יומעיון-ענת=)

שלום בננות!

ממצב אצלכן? אך בשרות? נהנות/שודרות??

טוב,לעמינדבניקיות שביננו (מהאגודה עמינדב) יש יומ עיון ביום רביעי הקרוב, לבנות של אזור המרכז. 

רציתי לדעת מי מפה יודעת, הוזמנה (דרך הרכזת) לארוע ואת מי נזכה לפגוש.

בברכת סופשבוע רגוע והמון ב"הצלחה בכול!!!

אנוכי...שובל אור

וזה לקהל הרחב, אלא שבנות עמינדב יכולות להיכנס בחיני חינםם!!!

ולצערי הרב תקעו את זה ביום ממש לא טוב, כי ביום הזה קבענו ישב"צ של כל הצוות של המועדונית (זה כולל את הקב"סית ועו"סית ולכן זה שיא החשוב), ורק בגלל היומעיון שלי ביטלו את זה!

ד"א- תלמדו מהדירה שלי (הרעיון שלי כבוד..) החלטנו לקיים סיור התעוררות בי-ם לרגל הימים הנוראים, קבענו ליום שני, וזה הולך להיות מה זה טוב! שמעו מה בתוכנית: חלוקת שנות טובות למסטולים של כיכר ציון (שווה להיות שם באותו זמן כי השנה טובה שלנו תהיה טעימה במיוחד..), אח"כ סיור במנהרות הכותל או משהו בסגנון, אניאישית מעדיפה נחלאות וכאלה, נשמח לקבל רעיונות ועצות!, אח"כ התנחלות באיזה מקום עם גיטרות ושירי נשמה, וכמובן גזיה להכנת תה.

תודו שזה נשמע שווה, כדאי לכן גם, זה גם טוב לגיבוש הדירה... 

אצלנו...ענת=)

הרכזת הודיע שזה הייה באזור המרכז לאזור המרכז. כך שנראה לי שלכול אזוכר זה במתחם שלו...

בכול אופן אני אברר ויודיע בע"ה במדוייק יותר בהמשך...

לגבי הסיור התעוררות- אחלה בחלה של רעיון! חיזקו ואימצו! יישר כוחכן!!

בתור ירושלמית, הייתי מציעה לכן על טיול סביב/על החומות, או אכן סיור בשכונות הישנות בירושלים. זה יכול להוסיף פווול לאווירה ולרממות! תהנו לכן! ושוב ישר כוח!!!!!!!

תלכו גם.. מה הקטע לשלוח אחרות??שובל אור

דווקא באלי ללכת לקבר של רחל המשוררת ושם להתנחל עם הגיטרות והתה עם שירים שלה.. אני מקווה שזה ימצא חן בעיני חברותיי.. יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לצרף לזה? ואיך מגיעים לשם?? (הייתי שם פעם אחת ואני לא זוכרת) אני רוצה רק לדעת ברמת העיקרון, ברורים לעומק נעשה בשלב יותר מאוחר, אני רק רוצה לדעת באיזה איזור זה כדי לחשוב על עוד דברים באיזור.

לגבי היומעיון, שלנו זה בבנייני האומה, מטעם מכון טל, ויש את זת כל שנה רק שלבש"ליות זב חינם. איפה שלכם?

הלוואי...!!ענת=)

ויכולנו.

ראשית, אנחנו במדרשה. כך שיש לנו שעורים 3 פעמים בשבוע והם מסתימים ב9:15 ועד שנגיע לי-ם אנחנו נצטרך לתפוס ת'אוטובוס האחרון. שלא כמו אצלכם יש לכם אוטובוס עד 12:30 רבע ל-1 לטרמפידה ומשם לקחת טרפמים.

אך אנחנו חשבנו בכול זאת ללכת לסליחות בכותל, מה שאני דירבנתי את הבנות בתור הירושלמית המושבעת שסליחות בכותל הם רוממות נפשה. אך עדין לו ישבנו על זה לעומק. בע"ז השבוע אני מקווה שזה יצא. בנתיים אנחנו הולכות לסליחות בביכנ"ס בפ"ת עיר הקודש!!! 

איזה ביאוס!מוריונת

קיוינו ציפינו הבטיחו לנו הבטחות...

ואז גילינו שלכל מקום יש יומיעון בשבילו!
היומיון שלנו ביום חמישי בגבעת ושניגטון..

לא נראה אותכם.. :'(

ביי!
בצלב"א

ד"ש!

קחי ת'באסה בסבבה...שובל אוראחרונה

וקחי ת'משפט הזה לחיים, הוא חשוב... (לא אני המצאתי אותו)

ולונורא, יש סימנריון בחנוכה, באיזה בית מלון ככה שמעתי, אז ניפגש שם לחצי יום ונבריז הביתה! כי לי אישית נוצרה טראומה מסמינריונים...

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך