פתחתי משתמש חדש כי לא רוצה שיקשרו אלי...
אחרי גרידה בשבוע 9, הריון לא תקין (שק ריק).
מנענו הרבה זמן עד שהרגשתי רצון, בפועל זה בא בתקופה מאתגרת אז היו רגשות מעורבים עם הכניסה להריון, וגם חולשה גדולה, עייפעת ובחילות. עכשיו שבועיים אחרי, מבולבלת מאוד.
פיזית מרגישה שממש מתחזקת מיום ליום וגם נפשית אבל הלילות ממש קשים (בהתחלה היה כל יום ועכשיו פעם ביומיים בערך), בוכה המון עם סיבה ובלי סיבה... על חלומות, מחשבות, בלבול, פחד.. מרגישה לרגעים שמחה, לרגעים מנותקת ולרגעים עצובה.. זה תקין? משהי חוותה?
כולן סביבי מברכות בהריון נוסף בריא ומהיר ואני לא ככ שם, מרגישה שכואב לי על מה שהיה וכל כך רוצה שפיות ורוגע, שתגמר המלחמה ואוכל לחזור לשגרה ולהיכנס להריון מתוך כוחות ושמחה ולא כדי להתנחם על מה שנגמר.. בעיקר מאוד מבולבלת, בעלי כבר מזמן השלים עם זה למרות שהוא משתדל לזכור ולהיות רגיש ומתחשב, רוצה רק שקט ונוף יפה ורוגע אבל זה לא אפשרי עם המלחמה (ניסינו לבדוק אופציות לצאת והבנו שזה פחות מתאים), מרגישה צורך בפינוק ונחמה, בעלי עובד קשה ולא ככ יוזם באופי ואני מרגישה מוצפת ממשימות ולדאוג לפנק את עצמי זו משימה נוספת ולא שווה את הפינוק...
מרגישה שכתבתי טיפה מים התחושות והמחשבות שלי ויצא ארוך... אשמח למחשבות שלכן, טיפים, עצות וכל דבר שעולה לכן.

מדברים