היי בנות,
קודם כל מצטערת אם זה הולך לפגוע במישהי..
יש לי קבוצת חברות טובה ויש לנו כמובן גם קבוצת וואטסאפ, אנחנו 2 נשואות ו-2 רווקות (אנחנו בנות 32 בשביל ההקשר..). חברה אחת ממש קשה לה שהיא עוד לא נשואה ואני מבינה את זה ממש, מאוד קשה לה שמדברים על ילדים, ואני באמת מנסה לא לדבר על הילדים שלי כשאני נפגשת איתה, ברמה שהיא הופתעה לפני כמה זמן לשמוע בת כמה הבת שלי מרוב שאני באמת לא מעדכנת בכלום. כשמדי פעם מתפלק לי איזה משהו היא תמיד תעיר שהנושא קשה לה. עכשיו, נושאי השיחה שלי הם 80% דברים עם הילדים מטבע הדברים, אבל אני מכבדת ובאמת מנסה תמיד לחשוב על דברים אחרים לדבר איתה.
בקיצור, איכשהו יצא שנפתחה קבוצת וואטסאפ נוספת של החבורה בלעדיה, והיא נהייתה הרבה יותר אקטיבית כי שם אנחנו מדברות גם על הילדים (לרווקה השניה ממש לא אכפת ודווקא אוהבת ומתעניינת).
לאחרונה זה התחיל להרגיש לי לא נעים וחזרתי לשלוח הודעות בקבוצה המקורית. אבל היום נגיד שלחתי משהו מצחיק שקשור ממש בעקיפין לבת שלי, היא ראתה ולא הגיבה אפילו בכלום, היא בד"כ לא מגיבה כשזה משהו שקשור לילדים.
עכשיו אני תוהה אם הגזמתי עם ההודעה המצחיקה ובאמת פשוט לא לשלוח כלום... מצד שני אני לא רוצה שהיא "תישאר בחוץ" כזה.. אבל אפילו כשחשבתי ששלחתי משהו ממש ממש עדין אני פוחדת שהיא נפגעה 😅

וכן, אני אהבתי מאד