..הרמוניה

אני לא רוצה להתחתן😥 זו עובדה עצובה. אני מרחמת עליי. רציתי את היתרונות של חתונה בגיל צעיר. אבל אני לא שם.

צדיק יסוד עלום
למה לא? להתחתן זה כיף
(זה לא נראה שאתה משוכנע בזה...)הרמוניה

אני פשוט מרגישה שאין לי מספיק כוח להתרכז בזה

זה דורש הרבה... 

היי היי, לי יש תירוץ - אני מפחד מנשיםצדיק יסוד עלום

וברצינות

אהבה זה דבר כל כך ממלא, וגם רצון בשייכות הדדיות מגע ושאר ירקות

אני מסכים שזה מתיש (כבר הספקתי להתמרמר על הבחורה היפה והפלקטית שהציעו לי ועדיין לא היה לי כוח ליצור קשר להתעניין עליה) אבל הרצון להיות בקשר בפועל אחרי כל העמייאת המתיש של דייטים וקשקושים לא מורגש?

בכל מקרה נשמע מבאס ומבלבל :/

לא ראיתי גבר שלא מפחד מנשיםהרמוניה

ברכותיי זה סימן שאתה גבר אמיתי😀

נראה לי לקשר אחרי דייטים אולי כן. אני כבר לא יודעת. נראה לי אין לי כוח להכיל אנשים כל כך שונים ממני עכשיו. למה אני יוצאת עם אנשים שכל כך שונים ממני?!?!

העם איתך 😫צדיק יסוד עלום

כתבתי על כך בעצמי רבות וארוכות.

למרות שממה שתיארת פשוט משדכים לך ערסוואתים, לא?

🙏תודה!הרמוניהאחרונה

לפעמים, אבל איתם אני בסוף לא יוצאת כי זה משהו שמגלים מראש, לכל המאוחר בטלפון(:

אבל האמת שאני רואה במוחש שלפי אתערותא דלתתא כך למעלה...לכל מה שאני אומרת ועושה הקב"ה מגיב במציאות. 

אין לי מה להתלונן, באמת. אם יהיו כלים יהיו אורות.

כנ"ל לגמרי!פתית שלג

מה שכן אני חושב שזה בר טיפול, ואולי זה אפילו לא כל כך מסובך. כי האמת היא שהרצון לזוגיות טבוע בנו.. פשוט כנראה יש טריגרים שמבהילים אותנו או גורמים לנו לפעול לא בחכמה.

(לאו דוקא טיפול מקצועי. הדגש הוא שלרוב זה בידינו)

@אני)))) אני מזהיר אותך

🤷‍♀️הרמוניה
אוףל המשוגע היחידי

נסעתי 5 וחצי שעות באוטובוסים,

עם חום גבוה וכאב ראש איום,

כשמעי חמרמרו ואני בנסיעה,

ומדי פעם השמש קופחת על ראשי,

לא כיף.

לא כיף בכלל.

בגדול גם אני לאצדיק יסוד עלום

אבל פתאום נזכרתי עד כמה הKAMEHAMEHA תפסה לי כילד את הדמיון בתור הרגע האולטימטיבי והדרמטי, שיא הקליימקס כשקצים כל הקיצים ואין מנוס. כשנזכרתי בזה, אפילו שלא בדיוק גדלתי על זה, חטפתי כזאת צמרמורת, של רגש כל כך יסודי וראשוני, גרסתא דינקותא של אמת, מכף רגל ועד ראש צמרמורת כשהתמונה של המתקפה עומדת לנגד עיניי 🥹

מוות לערבים*צדיק יסוד עלום
שבשכונה שלי. יימח שמם ושם זכרם דאעשים אחד אחד
חזרתי לאהוב ערבים. אחריקעלעברימבאר

שערבי היום ברחוב איחל לי יום טוב בחיוך גדול ולבביות

הוא גר בשכונה שלי?צדיק יסוד עלום
קרית משה?קעלעברימבאר
איזה ערבים יש שם? העובדי בנין? אלהקעלעברימבאר

שבועטים כדורים לילדים?

פשוט שכניםצדיק יסוד עלום
אה סליחה היה לי בראש שאתה כקדםקעלעברימבאר
לא הייתי מסוגל לעלות על הדעת שציע יאמר מוות לערביםקעלעברימבאר

זה אוטומטית מסווג לי על כקדם

מה אתה קשור לקרית משה?קעלעברימבאר
אני גר כאןצדיק יסוד עלום
מה עשו הערבים בשכונה שלך?קעלעברימבאר
הפכו אותה לכפר ערביצדיק יסוד עלום

מקללים בערבית, מוזיקה בפול ווליום, הולכים מכות אחד עם השני, נוסעים על 100 קמ"ש, תולים סטיקרים מאוד מפוקפקים

אעעעה, לכו נכחידם מגוי

"מוות לערכים" פתית שלגאחרונה
האם מישהו מציין כאן את יום השואה באיזשהו אופן?צדיק יסוד עלום
אני ראיתי בלילה סרט שואה (הבריחה מסוביבור)

וכל היום אני קורא על השואה ועל עלייתו ותפקודו של המשטר הנאצי

אני לאתמימלה..?
לא מתייחסת לבעיה ההלכתית עם יום אבל בניסן או בעיה מוסרית עם כך שהתאריך הוא של מרד גטו ורשה, נטו בגלל שאני מנסה לשמור על עצמי לא ליפול לדיכאון...
מרד גטו ורשה זה לא "בעיה"משה

זה שמרדו זה פלא פלאים. ועדיין יש עוד רבדים לעיסוק שם שהדור הראשון של הקמת המדינה קצת הקטינו מסיבותיהם.

קוראים ליום הזה יום הזיכרון לשואה ולגבורהתמימלה..?

בזמן הקמת המדינה להיות ניצול שואה זו לא הייתה גבורה, פשוט המקימים לא יכלו לסבול את זה שישה מליון יהודים "הלכו כצאן לטבח" אז הם חיפשו תאריך שיראה גבורה ולא ציות חסר אונים...

מה זה האבסורד המטורף הזה שאומרים שזה יום הזיכרון לשואה ולזוועות שהתחוללו בה כשהתלונות מופנות ליהודים על למה הם לא עשו עם עצמם משהו ולא לחיות האדם שרצחו כל כך הרבה יהודים באכזריות נוראית??!

אכן.משה

במיוחד אם תקחי בחשבון שמייסדי המדינה בעצם בעטו בכל העולם הזה של הקהילות באירופה. הם היו דתל"שים. "עולם ישן עדי יסוד נחרימה, לא כלום אתמול מחר הכל". הם לא היו מסוגלים לקבל את הבחירה של המשפחות ושל הקהילות באירופה.

סתם דוגמא שמישהו הסביר פעם יפה: אתה עכשיו גבר בן 30. אתה יכול לברוח ולחיות לא רע אחרי כן. אבל יש לך משפחה עם שלושה ילדים קטנים. מה תעשה ? תברח? מבחינת יושבי הארץ הזו (ובעיקר מי שניהלו אותם והנהיגו אותם) הייתה ברורה הבחירה: לברוח. הם הרי בעטו עוד קודם בהכל.

נכון שזה אבסורד מטורף, אבל צריך לזכור שהצד השנינוגע, לא נוגע

של המטבע הוא אומץ לא הגיוני בעליל להתנער מהגלות ולהקים את המדינה (וכמובן כל מה שהיה לפני כן).

זה לא בדיוק התאריך של המרד (פרץ בי"ד ניסן), איחרונוגע, לא נוגע
אותו שיהיה אחרי פסח, וגם בגלל שכבר היה יום זכרון בתאריך הזה- "לפחות מאז 1940 התקיים ביישוב "יום זיכרון גבורה" להנצחת חללי פעולות האיבה בארץ, שמועדו נקבע בתאריך העברי של פרוץ המרד הערבי הגדול, כ"ז בניסן ה'תרצ"ו (19 באפריל 1936)... בחירת התאריך נבעה מהיות י"ד בניסן, התאריך שבו פרץ מרד גטו ורשה, יום בלתי הולם ליום זיכרון לאומי, וכנראה מהיות כ"ז בניסן יום זיכרון ידוע ומקובל כבר בקרב רוב היישוב"
לא אבלהרמוניה

אמא שלי מה7.10 לא מפסיקה לדבר על זה... לא על השואה, אבל זה אותה אווירה...

היא קוראת כבר ספר שלישי על חרבות ברזל ו7 באוקטובר והיא בכלל לא היתה קוראת ספרים לפני זה.

אני לא יודעת מה יש לה עם זה עברו שנתיים וחצי והיא לא גמרה להזדעזע. 

זה היה ניצלוש משובח ביותר😁😅😂

אז לשאלתך הרדיו פה דלוק. זה הכל.

בפורום דינן ניצלו"ש זו מתנהצדיק יסוד עלום
חחחחחח חמודה אמא, יכול להיות שזו הזדמנות עבורה להתחבר לכאב שעד עכשיו היא נמנעה ממנו. גם אסון ה7.10, הן על הזוועות שלו; הן על הניסים שלו; הן על הגבורה שלו והן על הסימליות של המלחמה על תקומת העם היהודי - כל זה באמת מרגש מאוד.

הרב איתן אומר יפה שעם ישראל אלוף בתחום הזיכרון. אין לו זיכרון סלקטיבי, אלא זיכרון קונסטרוקטיבי - הוא שוכח בחפץ לב כל אסון ופוגרום ושואה וזוועה, וזוכר ומנציח כל גבורה וכל עלייה

מדהים😊הרמוניה
קראתי קצת כתבות על זהמשה

לא אוהב את היום הזה באופן כללי אבל מבין למה הוא נחוץ.

ראיתי אתמול כמה דקות שהיו עם ניצול השואה אביגדורנוגע, לא נוגע

נוימן.

גם חזרתי על שיעור של הרב פיירמן מלפני פורים, שהוא מראה על הקשר בין הנאצים והאיראנים לרעיון העמלקי (שיעור מומלץ ביותר).

וחשבתי בעקבות זה- עמלק (/האידיאולוגיה העמלקית) מופיע לפני הכניסה לא"י (במדבר סיני, עם המן האגגי, ולפני קום המדינה), וגם אחרי שנכנסים אליה ומעמידים מלך (שאול, דוד).

אחרי קום המדינה עמלק מיוצג ע"י ממשיכיו של אל חוסייני. השאלה היא מי מייצג את הרעיון העמלקי כשהגענו לכאן אחרי מגילת אסתר (אולי אפשר לומר שאלו צרי יהודה ובנימין, למרות שזה היה לפני כן כי רק אחרי המגילה הצליחו להתגבר עליהם).

https://www.youtube.com/results?search_query=%D7%94%D7%A8%D7%91+%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%9E%D7%9F+%D7%96%D7%93%D7%A8%D7%AA+%D7%A9%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D+%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D+3

אני מלא בזכרון השואה (והגבורה) מילדות מסבתא שלי,אזקעלעברימבאר
מרגיש לי שאין לי כזה צורך ביום השואה
גם שורדי שואה שמשתתפים בטקסים זה לרובלא בשביל עצמםפתית שלג
צודק. סתם הרגשה. פעם דווקא הרגשתי צורך יותרקעלעברימבאר
אה לא הצעתי לך איזה סרט לראות!פתית שלג

דוקא הכיוון שלי היה דוקומנטרי יותר..

לשאלתך זה משתנה משנה לשנה. אני לא מתעלם מכתבות וסרטונים שעולים לכבוד יום הזכרון לשואה, אני עומד בצפירה, ולפעמים הולך לטקס מקומי.

אבל אני באמת לא "מתמסר" ליום הזה כמו שהייתי פעם. בעיקר כי זה שובר אותי ומשבית אותי לטווח ארוך.

קיוויתי שתנחש במה צפיתי בזמן אמת 😿צדיק יסוד עלום
אם הייתי צריך לנחשפתית שלגאחרונה

הייתי מנחש את זה!

אגב חשבתי שנעשה טלפון שבור בסימן יום השואה

חבל

לפי מה שאמרו ליל המשוגע היחידי

המדינה קבעה את היום הזה נגד הרבנות הראשית שלא רצתה שזה יהיה היום (נראלי ב10 בטבת)

יש מצב שאתמול התחלתי עם הומוכְּקֶדֶם

לאלא. זה לא מה שאתם חושבים. חחחח לא.

לא התחלתי שיחה איתו ממקום כזה!... פפפפ.

פשוט יש לי שריטה שבכל פעם שאני שם לב

למשהו מאד -אני אשתף את זה. לא משנה מה.

האם אני יודע בוודאות שהוא הומו? לא, אנלא מכיר תבנאדם אבל הוא כן נראה גיי.

בכולופן מכל הזולה הוא בפער היה נראה הכי מואר. אז אמרתי לו את זה. והוא התרגש ממש לשמוע את זה והביא לי חיבוק

ואז עלה לי הakwardness  ואני כזה.. אממ תראו מה השעה אני צריך להספיק לרכבת (שאין לי) תמשיך להאיר כמו גחלילית ביייי

רק רציתי לשמח אותו

נא לא לרמוס

כן אבל המשל בחזל זה שלאברהם ושרהקעלעברימבאר
לא היה יכולת להוליד. אבל כן פוטנציאל.

(אחרת היו כותבים שאברהם היה סריס. אבל לסריס אין פוטנציאל ולטומטום יש)

..אני:)))))

יש לי מכרה. יצא לי להיפגש עם אמא שלה וזה היה אהבה ממבט ראשון, האמא רוצה אותי כלה לאחד הבנים והיא הזמינה אותי לשבת, המכרה לא מרוצה מזה כי יש אחים ובנים בבית וזה לא צנוע, ואני סתם אוהבת הרפתקאות.

מה דעתכם? ללכת?(יש אופציה שחברה שלי תבוא איתי היא חברה טובה של אותה מכרה)

@הרמוניה

אתה תמיד אומר כןאני:)))))
אני אוהב שערוריותצדיק יסוד עלום
לכאורה אם המכרה לא בענייןאנימה

לא הייתי רוצה להתקע שם שבת סתם כי זה לא נעים. אולי עם חברה זה פחות גרוע.

הפתרון הוא לצאת עם הבן בגיל הרלוונטי, להתחתן איתו ואז לבוא ביחד לחמות המקסימה לשבתות.

חחחחחאני:)))))
ברור אין שאלה בכללזיויק
רק שלא תגרש אותי מהבית באמצע שבת חחחאני:)))))
חשודה על זה??זיויק
לא יודעתאני:)))))

כנראה שלא

חחח תראייי...הרמוניה

אכתוב לך בפרטי

בטח שכןמבולבלת מאדדדד
ועם החברה יכול להיות לך נחמד. מקסימום החברה תעסיק את המכרה הזאת והיא לא תציק לך😂
אם המכרה תציק זה יהיה לשתינואני:)))))

לפני כמה זמן חברה שלי הייתה עם המכרה ואמא שלה באיזה שהוא מקום ובחזור היה ספק אם תספיק את האוטובוס חזור אז האמא אמרה שאם היא לא תספיק שתישן אצלם ואז המכרה(הבת שלה) אמרה שאי אפשר כי יש בנים בבית אני מבינה את ההגיון בעיקרון אבל לא כשמישהי נתקעת בלי אוטובוס בלילה.

לדעתי תלוימפחד מאוד!

איך תרגישי. אם זה ילחיץ אותך ותרגישי שהמכרה נושפת בעורפך כל השבת ולא תהיי רגועה יכול להיות שלא כדאי. אם לא יש מה לשקול.

אבל בסוף את חייבת לעשות בירור עם עצמך מה את חושבת על כל הסוגייה הזו של צניעות וכו', לא לפטור את ההתלבטות במילה: הרפתקאות. כי יש דברים שלא היית עושה גם תחת קטגוריית הרפתקאות, נכון?

עוד משהו: תנסי לדבר עם המכרה פתוח על זה. לא כדאי לעשות משהו שהיא לא אוהבת. אחרי הכל תמיד תזכרי שהיא הגשר שלך למשפחה הזו..

..אני:)))))

נכון בהחלט.

מסכימה על הכל.

מי אתה ואיך נכנסת לפו?!כְּקֶדֶם
עוד משהו אחדמפחד מאוד!

אל תעופי על 'אהבה ממבט ראשון' של החמות... הרבה חברים מספרים לי שדווקא החמות מאוד מאתגרת אותם אחרי החתונה [זה ידוע], ומאוד יכול להיות שבעלך שלעתיד ירצה ממך קצת פחות לעוף על אימא שלו, ולמקד את האהבה והתשומת לב בו.

באופן כללי לדעתי בכל הסיפור של החתונה החמות היא לא פרטנר כל כך.

מניסיון בשידוכים שלי

...אני:)))))

מצחיק אבל גם היום פגשתי אמא שרוצה אותי לבן שלה מוזר.

אל תגזים ברור לי שיש סדרי עדיפויות בחיים.

הרמוניה

איפה את מסתובבתת חחח

חחחח את בטח נראית מסודרת ונקיה ואת טיפוס מרצהפתית שלגאחרונה

קונה כל אמא

תגידאנימה

@ימח שם עראפת

מאז שנהיית כופר גם שינית את דעתך בנושאים פוליטיים?

לאו דווקא שינוי נוסח דוב מורל, סתם אם יש דברים שהיום אתה רואה אחרת גם בתחום של פוליטיקה/ נוער הגבעות/ התיישבות/ ערבים וכדומה.

או "מקסים"ום או "סידי" או "מינמום"קעלעברימבאר
הידד ליימח שם עראפת
שוטרים סתומים
מה עכשיו?!הרמוניה
מחכים עד הפעם הבאהאני:)))))

אתמול ראיתי עצירת שב"חים רצינית. הם היו באוטובוס שלנו

קיבלתי מכתב מהמשטרהימח שם עראפת
שמעדכן אותי שהסיפור המטומטם עם הסכין שהוחרמה לי כשעשיתי סיור לילדים בעיר העתיקה לא נגמר, ושהם מעבירים את זה הלאה, ויש לי 30 יום להסביר להם למה לא צריך להגיש נגדי כתב אישום על החוק המפגר של אחזקת סכין, ואז הם יחליטו בעצמם.

כרגע לא נראה לי שהם יגישו כתב אישום, אבל אם כן אין לי אלא לסמוך על השופט שכנראה יהיה בן אדם שפוי

למה אתה מסתובב עם סכין?אני:)))))
להיכן נעלמה המצ'טה?
כי זה יעיל, ספציפית במקרה ההוא בטעותימח שם עראפת
לכן תפסו אותי עובר במגנומטר עם סכין
הרמוניה

איזה מין טעויות אתה עושה?! חוסר אחריות...

אין בעיה לעבור על החוק יש בעיה להיתפס, כידוע

ולא שמעתי את הסיפור... 

ימח שם עראפת
איי, הסיפור ארוך, אשלח לך בהזדמנות
נדאג לך גם בכלאאני:)))))
נשלח לך כסף לקנטינה
אתה סומך על השופטים במדינת ישראל שהם שפויים?!כְּקֶדֶם

הייתי מציע לך לחזור בתשובה וכבר מעכשיו להתחיל להתפלל זו התקווה היחידה

חס וכרפסימח שם עראפת
ל המשוגע היחידיאחרונה

הלכתי פעם עם חבר בתחנה מרכזית והיה לו בתיק סכין של בערך 15 ס"מ להב.

והבידוק אמר לו להוציא מהתיק מה שיש לו,

אז הוא דיבר עם השומר המשועמם ותוך כדי מוציא לו אולר קטן וחמוד,

השומר חייך ונתן לו ללכת.

השבעתי אתכם בנות ירושליםצדיק יסוד עלום

אל תתנו לי להיכנס לפורומים:

נשואים טריים

גרושים גרושות

הו"ל

וגם לא לסקרים של אהבה התלויה בדבר בלנ"ו

הסקרנות גרמה לחתול להתקף חרדה 😿

אם היא רודפת אחרי עם מערוך אז פשוט אומרים:קעלעברימבאר

"היי חמודה שלי. למה את כועסת? מה מטריד אותך? את יודעת שאני הכי רוצה בטובתך בעולם. בואי תספרי לי מה קרה?"

אולי יעניין אותך