מהרסיך ומחריביך ממך יצאו?איתן גיל

נפתלי בנט, הנוכל, יצא מבית גידול מסויים.

מאותו בית גידול של עופר וינטר.

מאותו בית גידול של רחמים כלנתר.

גפני מעולם לא העלה על דעתו לערוק לשמאל תמורת ראשות ממשלה או אתנן פוליטי אחר.

חודש אלול הוא ימים של חשבון נפש. מסתבר שהנאמנות לארץ ישראל נעצרת כשהצד השני מציע תמורה הולמת עבור חבירה ליאיר גולן, אייזנקוט, ומנסור עבאס.

נחפשה דרכנו ונחקורה.

אתה לא מעודכןברגוע

החרדים, ובפרט גפני, אומרים שהם לא שוללים תמיכה באיזנקוט תמורת פטור מגיוס

אז אומריםאיתן גיל

בני גנץ הציע להם דף ריק, ולא הלכו איתו, וגם עם איזנקוט לא ילכו.

דחילאק, אל תתייחס לכולנו כטפשיםהסטורי

הם נכנסו לממשלת שרון, על מנת להחריב את גוש קטיף וצפון השומרון תמורת כמה ג'ובים וג'ובות.

דרעי וחבר מרעיו, החזיקו את ממשלת אוסלו, תמורת ג'ובים. (הוא גם הוביל עם פרס את התרגיל המסריח)

כתבתי על גפני ולא על גיבור אוסלואיתן גיל

ולגבי וינטר, הוא קנה את עולמו כשהזכיר שם שמיים לפני הכניסה לעזה.

כשהשתחרר מהצבא עשה שיעורי בית והגיע למסקנה ששם שמיים הוא מכשול בבית הגידול שלו.

גפני תמורת כמה ג'ובים וג'ובת, הציל את ממשלת שרוןהסטורי

כשהמשמעות המיידית היתה חורבן עשרים ואחד ישובים בארץ, כולל שריפת בתי כנסת, פינוי בתי קברות והכנסת כולנו לסיכון.

תעשה טובה, אל תתחפר בפאדיחה של הצגתו כנאמן.

כל מה שאתה אומר הוא נכוןאיתן גיל

עד לרגע שאתה עוטף פוליטיקה באידיאולוגיה.

גפני סמוטריץ' וכל השאר רוצים את מנעמי השלטון, ולא לא יזוזו משם בלי D9 מטאפורי.

סמוטריץ' יכול לספר לנו על הישגיו מכאן עד אוסטרליה, אבל בעת מבחן הציבור יזכיר לו את שגיאותיו וישלח אותו הביתה.

פתחת שרשור שקרי, שמתעלם מהעובדותהסטורי

ובמקום לחזור בך, אתה ממשיך להתחפר.

טענת שגפני לא יערוק, הראתי לך שהוא כבר עשה זאת במקרה שהמחיר היה גלוי על השולחן.

אני לא טוען שהסיפור הוא מנעמים. הסיפור הוא אידיאולוגי, גפני להבנתו מגן על מה שהוא תופס כ'יבנה וחכמיה' ובשם זה הוא יערוק לשמאל, כמו שהוא אומר בפירוש.

גפני מעולם לא ישב בממשלת שמאל. דרעי כן.איתן גיל

גפני הצביע ויצביע נקודתית עם האופוזיציה ועם ערבים, אבל בממשלת שמאל הוא לא ישב, אם יש לך הוכחה הפוכה- תביא אותה.

הוא מאיים פעמיים ביום, ואומר תחזיקו אותי, אבל כאמור מעולם לא ערק.

הדרישה היחידה שלו מהקואליציה היוצאת היתה להסדיר את מעמד בני הישיבות, ורווחתם, ולא קיבל, ובצדק יש תסיסה בבייס שלו.

אתה יכול לקרוא לזה מנעמים, וזה בסדר גמור.

וכן, הוא לא התרשם שהשותפות האחרות בקואליציה נשכבות על הגדר בשבילו, ואפילו לא מן השפה ולחוץ. נהפוך הוא, ובצדק הבייס שלו זועם.

אמת, הוא בלם חוקים של הקואליציה, אבל לא ערק, והקואליציה אכן הוציאה את ימיה.

הנקמה שלו לא תהיה באמצעות עריקה לשמאל. היא תגיע כשיראה את "השותף" סמוטריץ' יושב בבית.

גפני ישב, לא רק ישב, הציל באצבע שלוהסטורי

את ממשלת השמאל של שרון. הנוכלות של שרון, כשהלך להתנתקות נגד מה שהצהיר בפירוש בבחירות ונגד גם ההחלטה המפורשת של מתפקדי הליכוד - גדולה מהנוכלות של בנט.

זה שלמפלגה הגדולה קראו ליכוד, לא ישנה את העובדה שזאת היתה ממשלת שמאל שהחריבה את ארץ ישראל.

לא ידוע לי. אם נכונים דבריך, תביא קישור.איתן גיל

אם לא ידוע לך, למה אתה מתעקשהסטוריאחרונה

חיפשתי אתונות ומצאתי מלוכה. לא רק שהוא הציל את ממשלת שרון, שלפי כל פרמטר היתה ממשלת שמאל, הוא גם ישב יפה מאוד בממשלה בראשות אהוד ברק בתשנ"ח... (את זה גם אני שכחתי)

הועברת לדף אחר

זה נכוןמשה

ואולי שיש קשר בין מכת השבבניקים שלהם לתקופה ההיא ולתקציבי חינוך שהוזרמו אז.

גפנושנקדימון
גפנוש הימנינקדימון
ויקו לעשות ענבים ויעש באושיםנקדימון
"וַיְהִי לְגֶפֶן סֹרַחַת שִׁפְלַת קוֹמָה"נקדימון
גפני לא יערוק מהסיבה שהוא לא מכיר במושג הנאמנותנקדימון

מהסיבה הפשוטה שהוא לא ימין אלא שמאל, כמו שאמר. וכי מבחינתו שתישרף המדינה, שהיהדות תיכלא בגטאות, שעם ישראל יחדל

איזה סיכוי יש לסמוטריץ עכשיו?רועישםטוב

סמוטריץ כל הזמן על אחוז החסימה.

עכשיו שוינטר נכנס ובוודאות עשרות אלפים יעברו מסמוטריץ אליו, איזה

סיכוי יש לו לעבור את אחוז החסימה שעומד על כ-170,000?

בנתיים וינטר ואנשיו עושים הכל להרחיק מצביעיםהסטורי

התחיל מללי דרעי, שתומכת בוועדת חקירה שימנה הפיראט יצחק עמית. ממשיך בדוידי בן ציון, שמתלהב ממחולל הסרבנות עומרי רונן:

וואו: המצטרף החדש לעופר וינטר מפרגן לפעיל 'אחים לנשק' - סרוגים

ועל כולם 'מתעלה' וינטר עצמו, שהבוקר, מרוב שהוא קשוב לציבור, ""גילה"" שהציבור רוצה תשובה האם הוא ימליץ על נתניהו או לא.

בשיא הזהירות, אם האמת היא ששלשום באירוע המטורף שעבד עליי קשה ודייק בכל מילה, הוא באמת לא ידע שזו השאלה הכי חשובה לציבור - אז השאלה עליו אינה אם הוא מתאים להוביל מפלגה, אלא האם גיריאטר מומחה בדק את בוחן המציאות שלו...

וואלה, וינטר הפתיעמרדכי

בס"ד

רשימה מגוונת ומעניינת. אומנם בלי עשייה פוליטית, אבל בהחלט אנשי עשייה בתחומם. השאלה אם הוא יצליח לתרגם את זה למומנטום שיעלה את כוחה.

קצר: מנהלי הקבוצה יתנו ייצוג הולם לכל תת קבוצהאיתן גיל

למה אנחנו צריכים את זה?סיעתא דשמייא1

אתה צודק, לא צריך להתראיין אצל האנטישמי הזהאיתן גיל

סרטון כזה הורג יהודים ממש!!!!סיעתא דשמייא1

אתה צודק, האנטישמי הזה היה צריך לראיין את עצמו.איתן גיל

מה שנכון נכוןרקאני

חיים של יהודי שווים יותר מ10 מיליון פלשתינאים

רק חבל שהיא גמגמה ככה ולא ענתה ברור

הוא מחפש לריב - הוא יודע שהוא GOYשנונימי

והיא נותנת לו פתחון פה. גם גבר היהודי לא חכם….סיעתא דשמייא1

… וכמו שאמרתי זה מרחיב את מעגל השונאים שלנו בעולם וגורם ליהודים לההרג סתם. למה????

אז תתקשר לFake Newsשנונימי

BBC של הרפובליקה האיסלאמית,

ותבקש סליחה על זה שאנחנו יהודים,

ותגיד להם שהנה הנה אנחנו עוזבים את ישראל ונוסעים לאוסטרליה... ולא יהיו יותר מלחמות!

יש לנו המון ידידים כאן באוסטרליה….סיעתא דשמייא1

… וזה גם להם לא עושה חיים קלים. מספיק להתקרבן. אנחנו יהודים גאים באופן חיובי בניגוד לישראליות השחצנית שמוצגת כאן.

כי מוחמד יצא לכבוש את העולם?שנונימי

אז היהודים אשמים?

אז תסביר איך אתה חושב שיהודי צריך להיות?שנונימי

בהכנעה ובענווה עם הראש למטה?

להצניע לכת?

לא לצאת מהבית ובטח שלא עם כיפה?

להתכחש לעצם היותו יהודי?

אתה חי בגלות?

מישהו רודף אותך?

אתה חי בפחד?

סליחה תיקון…סיעתא דשמייא1

להצניע לכת, בהכנעה וענווה, ראש מוטה וכולנו נמצאים עדין בגלות.

לכל שאר השאלות התשובה היא לא

זה הבעיה שלךשנונימי

כל המידות הטובות האלה זה לפני ה' ולפני בני אדם צדיקים ראויים וטובים...

לא בפני גויים!

רחמנות עליך... 💔

אני לא זקוק לרחמי בשר ודם.סיעתא דשמייא1

גויים אוהבים לרחם יהודים מתפללים…סיעתא דשמייא1

… לרחמי שמיים. אתה הבנת את זה?

אתה נראה לי פגוע נפשית ממשהו שקרה בעברשנונימי

מאחל לך רק טוב.

שנהיה תמיד בשמחה וה' ישלח אהבה לכולנו.

לב גדול ❤️‍🩹

אם אתה חושב שמגיע לך צדק,

מאחל לך שהצדק יצא לאור.

שיהיה רק טוב לכולנו שנה טובהסיעתא דשמייא1

אנחנו העם הנבחררקאני

בין אם תרצה ובין אם לא

"ככוכבי השמיים וכחול על שפת הים….סיעתא דשמייא1

… אתה מכיר את הסיפור של יוחנן בן זכאי שראה אשה מלקטת גרעינים שלא עוקלו מגללי חמור בירושלים בזמן המרד הגדול?

איך זה קשור?רקאני

אז אנחנו כבר לא העם הנבחר?

כי הוגלינו מארצנו וחלקנו מסרבים לחזור אליה?

זה תפיסה נוצרית אם אני לא טועה

שטוענת שאלוקים מאס ביהודים כי עזבו אותו

תקשיב טוב הגלות לא הסתיימה עדין…סיעתא דשמייא1

… ולהיות נבחר זה לא אומר שאתה צריך לעוף על עצמך ולחשוב שאתה גזע עליון. זה מסכן את כל היהודים מחשבה כזאת כי כולנו ערבים זה לזה.

רבי יוחנן בן זכאי התרפס בפני הקיסר הרומאי ובזכותו קבלנו את "יבנה וחכמיה" וכל היהדות שלנו היום הוא תוצר ישיר של התרפסות זאת. אז קצת צניעות בבקשה. סרטון כזה מכתים את כולנו!!!!!

לא הייתי קוראת לזה התרפסותרקאני

אז איך הית קוראת לזה?סיעתא דשמייא1

אולי התחכמותרקאני

לא מתחכמים עם קיסר רומי…סיעתא דשמייא1

… בזמן שהוא מחריב את בית המקדש.

הגלות הסתיימה. כל סימני חזל והנביאים התקיימונקדימוןאחרונה

הגאולה השלמה עוד לא באה כי עוד אין משיח ומקדש, אך הגלות תמה. נגמרה. ובעשור הקרוב כשלא יהיה יותר ספק שרוב עם ישראל יושב על אדמתו, גם שמיטה תחזור להיות דאורייתא. רוב יושביה עליה. הגלות הסתיימה.

מגלה טפח ומכסה טפחייםאריק מהדרום

אם החוק הוא שאסור לתת לה גימלאארץ השוקולד

כפי שסגל הראה, מה ההצדקה של זמיר לקחת כסף מהקופה הציבורית ולתת לה?

זה גזל של מיליונים מתקציב הביטחון.

והמדהים, שיחד עם זאת, הוא מוציא הודעות מתבכיינותהסטורי

על גודל תקציב הביטחון

ממשארץ השוקולד

חוצפה הזויה

זה שהיא לא בצינוק עד יומה האחרון, לא מוצדקהסטורי

בניגוד לאחרים שמתייחסים אליהם כפושעים, על אחריות מיניסטריאלית או על דברים שהיו אולי אמורים לחשוב-

היא, במודע, הדליפה לפרסום עלילת דם על חיילי צה"ל מסורים. גרמה להם ולכולנו נזק בארץ ובעולם. כשהתבררה העלילה המשיכה לשקר והגישה במודע תצהיר שיקרי לבג"ץ.

היחס לחמאס מוצדק או דמוניזציה?נקדימון

זו רמת השאלה שלך.

האישה היא מפלצת שהרסה את החיים ל5 לוחמים שמסרו את הנפש בכלוב אחד עם המפלצות השפלות ביותר. פגעה באופן אנוש בשם הטוב של מדינת ישראל באמצע תקופה רגישה במיוחד, במלחמה, כשיש האג, כשהאנטישמיות בנסיקה. וגרמה לפגיעה בחטופים שנאנסו במנהרות הטרור של עזה כפעולת "תגמול" לעלילת הדם המפלצתית הזו.

אז כן, זה מוצדק. האישה היא דמון, כי זה מה שהיא התנהגה. היא בחרה לעמוד לצד הארורים, לשקר, לטנף, לזהם, להעלים ראיות.

בעולם מתוקן היו שוללים ממנה את כל הזכויות שלה כולל אזרחות.

אמת לאמיתהנוגע, לא נוגע

יותם זימרי הגדיר יפה הערב - בגידה בשעת מלחמההסטורי

מה שהיא גרמה במודעות גמורה, לא רק לחיילים הספציפיים, אלא למדינת ישראל - זו בגידה בשעת מלחמה.

העונש על העבירה הזאת הוא... (טוב, יש שתי אפשרויות), זה שהיא לא בצינוק כרגע ובכלל דנים על תנאי הפרישה שלה, זה בזיון.

(רק להבהיר, איני רואה טלויזיה, בכלל. העבירו את דבריו בנושא בקבוצת וואצפ)

לפי החוק במדינה היא אמורה להיות מוצאת להורג לא?כְּקֶדֶם

זה החוק על בגידה

או מאסר עולם, ללא אפשרות קציבההסטוריאחרונה

וינטר: אמליץ רק על נתניהואיתן גיל

מסתמן שסמוטריץ' יהיה השה לעולה.

האופציות שלו:

להכנס מתחת לאלונקה של איתמר.

לשבת בבית.

זו כותרת חלקית מאוד מדבריוהסטורי

הכותרת האמתית מדבריו המלאים היא שוינטר, בכינוס המושקע שלשום, לא העלה על דעתו שהציבור רוצה תשובה לשאלה הזאת. רק היום, מרוב שהוא קשוב למליוני המתלהבים ממנו, ""גילה"" שמוטרדים מהשאלה.

הוא התחיל אתמול, והתחיל בטעויותאיתן גילאחרונה

מן המעט מדבריו המבולבלים שהבנתי עד עכשו, הוא רוצה לסגור חשבון פתוח שיש לו עם איזנקוט. זו מטרת הצטרפותו לפוליטיקה.

הטירון רצה את ליברמן בראשות הממשלה, ובלי איזנקוט, ותוך כך לחשו לו שאין לזה התכנות מתמטית. לכן עשה סיבוב פרסה והצהיר שהוא חלק מגוש הימין בהנהגת נתניהו.

מעכשו הוא יהפוך למטרה של השמאל לא פחות מנתניהו בן גביר וסמוטריץ'.

קיבלתי מכתב משמאלני חמוד, ומפרסם מה שעניתי לוhamedinai

זה מה שהוא כתב:

שולח לך הודעה כזו כי כבר מזמן נחסמתי סופית אצל דיקטטורת המחשבות שאתה הוגה את הגיגיך הנלעגים בצילה, אבל בוא נראה אם יש בך אפילו קמצוץ של יושרה להפעיל רגע ראש.

לעניין אשמת דרג מדיני, ושכביכול רבין ופרס אשמים בטבח גולדשטיין, ובכן, מה שנקרא, אתה לא מפיל אף אחד לריצפה. מבחינת רוב מי שחולקים על דיעותיך כיום, ברור לגמרי שרבין ופרס היו אשמים. מבחינתם עצם הרעיון שתהליך אוסלו כלל אפשרות שאזרחים ישראליים יוסיפו לנוע, עם נשק, בשטח שהוגדר כ"מוניציפלי" של חברון (או היישוב היהודי, אבל בקיצור בשליטה ישראלית), ושרבין או פרס לא סילקו את המתיישבים משם, ובכן, מטיל עליהם את מלוא האחריות למה שאירע. זה גם העידכון התפיסתי העיקרי של תומכי יאיר גולן לעומת תומכי מפלגת העבודה של אז. ודאי שכיום מבחינתם הכרחי לסלק את כל תושבי היישוב היהודי, קרית ארבע, אולי כל מתיישבי הר חברון.

עד כאן מה שהוא כתב.

וזה מה שעניתי לו:

מה שכתבת, את זה בדיוק עשו בהתנתקות מעזה, והתוצאה: טבח של יישובי עוטף עזה, גם בתוך קיבוצי עוטף עזה.

אם יעשו מה שאתה טוען ביו"ש, התוצאה הייתה עלולה להיות טבח בכל יישובי עוטף יו"ש. במיוחד ירושלים, כי ירושלים היא עוטף יו"ש כפול שלוש, מוקפת בשטחי יו"ש מ3 צדדים.

וצריך לזכור שיש גם הרבה קיבוצי עוטף יו"ש.

למה אני אומר עליו שהוא שמאלני חמוד?hamedinai

בהמשך

שיסע לאוסטרליה בסיעתא דשמייא על בואינג 777שנונימי

למה אני אומר עליו שהוא שמאלני חמוד?hamedinaiאחרונה

כי רוב רובם של השמאלנים הכבדים עושים את זה ממניעים אינטרסנטיים ברורים, כי הם עובדים באירגוני השמאל וכדומה. בשביל זה מספיק שהם יראו שעשו את הנדרש מהם, הזעם שלו מראה שהוא מתכוון לזה באמת, לא סתם ככה רק למען המשכורת.

יש לו פוטנציאל חזק שכאשר יבין את טעותו הוא ייהפך לפעיל ימני אקטיבי מאוד בעד עם ישראל וארץ ישראל.

האיחוד הלאומי 2advfb

בדיוק אני נכנס לערוץ 7 ורואה את העמדה של תמיר דורטל לאחד את כל המפלגות הימניות וזה היה נשמע לי מוכר... זה היה פעם!

האיחוד הלאומי היה רסיס של מפלגות שנועד לעבור את אחוז החסימה.

היו שם אנשים מגוונים לאורך השנים, ליברמן נניח הוא אחד מהם.

זה מצחיק לראות שאולי היסטוריה חוזרת

טראומה של בחירות 1992אריק מהדרום

שהביאה את אוסלו למרות שמספרית היו יותר מצביעי ימין, השמאל בראשות רבין ניצח בגלל אחוז החסימה, דור של בני החמישים ומעלה עוד זוכרים, רבין רמס את הימין ואת ההפגנות וכלום לא עזר.

מדהים, לשמאל היתה טראומה מהבחירות הללוadvfb

מרצ ובל"ד לא עברו את אחוז החסימה ובזכות זה עלתה פה ממשלת ימין שבנתה ביו"ש כמו שלא בנו פה כמעט 40 שנה

היה גם לפני כמה שנים את "איחוד מפלגות הימין"ברגוע

זה היה מפלגה ציונית דתית בשם אחרadvfb

האיחוד הלאומי והבית היהודי - לא היה שום הבדל ביניהם

עוצמה יהודית - לא היה להם כוח פוליטי כמעט

גם עכשיו אין הרבה הבדלברגוע

קהל הבוחרים שונהadvfbאחרונה

ממה שנראה עוצמה יהודית מביאה המון מצביעים מחוץ למגזר.

אם הימין יפסיד בבחירותשנונימי

הוא צריך לצאת להפגין בכל הכוח נגד השינויים שהשמאל מתכנן לעשות כאן.

נראה לי אני מצביע וינטררועישםטוב

אני רוצה להצביע בנט, אבל מפחד שהוא יותר מדי יכניס את השמאל. למשל הוא אמר שאיזנקוט

יכול להיות שר בטחון שזה דבר מטורף.

אז אם לא בנט, נראה לי שאצביע וינטר. לא בגלל שאני בטוח שהוא הכי טוב, אלא פשוט כי

יש סיכוי שיהיה טוב. כל השאר - אפילו סיכוי אין להם.

מה שמפחיד אותך בנוכל בנט, זה מה שהוא אמר?!הסטורי

אתה זוכר למה הוא התחייב בפאתוס, בשידור חי רגע לפני הבחירות הקודמות?!

אם לבנט יהיה כח, כשהוא יקים ממשלה שבה אי אפשר להפגיז בעזה בלי אישור ממועצת השורה ויאיר גולן סוגר את כל מי שלא מיישר קו, הבעיה הקטנה תהיה איזה שר יהיה אייזנקוט.

לבנט כבר הייתה ממשלה פעם אחתמשה

ואנחנו נהנים מהתוצאות של ההחלטות שלה כל פעם שאנחנו הולכים לאושר-עד לקנות חיקויים של מונופולים ישראלים או מוצרי חשמל בעודף מ100₪.

בצד הבטחוני הוא היה ביבי פלוס מינוס. רק הטרור החמאסי חייב אותנו לשנות צורת חשיבה. אגב בנט - מרתיח אותי ממש שהוא לא אמר כלום על עסקאות החטופים. לא בעד ולא נגד. כלום. (אבל זה גם ברור למה).

מחילה, ממש לא ביבי פלוס מינוסהסטורי

ביבי עם כל החולשות שלו, תמיד שמר על 'עלה התאנה' של המלצת גורמי הביטחון. בנט החליט להכניס עשרות אלפי פועלים/מרגלים מעזה נגד החלטתם.

ביבי כל השנים המשיך בערי יו"ש את 'כיסוח הדשא' היום יומי של אירגוני הטרור. בנט אפשר לגנץ להפסיק כניסות לערי יו"ש לתשעה חודשים, מה שהביא לגדודי גוב האריות וגל טרור בערי המרכז, שכמותו לא היה שנים.

נתניהו יצא למבצעים בעזה, כשהחליט - בנט היה תלוי בעבאס, שאמר בפירוש שהמבצע יצא רק כשהממשלה נפלה, כי הוא לא היה נותן.

בנט מסר לחיזבאלה שטח ימי מטורף, שנתניהו סירב למסור כל השנים למרות לחצים כבדים.

ממשלות נתניהו חיזקו את יו"ש (גם אם לא מספיק) בממשלת בנט יובשו כל כבישי היהודים ביו"ש.

נתניהו שנים החרים את אבו מאזן שר"י. בממשלת בנט שר הביטחון אירח אותו בביתו ושר הבריאות הבריז מישיבת קבינט הקורונה בשיא הכאוס - כדי לעלות אליו לרגל.

רשימה חלקית...

כן סיפור הפועלים מעזה די שערוריהמשה

(אבל אנחנו עכשיו נהנים מהתוצאות שלו עם התרסקות מחירי הדיור, צריך לדעת שדברים כאלה יש להם עוד השלכות לא רק בטחוניות)

בנט טיפל קצת יותר ברצינות בעפיפונים. מה שכתבת על מבצע בעזה כנראה נכון. בנט לא מסר את השטח הימי לחיזבאללה זה היה לפיד וזה היה חלק מהממשלה ההיא.

בנט הביא את מרבה מיכאלה בתור שרה. אני חייב לה הכרת הטוב על הנת"צ בכביש 1 שחסך לי 30-40 דקות כל יום ראשון בבוקר, והיא עשתה עוד הרבה דברים חשובים מהסוג הזה. מה שכתבת על כבישי יו"ש נכון.

בנט החרים את אבו מאזן. מה שכתבת על שרים אחרים - נכון.

נתניהו הרג אותנו עם סגרים ומסכות. בנט שחרר את הכל. אני לא יודע מה איתך אבל יש לי ילד בבית ששילם מחיר מאוד יקר על סגרי הקורונה. ואולי בלתי הפיך. במובן הזה הממשלה שבאה אחריה הייתה הצלה של ממש.

עודד פורר היה שר נפלא, ליברמן הוכיח את עצמו כשר אוצר נפלא ולראשונה הממשלה סיימה את השנה עם מאזן חיובי. זה בתורו עזר לשר האוצר שבא אחריו לעשות את העבודה שלו נאמנה ולהשקיע כספים במקומות שאתה ואני רוצים שישקיעו בהם.

העולם מורכב. באסה.

להגיד זה לא בנט, זה אחרים, לא פותר כלוםהסטורי

לולי המהלך הנכלולי של בנט, לפיד לא היה ראש ממלה, גנץ לא היה יכול לתת לאבו מאזן הבטחה שצה"ל לא יכנס לערים, השטח הימי לא היה נמסר לחיזבאלה (ואגב, גם כשלפיד היה בראש לבנט היתה זכות ווטו והוא לא השתמש בה), מירב מיכאלי לא היתה שרת התחבורה, מרצ היתה ממשיכה לשנת ה-22 באופוזיציה ולעבאס לא היה ווטו על החלטות ביטחוניות.

סליחה, לכלכלה יש חשיבות, אבל כסף זה ממש לא הכל בחיים.

כן זו הייתה ממשלה שקרו בה כל מיני דבריםמשה

בעיניי היא הצילה את הכלכלה הישראלית אחרי שנות ההפקרות של הקורונה ובלעדיה מצבנו אחר כך היה רע ומר. אתה חולק עליי. זכותך

(בגדול היו שם הרבה משרדים שפעלו דבר והיפוכו, איילת שקד ועודד פורר היו נפלאים, ניצן הורוביץ היה נוראי, מירבה מיכאלה הייתה טובה לעירוניות שאני מאמין בה מאוד ורעה להתיישבות שאני מאמין גם בה)

"ההתפתחויות הקרובות בזירה הבינלאומית צפויות לשנותNachman Wilhelm

מעבר לחומר: גילוי הניצוץ האלוקי כציר הגאולה התודעתי

במרכז התודעה היהודית עומדת האמונה כי הגאולה תלויה בחשיפת הנקודה הנשמתית שבכל אדם. דמות המשיח מייצגת דביקות עילאית בבורא, המעוררת את הניצוץ האלוקי בכל יהודי ומחברת אותו לשורשי נשמתו.

תהליך זה מקרב את מימוש נבואת ישעיהו: "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם" (ישעיהו ב', ב-ג).

התגלות המשיח תביא לשלום עולמי וליציבות: "וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה" (שם, ד).

באור הניצוץ האלוקי, יתברר כי רדיפת החומריות הייתה רק "הֲבֵל הֲבָלִים אָמַר קֹהֶלֶת הֲבֵל הֲבָלִים הַכֹּל הָבֶל" (קהלת א', ב), והמציאות תזדכך לרוחניות צרופה.

כפי שסיכם הרמב"ם (הלכות מלכים י"ב): "ובאותו הזמן לא יהיה שם לא רעב ולא מלחמה... ולא יהיה עסק כל העולם אלא לדעת את ה' בלבד". העולם יתאחד סביב ההכרה באחדות הבורא, כנאמר: "כִּי מָלְאָה הָאָרֶץ דֵּעָה אֶת ה' כַּמַּיִם לַיָּם מְכַסִּים" (ישעיהו י"א, ט).

בנט לא יכניס כלום ולא ינהל כלום,יכניסו אותו וישלטונוגע, לא נוגע

בו. בנט היא איש של דיבורים ולא של עשייה.

בעצם הוא ילד בכיין שמחפש כבוד ותשומת לב, וחושב שהוא עדיין בתקופה שהוא היה עולה על הכסא בגן הילדים וכולם היו מוקסמים ממנו.

מפתיע מאוד שדווקא אתה תומך בבנט.

בחירת עם ישראל בתורה ובמצוותיו של הקדוש ברוך הוא בNachman Wilhelm

מעבר לחומר: גילוי הניצוץ האלוקי כציר הגאולה התודעתי

במרכז התודעה היהודית עומדת האמונה כי הגאולה תלויה בחשיפת הנקודה הנשמתית שבכל אדם. דמות המשיח מייצגת דביקות עילאית בבורא, המעוררת את הניצוץ האלוקי בכל יהודי ומחברת אותו לשורשי נשמתו.

תהליך זה מקרב את מימוש נבואת ישעיהו: "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם" (ישעיהו ב', ב-ג).

התגלות המשיח תביא לשלום עולמי וליציבות: "וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה" (שם, ד).

באור הניצוץ האלוקי, יתברר כי רדיפת החומריות הייתה רק "הֲבֵל הֲבָלִים אָמַר קֹהֶלֶת הֲבֵל הֲבָלִים הַכֹּל הָבֶל" (קהלת א', ב), והמציאות תזדכך לרוחניות צרופה.

כפי שסיכם הרמב"ם (הלכות מלכים י"ב): "ובאותו הזמן לא יהיה שם לא רעב ולא מלחמה... ולא יהיה עסק כל העולם אלא לדעת את ה' בלבד". העולם יתאחד סביב ההכרה באחדות הבורא, כנאמר: "כִּי מָלְאָה הָאָרֶץ דֵּעָה אֶת ה' כַּמַּיִם לַיָּם מְכַסִּים" (ישעיהו י"א, ט).

אתה עדיין מאמין לבנט?shaulreznikאחרונה

כל העשייה הציבורית שלו זה לצאת בהצהרות בו בומבסטיות, לכתוב ספר, לנסח תוכנית רבת עמודים, לקיים פרומיל מזה ואז לשים עוד "וי" בקורות החיים.

אולי יעניין אותך