לא זה..

אבל יש לי רעיון אחר.

נפתחה שלוחת בית אל בתקוע, והם הרימו את השלוחה הזאת די יפה.

אני אפתח את שלוחת בית אל באפרת..

עד שיזרקו אותי עם הרעיונות של הרב מלמד ביחד או שנגיע למצב של עם פנאט תתפנאט.. (וקשה להניח שזה מה שיקרה אצלם..)

אבל להיבהל מזה? לא אני.

אז נפתח שלוחה?

מי גר ב אפרת?מכאל 2 3
שירה עושה ש"ל שם..פלפלתי
אאה טוב הבנתי ;מכאל 2 3
בתקוע? יפה לכם על ההשתלטות!שובל אור

אני בקרוב מאוד רוצה לקפוץ לשם, אמרו לי שזה ישוב נחמד מאוד... בנתיים הספקתי מתחילת השנה לבקר רק בבת עין ובאלו"ש, ובבת עין היתה לנו דרמה מרתקת... סחבתי את חברה שלי לשם בשעה קרובה לחצות ונתקענו בלי טרמפים... אז הלכנו ברגל עד צומת הגוש ובסוף כן עצר טרמפ אבל את הקטע המפחיד באמת עשינו ברגל, ואח"כ אבא שלי כעס עלי ואמר שבת עין זה ישוב מסוכן כי אין להם גדר... ובאמת זה היה מפחידד..

ולגבי עצעתך להקים שלוחה של בית אל באפרת- תרדי מהרעיון, גם בגלל שלא יהיו שותפים, וגם בגלל שאני לא מתכוונת לסייע בידייך.. אני לא באופי של ביתאלניקים פאנטים כמוך...

אז ככה:פלפלתי

לגבי גדר- דווקא כשאין גדר יותר בטוח. הלוואי ולנו לא היה גדר...

ולגבי עזרה - אין צורך. אם אין אני לי מי לי..

כלל ידוע מימים ימימה..

בצבא, אני לא אוכל כלוםמשה
בדיוק בגלל שאני לא רוצה לאכול זבל (כלומר אני אוכל זבל והרבה, אבל לא זבל מזובל).

פועל יוצא - אני סובל שם באופן קבוע מתשישות. בטירונות מה שהציל אותי היה הפטור משמש.
אוי משה אולי אם היה לך יחס קצת יותר טובפנאט 2המשודרג
לצבא הטעם של האוכל היה אחר <צ> תתעודד אצלנו בישיבה זה פי 10 יותר גרוע
כל אחד בטוח שהאוכל אצלו יותר מגעיל..ברוריה מהגוש

גם אני..

אז אולי שכל אחד יגיד מה יש אצלם?

לא ...מכאל 2 3
אני חושב ש ב מכינת ב צופית  יש אוכל טוב מאוד
למה לא?איש-זאבאחרונה
תפתחו שרשור
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך