...ביחד ננצח

חשבתי על זה היום

על הפיקים בחיים

כשהייתי בכיתה ט לא נכנסתי להדרכה

והעולם היה נראה שחור

סוף יב, אחרי 3 שנים בנחשון

שנים שנהנתי ולא הפסקתי לעבוד ולאותגר

כשעזבתי את השנת שירות

ולא הפסקתי לבכות 4 ימים

שנתיים אחרי, משרתת בצבא

ההחלטה הכי טובה שקרתה לי

והיום, כשקיבלתי תפקיד

לא התפקיד שרציתי, משהו אחר

והאמת עוד לא בכיתי

אבל השבוע האחרון היה נראה שחור

ורק תזכורת לעצמי

מכל דבר כזה יש לך אפשרות לצלול

ליפול

ויש לך אפשרות לגדול

וכמו כל הפיקים הקודמים

זה עומד להיות 8 חודשים הכי טובים שיהיו לי

אני כבר יודעת 

--מחכה לרחמים~

הגלה נא

ופרוש חביב עלי את סוכת שלומך 

--מחכה לרחמים~אחרונה

תלבישי חיוך

הכל טוב

כאילו לא התפרקת עכשיו

כאילו הבכי הזה לא יצא ממך

הוא לא שלך

קומי

שטפי פנים

המסקרה קצת נמרחה

סדרי את עצמך

הכל טוב

אף אחד לא ידע

..חוזר

עיניים

שמביטות לעומק

שאפשר לשחות בהן

עד כלות הגוף

עד שהלב מרחף

עד שהאויר מתרחב

עד שהעולם עוצר

עד שהנשמה בוערת

הפנטת אותי

מה זה היה לעזאזל ביננו

ואיך ממשיכים

ואיך הלכת ככה לרכבת

ואיך את ממשיכה איתו

והאם את חושבת על זה שוב

ושוב

ושוב

ואלף שוב

כמו שאני

ולמה זה לא מתאפשר

בעולם הזה

שכולו היעדר 

טיולxmasterx

איך יוצאים לטיול כזה בלי רצועה

כל דבר מזכיר לי אותה

התעוררתי מוקדםxmasterxאחרונה

בשבת ילדים זה קטע להיפגש עם עוד משפחות כי חייבים לבדר את כולם כמה דרינקים וחיוכים מאולצים.

אל תמהרו להיכנס לזירה הזאת אם אתם לא חייבים, שום שקט לא יחזור 

מה שאת מייחלת לומשיח נאו בפומ!
יקרה?
את יודעת שאת עושה טעותמשיח נאו בפומ!
אז למה?
אין לך זכותמשיח נאו בפומ!אחרונה
--מחכה לרחמים~

מה יכול לעזור לך?

מה את רוצה שיקרה?

את מתקדמת

אל תשכחי שאת מתקדמת

את בתזוזה

כל הזמן

זה צעדים קטנטנים

ולפעמים שניים קדימה אחד אחורה

אבל את בדרך

את לא באותו מקום

🤍 

--מחכה לרחמים~

את לא אשמה

את

לא

אשמה

את

לא

יהיה לך טוב

יהיה לך טוב

יהיה

לך

טוב

אני מבטיחה לך

אני

מבטיחה

לך

אל תפסיקי להאמין

אל תפסיקי

להאמין

את לא אשמה

--מחכה לרחמים~אחרונה

תנשמי

הכל בסדר

זה נגמר

זה לא קורה שוב

זה היה בעבר

עכשיו את בהווה

הכל בסדר

עכשיו אפשר לנשום

לנשום

לנשוםם

לשאוף

לנשוף

לשאוף

לנשוף

שוב

ושוב

ושוב

תיכף נהיה טוב יותר

את מרגישה טוב יותר?

את מצליחה לנשום?

הנה

את נושמת

תכניסי

תוציאי

עוד

שוב

ושוב

ושוב

תיכף זה עובר

תיכף זה נגמר

עוד קצת

עוד טיפה

את לא טובעת

את שורדת

את חזקה

יותר ממה שנדמה לך

תנשמי מותק

תנשמי

לא לשכוח לנשום

א`בין הבור למים
עבר עריכה על ידי בין הבור למים בתאריך א' באדר תשפ"ו 0:11

חוזרת לאיזור הגוויעה הגסיסה הנפשית התוהו הבלבול הבלבדיות. היינו אל הריק והמוסתר. אם הנפש משחזרת את התקופה הזאת אז שיהיה עד הסוף. הטריגר הנוכחי הוא שאני איני קיימת. אם כן, כאן המקום הטוב ביותר להימצא, כמו אז. מקווה שלא ההרסנות היא שמפתלת אותי אחור אלא הניסיון להיאחז במה שכן התקיים בי ואכן ידע את האמת.

היתמות האומללות שתיקת העגל, רק גועה, מה, רק נואקת, זעומה. ביקשתי ממך לאהוב אותי לא להטיל עליי את יישותך המהורבעת המפורקת ממשא חיים. לא היה בי די בכדי להכיל קיום אחר, די היה לי לא להתקיים. ובכל זאת לקחתי עליי את היותך, נעשיתי בת ארבעים.

ספגתי גם את היות זו שהייתה די אישה בעבורי, כה אישה. כלומר שנעשיתי ממנה ממבטה מלקחה מנשיקות עסיס על לחי. נשיקות עסיס על לחי נשמעות מקצה עולם עד הקצה אני נעשית בת דקה, בת שלוש דקות, בת יום, שבוע, לכל היותר. זה לא שנעדרה אלא שמעולם לא היה די בה, נואשתי לעוד והיא עצמה הרי היתה מרוטשת. זוכרת חזק את הכאב ביד לא רציתי להבליג לו אבל מכורח האין-מוצא ביקשתי להיות נרטשת ולו עבור קיומי. מהנשיות מאוד נבהלתי, אם כן ברחתי אל המקום המכוסה ופעם ראשונה שנעשיתי עשב.

לאחרונה כל החלומות שלי הם לעתיד לבוא, זה מרהיב בקסמו. תמיד בעתיד לבוא אני רוכבת, פעמים על תלת אופן בשדרת עצים. בבת הקול הרביעית חומת זהב פורקת את נשקי ואמש המציאות נוצקת אל תוך עיניי ושם אראה מקצה העולם ועד קצהו. כמה טוּב. עוד הגמיענני עוד הגמיענני עוד הגמיענני עוד הגמיענני הגמיענני עוד מן הקיים הזה מן היש מן הנמצא מן העמק מן העדן.

אני מציירת גס כפי שציירתי אז, וגוף דק ורדרד עומד על קוצים שחורים כמו שם, והעשב כדרכו מימין ומשמאל, אני רוחפת על פני תהום ותחתיי מַעַיִן כחולה-סגולה-שחורה-חומה מְטִפָּה כלפיים כמו דמעה. והתלתלים לא כמשי ואינם זהב, סבוכים מן הראש מתפקעים מטה בקול צער גדול. מלחשים לי שאני לא. אני מציירת גס כמו אז וכותבת רק עליך ששניים ששלוש שארבע שהיכן אני נופלת?

אז אני נלקחת מידי לילה אל מקום אחר אתה עוטף אותי אבל אני איני וכיצד אהיה מחובקת? כועסת עליך רופאי קוני צורי מפלטי בוראי נקיקי צור-חשקי תפילתי תקוותי, כפי שכעסתי אז כפי שנחסמת ממני. למה הלכת? שדי לנשוק אל אז, רוצה להימצא או להתמצא עד כלות באין. די לי שנוצר לי גוף ולא הותר שאהלך בו. אתה כועס? שותק? מקשיב? קיים? אתה קיים? כמוני שונא? משוטט מאז ומעולם? מפקיע שער וקוסם אל מקום אחר? אשוטט בארבע נשוטט בחמש שש שבע עשר עשרים ושוב בשתיים? אתה אובד? אבוד? רק אל תהא אובד לי אובד בלי. אל תהא אובד אובדן, אובד אובדנות, אל תהא מתאבד בי.

הרי אני שוקקת משהו חי נשבעת, משהו חי נשבעת משהו חי שוקק בי. פרת עובר בי, אני יוצאת מעדן, נואקת א א א א תפארת פאר פרא אפר אנא רפא מֵתִי. רפא מוותי אני פריון ואי אפשי שאטהר בלי מים? שוב נא, שוב הבט משמיים, שוב נא, שוב נא הבט וראה ופקד גפן זאת. הלא נשבעת להוות, עליך לאלוהים, לאלוהות, להתאלוה, להתאלוה בי. היש יותר ממני?

ד`בין הבור למיםאחרונה
דע לפני מי, אתה עומד, לפני מלך המלכים הקדוש, הקדוש הוא הברוך. מרגישה אומללה ונזופה בערך כמו אוליבר טוויסט, אז סלחנית בעבורינו עליי. נרדמת עם שיעור של ניר והוא מלקט מילים לכדי אותו הטהור. כמה קשה הייתה התפילה ההיא. ככל שאני נאבקת לדבר אמת פנימית אני מוצאת עצמי שותקת.

אליעזר מכתיב אודות המסה שמצליחה להוות וכמו תמיד ממנו, מתעלה ומתכלה נשימתי. והוא מושיב אותי במקומי הדל ואת הקולמוס במבוכה פיכחת אני שומטת. ואני קטנה עוד בעיני עצמי ומתרשמת, במנותק מן הזמן, שלא נועדתי להיות אלא דרך שעוברים בי רחלים וטלאים. ושוב שותקת. כמה עמלתי על השתיקה הזו, באין-מתום נעשיתי מגמגמת. ומה העניין עם כבדות הלשון? מה הוא נובע? אדר והסתר והיפוך והשיער הסבוך במים נעשה מותר. מה ככה? כמו בציור ממש.

כשאני מסתגלת לירידה מטה עם הפנים אני נמלאת בגאווה וביטחון ותודה אבל גם שמץ יוהרה וטיפשות וקטנות מוחין מבכת. אחרי כן כריקה אני בוכה שאין לי. ישבנו אמש שעה ואחזנו בקצוות השונים של פתיל צמר סבוך, קודם לימדה אותי לסרוג, אחרי כן אמרה, הגענו אל המלאכה המורכבת, אם כך שתקנו והיא המיומנת התירה לאט התירה לאט התירה.

טיפשה שכמותי, אני זו שנאספת. ושוב הקטנות ההיא, מרוב בושה אני מתכנסת, מרוב אינות אינני. מה עניינה מה ענייני מה ענני מה הגמיענני מה, בסדר, אני שומעת, כפי שנשמעת לי. אדר אדר. היתכן כי הגענו אל הקץ? אפילו היה זה הקץ הנוכחי בלבד אני נאלמת כדג אל מול המחשבה הזו של תשועה. ניר אומר שהעולם הבא הוא כאן כאן אין מקום אחר.

--מחכה לרחמים~

תציל אותי

בבקשה

תציל

אותי

--מחכה לרחמים~

אני אומרת לך

הכל טוב

אין מה לדאוג

אבל באמת אני צורחת

הכל רע

תדאגי מאוד