תהייה...
כמה אנשים יש לכם בעולם הזה שאתם יודעים שאם קורה משו-אתם פונים אליהם, בגרף של אם אתם מרגישים לבד אתם כותבים להם עד ללצנוח אצלם בבית בלי התראה מוקדמת כי אין לכם מקום לישון בו.....
תהייה...
כמה אנשים יש לכם בעולם הזה שאתם יודעים שאם קורה משו-אתם פונים אליהם, בגרף של אם אתם מרגישים לבד אתם כותבים להם עד ללצנוח אצלם בבית בלי התראה מוקדמת כי אין לכם מקום לישון בו.....
חברים טובים מאוד שיש לי - מהישיבה התיכונית, מהלימודים באוניברסיטה
ב' יש כמה ב"ה לא אלמן ישראל, למה? העיפו את כבודה מהבית?
חח, לא, ברוך ה'😅
סתם, אני כותבת הרבה, גם על זה ותהיתי....
כי גם המשוגע הבודד ואולי גם ישע וגם עוד יישות כלשהי פה מכירה אותי, אבל אני לא הולך כמו אבא שלי בלשון המעטה, והיה תקופה שחששתי שהוא יגיד לי לך, אך יצרתי לעצמי אלטרנטיבות
איך אפשר להגיע לרמה שלפני כמה שנים לא הכרת את הבנאדם ועכשיו הוא יפתח לך את הבית שלו?
(וזה יחיד, לא בודד....)
זה לא טוב... אם אתם חברים טובים עד כדי כך זה טוב... וד"ל
שלחפש חבר למטרה כזאת, זה לא טוב, אם יש כבר זה ממש טוב, ואיך משיגים אחד שיהיה עד כדי כך, פשוט אוהבים. נראלי... (איומג'י של מושך בכתפיים)
(קבלת פנים כמיטב המסורת @ל המשוגע היחידי )
היא בדיוק התעוררה וחיפשה אותך
על עצמך תספר הכל, מצידי גם כמה פעמים אתה מצחצח שינים ביום
(ניראלי אני יודע את התשובה 😏)
אל תדאג כל מה שקשור אליך (ואליה;) ) אשמור על דיסקרטיות, מילה שלי (אברהם יאיר שטרן) חקוקה בסלע
ככה כולם יכירו אותך😜
סתם, אתה יכול אם אתה רוצה... זה לא אישי, סתם לדעת איזה שריטות יש לך ובאיזו רמה😜
סתם אני מגזים
אני עשיתי אתזה רק איזה חודש אחרי שהייתי פה
אחרת הוא לא היה נכנס לפה
אבל יש כאלה שאצלם יותר מוחצן או יותר מופנם... 
(גם אימא שלי לא אוהבת...)
אבל כל אחד עם הדרך שלו.... נניח ישע בטח יאהב🫣😅🫣
ויפה שאתה אומר מור אבא... מכבד כזה... ממש יפה....
אני צריך לאחוז את יש"ע
אני קורא לו בעיקרון מו"ר אבא או אבא מרי רק שלא בפניו, כי הוא ממש לא אוהב את זה...
כל השאר לא חשוב...
כי אתה יודע על הרב הרבה ;ׂ) בערך...
אם כבר לאבא שלך, אבל לכם אני יודע מה הרכבים (גם הם חמודים מאוד..)
כן, יש סיכוי שאבא קונה חדש והוא מביא לי את הישן....
לאידעת מה זה אומר אבא מרי, אני חושבת שאני כן מבינה פלוס מינוס את העניין אז לא אשאל מה בדיוק זה אומר....
ואם אני מבינה נכון-אני גם מאוד מבינה למה הוא לא אוהב אתזה🫣🫣
מרי זה המורה שלי, כמו מו"ר... למה מה חשבת (ולכאורה כדאי להגיד לי כי אחרת הראש הקרמינלי שלי ידמיין אוהוו)
חשבתי בקטע של כעס או מרד יותר כזה.......
אז אם זה בקטע של מורה-מה הבעיה?🤔
יש איזה אחד שמשון שאבא שלי מכיר והוא כולו (לפי מור אבי) רעש וצילצולים, הוא קורא לו קישקושימשון
הוא לא סובל כבוד ציני כזה של... אווףף, את מבינה מה הכוונה, כן?
אם זה ציני אני יכולה להבין למה הוא לא אוהב אתזה😅🤷🤔😅🤷😅
אבל למה זה צריך להיות ציני? הוא לא המורה והרב שלך?
לא יודע, הוא פשוט לא סובל, זה קצת מסובך יותר ממני...
יפה, זה מעולה....
רצונו של אדם הוא כבודו......
ואתה מכבד אותו כמו שאתה חושב שנכון כשזה לא מפריע לו.......
כזה @אברהם יאיר שטרן
אהבתי ממש את ההיכרות

אבל כן, מה שהוא אמר....
דווקא נחמד מה שכתבת @אברהם יאיר שטרן לא חשבתי שתיקח כל כך ברצינות אבל יפה, הערכה על ההשקעה😜
בכללי, מוזיקה, אוכל, סגנון הומור, ומאוד אוהב (רק אנשים אינטיליגנטים) תשאלי את @ל המשוגע היחידי הוא יסביר לך עלי...
ל המשוגע היחידיאפשר לראות ב3 פסים בפינה של ההודעה : "בתגובה ל.."
אחלה, אני רושם בפנקס
את אחיך בלבבך כי יפול הנופל ממנו, סתם כי את כותבת אני שונאת את כולם (כן אני יודע שזה של עידן רייכל)?...
אבל אל תשכח אח"כ לפתוח את הבית שלך כשאני צריך.. 
באמצע הלילה
הדלק בחסות ההורים
א' מעריך, תודה אחי
ב' ההוא מהטשולנט (וד"ל) שילם על הדלק
ל המשוגע היחידיבמקום "פגעת בציפור הנפש שלי" "פגעת בנץ/עורב הנפש שלי"
השאלה היא איך........
ואתזה גם אתה אומר שאתה לאידע.....
פשוט לאהוב בן אדם, להשקיע בו מעצמך, לשתף אותו בדברים האישיים שלך, והכי חשוב (מינסיון כואב) אם הוא דוקר כואב דבר איתו, תגיד לו "אחי (או במקרה שלך אחותי ;) ) הכאבת לי
חברות יש כמה,
לצנוח לבית בלי התראה מוקדמת פחות קורה כשהחברות הקרובות כבר נשואות.
שאני אשדך להם קרובי משפחה כי קשר דם זה לפני הכל...
גם אם זה לא קורה ברמה המעשית, זו קרבה שאת יודעת שאם תצנחי אצלן בלי התראה-תתקבלי?
אם כן-איך ואיפה הצלחת למצוא חברות כאלו?
אנחנו חברות כבר מלא שנים.
יש לי חברות שאני חברה שלהן כבר 12 שנה למשל, ובסוף הקשר הדדי, פותחות את הלב אחת לשניה, מתייעצות ונעזרות ברגעים יותר קשים...
וזה גם נבנה,
זה נראלי תלוי עד כמה את מוכנה להשקיע בקשר,
או אפילו לחדש או להתחיל...
(והגיוני שזה גם תלוי בסוג אנשים)
פתית שלגידידנו הצעיר, לעשות סמיילים כבר למדת?
חברך היה מעתיק לנו תמונות של אימוג'ים בתחילת הדרך
חחחחחח נכון אשכרה, לא הכרתי את המקלדת אימוג'ים במחשב 
אנא מיש פאהם
איך וייס נישט
לא הבנתי?
לך לישון
ליתר דיוק אכלתי שתי לחמניות
כי בדיוק אכלתי 😏
שני שליש לחמניה כל סעודה
קידשתי על שתי לחמניות, ואכלתי לחם פרוס, לסעודה ראשונה, קידשתי על שתי לחמניות ואכלתי אחת לסעודה שניה, אכלתי אחת לסעודה שלישית
לא אכלתי כי... זה מסובך ונראלי יחפור לך.
את חטאי אני מזכיר היום לא הייתי בחווה לפחות מראש השנה... סתם באווירה אני סבבה עם זה... למה הנחת שאני מתנחל?
ממש חטא! סתם😅😅
אממ, למה חשבתי שאתה מתנחל🤔 לאידעת, אולי הדיבור עם ישע או זה שאתה חבר של המשוגע הלא יחיד או סתם משו בוייב.........
ואני מבינה שלא טעיתי😅😅
יצא לי להיות כמה פעמים בחוות וגבעות אבל אני לא מתכנן לחיות שם (לא נראלי אלא אם כן אישתי ה' יישמרה וייחיה תרצה), אני בעיקר אוהב את העיר העתיקה ולעשות מלא סיבובי שערים סביב הר הבית, ולצפות לגאולה, מכירה את השיר ציון?
אני ממש מקווה שלא אסתבך אבל זה קצת אותו דבר אצלי, אוהב את ארץ ישראל, זה לא באמת משנה אם אתה בגבעות או בירושלים......
השיר ציון? יכול להיות ששמעתי עליו, אם הוא של ביני אז לא שמעתי ולא אשמע כי יש לו קול צרוד😅😝
של בוצר או ששון שאולוב אבל אני פחות אוהב
יותר שימי לב למילים ולזעקת הלב שמופיעה בו מאשר למנגינה או לזמר (גם בוצר לא שר מי יודע מה....)
וגם לשולי רנד ....
(מה שאמרנו שתעשה, וגם עוד דברים שמתישהו תקשיב לי ולXXX
)
(בעז"ה מחר בבוקר או אחרי הסיבוש תלוי מתי יהיה זמן) מה עוד צריך לשפר אדוני מעצב האופנה?
אבל אני לא יפתח את זה פה בפורום הציבורי
סגנון לבוש? אבא שלי החרים (ברעיון לא בתכל'ס) לי את המכנסי מדא סמיילי בוכה ו/או עצוב
ל המשוגע היחידי(מותר להגיד מזל טוב 
אני לא מוסמך לכולם...
נווסטלגייהההה
-אתה יודע מה השם המחתחתי של אברהם שטרן?
-יאיר!!!
כזה😅😅
טעות שלי, מתנצל, וואלה שולטת
אח''כ כשמלאכי אומר אז זה כזה איך ידעת שבתוך התיבה התמימההה הזאת יש שלושה רימונים, שני רובים ומפות....
אתה אמרת שאני שולטת בזה, תבדוק ותראה שאני צודקת😝😝
רכב, קלאצניקוב, סט תופים, וכיליה?
יהיה כתוב אותה בסוף, אם אני צודקת אתה כותב שם שהפסדתי לי בהתערבות ואני מכירה את ערוץ מאיר יותר טוב ממך😝😝
אני פחות בקטע של לתת או לקבל ממך קלצניקוב וגם על כליה אני פחות זורמת.....
תופים זה נחמד אבל ההורים לא יעופו, זה ירעיש ממששש😂😂
ואם אני מנצח? כוונתי לא מעניין אותי שיהיה כתוב לך שם שהפסדת...
קלאצ' זה מגניב אבל אני מבין את הסתיגותך (במיוחד אם יש ו/או יהיו לך אחים קטנים ושובבים כמו שלי יש) כליה זה אח'לה באיזור ה25,000 דולר, לא רוצה?
תופים יש לאבא שלי בבית שני סטים אבל אסור להגיד כי אימא יודע רק על אחד... (והשני גורם לחדר שלי להראות זוועה, שלא תדעי מצרות, (באמת)
(בצד ימין למעלה של הטלפון יש לך שלושה פסים כאלו, תלחץ עליהם וזה יוציא לך תפריט כזה, יהיה כתוב שם הכרטיס שלי, תלחץ על זה...)
אז תלחץ על עריכת פרופיל ויש לך אופציה להוסיף חתימה.....
אל יתהלל חוגר כמפתח
מוחבא בצד, יש לנו דופלקס ורק אני ואח שלי למעלה אימא כמעט לא עולה, זה מונח שם...
אם תנצח נדבר.....
זה לא יקרה😂😂😂
יאללה, אבל את תצטרכי לבדוק (ואני אצטרך לסמוך על מי שדעתן קלה ;ׂ) {אם אני מגזים עם העקיצות אז תגידו לי, אוקי בני אנוש?}) כי לא נראלי שיש לי גישה לערות מאיר כ"כ (וגם זה עלול לעורר את הפוסט טראומה שכרגע היא בהדחקה)
נראה...😂😂
או שנמצא משו אחר....😂😂
אבל תגידו איפה, אני עובר ולא מוצא את זה..
לזה😅😅
ניסיתי לחפש אבנר כי יש שם אותו אבל אנלא מוצאת........
מנסה להיזכר איך קוראים לזה😅😅
@אברהם יאיר שטרן באלך לעזור?
או התרנגולים שהצילו את המדינה...
אנלא זוכרת את הסיסמא של ההתחברות😂😂
אה שניה אני עובר על הפרק, זה ייקח קצת זמן..
אין לי ולה דרך להגיע לערוץ מאיר, כל תקוותנו עליך!!!
אתה מבין את גודל האחריות??
אני אגיד לו שיפסוק לטובתי ולך לא תהיה דרך לדעת ;ׂ) (על דרך חוכא ואיטלולה {שחוק והיתולים} כמובן)
הוא שופט הגון😃
הוא לא בבגץ😝😝😝
אני מתכוון כמובן ל @ל המשוגע היחידי לא ליצחק עמית... או מישהו מהכנופיה שלו...
ל המשוגע היחידילראות את הדבר הזה בשביל מישהו שפתח את חדרו בפניך?
ומפות משנת תרפפ"ו

אבל אין כתוביות...
זה לא הגיוני🫣😅😂😂
אני טובה בלזכור שטויותתתת
אתן לך לבחור את העונש שלך, לי יש רק זכות להטיל ווטו...
הניצחון ברור בלי שום ספק
ברכותי @אברהם יאיר שטרן
🎉🎉🎉
אתן לך לבחור את העונש שלך, לי יש רק זכות להטיל ווטו...
תן אופציות?😂😂
או של ג'מיני (אולי יותר מזעזעים)
א' לשנות את החתימה.
ב' לטוס להודו ולהפוך לגורו
ג' לשמח חברה אקראית (מומלץ מישהי שאת פחות אוהבת)
תביני שכל האופציות הן לטובתך...
השלישית.
היא נשמעת לא מועילה...
יירחם המרחם עלי, אימוג'י, מה יגיד אסף גרניט? ששלחתי לך...
כי ברור שאני צודק
חוץ מזה שאני הצעתי אותה?😂😂
ואם אני אטוס להודו אני אהפוך לגורואית או משו כזה😂 או שאני אחזור תוך יום כי אנלא אשרוד שם😂😂
ולגבי השלישי-הוא באמת טוב, אתה בטוח שאתה מרשה לי לבחור אותו?😂😂
וגם הכי פחות יביך אותך (כנראה כי את הצעת)
את לא מבינה את הטוב שבלהפוך לגורו? כשאקים כת אזמין אותך ללמוד מה ואיך לעשות...
כן מלך נשיא ושופט בצדק אני, ארך אפיים ו.. אופס, כינוי ששמור רק לאבא שלמעלה...
אני אוותר על ההזמנה🫣😂😂
אוקיי, אז החלטנו על השלישי, אני צריכה לעדכן אחרי שעשיתי אתזה?😅
לא סתם לספר לה איזה בדיחה, משהו רציני, שה-אידשע קאפ שלך (מכירה את המושג) יחשוב איך, סומך עליו ועל הגנים של אברהם יצחק ויעקוב
אם אני לא טועה, צ"ע בתוכן העמוק...
או ששנינו הפסדנו או ששנינו ניצחנו?
תיקו זה אומר כלום
ששנינו ניצחנו זה אומר ששנינו משנים
ששנינו הפסדנו גם...
אני תמיד אומרת שהזיכרון מעולה לדברים לא חשובים....
אז אולי זה כן חשוב?🤔🤔🤔
חבל שלא הקשבת לי מראש...
טוב שלא הקשבתי לך, מאיפה אני אביא לך קלאצניקוב?😂😂
ואנלא בטוחה שאפילו אם היה לי מאיפה להביא לך-הייתי רוצה לעשות אתזה, לא נדגך חלילה, סתם, פשוט, לא הייתי רוצה שמישהו יהיה עם רובה בגללי😂🫣🫣😅
הייתי שומר לעצמי... או במקרה הכי גרוע מבחר לחבר הרוסי השחיפ שלי
אה, בעצם לא🫣🫣🫣
לאמכירה אותך ולא רוצה חלילה להוציא לעז אבל אם התחביב שלך זה להגיע לסיבוב שערים בשעות הפנאי-אני משערת שלא היית שם את הרובה בפינה נסתרת בבית כמו התופים אלא משתמש בו.... ועם כמה שאני בעד שהערבים ימותו-אנלא חושבת שבנאדם אחד צריך לעשות אתזה......
אני בניגוד להרבה אנשים באמת לא חושב על להרוג את כל הערבים...
שהם מתים 😏
(או שאין להם כבר איך להסתכל..)
ברעיון אי אפשר לחיות עם מוסלמים התרבויות שלנו לנצח יתנגשו (אם את רוצה יש על זה כמה ספרים מעולים אני הכי אוהב את "חזון ופיגיון").
בתכל'ס אי אפשר להרוג את כולם רק המשיח (ברוח פיו יהרוג איש) אז תצטרכי לחכות שאתגלה.
ברעיון כולם אותו זבל.
לכן אני עושה סיבובי שערים שער הרחמים וזה, א"ק דפנים דבינה דמלכות... זה סודות נשגבים
סתם. הלוואי ואזכה להגיע לקרסוליים שלו...
(למורת שלפי הרמבם לא משולל שאני או כל אחד אחר הוא המשיח צריך רק להעמיד מלכות ישראל, לכרות זרע עמלק, לבנות מקדש, ולהחזיר את העם לה' יתברך)
עם אימא ואח קטן, והם אחזו כבר את השיגעון שלי על סיבובי שערים (מינימום פעם בשבוע בלנ"ד) אז היה תמונה של הר הבית והסברתי להם "אוקי לוליק (אחי הקטן) אתה נכנס דרך שער המשגיח מדגדג ומנטרל את כל המגבניקים, אימא את נכנסת דרך שער הכותנה ורוצחת את כל הערבים ואני נכנס דרך הרחמים, ממזרח
ואז אימא שלי עושה לי "הוא לא סתום? ורק המשיח יוכל להיכנס?" (במאמר מוסגר אגדה נוצרית או מוסלמית אם אינני טועה אבל בסדר) ואז עשיתי לה "יפה אחזת, ואני מתגלה כמלך המשיח..." העברתי את רוח הדברים...
ככה אתה נותן לאמא שלך לרצוח את כל הערבים כשאתה יכול להסתכל עליהם ולהרוג אותם? לא יפה!
אבל סתם, חמוד מאוד😅 לא אשפזו אותך אח''כ אני מבינה...😜
עד שזה מגיע לשונאי ישראל
כתבתי באיזה שיר שלי (ננפץ בעצמנו עוללים אל הסלע - נשלם לבת בבל את גמולה שתי שורות מתוך בית) הייתי בטוח שהיא לא תאהב אבל היא ממש שמחה...
אני משאיר גם לאימא חלק מהכיף "ואהבת לרעך כמוך" {במנגינה של דודו} (ברור לו מיתה יפה וד"ל)
האמת שאישפזו אותי, ברחתי...
אתה וישע באמת יכולים להתחבר, תעבור על דברים שהוא כותב בפורום פרוזה, בטח תתחבר🫣🫣🫣
יאאאא, דודווווווווווווווווו🤩🤩🤩
גם אצלו אני מכירה הכל😂😂
חחח😅🫣😅
"דיינו הגנב" "פעם ראשונה אני בירושלים" ועוד...
הם היו שם בסוס ועגלה למרות שהיו מכוניות ברקע😂😂😂
וואי דודו ירושלים אחד המוצלחיםםםם שאלו שאלות שלום ירושלים שאלו שאלות שלום-שלום 😅😅
לילה ויום אל המקום אשר אמרת יהי שמי שם" "על חומותיך ירושלים הפקדתי שומרים" זוכרת את דודו חנוכה? כשהוא עם שיער פרוע?
ברוררררר😂😂😂
אבל פורים הכי מוצלח, הוא היה שם גם המן, גם אחשוורוש, גם מרדכי וגם המספר🤣🤣🤣
ובפסח הוא היה נראה כל כך רעעעעע🫣🫣🫣
פעם הגעתי לגיס של גיס של אבא שלי, והוא ראה אותי עם פיאות פרועות ומקטרת (לא עישנתי בה), אז הוא צחק עלי שאני איינשטיין
יפה, @ל המשוגע היחידי עבודה שלך?😜😅
אמממ, אז למה היית עם מקטרת אם לא עישנת?🤔🤔
את האמת-ברור, תמיד... או כמעט תמיד, כיצד מרקדין בית הלל ושמאי כזה אבל בכללי....😅
ועל המשוגע🤔 לא מבטיחה כלום😜
לא הבעל שם טוב, סתם אנשים...
הרצון להראות מגניב, וקול, אז אני מסתובב עם מקטרת פעם באיזה חודש ועושה פוזות על עצמי ולא הורס לעצמי את הגוף, ולא כל מיני שטויות אחרות... מבינה את הראש הדפוק שלי?
אולי הראש דפוק אבל לפחות הגוף לא נדפק בגללו גם.....
לכולם יש ראש דפוק והם גם הורסים את עצמם, לפחות לך היה את המוח לא להרוס אותך ולהתמכר לזה......
זה טוב......
כשאני אקים כת תשלחי את בעלך (אלא אם כן הוא יהיה גדול ממני ממש וזה יערער לי את הביטחון העצמי) ולפחות את הילדים... סמכי עלי אעשה מהם בני אדם...
אליהם
אהה וכמובן להיות גורואים בהודו, להביא לי כילייה וקלאצ'ניקוב....
מה לא נשמע מפתה?
אני מהמר לא גבעונים אלא ציונים ממלכתיים כאלה, שילמדו בהסדר, וירביצו לילדים שלי בגבעות? (שוב על דרך חוכא כמווובן)
בקטע הזה נראלי לי אח שלי הגדול עמלקי...
וכל מיש מחלל וכדו' הבנת
גם לי יש חסכים בשלושת המידות האלה... אני לא תמיד ביישן (בדרכ אצל לא משפחה... וכשיש אנשים שאני לא בידיוק מכיר...)
אז פחות נרלאי עמלקי, יותר יהודי שלא ממש מצא את האיזון.....
לא?!
לכל אחד החבילה שה' סידר בידיוק בשבילו
אני פשוט סתם חושבת שאם הוא היה נכנס לפה בטעות הוא לא היה עף על לראותא תזה😅🫣
סתם, בכללי תיזהר גם במחשבות שלך, ובטח במה שאתה אומר וקל וחומר במה שאתה כותב ועלול להישאר לנצח.....
חוץ מ @ל המשוגע היחידי אף אחד לא מכיר אותו
אל תעזור!!!! תודה!!!!
;ׂ) כנאמר בשירשור האישי...
אבל את באמת צודקת שצריך להיזהר מאוד במה שכותבים,
ואני יכול לעשות ל@אי"ש 
וזכור לי (נראלי) שלאברהם יאיר שטרן לא היו אחים גם אז אין לי מה לפחד....
למה שזה ימנע ממנו להיכנס?
הפורום לא עד כדי כך ציוייני😜
הוא פשוט לא אוהב את תרבות המערב בקטע של סולד, מתעב (גם אני לא אוהב אבל מוכן לדבר לשהות ולהבין אותה) כאילו... את מכירה חרדים?
ואפשר גם לפתוח את הפורום מהמחשב😜😅
מכירה חרדים...😅
אני עם המחשב שלי שגם עליו יש הגנה אבל כרגע רוכב על האינטרנט של הטלפון של אבא, האמת שלי יש סמרטפון ואני מתחיל לחזור לנוקיה, לך יש סמרטפון ולא מחשב, אני מבין?
חחח😅😅
האמת שכן, אני מסמארטפון עכשיו😅
האינטרנט בבית מוגן הרמטי(של אתרוג), של אימא רחב(כושר פליי), שלי נטספארק, ואני כרגע על האינטרנט של אבא...
ואת יודעת מה החסרונות בסמרטפון לעומת נוקיה?
מ.ש.ל את מבינה?
לא רק החסרונות של פרוץ שזה באמת אולי עדיף (בצחוק למרות שכתוב באמת, אבל יש בחינה של אמת) לבן אדם להתאבד...
טוב שכתבת שבצחוק🫣😅🫣😅🫣🫣😅
אז איזה עוד חסרונות? חוץ מלהצטרך להיות בקבוצת ווטצאפ המשפחתית?😜😜
ב' פתאום כבר כל פעם שמשעמם לו במקום לקרוא (או במקרה היותר טוב לדעתי, לשבת, לחשוב, לדמיין, להעשיר את העולם הפנימי שלו) הוא מול הטלפון.
חשבת על החסרונות של בינה מלאכותית? כי גם על זה יש לי בטן מלאה...
זה חסרונות של מסך בכללי, גם מחשב... אתה גם יכול לומר את אותו הדבר גם על נוקיה שזה לא טלפון כשר טיפש שיש בו רק שיחות..... אתה יכול לומר דבר דומה גם על טלפון עם שיחות שפעם אנשים היו מדברים עם אנשים הקרובים אליהם והיום הם מתקשרים גם עם אנשים מאוד רחוקים מהם ול אמחוברים לעצמם.....
אנלא אומרת שזה לא נכון, אני כן אומרת שלדעתי עדיף ללמוד איך לשמור על עצמך עם הקידמה...
וכן, בינה מלאכותית זה הזויייי, אתה יכול לכתוב, זה גם ישחרר אותך ואולי גם ילמד אותי דברים חדשים😜😅
אז פעם מי שלא היה ביום אחד חורש שדה של 800 דונם עם מחרשה חד שנית ולא ממלא באר או שוקת בגודל 200 ליטר היה נחשב מפונק, היום מי שעם ככה וככה נחשב מפונק הכל לפי הסטנדרט, ואני מבין את הקידמה וכרגע בבירור על מה היחס שלי אליה. אני ספציפית (לא לכלל העם) לא רוצה להיות מפונק עם סמרטפון מפונפן... ויש הבדל עצום בתכל'ס (ברעיון לא) בין נוקיה לסמרטפון... גם עם הגנה....
לא ענית על השאלה שלי (או שאני דבעע ולא הבנתי את התשובה), על החסרונות של בינה מלאכותית, את חשבת? כי יש לי בשפע להביא לך...
אם כולם משוגעים ואתה הנורמלי היחידי-בעצם אתה המשוגע כי נורמה נקבעת לפי החברה......
זה שאתה רואה מישהו עם סמארטפון בתור מפונק זו הסתכלות שלך מתוך החוויות שלך ואולי, ותסלח לי, גם מאיךשעתה רואה את עצמך לפני ואחרי הסמארטפון....
חח, כוונתי הייתה שאני יודעת על החסרונות של הבינה המלאכותית אבל אתה מוזמן לנסות להעשיר את הידע...😜
ברור, אבל לא רק גם מדיבור והסכלות על חברים (אבל זה עדיין סובייקטיבי כי זה נבחן בתוך סגנון ו/או קבוצה מאוד מסוימת, אז יש צד שאת צודקת)
אני לא יודע מה את יודעת, ואני לא מתכוון לטחון קמח טחון...
תשמעי, את לומדת גמרא במקרה?
(אני מקווה שיהיה מעניין, סמיילי מתפלל)
בתכל'ס אני אולי מתחרט רק על המילה "עמלקי" כי לצחוק על עצמי זה עניין אחד לצחוק על מישהו אחר זה הו ובווי
אז למדת😜
סתם, לא צריך להיות בלחץ על זה ועל כלום בתכלס אבל פשוט כן להיות עם יד על הדופק ולחשוב פעמיים לפני שכותבים.....
אם לא האנונימיות, ושכבר עקצתי אותו פעם שרחמנות אין בו
והוא עקצ אותי בחזרה (ובצדק) ובקטע של רחמנות אני מכפיל ומעלה (ברעיון כל מה שקשור למלחמה באויב קיבלתי מאימא וד"ל)
אחזת כבר את השריטה...
וואי אני צריך לשלם לך כמו לפסיכולוג שלי?
מקווה שאשתך תזרום עלזה😅🫣🫣😅😅😂
חחח, יש לך פסיכולוג?😂😂
ת'אמת שהיו לי מלא פסיכולוגים אף אחד לא עזר, יש לאבא שלי חבר שהיה המפקד שלו בצבא תמיד כשהוא מגיע אנחנו צוחקים שרק הוא יצליח לחנך אותי...
כשאנחנו עושים חפלה משפחתית על בשרים ויין, (מכירה ייקב פסגות?) וחוץ מזה הוא עדיין לא התחיל לטפל בי... כשהוא יתחיל את תשימי לב להבדל בצורת ההתנסחות הלא מאושרת שתהיה לי...
לפחות טעים?😅😅
למה? אתה לא רוצה לדבר איתו?
(בין השאר כי את אוהבת חלבי, את וכל הבנות במשפחה שלי תסתדרו יופי... למה בנות תמיד אוהבות חלביי?)
אני ממש אוהב ונהנה לדבר איתו, אבל הוא עוד לא התחיל לחנך אותי.... רוצה אני אשלח לך את המספר שלו תחייגי להתלונן (וגם האיגוד הפיסכולוגים הארצי...)
כי חלבי הרבה הרבההההה יותר טעים😋😋😋 איך אפשר להשוות פסטה עם גבינה צהובה נמתחתתתתת לבשר?
וכשהוא יתחיל לחנך אותך-תרצה לדבר איתו? כי אתה יודע, פסיכולוג לא ממש יכול לעזור לבנאדם אם הוא לא רוצה........
ובכללי, אנלא יודעת למה "צריך לחנך אותך" וכזה אבל לדעתי אתה יכול גם לנסות לעבוד על זה עם עצמך......
לא ידעתי שיש ארגון כזה😅😅
בקטע של צורך הגוף לזון את עצמו
אני לא חושב שהוא באמת יחנך אותי זה צחוקים משפחתיים
ואני ממש רוצה לעזור לעצמי (נראלי יותר מכול אדם אחר, אולי רמ אחד בישיבה קטנה)
כן אבל אבא שלי (מן הסתם כל אבא) עדיין רואה בי קצת (בסוף הוא כן מפיל עלי אחריות, ונותן לי לגעת ולסדר דברים בנשק או באוטו או בכסף נגיד) ילד קטן וחמוד שצירך לחנך (תפרגנו לי על החמוד בעיקר אתה @ל המשוגע היחידי )
גם אני לא ידעתי שיש ארגון כזה...
יש דברים ספציפיים שאת. רוצה לשנות בך?(אתה כמובן לא חייב להגיד, תענה לעצמך...)
אם כן-תעבוד על אחד מהם לאט לאט, אם לא-תשאיר את זה בגדר צחוקים......
זה שאתה רוצה לעזור לעצמך זה מעולה ומה שאמור לקרות, אף אחד לא אמור לאהוב אותך ולרצות שיהיה לך טוב יותר ממך....
יש אתזה לכל הורה, מצד אחד זה הילד הקטן שלו, מצד שני הוא כבר לא כל כך קטן ויש לו דעות והכל-בסוף באמת זה קשה למצוא את האיזון הזה... וגם יכול להיות שלתת לך משימות זה בשביל לנסות "לחנך" אותך....
וקבל פרגון על החמוד🫴😜
פשוט קשה לי כאילו 'להשליך' את זה על מישהו אחר (פסיכולוג, רב, חבר, ר"מ ואידך זיל גמור {זה אומר את השאר צה תלמד יעני תבין לבד}) ואני מנסה תמיד לעבוד לבד...
ברור שמה שמשאירים רק בצחוקים יישאר רק בצחוקים...
נכון עקרונית אם אין אני לי - מי לי?
יש סיכוי
תודה
הבנת את איך זה מסודר ולמה, כן?
יש אנשים שזה מתאים להם ויש אנשים שפחות....
בגדול-אם יש בך רצון לטפל בעצמך לבד אתה צריך שיהיה בך רצון לזה(😅) זה כבר חצי מהעניין, למצוא לך מטרה-לאן אתה רוצה להגיע ופשוט לעבוד על זה, אין אף אחד שמכיר אותך יותר טוב ממך והרבה פעמים אתה הפתרון של עצמך ....
חח, כן, הבנתי איך זה מסודר, זה מעולה ככה, לא הולכים לאיבוד😅😅
אפילו כדאי תמיד, אבל יש אנשים שאצלם ההתיעצות כאילו השליכה מהם את האחריות, וזה לפעמים קורה גם לי....
אם אין רצון לטפל עדר פסיכולוגים לא יעזורו לכאורה....
שמח שהבנת... סמיילי כמו שלך כזה שמח עם טיפת מים ו/או זיעה למעלה...
להיות מודע לעצמך זה חשוב....
חח😅 אתה לא יודע איך עושים אימוגים במחשב? תלחץ על מקש שמאלי(או ימני, אני אף פעם לא סגורה עלזה😅😅) בעכבר יופיע לך סוגשל תפריט ואחד הדברים בו יהיה סמיילים או משו כזה......
החתימה טובה😅😅
ויש גם ווינדוס + ץ
(אולי רק קצת) יש לי מודעות עצמית ממש גבוהה
יודע א' לא אוהב להשתמש יש משהו של אסף גרניט שמסביר אתזה (בצורה מטומטמת למדי אבל אפשר לברור את התבן מן הבר {יעני את הנכון מהטימטום בדבריו})
ב' אין לי כוח
ל המשוגע היחידיאממממ, תשמע אסף גרניט אולי יודע לבשל אבל ברגשות כנראה שהוא לא מבין😅😅
לדעתי שווה לך להתרגל לכתוב עם אימוגים כי זה מעביר יותר טוב את המסרים שאתה רוצה להעביר.....
אבל כמובן מה שבאלך.....
לא נפקמ
ב"ה
בנוגע למה שנידברנו, יצאתי עם מישהי שבוע שעבר, והיה טוב והיא חתכה אז הייתי שבור, וגם הוא היה שבור והרגשתי קצת שבור גם עליו וגם עוד משהו... קיצור דאגתי לו יותר משהוא דאג לעצמו
היה לך זוגיות פעם? שאלה רטורית...
הרגשת הבדידות נפוגה כשיש בן/בת זוג כשחיים איתם אפילו לשבוע
מבינה למה אתה מתכוון.......
מצד שני כשמבינים שזה לא היא-זה קשה והכל-אבל עוברים את זה....
ושלך עוד תגיע עד אליך....
ביקשה אקדח ורוד שיורה נצנים וגולגולות ותפילין ורודות
מצד שני אולי כדאי שלא תשלחי ואז אלמד להיתמצא
או שאולי פשוט אדבר איתו
עד כמה הוא ריאלי? כי אני בקטעים האלה מאוד ריאלי...
מוקדש לתמימלה. וסליחה מראש. - פרוזה וכתיבה חופשית
זה אחד, תפתח מפה את הפורום כתיבה או את הכרטיס שלו ותסתכל......
במקום לעבור במקומכם על פרקים של ערוץ מאיר🙄🙄
התנצלות מקרב לב🙏🙏
אבל היי, נזקף לזכותך שאני אשמח חברה אקראית😅😅
מסתבר שקיבלת תשובה לפתיחת השרשור בדרך אקראית ומעניינת 😏
בסוף את תהיי החברה הכי טובה שלה 
"וקנה לך חבר" אחלה המלצה של חז"ל מסתבר...
כן, מסתבר שהם חכמים....😅
חזל זכרונם לברכה @אברהם יאיר שטרן בוא נראה אם אתה באמת מכיר הכל בערוץ מאיר😜 מי אמר לי?
כי אם זה מה 10 שנים האחרונות אני לא אוחז...
תני רמז...
עלילות ארץ גושן? מעמול? אסי טוביה? לא מדגדג לי כלום...
זה ששר תניניניני ני ני חיסול חמץ?
אני חייב להגיד לך תמימלה שזה הישג יפה למדיי
השטרניסטים ו/או הכנופיות של שטרן לעולם לא נכנעים
אימוגי שלי תו - משורה משחרר רק המוות - עוד אימוגי של תו
שתבונה גבורה רבנות וכו' וכדו' לא עוברים בירושה...
טפיחה דמיונית על השכם😂
יכולה להיות גאה בעצמי😂😂
הכל טובל המשוגע היחידיאני עושה את הבחירות שלי,
אז כנראה שזה היה שווה את זה 
מצאתי ביסקוויטים של גוטינו (יואווו מי שמכיר) ואני אוכל אותם עם חלב זה ארוחת ערב + סעודה רביעית
ירחם המרחם על נשמתי האומללה...
ל המשוגע היחידישמח שכיוונתי לדעת גדולים/גדולות
😝😝😝
(כי אסור להיכנס) ואני נמצא שם, השבוע לא הייתי אז אני מרגיש צורך נפשי לעשות, התנסחות יותר טובה?
אבל כל התמונות האלה מטרידות אותי משום מה
רבי דב ליאור?
חזנות זה לא היהדות שלי.
אחשוב על עוד
ימח שם עראפתתלוי איפה כמה ולמה, אבל לרוב לא...
בישבק הייתי מהקמים אבל מי שלא יכל לזכות לטיפות יפות או שיעיפו אותו מהמיטה,
ובישבג כל אחד אדון לעצמו...
כנל בבית 🙂
בישבג לא יגיעו לפנימיה...
ובישבק מגיעים ומעירים אבל לא נראלי עם נטלות מלאות...
(שאני מהאחראים עליה ב"ה) מגיעים עם ג'ריקנים...
ימח שם עראפתראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת-תפוס
שני?
את צריכה יותר להאמין בנו.
לקחתי לקחתי
רק כדי שהבנים יובילו
אני:)))))אבל כבר לקחו לי את הכל 😏