משהי עם מעי רגיש?shiran30005

יכולות לקחת תרופות ותוספי תזונה? צריכה לקחת כדור לחרדות ולא הצלחתי בגלל רגישות חזקה במערכת העיכול

הרופאה אמרה ננסה לעבור לזעפרן שהוא גם יעיל מאוד וידידותי לבטן אבל גם זה, שעתיים אחרי הנטילה אני עם כאבי בטן חזקים ונכנסת לשירותים

מה עושים במצב כזה? בלי כל זה אני מאוזנת וחיה עם זה יחסית בשלום

ניסית פעילות גופנית קבועה?המקורית

זה גם יכול לעזור

אין לי נסיון עם מעי רגישקופצת רגע

יש לי רק נסיון עם תוספי תזונה,

לי וגם לילדים.

הרבה מהתוספים עדיף לתת על קיבה מלאה.

לבת שלי למשל יש צורך רפואי בהשלמת ויטמינים, במרשם רופא, בגלל בעיה בספיגה. אם לוקחת את הכדור בלי ארוחה ממש יש לה בחילות וכאבי בטן. אם לוקחת במהלך ארוחת ערב טובה, היא ישנה מצויין בלילה וקמה בלי שום תופעות לוואי. לדעתי גם אם היתה לה אולי בחילה קטנה היא לא מרגישה את זה בלילה.

בכל מקרה במידת האפשר נסי לקחת יחד עם ארוחה טובה. וזערפן ספצפית הבנתי שמומלץ מאוד בערב עוזר גם לשינה טובה.

ומעל לכל זה, לפעמים יש גם הסתגלות לתוסף ואחרי שבוע שבועיים 'מתרגלים' אליו וכבר פחות עושה בעיות.

אולי כל זה לא רלוונטי עם מעי רגיש, לפחות הקפצתי לך

אניזוית חדשה

אני לוקחת קלבטן וזה עוזר מקומית.

ת'כלס מה שהכי עזר לי זה גלולות ויזאבל שלקחתי בגלל שיש לי אנדומטריוזיס.

עונהshiran30005

הכוונה לתרופות נוגדות חרדה כי אני כבר לא מסוגלת (לא למניעת הריון).

עושה הליכות לפעמים, אבל ההחמרות הקיצוניות דווקא כשאני לוקחת טיפול תרופתי לחרדה

ניסיתי מס דברים טבעיים, צמחי מרפא, כמה סוגי תרופות ואין כל דבר עושה לי כאבי תופת בבטן ושילשולים

לקחתי גם בלילה למזער נזקים וכן, קמתי מתוך שינה עם כאבי בטן חזקים. אני כולה 3 ימים עם זעפרן (לוקחת על בטן מלאה) וסובלת ממש ממש

קיבלתי המלצה בפרטי על פסיכיאטר טוביעל מהדרוםאחרונה

פרופסור לאון גרינהאוס.

פרטי, יקר, אבל הוא באמת המומחה למקרים מורכבים.

הניקית ההיא ציינה שזה לא מניסיון אישי.

אם תרצי, אני אפרט בשמה מאיפה היא הכירה אותו.

זה נחשב בגידה? מרגישה מפורקת וששברו לי את האמוןמעיין34

בעלי מאז ומתמיד רצה לרכב על אופנוע

אמרתי לו שזה מסוכן ואין מצב בחיים וכו

לא דיברנו על זה שנים, הוא יודע כמה אני פחדנית ואנטי.

במקביל הוא במילואים

ובתקופה האחרונה הןא מגיע בשעות לא שגרתיות

אני יודעת שהוא מסיים ב6 בבוקר וכבר תקופה שהוא אומר לי שהןא מתפלל ואוכל בבסיס ואז מגיע ולכן חוזר ב8 הביתה במקום 6 וחצי.

עכשו גיליתי שהןא לומד שיעורי נהיגה על אופנוע והוא מקיים אותם על הבוקר.

אני לא יודעת איך להגיב לזה, יש לי מחנק בגרון

לעשות בסתר זו לא אופציה בנישואים בעיניימרגול

אני אגב גם נגד אופנוע (בגלל הסכנה כמובן)

מתנגדת נחרצות אפילו.

ואם האיש שלי היה מתחיל ללמוד בלי שדיברנו על זה שנים - כבר בעיה. למה לא לבוא לדבר?

בטח שאני יכולה לסרב ולהתנגד

וננהל על זה שיח, ואולי ממש לא נסכים על מה הלאה

וכמו שאני יכולה לסרב, הוא יכול להגיד לי "אשתי אהובתי; אני שומע את ההתנגדות שלך אבל זה מאוד חשוב לי, ואני בכל זאת הולך לעשות רישיון"

אבל לעשות בסתר? לא. ממש ממש לא מתקבל על הדעת.

התייעצות שם לבתחוזרת4

הי, ממש אשמח לשמוע את דעתכן לגבי שם לבת.

אני מחפשת שם עם צליל חמוד וגם משמעות יפה, ועם חיבור למקורות.

נגיד אני אוהבת גם את השם גלי וגם קצת נויה אבל חסרה לי משמעות וחיבור למקורות.

איך השם אורי? הלידה אמורה להיות בחודש אדר, ונגיד נקרא שם מלא אורה , שזה מתאים לפסוק ליהודים הייתה אורה ושמחה... (ושם חיבה אורי), מה אומרות?? זאת גם משמעות יפה שמתאימה לחודש וגם שם חמוד. זה יהיה חריג לדעתכן בחינוך חרדי? לא רוצה שירימו גבה...

ואם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע.

חחח אוי לא אוחחתודה לה'.

סוכרת הריון לא מאוזנתהריון ולידה

אוףףףףף

אני מקפידה על התזונה ברזל. באמת.

והסוכר שלי בבוקר שוב מתחיל לצאת מאיזון

ואני לא יודעת מה לעשות!!

אני כבר עם כדור גלוקומין בערב, ואני שונאת שונאת תרופות, ולא רוצה שהרופאה תתן לי עוד כל מיני

ויש לי עוד זמן בתוך ההריון הזה אני רק שבוע 28 ואין לדעת לאן אגיע בקצב הזה.

בארבעת החודשים האחרונים עליתי חצי קילוהריון ולידה

אני באמת מקפידה ממש

מתסכל ממשיראת גאולה

יש כל מיני טיפים, אומרים שקצת פעילות גופנית בערב עוזרת, גם לאכול שומן לפני השינה.

כל הכבוד לך שאת מקפידה כל כך על התזונה!!! זה ממש קשוח!

בסוף, כמה שמעצבן לשמוע את זה, תודה לה' שיש היום אפשרות תרופתית לטפל במה שפעם לא היה איך לטפל... בעז"ה תינוק בריא זו המטרה.

תודה על החיזוק!הריון ולידה

אוכלת שומן בערב, אני בליווי צמוד של דיאטנית.

באמת עם הספורט נחלשתי לאחרונה. זה מאוד לא קל לצאת בערב בחופש.

יש מצב שמאכל שלא הקפיץ העבר סוכר הוא כןעל הנס

מקפיץ עכשיו?

ושולחת חיבוק זה חתיכת אתגר משמעותי

את מאה אחוזמקלדתי פתח

ובזכות ההקפדה שלך, משך היום מאוזן (נכון?) . אבל סוכר הבוקר מושפע יותר הורמונאלית, ואין ברירה לפעמין אלא לקחת תרופה או אינסולין. זמנית בע"ה, רק להריון .. אבל חשוב לאזן. אז מה שתגיד הרופאה/דיאטנית.

ולמה ששאלה-כן, ככל שהריון מתקדם השינוי הורמונאלי הקשור בסוכר מקשה על האיזון, ולכן נראה שמשון מסוים כבר קשה לשמור איתו על איזון.

כן במהלך היום אני מאוזנת לגמריהריון ולידה

זה שאני צריכה טיפול תרופתי מעלה את הסיכון לסוכרת הריון בפעמים הבאות? מעלה את הסיכוי שאשאר עם סוכרת אחרי הלידה?

התרופהמקלדתי פתח

היא לא זו שמעלה סיכון. עצם העובדה שיש לך סוכרת הריון עלולה להעלות סיכון לסוכרת הריון בהריון הבא ותיאורטית גם לסוכרת. התרופה תסייע באיזון כעת, וזה קריטי לך ולעובר.

ברור שאם צריך אני אקח כדי לאזןהריון ולידה

השאלה אם זה שהתזונה לא מספיקה לאיזון מעלה את הסיכון אפילו יותר מאשר סכרת שמאוזנת תזונתית בלבד.

אני גם הייתי ככהשומשומונית

תמיד הייתי מאוזנת טוב, במיוחד בבוקר. והפעם הכל היה יחסית מאוזן והבקרים קשים מאוד. לקחתי (בהוראת רופא) אינסולין וזה ממש ממש עזר.

בהצלחה! זה רק תקופה ועובר

מה זאת אומרת תמיד? בהריונות קודמים?הריון ולידה

זו הפעם הראשונה שיש לי סכרת הריון, בכל ההריונות הקודמים לא הייתה שום בעיה.

מה שלי עזרמתיכון ועד מעוןאחרונה

היה לעשות הליכה כל ערב לא משנה מה, גם אם הייתי ממש מותשת יצאתי ל20 דקות הליכה, וזה ממש איזן אותי

קשה לי.... הריון אחרי לידה מוקדמת...רוצה לבטוח

פתחתי משתמש חדש בשביל זה כי לא רוצה להיחשף.

אני בשבוע 8 ב"ה הריון שלישי.

הריון ראשון תקין, הריון שני דרמטי מאוד מתחילתו מלא בבעיות עם שמירה הרמטית בחלק גדול ממנו ולידת פג שאחריה גילו בעיית קרישה.

לקח לי די הרבה זמן להירגע, לנשום עמוק ולהחליט שאני רוצה עוד הריון... אני מאוד אוהבת ילדים ותמיד רציתי בית מלא והחלטתי להיות אופטימית ולנסות.... כ"כ שמחתי כשגיליתי שאני בהריון והחלטתי שבהריון הזה אני אעבוד על האמונה וביטחון, ואני לא אפחד מכל דבר, ומה שהיה בהריון קודם לא אומר שיחזור על עצמו ובעז"ה לא יהיו שום תקלות בכלל בכלל. ממש השתדלתי להאמין בזה.... ולמרות הזריקות שאני צריכה לקחת כל יום בהריון ועוד כמה דברים עדיין שמחתי כ"כ ובאמת הייתי אופטימית....

אני אחרי אולטרה סאונד ראשון, כמובן שיליה קדמית בדיוק כמו בהריון הקודם, איך לא.... והמטומות, שתיים. אמנם קטנות ואפילו בקושי התייחסו אליהן (ס"מ כל אחת) אבל עדיין.... זיהיתי את זה לבד על המסך ממש היה לי משהו מוכר עד כאב מהריון קודם ואפילו לא הייתי צריכה לשאול אותה מה זה אבל שאלתי וכן, צדקתי....

ובמקום להיות מאושרת שראו עובר! בתוך הרחם! ודופק! וכל השאר תקין! וההמטומות באמת קטנות ואין לי שום דימום שזה טוב! אני לא יכולה לעמוד בלחץ....

אני ממש ממש מנסה להאמין.

ממש מנסה לא לפחד בכלל.

להיות חזקה כי לבעלי היה ממש קשה כל הפחד והלא נודע בהריון הקודם והוא בעיקר דחף למנוע קצת עד שהחלטנו שיש לנו כוח לעוד אחד.

אני מנסה לא לדבר על הלחץ הזה ולא לחשוב על כלום כל פעם שאני מרגישה עוד דקירה או הולכת לשירותים ובטוחה שהנה עכשיו יקרה משהו....

לא מצליחה...

הבטחתי לעצמי שאני לא אבדוק אונליין כלום ולא אשאל את ג'יפיטי למה אני מרגישה דקירות וכמה זמן לוקח להמטומה להיספג וכמה אחוזים סטטיסטית יש בכל דבר וכו'.... אבל זה לא עוזר... אני לא יכולה להסיח את הדעת ולחשוב על שום דבר ואין לי כוח.... פשוט אין לי כוח....

למה חשבתי שאני יכולה תוך יום אחד להפוך למאמינה ובוטחת כשאף פעם לא הצלחתי להגיע לדרגה הזאת?

מורכב לי נורא למרות שההריון הזה הוא באמת ברכה וכ"כ משמח.....

וואו חיבוקתהילה 3>

קודם כל בשעה טובה ובע"ה בקלות ובידיים מלאות.

דבר שני נשמע לי שבאמת עוד יש טראומות גם מההריון הזה, וגם עכשיו הפחד הוא לגיטימי,

ובעיני התחזקות באמונה היא טובה תמיד אבל צריך לראות שהיא לא מגיעה באופן של להדחיק דברים כי אז הם עלולים להתפרץ בצורה פחות טובה.

ומהצד השני, אחרי שמעבדים דברים בעומק, פשוט בהרבה להפוך למאמינה ובוטחת באמת כי האמונה מתיישבת על הלב ולא מעל מלא רגשות מודחקים שמרימים ראש...

זה ממש הגיוניהשם שלי

שקושי בהריון יצוף בהריון הבא, ויגרום לחרדה.

אם את רואה שהמחשבות החיוביות לא מספיקות, אפשר ללכת לטיפול.

לעבד את החוויה של ההריון הקודם ולקבל תמיכה בהריון הנוכחי.

עברתי חויה דומה ממשעל הנס

הריון ראשון תקין.

שני כל ההריון בלאגן המטומות,צירים מוקדמים ובסוף לידת פג משמעותי(פחות משבוע30 לא מפרטת יותר)

ההריון הבא היה חרדה ולחץ,

הכל היה תקין אפילו הסוכר שבדרך כלל גבוה אצלי היה תקין.

בקרשיות הייתי גבולית ולא הזרקתי כלום.

הוא היה הריון קשוח נפשית עם הרבה לחץ וחרדה.

אין לי הרבה מה להמליץ לך בעניין הזה.

חוץ מיזה שהכל עובר בסוף...

להרגע זה הכי קשה. ולשחרר שליטה זה באמת קשוח ושזה לא בידיים שלנו תכלס כי אין שום ברירה אחרת.

עברתי מאז 6 הריונות וכל הריון מחדש זה לחץ וחרדה וחלקם עם אישפוזים ועד שאני לא עוברת את שבוע 30 אני לא רגועה.

ואז אני לא רגועה בגלל דברים אחרים...

ואז יש תינוק ולא רגועים שוב...

בקיצר זה עבודת חיי.

שולחת לך כוחות והמון🫶

והכי חשוב שיהיה בידיים מלאות

תודה!רוצה לבטוח

מזדהה עם כל מה שכתבת כי אני בן אדם לחוץ גם ככה.....

אני רואה מלא נשים בהריון ופשוט אכולת קנאה, מה הן מצליחות שאני לא? איך הן יכולות להיות רגועות ולהנות מהחיים ככה?

זה כנראה באמת יושב הרבה על הריון קודם שלא עיבדתי מספיק (למי יש זמן לעשות את זה? 🫣) ועכשיו מתנקם בי...

מכירה מישהי יקרה ואהובה עליי מאודמתיכון ועד מעוןאחרונה

שגם לה בהריון השני היו בעיות והיא הייתה מאושפזת בהריון קצת ואז המצב הדרדר והיא ילדה פג, ואז בהריון אחרי זה היא לקחה רופא פרטי והייתה במעקב ממש קפדני ולקחה את הזריקות, באיזה שלב היא יצאה גם לשמירה וב"ה הצליחה לסחוב את ההריון עד שבוע 37. מאחלת גם לך

היסטריההההה-מה אפשר להקפיא לחג????אנונימית בהו"ל

אני לבד עם הילדים בחג בעז"ה

מה אפשר להכין מעכשיו ולהקפיא ושיהיה נורמלי בחג???

אני לא מבינה בזה כלום

ובניתי על להזמין הכל מקייטרינג אבל זה ממש ממש יקר

לבוקר מכינים בבוקר המקורית

מרגישה שלא מדברים על זה בשום מרחבשם משתמשת חדשה

והנושא זה ניהול עוצס והתמוד-ות עם העומס בחיים

מרגישה 'בעבר הדמיון הילדותי לשי היה שאם יהיה קשה או עמוד אז הבעל יוכל לתמוך ונגיד לתת לי לנוח או לקחת אחריות לרגע

וכנ''ל להפך- אם הוא חלש או עייף- אז אני אשמח לפרקן לו מנוחה

והוא באמת עושה את שה ומשתדל

וגם אני(ומודה שזה יותר קשה משנדמה לי בעבר)

אבל הבעיה שיש מלא פעמים דו''צים של זה

שאני נגיד עברתי יום ממש קושח לבד עם הילדים בחופש

והוא עבר יום קשוח בעבודה

ושנינו גמורים

וכך אחד רוצה שהשני ישחרר אותו ויקח חסות

אבל שנינו בלי כח

ולפ זה לא מסיבה חיצונית מובהקת

פשוט מצב רוח שמכווץ ומחליש

או עכשיו כשאני בתחילת הריון ויש לי התקפי חולשה כאלה לא צפויים בלי סיבה חיצונית מוגדרת

נגיד עכשיו אני ביום חלששש ובלי כח

ומהבוקר עם כולם

ומתה לנוח

וניסיתי לסדר שהתינוקת תישן שאוכל לנוח ובסוף לא הצליח התזמון ועד 'באתי לנוח היא קמה

והוא חוזר רק אחה'צ + מהעבודה מיום שיסחוט לו את הכוחות

ואני רק מייחלת שמישהו רק יתן לי לנוח

אם התינוקת ישנה אני יכולה לתת לילדים תעסוקה כלשהי וקצת לנוח

אבל ככה לא

וזהו

פשוט מצאתי את עצמי בוכה כשהם העירו אותי כשהשתוללו

והם ממש נבהלים מאמא בוכה

ומבינה אותם

הם חמודים ומתנהגים באמת נפלא אני שיא הגאה בהם

פשוט נגמר הכח ואני מנסה לא לחכות שיגיע כי יודעת שגם אז אצטרך להיות גיבורה ולהמישך לסחוב

ונכון אין ברירה אז מסתדרים

(עוד רגע סבב חדש אז אל דאגה אני מכירה מה הז לתפקד לבד ..שנאת חיי)

אבל אין לי כח

ובא לי כמו בדמיונות ילדות

שזה יהיה בקלות

לא מדברים על זה, פשוט כי אלה החייםמתואמת

קורה לנו הרבה מאוד...

ובכל פעם מנסים לבדוק מי קצת פחות גמור, והוא זה שמטפל בעניינים. (וטוב שיש ילדים גדולים שלפעמים גם הם מתגייסים קצת לעזרה. אני למשל לא כל כך מרגישה טוב היום, והילדים הגדולים שנמצאים בבית הסכימו להיות אחראיים על הקטנות)

באמת שהקושי האמיתי הוא כשהבעל לגמרי לא נמצא בבית, ועל כך הערכתי נתונה לך🫡

תכלס זה מקרים שאני מעדיפה לשים מסך לזמן מוגדראוהבת את השבת

או להשיג בייביסיטר כי זה באמת סתם יוצר מרמור של שנינו

מי שבבית חושב שהוא עבד מלא עם הילדים וצריך הפסקה

ומי שחזר, חוזר מותש וצריך הפסקה

שניהם עובדה תכלס

ואין איך לשחק עם זה ככ..

ותכלס זה יוצר צף בתקופות מאתגרות יותר של תחילת הריון וכזה.. זה עובר אח"כ....

חיבוקקקקק

ורוצה להוסיףאוהבת את השבת

א. גם אני בתקופות עמוסות לא מבינה איך זה לא מספיק מדובר...

לדעתי זה אחת מהרעות החולות של התרבות המערבית

שכל אחד בביתו

החיים השבטיים נתנו לזה מענה...

ב. מאוד עוזר כשאנחנו מספיקים לעשות תיאום ציפיות, ואז קובעים מתי הוא כן יהיה וזה נותן לי אופק, וגם הוא יותר מודע לעומס שעובר עלי ועצם זה ששואל אותי מה שלומי יותר מהרגיל ואיך אני מסתדרת, נותן תחושה של שותפות ומקל עלי מאוד...

ג. ואגב, כשהתינוק לא ישן מספיק ואין את הפס הזה זה לגמרי מוציא מהדעת... ואני חושבת שאת יכולה לתווך להם את זה... שאת מאוד עייפה וממש תכננת לנוח בזמן שאיקס ישנה וקצת להתרכז בכמה דברים שאת מחכה לטפל בהם (עצמך) ולכן את עכשיו גם עייפה וגם מבולבלת... התיווך מקל עלייך ועליהם!

חיבוק ענקקקקק

ועוד 5 ימים מסגרות ויהיה יותר קל השגרה בע"ה!!!!!

ברגעים כאלואיזמרגד1

אני משתדלת ליצור לעצמי איכשהו את הפסק זמן שאני צריכה. זמן מסך, משהו טעים (לעצמי או לחלק לילדים שיהיו רגועים לכמה דקות) משחקים שאני שומרת למעלה להזדמנויות האלו, קשקושים מהשקל כנ''ל. בפעמים שאני זוכרת המצליחה ליישם את אחת מהשיטות האלו זה עוזר ממש!

המקורית

זה באמת לא קל

זה השנים הכי עמוסות

אבל תתנחמי בזה שזו תקופה שתעבור

תראי מה את יכולה להקל מעלייך בכאן ועכשיו

ותזכרי ששבוע הבא הם כבר במסגרות בעז"ה

♥️

חיבוק יקרהתהילה 3>אחרונה

קודם כל ברמה הטכנית אפשר גם להיעזר בדברים חיצוניים.

אוכל מוכן או מוכן חלקית, מכשירי נקיון למיניהם כמו שואב - מדיח - מייבש

עזרה אנושית כמו מנקה או בייביסיטר או אפילו ילדה בכיתה ד שבאה לשחק עם הילדים כשאת בבית ולהקל...

ואם יש צורך לנוח, באמת למצוא בייביסיטר שתשמור קצת ולנוח יכול ממש לעזור ולשפר את המצב, אחרת זה רק גורם להסחב כל היום ולהתרוקן יותר.

המעבר, זה ברמה הזוגית.

בעקרון, איש ואישה הם לא בסימטריה,

היחס ביניהם הוא שונה כמו שכתוב בכתובה- יש צד אחד שהוא הגבר שאחראי לבטחון ולהזנה שלך מכל הסוגים, ויש צד של אישה שהיא נסמכת

וכמובן מתוך הטוב שהיא מתמלאת בו גם שמחה לדאוג לבעלה ולהחזיר אליו אור.

גם ברמה הפיזית אנחנו בנויים באופן שונה. וגם מבחינת היחסים בין איש לאישה יש לנו הדגמה מה האופן והיחס הנכון.

כשמגיעים למצב שהוא "שוויוני" שני הצדדים לא ממש שמחים.

האישה מרוקנת כי אין לה תחושה שיש לה מספיק על מי להשען וממי להתמלא, והיא מוציאה יותר ממה שהיא מסוגלת.

האיש לא בשיא כוחותיו, כי עצם השענות של אישה, בטחון שלה בו וכמיהה אליו הם אלה שנותנים לו את האון והיכולת להשפיע ולתת, וזה גם לא קורה,

ובעצם כולם מותשים ומרוקנים.

אני כותבת את זה כרגע באופן כללי כי אלה דברים עמוקים שההתפרטות שלהם לחיים היא בוודאי מורכבת מהודעה בפורום, אבל נראה שאולי שם שורש הקושי, ושווה לחפש מענה שורשי בכיוון הזה..

שיהיה בע"ה בטוב ובקלות

בבקשה עזרהאנונימושית

אני בתחילת הריון שבוע 8 הריון שלישי מהחזרת עובר

ומשהו לא תקין אולי מישהי מכירה ויכולה לעזור

אני גמורה בצורה קיצונית מרגיש כאילו הגוף שלי שוקל טון ואני צריכה להחזיק את עצמי לא להתעלף כבר שבוע בערך כאילו אין לי טיפת אנרגיה בגוף ברמה הכי קיצונית שאי פעם הרגשתי

כאבי ראש קיצוניים באים והולכים. הראש תמיד כואב אבל פתאום מתחזק ממש

קשה לי להתרכז ואף פעם לא היה לי דבר אפילו דומה לזה בהריונות הקודמים

הייתי במוקד נשים ועשו לי אולטראסאונד והכל תקין ברוך ה וגם הסטיק שתן תקין אני לא מיובשת

מה זה יכול להיות?? אני באמת מתחילה לפחד זה קיצוני מידי כדי להיות תקין פשוט לא מצליחה לתפקד וזה לא שהריונות הקודמים היו קלילים אבל זה פשוט לא תקין

מה לעשות??

עשית בדיקות דם?הריון ולידה

אני אומרת שאם זה מרגיש חריג זה חריג.

לכי לבדוק. אל תוותרי.

מניסיון של הקאות שהרגישו לי חריגות בהריון הראשוןהריון ולידה

שאלתי ואמרו לי שזה הריון וזה נורמלי וככה זה.

המזל שהלכתי לרופא ליתר ביטחון.

הגעתי במצב של הלם- לחץ דם נמוך מאוד מאוד.

הרופא נבהל ממש.

השכיב אותי במקום והכניס עירוי בכמות שבעקרון אסור להכניס כי המצב היה ממש מסוכן.

ומשם כמובן אובחנתי עם היפראמזיס חמור והמשכתי עם כדורים ועירויים.

כשמשהו מרגיש לך לא תקין תבדקי!!

תודהאנונימושית

זה ממש קשה להרגיש שבהריון חושבים שהכל תקין אבל האישה יודעת בדיוק מה תקין ומה לא וכשזה חריג זה חריג

אני לא אוותר באמת שזה מפחיד אותיאנונימושית

כל מה שתארת זועק בדיקות דם זה הכי בסיסישם משתמשת חדשהאחרונה

לבדוק ברזל הומוגלובין ומאגרים וכו

בדיקות דםרקאני

ולחץ דם

כן אני אבקש תודהאנונימושית

את עם פרוגרסטרון ךתמיכה?שמעונה

כי אחת התופעות לוואי זה עייפות

אני עם תמיכהאנונימושית

אבל גם בהריונות הקודמים הייתה אותה ואי אפשר להגדיר את מה שאני מרגישה כעייפות

איזה. חברת תמל השתמשתן כששילבתן עם ההנקה?ניק חדש אנונימי

מטרנהמוריה

לפי המבצעים.

או מהדרין רגילה או מהדרין אקבטרה קייר.

תלוי תינוקהריון ולידה

אצל אחת מטרנה רגילה אצל אחת רק מטרנה גולד ואצל אחת אקסטרה קייר.

סימילאק לא היה טוב להם אצלי, וגם לא נוטרילון.

אני מחליטה מה להביא לפי הקושי ביציאות.

מי שבקלות- רגיל

וכן הלאה

אני התחלתי עם מטרנה והיה טוברקאני

מאמינה שאם לא היה טוב הייתי מנסה סוגים שונים עד שאחד יהיה טוב

מטרנהבוקר אור

סימילאקהמקורית

אצל אחת מטרנה, השניה לא התחברה והעדיפה נוטרילוןהשקט הזה

מטרנה מהדרין. לא חקרתי יותר מידייעל מהדרוםאחרונה

אולי יעניין אותך