1. שיחקנו סוג של משחק שלכאורה היה משחק מורכב ומכובד עם שם וקונספט אבל בפועל זה אחד לאחד היה תופסת. ואז תפסו אותי והייתי התופס וכל פעם שתפסתי מישהו מיד הוא תפס אותי בחזרה (למה לא חוקקנו חוק נגד זה? תנו זמן לברוח) וככה יצא שהייתי התופס מלא זמן וכבר נהייתי עייף מהריצה אז תפסתי מישהו ואמרתי לו "אחי תהיה אתה התופס, אין לי כוח לרוץ תהיה גבר" ולהפתעתי הוא זרם והסכים.
ואז כמה ילדים מהמשחק רצו וקפצו מעל הגדר של המושב וידעתי שהרבש"צ יכעס עליהם. אז הלכתי לקראתם בשביל לפייס והם היו בכיתה ה' ו' כזה, אז הלכנו לאט לאט חזרה פנימה אל המושב. ואז אחד מהם התקשר לחבר שלו והחבר הגיע ברכב טסלה שחור עם לוחית זיהוי פלסטינית ואמרתי לעצמי שאסור לי להיות ליד זה... יצא ממנה ילד גם בכיתה ה' ו' ערס כזה והם עשו פוזות אז נמאס לי ונכנסתי לטסלה ונסעתי בה לתוך המושב (לכיוון הבית שלי) ואז פחדתי שיזהו אותי כי היה שער גם בתוך המושב אז האטתי וכל הילדים קפצו לרכב והתלבטתי מה לעשות אז פשוט ירדתי. ואז הילד הערס הזה חזר לרכב ונסע "דרך השטח" (כלומר דרך החצר של הרבש"צ)... והיה שם שער ענקי אבל הכניסו אותנו.
2. חלמתי שאני נוסע ברכב שלי בבית שאן ולא נוח לי בכלל ואני לא מבין למה, ואז יש משטרה עומדת על הכביש באחד המקומות ואני מנסה להאט לקראתם אבל הבלמים שלי לא עובדים טוב בכלל וזה ממש מדאיג אותי כי זה כן בולם אבל ממש גרוע, וממש לא מזמן תיקנתי בלמים... הצלחתי לבלום בלחיצה בכל הכוח על שתי הדוושות (?) והשוטרת פנתה אלי. היא אמרה לי "יש לך נשק?" והסתכלה עלי מוזר ולא הבנתי מה היא רוצה, אז אמרתי לה בהיסוס "לא", וגם ראיתי ששאר השוטרים מסתכלים עלי ובוחנים אותי, ואז הבנתי שבאמת יצאתי מחשיד רצח כי ישבתי במושב האחורי!!! ברור שקשה לנווט ככה. בכל מקרה החלטתי שזה בסדר ושאין לי כוח לעבור קדימה אז נסעתי
והיה יום בהיר והיתה דרך נעימה והררית, ואז אני מסתכל מלפניי ורואה טסות של רכב עפות ומסתחררות לכיווני. לא ידעתי מה זה אז המשכתי לנסוע ואז שמתי לב למשהו מוזר - שאני לא בתוך רכב אלא נוסע רק על כיסא רכב אחד. זה כמעט בסדר מבחינת נסיעה כי יש הגה איכשהו ויש דוושות איכשהו אבל הכיסא כל הזמן נופל לי אחורה וזה די מפחיד (אני גם חשוף בצריח אבל על זה לא חשבתי). ואני מרים את הידית ומרים את הידית וכל הזמן נופל אחורה אז החלטתי לעצור בצד. הסתכלתי מבחוץ והבנתי שהטסות שראיתי הן מהרכב שלי ושבלי ששמתי לב 90% מהרכב שלי נהרס...
היו עוד מלאאאא חלומות אבל את שני אלה אני זוכר בשלמותם