סתם בא לי לפרוק את העצבים שיש לי לא יודע אפילו איך אני מרגיש כועס, עצבני, מתוסכל, עצוב אולי עוד כמה רגשות שליליים שאני לא יודע איך להביע אותם בנוגע לשידוכים
ככה אספר בקצרה עליי אני רווק בן 27 מאזור המרכז, דתי, בעל תואר ראשון, וב''ה עובד
למה אני אומר דתי כי אני לא יודע איך להגדיר את עצמי מצד אחד אני הולך עם כיפה וציצית ושומר נגיעה ביום יום אז זה סוג של לשייך את עצמי למגזר הדתי לאומי ומצד שני אני יותר פתוח חי את התרבות המערב רואה סרטים סדרות הולך להופעות אבל לא למועדוני לילה אז זה סוג של לשייך אותי למגזר הדתי על הרצף
יש לי חברים מכל מגזר אם זה דתי לאומי ואם זה דתי לייט ואם זה חרדי אבל הבעיה היא שכל אחד מהם לא משייך אותי למגזר שלו הדתי לאומי משייך אותי לדתי על הרצף כי הוא אומר שאני יותר מתלבש כמו החברה החילוניים שככה מתלבשים הדתי על הרצף (אני לובש מותגים והולך עם נעלי סניקרס של נייק או אדידס כאילו יותר אופנתי שזה פחות הסגנון של הדתי לאומי שהם לובשים בלנדסטון למשל שאני לא מתחבר לסגנון הלבוש הזה או טבע נעות ביום יום) והחבר הדתי לייט מגדיר אותי כדתי תורני\חרדי כי יש לי כיפה יחסית גדולה והולך עם ציצית ומתייעץ עם רב בכל מיני דברים והחבר החרדי מגדיר אותי סוג של חילוני כי אני יותר מדי פתוח
ועכשיו לחלק שמביא לי עצבים.. אז אני כמו כל בחור רוצה להתחתן ולקים משפחה ובית אז פניתי לכל מיני שדכנים בטבלה שיש בקבוצה והבעיה היא של קיבלתי אפילו לא הצעה אחת!! אחרי שקיבלתי את ההודעה שכן הם עוסקים בשידוכים וכן הייתי בראיון אצלם בבית אבל מרגיש לי שאחרי שסיפרתי להם את המסלול חיים שלי פשוט נעלמו לא ענו להודעות שלי סתם שילמתי מקדמה אמרתי להם שאפילו אני מוכן לשלם יותר מדמי שידוך אבל מרגיש לי כלום נאדה נרגיש לי פשוט שהעם שלנו יותר מדי מקובעים כל אחד למסלול שלו ולמגזר שלו
סתם פורק פה עצבים מרגיש לי שהייתי חייב
תודה שקראתם עד פה ואשמח לשמוע מה אתם חושבים
פצלש לניק ישן