מס' ימי מחלה בשנה- דחוף!שובל אור

לגבי מחר (צום גדליה..):

א- אחותי אמרה לי שיש חוק שעובדים ביום צום רק עד 12. הבעיה היא שאני מתחילה רק לעבוד ב12, כי אני במועדונית (למזלי מחר אין לי עבודת בוקר), האם אתן יודעות מה החוק לגבי? (בכיפה אפחד לא עונה לי, אז אני מנסה את מזלי כאן)

ב- כמה ימי מחלה יש לנו בשנה? אני שוקלת אם לבזבז אחד מחר.. אני מצוננת קשות (דווקא הצטננתי בבית מהמזגן ולא מהרוח של אפרת..), ושנית בצומות אני ממש חלשה ועוד אני צריכה מחר להסתובב באוטובוסים\טרמפים, וזה לא עסק סימפטי בכלל, אז ודאי שבצום.. ואני אמורה להביא אישור מרופא שאכן הייתי חולה? כי אני לא בטוחה שכל הנ"ל נקרא מחלה...

אשמח לקבל תשובה מהירה, במידה ואתן יודעות..

שנה טובה ולכולנו והמשך בהצלחה!

לפי מה שאני יודעת-פלפלתי

אין שום סיבה להגיע חצי מתה ולמות סופית שם.

ולכן - אין שום בעיה להישאר בבית כשחולים ולהביא אישור מחלה מרופא.

לא יכולים לקבוע לך כמה זמן את חולה. גם אם הם נורא רוצים. בכל מקרה את מתנדבת שם ויש גבול לכל שטות..

המטרה של הימים (אם זה נכון) זה רק למנוע מצב של הגזמה בחופשות מחלה. זה הכל.

אני ממליצה להישאר בבית מחר ולהודיע לרכזת. (ולהביא לה אישור..)

אצלנו בבת עמי לפחותמיכל הפג"זית

אני חושבת שיש 30 או משהו כזה (יש מצב שאני מתבלבלת עם החופשות...) אבל יש לך מספיק כדי להישאר בבית מחר...

אם זה לא היה יום שני - היום שלי במדרשת אביב- לא הייתי הולכת, והייתי כותבת שהמקום סגור בצומות... (ככה זה כשאת המנהלת של עצמך...)

רעיון טוב...שובל אוראחרונה

רק שאצלי ידוע שבכל יום אפשרי עובדים..

הבעיה היא שאני לא יודעת עד כמה משתלם לי לבזבז יום מחלה על יום שממילא עובדים בו רק חצי יום.. אולי אני אוכל איכשהו למצוא חוק שאומר שבצומות העבודה היא אך ורק עד 12 ואז אני פטורה לגמרי? בעסה שהחוברת עם הכללים שהאגודה נתנה לי נמצאת בדירה...

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך