שאני אחזור שפויה ובריאה בנפשי אמןן
פליז
שאני אחזור שפויה ובריאה בנפשי אמןן
פליז
שאסור להתפלל על דברים בלתי אפשריים
זו תפילת שווא
גברים רגישים לקור וייבשנות נשית
חצי קלאץ'
תודה ששאלתם
את הולכת לנפנף אותו על הדייט הראשון?
ובלב כבד.
צדיק יסוד עלוםוגם אני קצת נהנתי. זה בסדר שאנשים מחליטים שלא מתאים.
ורוצה להמשיך לנצח
וחוץ מזה מה אתה משחק אותה גם אתה יודע טוב מאוד להוריד שידוכים
(רק מסביר רגע: אני לא שופט אותך באמת אלא רק נתלה בך בשביל להתמרמר על החוויה שלי את הלך הרוח הנשי כפי שאני חווה אותו בדייטים)
אני אחד ההכי מתאמצים על קשרים גם כשמההתחלה זה לא מושלם
וכמעט תמיד, כלומר 90% מהמקרים, אני ממשיך לדייט שני, אלא אם כן באמת מדובר בחייזרית או במישהי שמחשבה על קרבה אליה מרתיעה אותי.
אני כן לפעמים מתלונן (וזה לא טוב אבל לפעמים צריך), אבל מאוד משקיע ויוצא מנקודת הנחה שאין מושלמת ושצריך להתאמץ ולעבוד עם מה שיש מתוך אמון גדול באדם שמולי וביכולת של החיים להעביר אנשים תהליכים
אני:)))))דיברת עליו ברכות, כבר חשבתי שהוא פשוט לא מושלם
אא"כ לזה התכוונת כשאמרת שהוא "רצה להמשיך לנצח" ואז יש לך גיבוי מלא ממני
יפה אתה באמת צדיק יסוד עלום.
אבל לא רואה עניין אמיתי להמשיך לפגישה שנייה אם אין פוטנציאל מבחינתי.אני יודעת שאומרים אחרת. אבל מחליטים גם מאינטואיציות.
אני ממשיכה לפגישה 2 רק ב 15% מהפעמים וזה ממשיך ליותר אחרי זה וזה יותר רציני.
לא הורדתי אחרי פגישה 2
זה נראה לי חכם יותר.
היה לי דייט כזה שיצאתי עם מישהי מעפולה שהיא גם די-ג'יי וגם מחנכת כיתה, ואמנם השיחה היתה בסדר למעט כמה וכמה פעמים שהיא "אכזבה", אבל כשיצאתי משם בסוף הדייט היה לי ברור כשמש שלא בא לי דייט שני
מי שמנחה אותי בנושא הדייטים אמר לי שבכללי יש מריחה ארוכה מאוד של הנושא (כלומר אנשים נשארים רווקים למשך זמן רב) כי "הצפצוף של המובילאיי" שלנו מצפצף על כל סטייה קטנה, ולכן צריך להרחיב את טווח הסטייה שלנו כך שלא מה שהוא לא בדי-בדי-בדיוק אני לא ירגיש כמו "אין פוטנציאל"...
אני חושבת שכשיש עניין אמיתי זה בזה הצפצוף מוחלש ולא מתעכבים על כל נקודה.
המרמור שלי רק הולך וגואה בגלל הנושאים האלה
בוא נראה, בוא נראה...........
אם קורה דבר כזה
חוזרים לדייט 1, דייט מינוס או שעוצרים מיד?
(פעם יצאתי עם מישהו שעובד בשיטה שלך, זה התחיל מאוד נחמד אבל גם צנח מהר)
צריך 2 לטנגו
צדיק יסוד עלום
זה בגלל שאני יודעת מה מתאים לי.
וגם יותר חשוב לבחור בעל טוב מאשר אישה טובה גם כי זה יותר נדיר וגם כי זה יותר קריטי.
היי רות
את אמרת שאני עוד לא מוכן
אני חושב על זה הרבה איך לפעמים אנ'לא רואה
את מה שלכולם מאד מובן
אבל איזה עוד מרחק עלי לגחון
עד שגם אני אדע לנחש אשה נכון?
היי רות
מה יהיה לי להציע לה
אני רואה את עמוס שלך עומד איתן
ואני כל-כך רחוק מלהיות סלע
אולי בקצה הכביש הראשי הזה
אוכל גם אני להיות למישהי מישהו כזה
לא הייתי רוצה להיות גבר.
לא נורא
זה לא היה מספיק עוקץ כדי שאני יעלבל המשוגע היחידיאנסה שוב פעם הבאה
ל המשוגע היחידיעכשיו נעלבתי
ל המשוגע היחידי@איגנוטוס פברל הצעיר
אני:)))))אנא, אל תעשו לי את זה.
בלי שריטות ליליות אין לי פורום אחר!!!
אני:)))))כאן אנשים כבר מיואשים מהחיים
חשבתי על זה, אבל הם כל היום ישנים אי אפשר לדבר איתם.
אפילו בגילי 

אני יכול לעבור מעליהם עם טרקטור והם רק יגידו אההה ויחזרו לישון
ולכן אנחנו יודעים לשחרר ולפרגן לעצמנו כשצריך (ולקום ב***)
תעיר אותם.
הייתה פעם תינוקת חמודה בשם אורי שמסרבת לישון(גם לא לשכב). ואז עלינו על הבעיה. זה השם שלה! :"קומי אורי כי בא אורך"
קו, ומסתבר שהיה לנו אותו קו, ולא רציתי להמשיך את הפגישה גם בנסיעה באוטובוס ואז הגיע האוטובוס שלו שהוא גם שלי ועשיתי כאילו זה לא האוטובוס שלי
מתוחכמתפתית שלג
אני:)))))
ואז המסקנה שלי היא לא להיות מידי נחמדה בדייט ראשון אלא טיפה יותר קשוחה, אבל משום מה הסיטואציה הלא טבעית של הזאת מוציאה ממני את כל הנחמדות הכי דיפלומטית שלי.
אבל מילות הסיכום בהחלט יכולות להיות הכנה נפשית.
לא לנסות לשדר שהיה לי מושלם. לדוג': "נתראה", "היה לי כיף", "שמחתי להיפגש איתך".
האמת אני ספציפית מאוד שמח שהבחורה לא מתעכבת, ולא מחכה שאזום שיחה אחרי הדייט, אלא שולחת הודעה "חשבתי על זה ו..."
זה גם עוזר לא לפתח ציפיות סתם.
מגיע לצד השני שתתייחסי אליו יפה ולמה שלא יהיה לו נחמד וכיף? גם ככה שידוכים זה מעצבן אז לפחות שהחוויה של הפגישה לא תהיה קרה ורעה. תחשבי גם את לא ממשיכה איתו וגם החוויה איתך הייתה קשה, למה שירצה להמשיך להיפגש? זה סוגר ומתסכל.
זה טוב להיות נחמדה, זה טוב לעשות את החוויה לקצת יותר נסבלת, וזה טוב שאדם מפריד בין החוויה הטובה של לפגוש בן אדם חדש ונחמד לבין ההחלטה להתקדם.זה לא תלוי זה בזה.
לדוג' "שייפלו לך המכנסיים באמצע הגבהה"
לדוג' "שמישהו יחייג אליך אחרי שבירכת המפיל"
שוטו, עופו על עצמכם...
(לא בטוחה שזה מדוייק)
“הוא מעצבן”
יותר עוקצני:
זאָל דיין זון זיין אַ מיזרחניק
(שהבן שלך יהיה מזרוחניק)
"שתהיה כמו לוח שנה, שייתלו אותך על הקיר וכל יום יתלשו חתיכה קטנה"
יש ישיבת בין הזמנים כזה, ואני אחראי עליה כאילו...
ויש כל כך הרבה דברים לסדר, ויש לי כל כך על הראש
אין לי כוח...
תאמין לי הרבה הרבה יותר כאב ראש...
ישבהז עוד לא התחילה וכבר נמאס לי ממנה...
החמשושים ושאר ירקות יהיו חסרי מעש וילכו לבית
ו"הבטלה מביאה לידי שיעמום והשיעמום מביא לידי חטא"
אין לי עניין שידפקו לעצמם את החיים...
אם עכשיו שבוע בזכותי הם יתחילו את ביה"ז בטוב זה מקרין על כל בין הזמנים (מניסיון)
ששייכת לרבנים מסוימים ותלמידיהם
שהם אלו שמאמינים באמונה שלמה ב"לדפוק לתלמידים את החיים" בכל מקום שרק אפשר, ואז עוד מדברים ביהירות גדולה ומנותקת כאילו הכיוון ההפוך הוא זה שבו מבזבזים את הזמן
א': ישיבת בין הזמנים היא עם סדרים פתוחים ופעילויות כל יום (בסגנון של בריכה, באב אל בום (הזה עם הכדורים), הרב גלזר ועוד) יש חטיפים ומתוקים כל יום כל היום (ישיבת בין הזמנים עולה באיזור של 17,000 ש"ח וגם זה כי הפעם אנחנו רק 30 ולא 50 איש כמו בדר"כ)
ב': את יודעת מה יש באינטרנט ללא הגנה? את יודעת מה עושה נער אומלל ובודד בן 15 שמשעמם לו בבית? וד"ל...
ג': לא התנסחת בצורה ברורה כ"כ, אשמח אם תבארי דברייך...
(אני מתכוונת - זה בעייתי, כי אני טוענת שכל ההשתלטות על הזמן בעייתית, אבל נזרום איתך)
אבל זה לא "ישיבה", ולכן זה נחמד, אבל לא עדיף על דברים אחרים
ב. כן. יצא לי לראות מה יש באינטרנט פעם או פעמיים.
אבל התפיסה של "אני מעדיף שהתלמידים יהיו אצלי כי אחרת הם יעשו דברים רעים" מחרידה בעיניי.
יש לך עד כדי כך אפס אמון בתלמידים שלך, החלטה ברורה שאף אחד מהם לא יעשה שום דבר טוב עם הזמן הזה, והחלטה שאתה צריך לשלוט להם על הזמן כי אתה יודע לנהל אותו והם לא.
בנוסף - החופש הוא גם הזמן היחיד שיש בגיל הזה לעבוד, בשנה הבאה הם ירצו רישיון נהיגה? דברים אחרים?
נורא קשה לי עם זה שלוקחים להם חלק כ"כ משמעותי מההזדמנות להשיג דברים כאלו, גם כאן - בגלל התפיסה שללמוד עדיף וש"אפשר להשלים בזמן אחר"
אבל גם לעשות כלום בחופש, חשוב עד הכרחי בעיניי. והבנייה המלאכותית הזו של תוכניות כדי שלא ישאר לתלמידים זמן ("כי אחרת הם יהיו באינטרנטטטטטטט!!!!") נוראית.
יש גם ישיבה ויש גם בין הזמנים.
את צודקת שלהחליט בשביל מישהו אחר זה בעייתי, אבל אני צריך לקבוע כללים שבהם אם אתה מגיע חישבהז, אתה צריך ללמוד, אני לא משקיע על בטלה...
יופי, אז את יודעת שעדיף שיהיו כמה שפחות עם אינטרנט פרוץ, ועדיף שיתחילו את ביה"ז עם בוסט של קדושה...
ההוכחה שאני צודק היא ש-גם אם אני אהיה עם אינטרנט פרוץ למשך בין הזמנים אני אדפוק לעצמי את החיים, וישבהז עוזר לי לא פחות מלהם.
יש לי אמון מלא בהם, אבל לצערי אני מכיר את המלך הזקן והכסיל וגם בו יש לי אמון מלא...
לא אמרתי שאף אחד לא יעשה שום דבר טוב, אבל אם תלמידים ישבו בבית ויראו תכנים פורנוגרפיים (מותר לכתוב את זה פה?), והם יראו (לא כולם, אבל כמות לא קטנה מהם, לכיוון ה40 אחוז) אזי "אין הצר שווה בנזק המלך"
לילד שלך את תגידי מה לעשות? או שהוא ילד קטן וחסר דעת שתסבירי לו, מה ואיך ואיפה וכו'
אז הם תינוקות מגודלים...
יש שלושה שלבים בגדילה: א': אתה קטן, לא יודע מה נכון לעשות, ולא יעשה גם אם יגידו לך.
ב': אתה יודע מה נכון, אבל אתה צריך דחיפה כדי לעשות אותו.
ג': אתה יודע מה נכון ועושה אותו.
אז הם ב-ב', ומי שרוצה דחיפה מצוות ישיבת בין הזמנים - מוזמן בכיף, מי שלא לא חייב...
אני מסכים איתך, ולכן ישיבת בין הזמנים היא רק שבוע מתוך החופש...
אני לא עושה את זה כי אני חושב שללמוד עדיף מלנפוש, אני עושה את זה כי אני חושב שנופש אמיתי, הוא לכייף עם חברים...
וכפי שציינתי זה שבוע מתוך חודש... שהוא רשות רק למי שרוצה... אנחנו לא סטאליניסטים פה...
אז אתה לא יודע. אין לך מה לכתוב, כי אתה לא תשכנע אותי ואני לא אותך, אז אין למה לדון בזה... מיותר...
טעות שלי...
מה שהתכוונתי להגיד זה "אתה חושב x הבהרת את הנקודה שלך, אני חושב y, ולא נשכנע אחד את השני אז אין למה לדון בזה...."
כי גם אני עדיין "תינוק מגודל"...
יכול להיות שבמקביל לזה שזו אחלה יוזמה, (נוסח הנער ההולנדי אבל לא נורא) הם גם דוסים מתנשאים וחיים בסרט שחושבים שהשמש זורחת להם מהפתקית של המכנסיים, אבל זה לא סותר שכל מסגרת שאתה נותן לנוער שזקוק למסגרת אתה מועיל לו הרבה.
יכול להיות שלך היו חוויות מעצבנות עם פטרונות ועם כפייה למסגרת שלא היית זקוקה לה ולא הועילה לך, אבל מהחוויה שלי גם כתלמיד תיכון וגם כתלמיד ישיבה, חופשות ובני הזמנים מאוד מאוד הזיקו לי בכל הנוגע לסדר יום טוב ובלי לראות דברים לא טובים באינטרנט. והלעג להגיד "אחרת הם יהיו באינטרנטטטטטט" הוא אמנם קצת מוצדק כי באמת זה מוגזם לחיות באימה מהאינטרנט כשהוא כל כך טוב, פונקציונלי ויומיומי; יחד עם זאת יש נורמליזציה מטורפת לאינטרנט ולתכנים שבו שהם מראשית ועד אחרית רעים מזיקים ומסרטנים את הנפש את המחשבות ואת האישיות כולה ומסוגלים להפוך את האדם פשוטו כמשמעו מאדם עם בריאות נורמליות ותפקודיות לסמרטוט רצפה עם ערך עצמי נמוך, מחשבות מכוערות וחולות ותקווה שהולכת ונעשית קלושה לגבי חיים נורמליים וטבעיים.
על דוסים, על ההוויה הדוסית, על צרות האופקים, הפחד מהחיים והיעדר הטבעיות, הגישה התכתיבית והחיצונית והלא מאמינה באדם. אני שותף לביקורת הזו בעצמי
ואל תקשיב לממורמרים
(אני אומרת בתור ממורמרת לעיתים)
ישיבת בן הזמנים כמו שתיארת,
מסגרת תורנית וחוויתית לבחורים, זה מבורך ביותר.
בני אדם הם יצורים חלשי אופי שהרבה פעמים מעדיפים את הקל על פני הנכון מתוך טפשות או עצלנות.
ליצור להם מרחב חיובי שיקל על הבחירה זה משהו שראוי להזיע בשבילו.
תחזקנה ידך במלאכה
לך תעבוד קשה ותעשה טוב
ופחות מדיי מעניין,
הזדקנתם.
(גם אני 😒)
אתה באמת זקן השבט פה,
מאציל עלינו מחכמתך ומהסמיילי הניצחי שלך: "
"
כשאתה שם אותו על תגובה כלשהיא, אני יודע שהיא באמת ראויה לזה 
ושומר על האחים בבית כמיטב המסורת
ובכללי נמצא בישיבה שנמצאת בחווה,
(אגב, אני רק בישיבה שם, זה לא אומר שאני נער גבעות/חוות וכל המשתמע מכך
)
וזה הכיוון לאבא טוב
ל המשוגע היחידיחחח גם כיוון זה טוב,
נראה מתי יגיע היום שאני יוכל לכתוב הודעה בלנ"ו בלב שלם
פתית שלגאחרונה
פתית שלגאא"כ את רוצה לשמור את העייפות ללילה, ואז לישון בלילה ולהתעורר בבוקר...
"איתך אנוכי בצרה" רוצה לשמוע מה עבר עלי בלילה?
פתית שלגאו שאתה תיכוניסט?
פרט נמק הסבר
אז אני נראה יותר ככה🧔♂️ ופחות ככה🧔♀️
יש שני פתיתי שלג??
פתית שלגהתלבטתי אם לנצל את האירוע ולמתוח אותך בשיחה אישית חחח
זה הזמן לשנת קיץ ארוכה
פשוט תתערבו עם חבר על 6 חבילות במבה ושוקולד השחר,
לו זה עבד😋
פתית שלג
ל המשוגע היחידיאחרונה1. חו"ל
2. כוזריה
3. בני ברק
4. בית שאן
5. דרום תל אביב בבית של נרקומנים וסודנים
6. גדים כנים
הצביעו והשביעו
גבעת יש"ע
כקדם עילית
מבוא קדם
מעלה קעלימבראר
מצפה אני(((:
חוות המשוגע היחיד
מדרונות אנימה
יש ככ הרבה אפשרויות רק תבחר
עבר עריכה על ידי אברהם יאיר שטרן בתאריך כ"ה בתמוז תשפ"ו 13:54
ע"ש פתשל"ג💔
הוגשם

עבר עריכה על ידי אברהם יאיר שטרן בתאריך כ"ה בתמוז תשפ"ו 13:53
הוגוורטס? דיזינגוף סנטר? (מה ההבדל ביניהם? בשניהם זה מקום מקולל שאתה עושה צעד אחד מסתכל אחורה והכל שונה) בית המקדש, כמו המלך יואש? חיריה (אה לא סליחה, פארק אריאל שרון)? בועת האוצרים (אתה ספציפית תשרוד את לחץ המים{דופליקטים})? מישורי הפלאט יחד עם ידרת וקברו של קאה ז"ל (איסתרק)? סוריה (תחת תנועת "חלוצי הבשן")? בשוק של ז'אקרובט יחד עם מרקו הפחמי (תאכל מעיל תאכל)? בקיבוץ מגידו יחד עם פלוטו? בגיא צלמוות יחד עם צאצאי הניקטוקו (מאת ספרי האימה של משה רט)?
מי שיער ומי פיללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

2. לאפוקי מחו"ל?
בכל מקרה אותנטי מידי
3. חולדאי מידי
4. חו"ל, עולי בבל
5. חולדאי מידי
6. 🎯 רק תיזהר מהוואסח של המכיניסטים. אולי עדיף כדים. תכבוש משם את הדרך לעמק.
קפיץאני לא יודעת אם מטריד אותי שאתה מנסה לדמיין כזה דבר. אעעעע
בחזרה
אחרי שהיא גומרת לחשב את הכח לפי חוק הוק

צדיק יסוד עלום