יש לי אתגר בשבילכם...שובל אור

בסוכות סופסוף יהיו האירוסין של אחותי, לא טעיתם, זה יהיה בסוכה.. ועלי הפילו את עריכת השולחן..

אני רוצה להשקיע בזה (תמיד אני רוצה להשקיע אבל זה ממש תלוי באיזה מצברוח אני..), ולכן אני מחפשת מראש רעיון מקורי לשולחן..

אני רוצה משהו שישלב גם אלמנטים של חתונה, וגם אלמנטים של סוכות..

בשביל זה אני צריכה את הראש היצירתי שלכם... אשמח לשמוע רעיונות! אז יש לכם כמעט שבוע שלם לחשוב, אני אקרא הכל כשאני אחזור בסופשבוע..

(אם אתם מכירים אתרים שמתמחים בעריכת שולחן וכאלה, אשמח אם תפנו אותי..)

תודה..

אין לי מושג אבל...ארגמן
את חייבת לשלב אלמנט של רימונים, זה פשוט יפה!!!
סבבה.שומרוני
נפלת בראש טוב...
אין לי מושגאיש-זאב

בהזדמנות אני אחשוב על משהו...שירה חדשה

בס"ד.

מה שכן- אני אחפש לך באינטרנט. אני פשוט אוהבת לעשות את זה!

איזה כיף!!!ענת=)

לך!!! על שקיבת תפקיד משובח כזה. (הלוואי עלי בקרוב...)

וגם לי ממש כיף! אני ממש אוהבת אתגרים כאלו.

בעבר(הלט רחוק) הייתי בקורס לעריכת שלוחנות וברים... אך עכשיו שאני פותחת ת'מחברת, נראה לי שכתוב שם ביפנית, אני לא מבינה כלום ממה שכתוב שם! אז אני ינסה ליעץ ממה שעולה לי לראש...

הייה נורא מרשים לפרוס מפה לבנה חלקה חלקה(רצוי בלי דוגמאות חריטות (של שבת)) לעליה מפה מבד קטיפתי, פרוס ברצועה דקה לאורך השולחן  (כמו בתמונה שהעלתי אך התמונה מכורעת(גם בגלל הורוד הצורח). אפשר לעשות זאת הרבה יותר יפה במציאות...)

ובאמצע הרצועה שפרסת לעשות קשר עם גומיה ומסביב לעטר ברימונים.

(מקווה שהנבת אך אני אשתדל להעלות לזה תמונה שממחשיה את הפעולה בע"ה) בכול אופן, שהייה פוווול ב"הצלחה!!! ומלאאאאא מזל-טוב!!!

נשמע מהמם!ארגמן
תודה ענת!שובל אור

אתם יכולים סתם לתת רעיונות, גם אם אני לא אשתמש בהם, זה סתם נותן לי השראה..

וענת- הצעתך מעולה, אלא שאני שונאת אדום.. זה מכניס אותי לעצבנות, אז ממש לא כדאי שהצבע הדומיננטי יהיה אדום, אני מעדיפה צבע רגוע, אז אולי אני אעשה כעצתך, אבל עם צבע שונה.

ואני אשמח לשמוע עוד רעיונות מהמחברת היפנית שלך.. אני דווקא מאוד אוהבת יפנים..

אולי לרגל המאורע אני אעשה שימוש בפון שנתת לי.. היכוני!

ותעלו עוד רעיונות..

אוף תשמעו איזה ביעוס....שובל אור

אני מטיילת לי כרגע באתרים שונים שגוגל הפנה אותי אליהם, ומצאתי כתבה של עריכת שולחן לקראת החג, והם הביאו שם רעיון, שבדיוק עלה לי בראש, בלי שהסתכלתי בכלום, והוא לשים נר בתוך תפוח (אחרי שיוצרים בו גומה לשם מכניסים את הנר). אין לכם מושג כמה זה משגע אותי שלכאורה הרעיון שלי 'נגנב'! אני שונאת את זה!

אבל כנראה שאני אעשה את זה בכ"ז..

חחחחח.....צחקן
בדיחי גיחי.. סיפרתי בדיחה? לא נראלי...שובל אור

זה מ-ב-ע-סססססססס!

אם חשבתי שאני מקורית, פתאום אני נוכחת לגלות שמישהו חשב כבר לפני על זה...

אני שונאת שזה קורה בכל תחום.. גם בכתיבה, אם מישהו יכתוב משהו שאני כבר חשבתי עליו רק עדיין לא כתבתי, או להיפך-יותר גרוע- משהו שכתבתי והעלתי, ומישהו כתב אחרי משהו דומה- אני מתחרפנת מזה!!!! תיזהרו.....

שירהפלפלתי

לא חייבים להמציא כל פעם את הגלגל מחדש.

זה אפילו לא מומלץ. זה הופך למן תחרותיות מטורפת אחרי מקוריות. כאילו שאי אפשר לקחת רעיונות מאחרים, קיימים ואחרים להמציא לבד..

תרשי לי לחלוק עליך.. זה נראה לי עושה את החיים הרבה הרבה יותר קלים, פשוטים ונוחים.

חחחחחצחקן
יותר חכםמשה
לקחת משהו מוכנן שמישהו אחר הכין, ולהשתמש בו במקום אחר.

דוגמא: הרמקולים והמגבר שמונחים על השולחן שלי. עשויים מסלוטייפ - ועובדים.
משה, הענוווה נודפת ממך.צחקן
לדעתך...שובל אור

אבל תודי שגם אותך זה היה מבאס לו היית מגלה שמישהו עשה בדיוק מה שאת עשית..

אולי יש רמות שונות של ביאוס, אבל הוא קיים..

כן אבלפלפלתי

זה לא שהם גנבו לך את הרעיון אלא שחשבתם על אותו דבר, פחות או יותר..

זה יכול מאוד לקרות..

תפלטיה... ;צחקן
נתחיל לעשות מזה כסף?פלפלתי
זה לא יזיק לי.. כי אין לי מושג איך עושים את זה..
חחחחחחחחחחחחחחחחצחקן
כמובן שזה מבאס...ארגמן
אבל אם את יודעת שחשבת על זה לפני שראית ת'כתבה, מה 'כפת לך?
דוג'צחקן
יודעת להכין רימון נפתח?אפוש

בס"ד

זה אלמנט מדהים!!...

בקשר לשולחן עצמו...

יש לך מפות או אבנים מיוחדים...

טיפ חשוב!! :

תבחרי קודם כל צבעים בסיסים שאת רוצה...

כדי שיהיה לך במה להתמקד...

חג סוכות שמייח ומזל טוב

רימון נפתח? נשמע מעניין.. הסבירי!שובל אור

ואני באמת חושבת על איזה צבע ללכת, אבל יש כ"כ הרבה צבעים, ואינלי מושג במה לבחור!

אני אבקש מאחותי הכלה להכריע...

האתגר מחכה לכם!שובל אור

אני עדיין מצפה לרעיונות...

אני אולי מחר אלך עם אמא לקנות מפות וכלים.. אז כדאי שיהיה כבר רעיון..

בעיקרון..מוריה
בס"ד

צילמתי פעם בוידאו את אחת המזכירות אצלנו מעבירה על איך ניתן לקשט שולחנות עם מפיות..
ופעם עיצבתי שולחן עם מפיות..

מה שכן, חשבי על כל שבעת המינים.. אפשר אולי לפזר גבעולי חיטה..

עולה לי פווול דברים.. אבל אי אפשר לכתוב.. אני יכולה אולי רק לעשות..
אבל, באמת, תחשבי בעיקר על חיטה.. שיותר קל להתעסק איתה.. ואין לה צורה קצת משונה..
חיטה תלך מצוין עם זהב...ארגמן

זהב ולבן?

היום העצמאות האחרון היה אצלנו מפגש משפחתי, כמובן שהשתמשנו בכחול-לבן-כתום, עם סידורי מפות מיוחדים וכדו', יצא נחמד.

כשתיסגרי על עצמך אולי אני אוכל לעזור יותר. אני מקווה.

וואו את צודקת.. אני אעשה בה שימוש.שובל אור

יש לכם רעיון מאיפה אני משיגה? בעיקרון יש שדה של חיטה ביישוב שלי, אבל אין לי מושג מה המצב שם.. נראלי הוא נהרס בגלל הבנייה.

אולי באיזור אפרת\גושעציון, מישהו מכיר? (זה רעיון מהזה ציורי- לצאת ללקט שעורים! איזה כיף זה יהיה..)

ועוד משהו שלא הדגשתי קודם- השולחנות הם רק מזנון.. לא יישבו סביבם, ממש לא יהיה מקום לכולם..

אם את לא מוצאת, את יכולה לקנות.חרדייה מאשדוד!

מן הסתם יש בחנויות של דברי יצירה כמו בית היצירה.

זת'ומרתענת=)

שאת לא צריכה לעצב שלוחן, אלא בר. גם בשביל זה יש לי רעיונות במחברת היפנית שלי, (שמזכירה לי את היפנים המיוחדים שלי מימיי התיכון, חחח..) אך המחברת בחדר ועד שאני אלך ואביא...  אך אני אשתדל להביא משם עוד דברים בע"ה מחר.

בקשר לעריכה הכללית, גם אני הייתי ממליצה על זהב,(כמוך, גם אצלי האדום לא עושה לי טוב לנפש, אמרה לי זאת פעם מישהי אחרי ששמעה שאני מזל טלה. וזה ממש מוכך אצלי שנים על גבי שנים...)  הוא צבע שיגע להשתלב יפה עם השמש באזור מגורייך. וכן שיבולים רק יוסיפו! הייתי ממליצה לך לנסות להסיג שיבולים אמיתיות ולא מלכותיות, (כולי לחפש אתי אינרטט היכן אפשר להשיג זאת, כמו כול דבר...)

זהו... חשבתי שהייה לי טיפ לתת בנתיים אך הראש לא במצבו עכשיו, (עמכם הסליחה)

מקווה שאשוב לכאן בקרוב עם רעיונות משובחים, ועד אז המון מזל טוב! ושתהיו בראים!!!

תודה ענת! רעיונותייך מחכימים אותי שוב ושוב!שובל אור

וגמני מזל טלה! כ' ניסן, לפני שתשאלי.. 

אבל גם זהב אני שונאת... אני אוהבת צבעים בהירים, עם שילוב של עץ\קש ואלמנטים שקופים צבעוניים. מכירים נגיד את העיגולי זכוכית הענקיים האלה שתולים על מרפסות\חופות וכו'? ישלכם מושג איפה קונים כאלה? כדאי שסתם יהיה בבית.. וגם נשים בסוכה המהוללה..

תנו לי רעיונות מה עוד אפשר להכניס כדי שתיווצר צבעוניות מעניינת על הרקע הבהיר.. אולי גולות? איפה אפשר לתקוע אותן?

אני כ"כ נמקצת לכם, כי אני רוצה להרשים את השוויגער של אחותי, אולי הם יחליטו להעניק לי את אחי החתן, למרות שהוא קטן ממני בשנה........ סתם... אבל אחותי אמרה שזה נראה כאילו אני רוצה להרשים איזה שוויגער בשולחן המהולל שאני מפנטזת עליו.. אז זהו שלא.. אם כבר אני רוצה להרשים את עצמי...

אני דווקא אוהבת אדום,ארגמן
מה לעשות? אם לא זהב אז לבן וצבע קרם אולי? שיבולים בטוח? נסגרת?
זהירות!ענת=)

המחשב פה נורא רגיש, הוא עלול לקדוח מחום מרוב שהוא הסמיק ונהייה אדום.מה גם שהודיה.א. לא תוכל לבוא כ"כ בענין, ואבא שלה יתן לי על הראש חבח עח הזמן.

את התאריך שלך יש לי כבר מזמן בזיכרון, פשוט נורא קל לי לזכור את כל אלו שנולדו ב-20 לחודש כי זהוא היום שבו עשיתי ת'עדשות.

אך בהקשר לענינו!!!! גולות הייתי ממליצה לך להכניס לתוך אגרטל או קערה עמוקה (לא אחת שתשמש להגשה, אלא לקישוט (זה נורא יפיפה! מינסיון))

עוד זכור לי מהסדנא המהוללת, שהמורה שלי הראתה לנו דבר ממש מדהים שאפשר לעשות לברים. פשוט להעמיד על השולחן במות אך אלו לא היו סתם במות, אלה במות עשויות מחומר מיוחד שבפנים יש חלל רק ושם מונחת לה נורה שנדלקת ונותנת אפקט מהמם למבה בפרט ולשולחן עמו בכלל. אך איפה אפשר להסיג במות כאלו, אינני יודעת=( אך אוכל לברר לך, והעשה זאת בשמחה ובששון! מנקצת? את ממש לא! להפך את גורמת לי ממש להנות הכול הענין! סופסוף אניי מרגישה שהמוח שלי פועל!!!!!!!

שירה- תודה רבה לך!! אחלה של אתגר.

שירה-עוד כמה רעיונות..מוריה
בס"ד

(ישבתי ועשיתי סרטוט.. אני היחידה שאבין אותו..)

* ניתן לחבר תמרים בצורה של עיגול ולשים באמצע נר.

רעיון לעיצוב:
- לעשות בחלק האחורי הגבהה ולשים שם: תפוחים ירוקים עם הנרות, תמרים צהובים (אפשר גם עם מה שהצעתי לפניי..), גרגרי רימון, אשכולות ענבים יפים ותאנים (הכדורים)..
-  לשים ת'משולש=הקצה של מפית, שיפול על המדרגה\הגובה..
- לשים מאחורי הכל ענפי דקל, זאת אומרת אלה של הלולבים..
- לשים מסביב לשולחן חיטה+שעורה.. (בסירוגין..) או לפזר סתם ככה.
זה ממש נשמע לי!שובל אור

אהבתי את הרעיון של ההגבהה (אמא שלי גם הציעה משהו כזה), וגם את הרעיון של התמרים ובכלל את כל השאר..

בעסה שבדיוק היום אבא שלי עשה כסאח לדקל האומלל שלנו, וברר ממנו רק את הלולבים הכשרים.. זה דווקא יכל להיות אלמנט נחמד שקשור לחג..

עכשיו עליתי על זה...רחלי ברק
כל החיים ניסיתי לחשוב מה היתרונות של לגדול בבית של בנים והנה, יצא המרצע מן השק...

ככה מחתנים שני אחים ביחד בלי לחשוב על דברים מהסוג הזה... איזה יופי שזה בעיות של משפחות שמחתנות בנות...

תודה לך ה', היה שווה לסבול במשך שנים... ;)
אההה אני יודע משו מה זה יפה!עתניאל בן קנז
עשו את זה בשבת חתן של בן דוד!!עשיתי 7000000 כאלה שמים את זה על צלחת את רוצה?אני ישתדל לצלם לך שלב אחר שלךב רק אם תרצי אבל שאני יחזור מהבצפר
אני לא חושבת שזה מתאים כישובל אור
השולחן הוא רק מזנון והצלחות הן ללקחיה עצמאית.
אומללה! יש לך רק אחים בנים?שובל אור

זה הדבר הכי נורא שיכולהיות... מסכנה אמא שלך..

אבל אני בטוחה שגם אתם התלהבתם עד מוות כשאחיך הראשון התארס... זה בערך מה שקורה אצלנו, כולם מקרקרים סביב הידיעה.. נראה איך זה יהיה כשאני אתארס...

אמאל'ה!!!!ענת=)

אני בכלל לא רוצה לחשוב אך זה הייה אצלי!!!!

כי במקרה שלי יש לי זמן... אחי הגדולים עדין לא נשאו, ואני כלל לא חושבת אפילו לעקוף אותם (לפחות לא את שניהם, אחרי שאחד (ב"ה הבכור) יתחתן אני יתחיל אולי לחשוב מה איתי) אך אני מתחילה להזדקן!!!!

אז אנא ממכם אנשים יקרים! התפללו לזייוגו המהר והכשר של יותם בן דלי'ה. (ואל תגללו לא שפירסמתי דבר מסוג זה, למען חיי ובריאותי שגם כך לא במצב טוב.)

אך אניני מתכונת להעביר את השירשור מענינו, ושירה אינני שחכתי את הבטחתי לגבי דפדוף שני במחברת היפנית... אני אשתדל לעשות זאת בע"ה בנסיעה לדירה היום. 

אני הבכורה..ואחותי בת 7.הרבה זמן לאחיינים!דורוש=]
את רואה פה ים? ;)רחלי ברק

אז למה את נסחפת?....

אנחנו לא רק בנים יש לי עוד שתי אחיות אבל באופי אנחנו ביתשל בנים. אמא שלי? אני חושבת שהיא היתה מתחרפנת אם היינו בנות כאלה...
נוח לכולנו עם זה..

סתם להשכלה כלליץ, בנים זה עם יותר נורמלי מבנות..

הראשון שהתארס אצלינו היתה אחותי ואני לא יכולה להגיד שיצאנו מגידרנו... את פשוט צריכה להכיר את הנפשות הפועלות כדי להבין את העניין הזה... באמת לא ראיתי אותו בהרבה מקומות..

כשאני אתארס, אני תמהה אם אחים שלי בכלל יתקשרו להגיד מזל טוב...  ;)

עוד רעיון שעלה לי..מוריה
בס"ד

לשים בכדים קטנים דבש ושמן זית..
בשבילכן התכוונת.פו הדב
למה?איש-זאבאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך