מתיחות למורים(הרעיון של צביקה)...[:HoDi

תכתבו כאן את כל המתיחות והפאדיחות שקראו לכם

עם המורים... זה יהיה קורע...

חח! באמת צחוקים...פליץ
פעם אחת המורה שלנו למתמטיקה עשתה איתנו תרגיל ואף אחת לא הבינה במשך איזה שלושת-רבעי שעה, אז היא בסוף ממש התעצבנה וצעקה עלינו "אתם גרועות! גרועות!" וכל הבנות מסתכלות עליה בשוק... מישי גם העמידה פנים שהיא יורה בה מאחוריה הגב...
חחח...[:HoDi
נראה לי שעישתם למורים שלכם הרבה צרות..איפה את לומדת?
אחרי הבחירות שנה שעברה לקחנו כרזות בחירות גדולותצביקה

של מרץ ומילאנו בהם את הכיתה.....וגם תלינו מחוץ לחלון -שזה מול חדר מורים (הישיבה שלנו היא 3 קומות).

הרב (הרב רוטר--כן ,כן הבעלים של רוטרנט!! היה הר"מ שלנו שנתיים) בא לכיתה והתחיל להוריד את הכרזות והוא אמר שזה לא חוקי. תלינו שוב את זה ואז בא רב ואמר שזה יהיה טוב לו לסוכה(וזה היה בערך באדר) ולקח את הכל.....

אנחנו עשינו למורים יום פוגרום!!עינב

אנחנו נחשבות הכיתה הכי חרשנית באולפנה, ובגלל זה המורים מתים עלינו. למרות כל החרשנות שלנו - אנחנו יודעות להיות מופרעות כשצריך. למשל:

לפני שנתיים, בכיתה ח', נשארנו כולנו אחרי הלימודים באולפנה, והחלטנו להתחיל מסורת שתיקרא "יום פוגרום". המסורת אמורה להיות כל שנה בתאריך כ"ו באדר.

היעד הוא חדר המורים, ואנחנו עשינו שם צרות. שמנו את הקקטוס היקר של המנהלת בתוך המקרר (לא לפני שהורדנו לו חצי מהקוצים עם פינצטה), שמנו תיונים במכונת הצילום, החלפנו בין הצנצנות של הסוכר והמלח, תלינו קלמנטינות רקובות מהתיקרה, קשרנו את כל הכיסאות אל השולחנות בחבלים (חוץ מאחד, כי הייתה מורה שהייתה בהריון), שינינו את השעה בשעון, שמנו בכל כוסות הקלקר חצץ, כדי שבכל פעם שהמורות ישלפו כוס בשביל להכין תה או קפה - יהיה להן חצץ והן לא יוכלו לשתות, תלינו על המראה תמונה ענקית של מפלצת וכתבנו: "פעם בשנה תראו את עצמכם במראה הנכונה", ועוד המון דברים שאני פשוט לא זוכרת עכשיו.

בכל מקרה - המבצע הוכתר בהצלחה, ואנחנו קיבלנו עונש!

חעחעחע...יופי..[:HoDi

עכשיו יהיה לי רעיונות לכיתה שליץ..

וןואו אתם לא נורמליות!!

עוד משהועינב
פעם, המורה כל כך שיעממה אותנו, עד שבאתי מאחוריה ועשיתי תנועות כאילו אני חופרת, כדי להגיד: "איזה ח פ ר נ י ת !!!" וכולן התפוצצו מצחוק. היא הסתובבה אלי בכעס, ואני עשיתי את עצמי תמימה, אבל היא אמרה לי לשבת בצד...
איזו מקוריות!!צביקה
זה היה ציני?עינב
בשיא הרצינות.צביקה
אני שמחה לשמועעינב
תודה על הרעיון...איש-זאב
סתם,לא נראלי שאני אעיז
איזה אדיר..רומ"י
ואת עוד גאה בכך? בושהאלמוג
ידוע אבל אדיר-ארגמן
הכנסנו פלאפונים בתקרה... צלצלנו אליהם כל השיעור... המורה התחרפנה, אין צורך לפרט...אהמ.
אתם אנשים קורעים.....חבל"ז...פלפלתי
זה עוד כלוםעינב

שמנו למורה שלי קרפדה על השולחן. היא צרחה כמו נקבה, וצילמנו אותה!! חחחחחחחח!!!

ואם כבר מדברים על פלאפונים - שמנו לחברה שלי פלאפון מתחת לכיסא, והיא הייתה בהיסטריה עולמית... זה היה פשוט שופך!!!

היא באמת נקבה,לא?איש-זאב
כןעינב

אבל במובן הרע של המילה.

אני, למשל, לא נקבה בכלל.

ומהו המובן הרע של המילה?איש-זאב

ואני יודע מה זה צרחות של בנות

אחת כזאתעינב
שנגעלת מבוץ, מקרפדות, ששונאת להתרטב בטיולים, ואחת שהיא איסטניסטית. נקבה! ילדה מעצבנת כזאת שתמיד נקיה ומסודרת, לא מטפסת על עצים וכאלה. מקווה שהבנת.... 
שוביניסט?הודיה מהדרום
האחרון שאפשר לקרוא לו ככהאיש-זאב
נקבה במובן רע?הודיה מהדרום
אנחנו, הנקבות, מושלמות.
מישהי סיפרה ליפלפלתי

שמישהי שמה לחברה שלה פלאפון על רטט, ההיא התישבה עליו, ומשום מה הוא רטט כל הזמן...והיא כל הזמן זזה ולא מבינה מאיפה זה.. מה הולך פה...?

בקיצור - חתיכת סתומה. סליחה על הבוטוי..

איך יושבים על פלאפון ולא מרגישים? ואיך לא מבינים שזה פלאפון על רטט?

אבל כנראה כל הדברים האלה עובדים על אנשים דבילים במיוחד.. 

לפני שנתיים השכבה שמתחתינופנאט 2המשודרג
שנאו את הרב שלהם אז הם שרפו לו(עם אש) את הכיתה פרקו את החלונות ורשמו כתובות נאצה על הקיר... מסכן אחרי זה הוא יצא לשנת שבתון...
חבר שלי סיפר ליצביקה

שבהקבצה שלו תלמיד הבריז ואז החברים שלו כתבו על הלוח:

למורה שלום

אני(השם של התלמיד) הלכתי הביתה כי לא היה בא לי להשאר לשיעור

הפאלפון שלי הוא:--------.

המורה הגיע ראה את מה שכתוב על הלוח התעצבן והתקשר לתלמיד...התלמיד לא הבין מאיפה זה נחת עליו...

אוי.הודיה מהדרום
רעים.
רק על המורים?מוריה
בס"ד

לא ממש עולה לי עכשיו.. אבל אנחנו נחשבות לשכבה התוססת באולפנה..
יש כ"כ הרבהדינמית

לפני הרבה שנים (כיתה ו') היה לנו ארון באמצע הקיר (משהו מוזר...) וכל שיעור מישהיא התחבאה שם ועשתה קולות והמורות לא הבינו מה קורה רק בסוף השנה מורה אחת פתחה את הארון וגילתה שם את חברה שלי

והנה כמה דברים שקרו לאבא שלי (החורבניק של פעם פעם)

היה למורה שלהם יומן שהיה כתוב בו את כל האיחורים והוא אמר שמי שמאחר יותר משלוש פעמים עף הביתה אז אבא שלי והחברים שלו לקחו לו את היומן וציפו אותו בדבק מגע, כשהמורה ניסה לפתוח את היומן נקרעו לו רוב הדפים

היה להם בפנימיה מדריך שהחליט על שירותים אחד שהם רק שלו ולא הסכים לאף אחד להכנס אז אבא שלי והחברים שלו חיברו בטריה של גנרטור לאסלה וכשהמדריך "הטיל את מימו" הוא התחשמל!

לפני שנתיים היה לנו מורה לביולוגיא (רוסי)פנאט 2המשודרג
ואיך ששנאנו אותו.... אז פעם אחת פירקנו את הפלטה של השולחן מהשלד (הוא אהב לשבת על השולחן) והפכנו את השלד של השולחן ושמנו את הפלטה על הרגליים של השולחן ההפוך, הוא הגיע לכיתה התחיל לדבר התיישב על השלוחן ו.... בום!!! הוא שכב על הרצפה לידו חתיכות של שולחן הוא החל לפצוח בצעקות(במבטא רוסי) "סגן מיכאל! תקראו לסגן מכיאל עכשיו!!!" 
אההההההההה מזההדב
חעחע. רשעים שכמותכם!הודיה מהדרום
עד היום (הוא עדיין מלמד אצלנו...)פנאט 2המשודרג
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך ו' תשרי תשס"ז 14:48
 כשהוא רואה מישהו מהכיתה הוא נבהל
לשון הרע. ;צחקן
חחח אוי יש לי משו ענקקשמרמין כבוד

יש לנו בכיתה מן תיקרה כזאת שעושיה מריבועים

שאפשר להרים אותם ולהפיל אותם...

קיצר פעם אחת בשיעור ספרות הרמנו את הריבוע שמעל המורה ושמנו שם מלא פלאפונים

ואז הייתה מישהי באמצע השיעור שכל הזמן התקשרה אליהם... ואז כזה המורה שנה מנסה להבין מאיפה זה בא!!

חח זה היה ענק...

תאמת זה לא היה רעיון שלנו... ירשנו את זה מהזקנות (יעני כאלה שכבר עזבו תאולפנה והתחתנו + 5 ילדים... [גיל 20 ככה..])

אבל פעם בכיתה ח'... היינו קצת פחות חכמות... ובכיתה שם היה תיקרה נורמלית בלי ריבועים אז שמנו כזה מעל הרמקול המרובע... ושמנו פלאפון אחד... עכשיו הוא היה על צלצול ורטט!!!

חחחח אז התקשרנו אליו... והוא רטט... והוא זז... ונפל ממש ליד המורה!!!!! חחחחחחח

טוב...עתניאל בן קנז

אצלנו זה לא ממש ככה אלא זורקים כסאות סכינים וכאלה..

אבל ביסודי עוד שהינו צעירים-אתם מכירים את הכסא הזה שיש לו מן אמברקס כזה שלוחצים עליו הוא יורד למטה?טוב אז בהפסקה קשרנו את האמברקס לברזל של הכסא שהמורה תנחת לה..המורה נכנסה כולם מתו שתשב והיא בלי עין הרע טפו טפו גדולת ממדים כשהיא צנחה כולם חשבו התרסק בואינג747 וזה היה קורע...

אבל היא קבלה קריזה של החיים

עד היום לכל השיכבה שלי יש אדום בטוסיק...

חעחעחעחעחעח....

סתם...

תרשמו לי כל אחד 200 פעם(אחרי הנחה היא רצתה 500!!)"אני לא יעשה שום מעשה קונדס שוב"ראיתם????גם ארוך וגם מלא חוצפה!!מה אסור לצחוק???.........על חשבונך כאילו...טוב זה היה כיתה ד אז עשינו כמו טטאלה..

עשינו את זה.ארגמן
עם שני פלאפונים עם צלצולים מנוגדים לגמרי ["אור" ו"תפילה לעני"]. בנות מהקבצה אחרת שהיו בשיעור חופשי התקשרו... המורה יצאה מדעתה.
אוו יש מלא יצאות של מורים אבל אני לא זוכרת את כולםאנונימי (פותח)
כרגע אני זוכרת רק מה זה עבודה מיקרו ומזה עבודה מקרו (מיקרו=עבודה מצומצמת מאוד על נושא מסויים, ומקרו=עבודה רחבה עם הרבה חומר...)
לי היתה פדיחה עם המנהל שלי..יסכלוש2

בערך בכיתה ה', התחבאתי בקומה למטה לחברה שלי (היא היתה בקומה השניה..) כדי לקפוץ עליה ולהבהיל אותה..

בקיצור, אני שומעת אותה אומרת לעוד כמה בנות שהיו למעלה "טוב, יאללה, אני הולכת.."  ואז אני שומעת אותה(?) יורדת במדרגות וכשהיא הגיעה למטה קפצתי עליה וצעקתי "בו!" 

זה היה המנהל...

הוא קפץ אחורה בבהלה ואמר לי "יו, יסכה, איך שהבהלת אותי"...

איך התפדחתי!

יש לנו באולפנא מנהלת שיא החמודה!אנונימי (פותח)

רק בגללה אני נשארת באולפנה!!!

יום אחד אני באה אליה "המנהלת אפשר פופיס? (יש כאלה שקוראים לזה שלוק, שלגון, פופי וכו' וכו'.) יש לנו תמיד באולפנא מליונים של פופיסים!!...

אז היא אומרת לי "לכבוד מה?" אז אמרתי לה "כי בא לי פופיס!,אפשר?" ואז היא אמרה לי כן קחי! נכון חמודה?

שניה אחרי זה נכנסה חברה שלי ושאלה את המנהלת אם יש לה משו לאכול אז המנהלת הביאה לה נראה לי קרקרים וגבינה או משו בסיגנון!....

חחחח מנהלת אחלה!!!

לנו היה מנהל ממש חמוד..יסכלוש2
אבל הוא יצא לשנת שבתון ועכשיו יש לנו מנהלת לא ממש חמודה...
תלמדי להפסיק לנסות להבהיל אותי- פסיכית!!!!!!!!!!!! (ל"תנחמן מאומן
חח איזה רעיון חמוד... אנשים אתם עושיםאלירז=)
את המוות למורים שלכם!! מסכנים!!
הסיפור שלך נורא מוכר ליעינב
כי בדיוק היום מישהי סיפרה לי אותו!!!! את מהאולפנה שלי, נכון?! קוראים לך רננה, נכון?
תשאלי אותה במסרישיאיש-זאב
כי מה שעשית נקרא אואוטינג
כן, שאלתי אותה וזאת הייתה היאעינב
בסדראיש-זאב
אבל את חושפת אותה
אל תדאג, זה בסדרעינב
אפילו מאודעינב
אז מה ככה?
מה ככה?איש-זאב
חחח... אנחנו עשינו משהו לפני איזה שבועיים....שירה חדשה

בס"ד.

החלטנו כל הכיתה לברוח מהשיעור, והשארנו למורה הודעה על הלוח.

הלכנו והתחבאנו בשירותים.

אחרי רבע שעה החלטנו לחזור, טוב המנהלת באה הרביצה לנו איזה נאום שנכשלנו 7 שנים בחינוך שלכם ואיזה חוצפה וכד'...

היינו צריכות להכין מכתב להורים, והעונש היה שלא יהיו לנו יותר שיעורי חשבון עם המורה ונצטרך ללמוד לבד מדפים.

יום אח"כ המחנכת הגיעה הרביצה נאום משלה...

והקטע שהמורה לחשבון בכלל לא לקחה את זה קשה...

שבוע (!) עבר והמורה חזרה ללמד...

מוריםעינב
ומהנלות/לים תמיד מאיימים וצועקים, ובסוף נמסים ומחליטים לעשות את הדבר הנכון...
אצלינו דווקא אין כ"כ דיסטאנס.. <או בלע"ז.. מרחק..>תכלת דומה לים
אני וחברות שלי מהדירה החלטנו לעשות מתיחה לרכזת...שובל אור

זה על תקן מורה..

שמעו מה:

החלטנו שניתקשר אליה, ונספר לה בשיא התמימות שיש בת שמעשנת בדירה, ולא שמזיז לנו שהיא מעשנת, שתעשן ותהרוג ת'צמה, הבעיה היא שאנחנו מעוניינות לנשום אוויר נקי.. וזה שיא המפריע לנו שיש מעשנת כרונית בסביבתנו...

ואז אנחנו חוזות שבטח היא תשאל מי זו, ואז נשחק אותה כאילו אנחנו לא רוצות לומר לשו"ע, ובסוף ניתן לה שם של מישי שלא היתה נוכחת בתכנון המתיחה ואין לה שמץ בכלל מה הולך בדירה שלנו (היא תמיד לא נמצאת! זה מעצבן!) ואז הרכזת תראה שעבדנו עליה...

עדיין לא עשינו, ואני בספק אם נעשה.. מפחיד להסתכסך עם מישי מהדירה, ויותר מפחיד להסתכסך עם הרכזת.. להעיף אותי מהשרות אין מצב, כי המועדונית חתמה עם האגודה שלא מסלקים ת'בשל"יות שלה, אבל הגיוני בהחלט שיחליטו לא לשלם לי...

מה אתם אומרים? שווה לעשות בשביל הקטע? או לא? אני אעביר את הדיוו גם לפורום ש"ל.. אולי יהיו שם בנות יותר בוגרות ממני שיענו לי תשובה יותר בוגרת..

ברור שלא לעשות... לצחוק על חשבון החברה?!תכלת דומה לים
איך היית מרגישה אם זה מה שיעשו לך?!
אבלה.. אנחנו נגיד לה מראש...שובל אור
היא תסכים, כי היא רוצה להיות חלק מהדירה..
נזכרתי ב-3..מוריה
בס"ד

2 קרו בכיתה השניה של לפני שנתיים ולפני שלוש.. ואחת קרתה בכיתה שלי של השנה...

1. אתם מכירים ת'צילצול הזה של החתול בפלא'? נראה לי של חברת פלא'?
קיצור, הם החליטו יום אחד להפעיל את זה בשיעור ספרות... קיצור הם מפעילים.. ומשגעים ת'מורה וכו'.. אבל אח"כ המחנכת שלהם (=דודה שלי) דרשה מהן לבקש סליחה.

2. כל פעם שיש מורה חדשה.. יישר עובדים עליה בשמות.. נגיד השנה.. יש בנות עם 2 שמות.. נגיד אחת קוראים לה זוהר עדן ואנחנו קוראות לה עדן.. ואז באותו יום שהמורה רק נכנסה אמרו לה שקוראים לה רק זוהר.. כאילו עדן זה שם שני.. קיצור.. יום למחרת המורה מקריאה ת'שמות.. זוהר.. אפחד לא עונה.. ואז נזכרים לומר לה שקוראים לה בעצם עדן..

3. שהייתי בכיתה ז'.. הכיתה השניה החליטה שהיא לא רוצה ללמוד.. אז הם סגרו ת'דלת.. לבנתיים המורה שהיה צריך להיות אצלם קרא למנהל.. המנהל בא ונעל אותם בכיתה.. ואחרי כמה זמן שיחרר אותם..

אגב, שירה, עשינו משו בסגנון לפני כשנתיים.. והמורה לא כעסה.. היא פשוט ראתה שנעלמנו לה.. והיא נחשבת למורה שחושבת שכל דבר שעושים עושים דווקא נגדה..
יש לי אבל בת דודה שלי עשתה את זה לא אנייערה
קיצר הם שמו פלאפון מעל המזגן וכל פעם שפתחו תדלת של הכיתה אז מישי צלצלה לפלאפון וככה המורה השתגעה שעה ולא הבינה מאיפה זה בא לה ולא הרשתה לאפחד לגעת בדלת חחחח
חחחחחחעינב
יוווווווו איזה קרציה את כל רגע עם הקטע הזה!!! אוףף (ל"תאנונימי (פותח)
יש לי גם..שובל אור

פעם כשהייתי בכיתה ח' החלטנו גם לעשות קונץ לאיזה מורה שמתחרפנת עד מוות מרעשים מונוטוניים, עד שהיא לא מסוגלת ללמד כלל.

אז מה עשינו? הרמנו את התיקרה האקוסטית של המזגן והחבאנו שם שעון מעורר.. כיוונו אותו לרבע שעה אחרי תחילת השיעור, ושמנו נודניק שיטרטר כל 5 דקות...

ואז השעון מעורר התחיל לצלצל.. והמורה דרשה ממי שזה שייך לה לכבות מייד. אין קול ואין עונה. הצילצול פג וכעבור 5 דקות שוב...

המורה ממשיכה להתחרפן, ולדרוש מהבת שזה שלה לכבות מייד..

וכך, במשך איזה 15 שעה, עד שהמורה החליטה ללכת עפ"י הקול של השעון, כדי לאתר את מיקומו ואז לדעת מאיפה זה בא..

הבעיה היא.. ששמנו את זה ממש מעליה... אז היא היתה יכולה להאשים רק את עצמה..........................

זה היה קורע!

אצלנו לא צריך לבלבל את המורים עם השמות....צביקה
הם מתבלבלים בעצמם..
משו שעשינו כשהיינו קטנות.ארגמן

הפח בכיתה נשבר.

כתבתנו עליו- "הפח נשבר ואנחנו נמלטנו" וברחנו. הבעיה היא שכשניסינו לברוח תמיד היו ת'חננות שלא שיתפו פעולה... באסה.

אני זוכרת!רוחמה הקראסיבה

איזה תאריך זה היה...

אני לא אשכח!

הכיתה של אחי.......מה המצב

1 ...היה להם 2 חדרים בקרוון (לפני שהם עברו למבנה)אז הם הרימו כיסאות לקחו את הילקוטים לחדר השני והתחבאו שם לא לפני שהם אמרו למנקה להתחיל לנקות המורה שלהם נכנס ראה שאין אף אחד והלך וגם הם.....

2...זה לא כ''כ הצליח להם -הם החליתו שמשלבים ידיים ולא מרימים את הראש (ואצלם מי שלא משתף פעולה אבוי לו) אבל (למזלם?) המורה ידע איך לאכול אותם ישב ובדק מבחנים ואחרי שהוא בדק הוא יצא מהכיתה ואמר שהם יכולים להרים את הראש......

יש עוד פפפפווווווווווולללללללללל וגם על הכיתה שלי אבל אני צריכה ללכת.... גמר חתימה טובה לכולם!!!! ביי'

1-פחחחחחוצביקה
איזה כיתה של מופרעיםחחחח...חיים ביטון

תגובה על: הכיתה של אחי.......

פעם הכיתה של אח'שלה ברחו לדיונות ... ואז המורה שהיה מזה מלך בא ללמוד איתם שם... חחח... חתיכת ייבוש... קיצר האבלות חשבו שהוא בא להעניש אותם ולא באו... וחטפו עונש חחחח...

פעם הכיתה של אח'של'ה עשו הברזה כיתתית והיה איזה חנון שלא הבריז אז המורה העניש אותו...

פעם כל הכיתה ( של אחשל'ה) לא עשו עבודה קצר אמרו להם עד שאתם לא עושים ת'עבודה אתם נשארים בבית כנסת של הבצ'פר ...הם החליטו להישאר עד הסוף ובסוף השתחררו 4 שעות יותר מוקדם...

נזכרתי...מה המצב
כתבנו למורה שלנו לאגלית על הלוח באנגלית אינגליש פו יו נוט פור אס ופעם אחרת נשכבנו על הספא שהיתה לנו בכיתה כיבינו את האור סגרנו ווילונות והלכנו לישון בשתי הפעמים האלו המורה לא הגיע זה היה ממש באסה!!!
יש המוון.רוחמה הקראסיבה

פעם הלכנו כל הכיתה לחנות בע"ח וקנינו נחש לא מסוכן, כזה שמחזיקים ביד.

יום למחרת שמנו אותו על הכיסא של המורה לפני שהיא נכנסה.

והיא, התיישבה עליו.

מיותר לצין שמאז היא לא יושבת בשיעור.

גדול!!!מה המצב
חחחחחח כע.רוחמה הקראסיבה
מה הפירוש של מה שכתבתם? (הכוונה לסיפור של מה המצב) (ל"תדב
הפירוש הואעינב
אנגלית היא בשבילך, לא בשבילנו
זה לא כ"כ מתיחה אבל לומשנה.רוחמה הקראסיבה

יש לנו בכיתה שלוש ברסלביות.

יום אחד המורה שואלת מי לא עשתה ש"ב ואז היא מגלה ששלותן היו היחידות שלא עשו.

מה היה התירוץ שלהן?

מנהג ברסלב לא לעשות ש"ב ערב ר"ה.

חחחחחחחחחחחחעינב
חח אהבתי....[:HoDi
טוב הגעתםעמית-טליה

לבית ספר של ערסיות..(אני מהנורמליות אבל לא משנה)

אז אין דבר שלא היה כאן

בקטע ח' בנות שמו נפצים ושמנו גם רימוני עשן ואז זה עלה על הקיר וזה צבע את כל הקיר והיינו צריכות להשאר עד 8 בערב כדי לנקות את הקיר..

בכיתה ט' ליד הכיתה היה לנו חלון כזה שיוצאים לגג ליד הכיתה להשתזף..אז 2 בנות שהכי שנאנו הן היו המלשינות..היינו מרבות לעשות הברזות כיתתיות והן היו הנשארות בכיתה.. אז לקחנו עץ ותקענו את זה בחלון ואז מישהי הלכה לקרוא למנהל שבנות נעולות בגג ושניה לפני שהוא בא הוציאנו את העץ ואז הוא מנסה לפתוח ותוך שניה הצליח הוא לא ממש הבין מה קרה אבל הן קיבלו על הראש..נקמה שכזאת..

בכיתה י' במבצע שישית אז אמורים כאילו לעשות מהפך לבית ספר..

אז החלפנו עם הישיבה של הבנים את כל התמונות מחזור..כל הבנים באו לבית ספר הבנות לא הגיעו היה מטורףףףףףףף

בכיתה י"א התעצבנו על הבית ספר החלטנו לא להגיע אליו יותר..

אז יצאנו באמצע הלימודים והיו בנות שהתחילו להגיד אבל יתנו לנו עונש..שכחו לרגע שהן בכיתה י"א אבל לא משנה ואז לא  הגענו איזה שבוע ללימודים..אני מהמארגנות אז קיבלתי על הראש אבל לא הושעתי..

והשנה אחרי טראומת המלחמה,יש לי בפלאפון את האזעקה אז כמה ימים אחרי תחילת השנה הפעלנו אותה..והמורה כ"כ נלחצה היא התחילה לרוץ בכל הבית ספר ולצרוח לא הפסקתי לצחוק..

ולפני יום כיפור שפכתי נטלה מלאה מים על המורה לאנגלית..אבל זה היה בטעות זה היה מכוון לחברה שלי והמורה החליטה להכנס באמצע אז ספגה..

מחר ניזכר בעוד..

הנה עוד כמה שניזכרתידינמית

העלתי זיכרונות עם חברות שלי...

כמה בנות הבריזו משיעור אנגלית וישבו בשירותים, הסגנית מנהלת שלנו גילתה על זה ושמה את כל מי שהבריזה בשירותים, נעלה את הדלת, ורק בסוף היום פתחה להן...

היה לנו שיעור ביולוגיה במעבדה שבבית הספר וממש לא היה לי כח לכתוב (תמיד אין לי כח אבל הפעם ממש לא היה לי כח) בסוף השיעור המורה אמרה שכולן תראה לה את מה שהיא כתבה בשיעור ולי היה דף ריק. אז ביקשתי מחברה שלי שתדבר עם המורה וככה המורה לא תשים לב שאני יוצאת זה לא ממש  הצליח כי המורה עמדה כמו סלקטורית בדלת. אז התיישבתי על כיסא מול המורה (היא כבר ממזמן "שומרת" עלי) וחשבתי מה לעשות. בנתיים החברה שלי (אותה אחת) צרחה לי מבחוץ שאני אצא כי קרה משהו ממש נורא למשהו שלי (זה היה בכוונה כדי שאני אצא) אז התחלתי לרוץ ופתאום הרגשתי שמישהו מושך אותי אחורה, אני מסתקלת ורואה את המורה מחזיקה בסרט הכתום שקשור לתיק שלי וצורחת שאני אחזור לכיתה. אז חזרתי איתה מסכנה מורה זקנה... בכיתה המורה התחילה לנקות את מה שנישאר מהניסוי האחרון שלנו בביולוגיה ואני תפסתי ריצה לשירותים ואח"כ שמעתי שהיא לא הבינה איך נעלמתי פתאום.

היתה לי מורה לספרות שהיתה מאוד (אבל מאוד) זקנה, כשהיא הקריאה איזה סיפור, לאט לאט כל הבנות יצאו מהכיתה ועברו לכיתה המקבילה, והכיתה המקבילה עברו לכיתה שלנו (היה להן שיעור עם מורה שלא ישים לב גם עם נכניס פיל לכיתה) כשהתישבנו בכיתה המקבילה, מנסות לא לצחוק שמענו את המורה לספרות צועקת "זאת כיתה ז'2 או לא?"

חחחחחחחחחאיש-זאב
נקרעתי
חחח נזכרתי במשהו שעשינו לפני שנתיים.רוחמה הקראסיבה

תמיד יש לנו גפרורים בכיתה- למקרה שנשתעמם.

כמה שבועות שלפני לג בעומר, ישבנו בכיתה משועממות.

אחת הבנות (כותבת פה בפורום- לא נאמר את שמה) הציעה לעשות 'בר יוחאי' בכיתה.

הרעיון התקבל, ושרפנו את הכיתה!

כשהמנהלת באה לכיתה, מישהי עמדה על הגג ליד, ושפכה עליה דלי מים, חחח על הפאה שלה.

לבסוף, כל בת הייתה צריכה לשלם 5 שקלים כקנס.

יש ליקופיקו
פעם בכיתה ח' שמנו למורה חרגול על הכסא. היא באה ואמרה שדברים כאלה לא מגעילים אותה וזרקה אותו החוצה.
יום סירחון...מתנחל גאה.

מתחת לשולחנות של המורים יש מדפים קטנים..

לקחנו פוווללל סיגריות נובלס מסריחות.. והדלקנו אותם והנחנו אותם במדפים כמה דקות לפני שכול התלמידים מגיעים מהתפילה...

כול הבית ספר יצא להפסקה בעקבות הרח...

("ולתלמידים היתה אורה ושימחה וששון ויקר"...)

אנחנו...דורוש=]

עשינו לחברה שלי עם הפלאפון....והיא פשוט רעדה!!!!!!..זה היה ממש מצחיק~

או ששנה שעברה שהעברנו פתק כזה שמתי שחברה שלי עושה אפצי כולם מזיזות את השולחנות קדימה ומתחילים לעשות הקרדה..בקיצר עשינו את זה וכולם התחילו לקרוד המורה שלנו היתה בהלם ממש בהלם!! היא ברחה מהכיתה!...ולא חזרה עד ההפסקה..זה היה ממש מצחיק!..לא קיבלנו שום עונש!

עשינו עוד מלא שטויות אבל אני לא זוככרת...דורוש=]
חחח אצלנו לכל הבנות יש מגירות בשולחן.רוחמה הקראסיבה
משו שעשינו גם לתלמידות,ארגמן

הדלת שהייתה לנו בכיתה שנה שעברה הייתה בנויה בתוך שקע בקיר, אז היה אפשר לשבת מעליה,

היינו יושבות שם בהפסקות [או בשיעורי ספורט, כשכולן מסתובבות בין הכיתה למסדרונות] ומשם היינו משפריצות על מי שנכנס מים או זורקות לבנות דברים על הראש, זה היה פשוט קורע.

חחח אנחנו היינו נכנסות לתוך התקרה וזורקות כל מינירוחמה הקראסיבה
דברים על מי שנכנס.
חחחמכאל 2 3

איך נכנסת לתקרה?

אתה מכיר את התיקרות עם הרבועים?רוחמה הקראסיבה

מוציאים אחד ונכנסים.

קלי קלות!!!

חחח כמו שיש אצלנו....שמרמין כבוד

יש לנו כאלה גם בסניף... פשוט בסניף כולם כבר על הריצפה אז כבר אין שם איפה להיות...

אצלנו הגלאי אש מזה מצחיק... הוא אמור לצפצף שיש עשן- אבל הוא לא עושה את זה! אז אנחנו תמיד ככה עם אש וזה בתוך הכיתה ולא קורה כלום... אז פעם אחת רצינו לבדוק אם הוא עושה משהו... אז לקחנו גפרור... ושמנו ממש מתחתיו... ועמדנו על שולחן וזה... קיצר הוא התחיל לצפצף... אלב מה זה לצפצף... הוא צרח!!!!!!!!!! וכולם חשבו אמא מה קרה???

קיצר זה צרח וכולם כבר על הריצפה מתות... ואז אני כזה באה... קולטת מאיפה זה בא... וסתם לחצתי עלא יזה כפתור וזה נפסק

ואז גיליתי שאם לוחצים על כפתור אחר זה גם נדלק

עכשיו רק אני ועוד כמה יודעות איך מפסיקים את זה... אז מלא פעמים בשנה שעברה אני עוברת ככה... באיזה שיעור... ולוחצת... וזה צורחחחח

חחחח וזה מה זה מצחיק...

וגם חברה שלי החליטה באיזה שיעור ביולוגיה ללחוץ על איזה כפתור אדום... ומאז כל המערכת בכיתות י"א י"ב קרסה... האורות ב-י"ב לא פועלים... ובי"א מתי שבא להם... והמזגן עושה בעיות... חחח שלא נדע!!!

שלא יברח.... (השרשור)אר"צ

אנחנו לא עשינו צרות למורים שלנו, פשוט שלטנו בישיבה.....

כשהשעו חבר שלי (כי הוא טיפס לקומה רביעית בפנימייה דרך המרפסות), עשינו הפגנה, הוצאנו את כל המיטות החוצה וישנו בחוץ.... (היינו חמשושים!) ככה גם לא היתה גישה כ"כ לפנימייה.....

בכיתה של אחותי, הם שמו ליד כל אחת פחית ריקה....

ואז המורה נכנס, והתחיל להעביר שיעור, מתישהו מישהי עשתה סימן, וכולן ביחד נתנו מכה לפחית, והפילו אותה על הריצפה..... בעברית קוראים לזה רעש.....

יש לנו מורה אחד מה זה רחפן..... אז בכמה שיעורים החלפנו חלק מהתלמידים בין הכיתות.... (למורה במקבילה לא היה אכפת, הוא לימד רגיל...) ואז בהקראת שמות, המורה השתגע, הוא לא הבין למה חצי לא רשומים, וחצי לא נמצאים....

היו לנו תאומים במחזור, שהחליפו מידי פעם בין עצמם... זה גם שיגע קצת, אבל זו יוזמה פרטית.... (אפילו באחד המבחנים הלא חשובים, אחד ניגש פעמיים....במקום אחיו...)

היה פעם שהפכנו את כל הכיתה לצד ההפוך, יעני במקום ללוח, לקיר ממול.....

הבעיה היא, שיש ת'מורים שלא מתעסקים איתם......... אז נכנס אחד כזה........ תוך עשר דק' הכיתה היתה מסודרת חזרה.....

הברזות כלליות היו אצלנו שיגרה...... אבל זה לא משגע מורים....

חבר שלי סיפר לי שאצלם פעם הוא ועוד אחד התעצבנו על מורה שלהם... אז הם ירדו לרכב שלו והתחילו להזיק אותו... (פירקו ת'גלגלים, צבעו תחלונות...), פתאום החבר שלו כזה מנסה כזה לסמן לו משהו, והוא ממשיך לצבוע בשיא ההתלהבות........

ואז החלון נפתח.........

אבל, בסוף כולם נהיים מורים, והכל חוזר כמו בומרנג......

לאלה בינינו שיהיו מורים אני מציע לקחת דברים כאלה מצד תלמידיהם בקלות, ולחזור לפה לכתוב אותם..... כמובן להעניש........

(תעלול לא שווה בלי עונש הגון........)

חיימעולים!

חחחחחחחאיש-זאב
באנה יא מופרעים!!!שמרמין כבוד

אני בשוק ממכם אנשים...

אתם רעים מרגע לרגע!

להרוס ת'מכונית של המורה...ארגמן

זה כבר לא תעלול מצחיק, זה פשע!

אבל מכל השאר נקרעתי.

להרוס.... מי שישמע....אר"צ

קודם כל, זה בי"ס חילוני, של מופרעים....

וחוצמזה, הם כולה פירקו לו ת'גלגלים וצבעו תחלונות........

כן.....כולהאיש-זאב
חחחח זה חברים ש'ך?חרדייה מאשדוד!
וואו..[:HoDi

החברים ש'ך לא נורמלים!!!

אהבתי, את הכל...פו הדב
בתור מורה הייתי פורץ לאתר ומוחק את השרשור הזה, שהתלמידים שלי לא יקבלו רעיונות.
בתור מורה הייתי....אר"צ
קורא ומתפוצץ מצחוק......
המורה שלי לא כזה שאקל, אולי שלך כן...פו הדב
אני שאקל, אכפת ל מהמורים שלי?אר"צ
השאלה היא מה המורה שלך היה עושה...פו הדב
אם הוא היה רואה ת'שרשור הזה.
היה הולך, מכין לעצמו קפה....אר"צ

יושב, קורא, ואח"כ הולך לבדוק מבחנים......

אגב, אין לי מורה...... אני בשיעור א'....

אהה. טוב, מאיפה לי??פו הדב
זה הכי טוב (כי רואים אותי בסוף)פנאט 2המשודרג
ממש ילד פרסומות, הא?עינב
אדיר!!! צחקתי נורא... הבטן שלי כואבת!!!
חח נקרעתי...[:HoDi
אבל לא הצלחתי לראות אותך..
ממש בסוף (מוריד ת'משקפיים והולך לישון)פנאט 2המשודרג
סטלן מקצועיעינב
חחחחחח[:HoDi
לא ראיתי...
לרחובותים שביננו הרב זה הרב יגאל אבן דנאן מרחובותפנאט 2המשודרג
האמת-לא הצחיק אותי..מוריה
בס"ד

הגעיל אותי נוראות!

יש גבול למה שעושים, לא?!
גבול?? מה זה?פנאט 2המשודרג
נורא מצחיק... ;=(תכלת דומה לים
לא רואים כמעט כלוםאיש-זאב
זה נורא מטושטש
משו תותחאנונימי (פותח)

חח אצלנו זה הלך כשהמורה שממש אוהבת לכתוב על הלוח היתה אמורה להכנס אלינו בשיעור שאחרי ההפסקה אז מה שעשינו -לקחנו מספריים והתחלנו להוציא את הברגים של הלוח (שהיה די ישן) ומיד אח"כ הוצאנו אותו מהכיתה ושמנו בחצר האחורית...המורה נכנסה לכיתה מאושרת הסתובבה ללוח ומיד חשכו עיניה...א-י-ן-! לוח...זה היה קורע...היא קלטה שסידרנו אותה ובמבט מלא זעם דפקה לנו נאום של חצי שעה ולבסוף כשקלטה שכולן נרדמו לה..עזבה  את הכיתה ואחרי שבוע גם את הבצפר.

מיותר להזכיר שהיא היתה אוהבת להכשיל תלמידים..

המשימה הושלמה..

וואו, העפתם מורה מהבית-ספר??ארגמן
וואו.
מה וואו? אצלנו (בכיתה בפרט) זה קורה כל הזמןפנאט 2המשודרג

בכיתה חי"ת היו לנו 4 מורים לאנגלית! וזה לא הכל הם התחלפו בקצב שאנשים מחליפים גרביים

(בין המורה ה1 ל4 עברו 4 חדשים)

חחח אצלנו גם הרבה.רוחמה הקראסיבה

חח המווון מורות מתחילות שהתייאשו וברחו.

וגם מורה שברחה לאחר ששמנו לה נחש חי על הכיסא.

עוד רעיוןאיש-זאב
חח, תודה, ננסה את זה...פו הדב
ואווו!איש-זאב
שווה!נתת רעיון
כן אה...[:HoDi
אהל המורה עף מעצמו לא.?
אבל בגללם.פו הדב
ביסודי אצלנו הבנות גורמות למורות להתפטרעינב
המגעילות...
מה??? איך?פו הדב
שאלה טובהעינב
הן פשוט עושות להן את המוות (ואני מתכוונת - את המוות) עד שהן מתפטרות (ולא, הן לא הורגות להן את הכלב...) 
בסוף כולם נהיים מוריםפנאט 2המשודרג
וזה חוזר כמו בומרנג
חח אשכרה[:HoDi
רק יותר חזק צחקן
אני בחיים לא אהיה מורה.ארגמן
החיים שלי מתוכננים לטווח הארוך, ואני לא רואה שום הוראה באופק.
גם אני לא אהיה מורהדינמית
ואם כן, אז רק מורה שמלמדת דרמה!
אני ב"ה לא יהיה מורה...[:HoDi
חחח זה אשכרה נכון.רוחמה הקראסיבה

אני רוצה להיות בעז"ה מורה.

מורה?!?!!1 איכככככככככסס..[:HoDi
אני מרחמת עליך ול הילדים שלך לעתיד...
למה?רוחמה הקראסיבה

זה החלום שלי.

יש לי פולטות חברות מורות.

מורה למהמכאל 2 3

מה רע לך בחיים שאת רוצה ליעוד מורה?

זה ליעוד רעה

חחח אשכרה[:HoDi
אם ככה כולם יחשבו, לא יהיו מורות.רוחמה הקראסיבה
לדעתי זה מקצוע קודש!!!
לאא למה נראלכםם??אנונימי (פותח)
ח"ו להיות מורה... זה הדבר האחרון שאני יעשה...
אני אהיה מורה!!!!!!!!!פלונית 2
עלק... זה יה בציניות נכון?!?[:HoDi
אם כן שכחת לסמן <צ>,ארגמן
אם לא, את ממש מוזרה!!!
אם אני אהיה מורהאיש-זאב
אני מרחם על התלמידים שלי
תיזהר לא לנשוך אותם כשהירח מלא...עינב
לומדים גם בלילה?איש-זאב

אצלנן לומדיםצביקה
אז בוא ללמד אצלנו ולהפוך תלמידים למאושרים ומשוחררים פעם בחודש!!
חחחחח[:HoDi
בגלל הארי פוטר.. הבנתי!!!
לא ממשאיש-זאב

בגלל הכינוי שלי

אם אי פעם בחיים שלי אני אתדרדר למצב של מורה אוי ואבוי לי

חח..[:HoDi

אבל הכיא כתבה את זה גם בגלל הארי פוטר (פרופסור לופין)...

אההההאיש-זאב
בנתי
לפלונית2אנונימי (פותח)
טוב..אני מקווה שתהני לך(?)
אין מצב שאחותי תיהיה מורה[:HoDi

זה מזה לא בשבילה... לא יהיה לה סבלנות לתלמידים.. ומן הסתם היא אמרה את זה בציניות!!!!!!!!!

ואם היא בכל זאת תרצה ליהיות מורה אני ישכנע אותה שלא.. אל תדאגו!!!

מזל שיש לה אחות גמוךאנונימי (פותח)
אחרת זה היה נגמר לא טוב בכלל
אל תדאג...[:HoDi
אין מצב שהיא תיהיה מורה... אלא אם כן יתהפך העולם...
חחח אל תדאג?אנונימי (פותח)
אני בת..ואני מאוד מקווה בשבילה שלא יתהפך העולם..אני נגד עתיד בהוראה
אהה אופס[:HoDi
לא ידעתי שאת בת...
חחחח לא נורא...קורהאנונימי (פותח)
חפיף..
חח[:HoDi
מזל שלקחת את זה בחפיף... אני מכירה מישי שחשבתי שהיא בן...וואי וואי וואי איזה עצבים!!!
לא צריך להגזים..אנונימי (פותח)
אז חשבת..אפשר לחשוב...קורה שטועים...עזבי אנשים היום על כל דבר קטן מתעצבנים..אפילו על זה שנושמים לידם
חח נכון...[:HoDi
נאשים היום נעלבים מכל שטות...
לונורא..זה עבר לה בסוף או שלא?אנונימי (פותח)
יעני יצאה מזה?
כן...[:HoDi
אבל היא לקחה את זה קשה מידי... סתם ילדה תינוקת...
חחחחאנונימי (פותח)
לפחות יצאה מזה. תגידי ראית את הקטע הזה של החדרי לידה החדשים האלה?? קצת הגזימו לא?
קצת?!?!?!?!?![:HoDi

אני ממש לא סובלת את הדברים האלה...

עוד מעט הם ימציאו...(לוידעת מה)....

כן..אנונימי (פותח)
גמני לא כזה מחבבת את הקטעים האלה..בשבילי זה יותר לקטע של בדיחה..כי זה באמת הורג...
ממש...[:HoDi
זה מעצבן אותי כל ההחמרות שלהם וואו תרגעו אנשים!!
איזה יירגעו..אעלקאנונימי (פותח)
נראלך?? כמו שאחד/ת אמר/ה שם..עוד ייפתחו ביה"ח מופרד..אפילו רופאים לא יהיו שם..רק רופאות ואחיות.
אשכרה...[:HoDi
אווף... אנשים!!!
אסור לשכוחאנונימי (פותח)
שבכל זאת אנחנו אחים...כולנו! גם אם האחים שלנו קצת קרועים.
לא שחכתי!![:HoDi
אבל כל השטיויות שלהם (אני מצפה לצעקות...) מעצבנות אותי...
אם את לא שוכחתאנונימי (פותח)
זה כבר טוב...ואל תצפי לצעקות כי גם אני חושבת שזה שטויות. אבל כמו שאומרים...קחי בסבבה...קחי הכל בהומור.
לא ציפיתי לצעקות ממך... ציפיתי לצעקות מאנשים אחרים מהפורום...
אההאנונימי (פותח)
את זה אני לא יכולה להבטיח..חש מצב שיצעקו..ואם יצעקו...שיצעקו.
נכון[:HoDi
לא אכפת לי... זה הדעה שלי!!
לא רק אתאנונימי (פותח)
 בטח הדעה של עוד כמה אנשים
נכון...[:HoDi

תצחקו, תצחקועינב
יש לי חברה שמתה להיות מורה...
צחקנו חקנו...[:HoDi
חחח נקווה שעד אז היא תשנה את דעתה...
גם אני חשבתי שאת בןצביקה
איך אפשר לא לחשוב יש לך כינוי של בן ושם של בן(בדר"כ)
צביקהעינב

החתימה שלך הרגה אותי!!!!!!!!

לפני די הרבה זמן חברה שלי שרה לי את זה ככה:

אם אתה אוהב אותה

אז אל נא תתבייש

קח אותה אל השדה

ספר לה מה שיש

או או עינב, עינב

---- אוהב אותך

והוא מאוד היה רוצה

להתחתן איתך

וכל הפאדיחה הייתה שהוא שמע אותה!! חחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאיש-זאב
כמה צחקתי אז...עינב
אפילו כשאני נזכרת בזה עכשיו אני נקרעת!! חחחחח
איזה סיפוריםאיש-זאב
יופי של חיים יש לך
חבל לך על הזמןעינב
בחיים לא הייתי מחליפה אותם
חחח[:HoDi
איזו חתימה חמודה!!!תכלת דומה לים
תודה...צביקה
גם אני חושב ככה!!!
אם כבר מדברים על מורים,אבי"ש

הרי לכם בדיחה: יוסי נרדם באמצע השיעור.

המורה: דניאל, תעיר את יוסי!

דניאל: אבל המורה, לא את זאת שהרדמת אותו?!

מוכר, מוכרעינב
ומעלה חיוך כל פעם מחדש, כי פעם כמעט אמרתי את זה למורה שלי...
סתם, קראתי את זה היום.. זה נשמע נחמדאבי"ש
וקל לזכור..
חרוש!!!!!!!!!!!!!!נופניק אבלפניך
אני מיד מצטערת אם אני אעליב אותךעינב
אבל אני שונאת שמייבשים!!
חמודאיש-זאב
אל מוכר
איך אמרה המשוררת? את מוכרת לי מפעםאבי"ש

*אבלעינב
מה נשמע, זאב?
גרועאיש-זאב
מרגיש זיפת וסחוט וסמרטוט
תודה על העידוד..אבי"ש
???????איש-זאב
כתבתי איך אני מרגיש
איך אני שונאת שאנשים מגיבים בלי קשר.שירה חדשה
אני???איש-זאב
אז מי?אבי"ש
חחח, התכוונתי שאתה מדביק את כולם. זה הכל..
אההההאיש-זאב
לא ידעתי שוירוסים עוברים דרך האינטרנט,זה לא באגים?
אין לך מושג עד כמה..אבי"ש
הוא לאעינב
הוא אחלה של אח קטן ("אחלה בחלה אחלה בחלה אחלה בחלה..." - מצטערת. לא התאפקתי)
תודהאיש-זאב
אח קטן?
אמרתי לךעינב
כבר מה אני חושבת על הסמיילי הזה וגם דיסקסנו עליו שעה, אז אל תתחיל שוב מההתחלה...
אני שונא ;סמייליםאבי"ש
במיוחד את אלה מהאיי סי
אני שונאתעינב
שאנשים קוראים לזה "אייסי". מה זה, חבר שלכם?
כןאיש-זאב
אבל סיכמנו שבאופן זמני הסמילי הזה משמש כמסמיק
אתה סיכמת!עינב
אני לא טובה בלסכם כבר מכיתה ט' (מי ישמע, שנה, אבל זה בכל זאת הצחיק אותי)...
את רואה פה סמיילי אחר שמסמיקאיש-זאב
מה קורה לי?איש-זאב
סימן שאלה בסוף
לא. התכוונתי אבי"ש.שירה חדשה
כן, איך ידעת? אני והוא "ככה"אבי"ש
איזה קריזה!!! מוריה נעלה את השירשור הקודם...שירה חדשה
מישהו מוכן להסביר לי על מה הרומן?עינב
למה אני לא מבינה מה הולך?
מה הבעיה לקרוא לזה איי סי?אבי"ש

זה כמו איס טי, אמנסטי וכו'..

זה מעלה לי את הפיוזיםעינב
זה כמו שקוראים למסנג'ר "מסן". יאללה! לכו!
אבל זה חמוד!!!שירה חדשה
זה טיפשיעינב
בדיוק כמו להגיד "כמו עלה נענע"
אי הבנה קלה. אני אבהיר לכם כמה דברים.שירה חדשה

בס"ד.

זאב שאל למי אני מתכוונת כשאני אומרת "אני שונאת שמגיבים בלי קשר"

אני התכוונתי לאבי"ש.

את שאלת למה האייסי חבר שלכם? אבי"ש ענה: כן אני והוא "ככה"

הוא פשוט לא הגיב למקום הנכון...

אין פה רומן. יש פה אי הבנה.

אהההההההההעינב
הבנתי
אני שמחה.שירה חדשה

בס"ד.

נראה לי שתיכשלי בבגרויות יש לך שכל  במשקל של עלה של נענע.

(ככה זה הלך,נכון?)         

***   =)   ***

ככה את מדברת עלי?עינב

בושי והיכלמי לך! מה תשתוחחי!

נעלבתי...

חחח נכון.. ככה זה הולך..אבי"ש
חחח[:HoDi
אתם קורעים אותי פה...
אתם שני מרגיזיםעינב
שהחליטו לעשות עלי קנוניה!
סליחה!!!!שירה חדשה
חחח...[:HoDi
אפשר גם להצטרף??
וואי איזה קורעים..אנונימי (פותח)
אנשיםםם מה אתם נטפלים לילדה..עזבו אותה
תתרגלי לזה איש-זאב
מנצלים פה כל הזדמנות כדי לריב,בשבילך עינב,להתווכח
חחחחח אבל בחייאתאנונימי (פותח)
סתכלו שניה על מה אתם רביםם..מהצד זה קורע..
נכון....איש-זאב
בגלל שהמריבות הם על שטויות
זה באמת מצחיק...[:HoDiאחרונה
מה זה????אנונימי (פותח)
כבר שכחנו?? יאללהה ספרו על המתיחות והפאדיחות שלכם עם המורים.....
חח נזכרתי בפאדיחה...[:HoDi

חברה שלי נכנסה לשרותים ואני החבאתי כדי להבהיל אותה... קיצר אני שומעת אותה יוצאת ואני מתכוננת ו מנסה להבהיל-פתאום קולטת שזאת היה מורה זקנה מפחידה כזאתי.. לקחתי טיסה וברחתי מישם.. ועכשיו כל פעם שאני רואה ת'מורה הזאת אני בורחת ממנה...

את עושה בשכל..אבי"ש
כןעינב
אני מתארת לעצמי שזה די חכם...
פעם אחת שמנו פצצת סירחון בכיתהפנאט 2המשודרג

לפני שיעור לשון(שהכי שנאנו) וכשהמורה נכנסה היא ישר יצאה וקראה לאחד המורים הרצניים (והרשעים) בישיבה הכניס את כולם לכיתה המסריחה סגר את הדלת והחלונות והתחיל להרביץ לנו שיחה למה ואיך עשינו את זה,, מיותר לציין שאחרי ההתעללות שלו בנו הוא לא לימד יותר בישיבה

ואוו אתם לא נורמלים...[:HoDi

חח מסכנים המורים.!!!

למה לא נורמליים?עינב
זה C המגניב
מגניב...[:HoDi
אבל בחיים לא הייתי מוכנה לעשות דבר כזה...
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך