יאלה חברה בואו
אני חייב דחוף להוציא מרץ
יאלה חברה בואו
אני חייב דחוף להוציא מרץ
אני אינני מי שהייתי מי שהיכרת
אנימה
אנימה
נכון
אבל בינה יתרה ניתנה באישה יותר מבאיש?
קראת לי?
וחזרתי
עכשיו אני פה
עד שאני ילך לעוד ישיבה
*פרטים בהמשך*
ל המשוגע היחידי
ל המשוגע היחידיללכת מכות. בישיבה הוא לא ילמד את זה
זה מזכיר קצת את ההתבלטות של אדמו"ר הזקן:
כשאדמו"ר הזקן הגיע לגיל עשרים החליט לנסוע למקום תורה ועבודת ה'. התלבטתי ביני לבין עצמי – מספר אדמו"ר הזקן – וחשבתי לאן ללכת. ידעתי, שבוילנה יכולים להתלמד ללמוד, ובמעזריטש, ללמוד איך להתפלל. ללמוד – ידעתי קצת, אך להתפלל – לא ידעתי כמעט כלום... והלכתי למעזריטש.
וסיכם אדמו"ר הזקן: השם יתברך הצליחני בהחלטתי ללכת למעזריטש, ובשעה טובה ומוצלחת נעשיתי חסיד מסור לרבי הרב המגיד ממעזריטש.
אנימהכדי ללמוד איך ללכת מכות
יפה יפה
אני רואה פה הסתה לטרור
ל המשוגע היחידיאא"כ יעשו שלוחה שלה באיזה גבעה
מעדיף גבעת
"קול מבשר" מבשר ואומר (מבוסס על סיפור אמיתי
)
אגב אתמול שמעתי משהו מעניין ממישהו שהיה בשיעור של חגי בן ארצי: אחרי מלחמת ששת הימים הרבנות רצתה לקבוע לומר הלל שישה ימים (בכל יום על המקומות ששוחררו באותו יום), ואז ראש הממשלה לוי אשכול אמר להם- תקבעו רק על שחרור ירושלים, את כל המקומות האחרים אולי נחזיר..
נדב אח שלי בלב כזה נשמה טובה עינים של זבוב
ת'לא יודע עםמי ת'מתעסק תאמין לי
וכן אמר ר"נ אמר רב יהודה אמר רב עד זומם משלם לפי חלקו מאי משלם לפי חלקו אילמא דהאי משלם פלגא והאי משלם פלגא תנינא משלשין בממון ואין משלשין במלקות אלא כגון דאיתזום חד מינייהו דמשלם פלגא דידיה ומי משלם והא תניא אין עד זומם משלם ממון עד שיזומו שניהם אמר רבא באומר עדות שקר העדתי כל כמיניה כיון שהגיד שוב אינו חוזר ומגיד אלא באומר העדנו והוזמנו בב"ד פלוני כמאן דלא כר"ע דאי כר"ע הא אמר אף אינו משלם ע"פ עצמו אלא באומר העדנו והוזמנו בב"ד פלוני וחוייבנו ממון ס"ד אמינא כיון דלחבריה לא מצי מחייב ליה איהו נמי לא מיחייב קמ"ל:
מתני' מעידין אנו את איש פלוני שגירש את אשתו ולא נתן לה כתובתה והלא בין היום ובין למחר סופו ליתן לה כתובתה אומדין כמה אדם רוצה ליתן בכתובתה של זו שאם נתאלמנה או נתגרשה ואם מתה יירשנה בעלה:
גמ' כיצד שמין אמר רב חסדא בבעל רב נתן בר אושעיא אומר באשה אמר רב פפא באשה ובכתובתה:
מתני' מעידין אנו באיש פלוני שהוא חייב לחבירו אלף זוז על מנת ליתנן לו מכאן ועד שלשים יום והוא אומר מכאן ועד עשר שנים אומדים כמה אדם רוצה ליתן ויהיו בידו אלף זוז בין נותנן מכאן ועד ל' יום בין נותנן מכאן ועד עשר שנים:
גמ' אמר רב יהודה אמר שמואל המלוה את חבירו לעשר שנים שביעית משמטתו
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-תפוס
שישי-
שבת-תפוס
בואו לא נוותר על זה השבת…(:
אבל התחתן בגיל 17 ועכשיו רוצה אישה שניה
החלטתי לתייג כאן ניקית חדשה ומבטיחה שברצותה תחייה את הפורום או שהיא פשוט תסנן אותי, גם אופציה
מעניין מתי אני יחליט סופית, מחר בבוקר, בצהריים, או פשוט כי לא ישאר זמן? 
ואתה יודע, למה אתה שואל?
אני לא יודע, הורדתי את האופציה הזאת כי עלתה אחת אחרת ואני משאיר רק 2 פתוחות זה יותר קל.
ל המשוגע היחידיתופתעו
למה את נגד?
הוא לא מקבל לישיבה כאלה שטסים
(בערך)
ואז החליטו שבא להם לטוס?
זה לא אלה שטסים...
אבל מראש מגיעים אנשים מסויימים, ואם הם רוצים הם ילדים גדולים...
אל תגזים הוא חמוד כשהוא רוצהימח שם עראפתאם זה יהיה בייניש ולא איזה נגרר דרעק נראה לי הוא יקבל אותו
לאומן היו מקבלים מסר מרבי נחמן- תשקיעו את כל מסירות הנפש הזו בבניין המקדש (והיום יותר מסוכן לטוס לאומן מאשר לבנות את המקדש).
יתכן שמהר מאוד היה נבנה המקדש, וגם תחיית המתים הייתה מתקרבת, והם היו זוכים לראות את רבי נחמן בכבודו ובעצמו.
כלומר השנה הקובה אכתוב 500 הודעות בפרומים.
שנה הבאה אכתוב 100 הודעות בפרומים.
שנה אחריה 50.
אחריה 25.
אחריה 12.5.
אחריה 6.
אחריה 3.
אחריה 1.5.
אחריה חצי הודעה.אחריה 0.25
וכן הלאה, ולעולם לא אחצה את רף ה20000 הודעות
דעיכתו של פורום שטול😞
לפחות את חייה 
תחשבי שעוד מעט הכל יהיה אונליין,
ואז כשיגמרו החיים שמה, הרובוטים ישתלטו סופית על העולם.
צב נשאר צב
מה זה אומר עלי?
אברהם יאיר שטרןשנמאס לך מגפילטע אבל דג מרוקאי חריף לך מדי?
עד הג' תשפא
שרואה ספינר ואומר "איזה נוסטלגיה"
כמו נמלה על גב של פיל שאומרת "תראה כמה אבק אנחנו עושים"
כמו העכבר בטרופותי
כמו... אין לי עוד דימוי...
ל המשוגע היחידיספינר זה באמת נוטלגיה
פיסות בד הרבה לפני שנודלתי... ומהיכן ראיה? - חיאל בית האלי...
אז שתהיה לכולם שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה, תצליחו, תשמחו, תמצאו את עצמכם, תתקרבו לאבא בטוב ותשמחו עוד😅🙏
חג שמחחח🤗🥹
אמן! שיהיה לכולם כאן שנה טובה. ושיהיה בהצלחה לך בסמינר החדש ;)
קעלעברימבאראחרונה