מתי לדעתכן כדי להתחיל לחשוב על שירות לאומי לשנה הבאה???
(אני 1/8סטית)....
תודה בתאל
מתי לדעתכן כדי להתחיל לחשוב על שירות לאומי לשנה הבאה???
(אני 1/8סטית)....
תודה בתאל
אני חושבת (ומי את שלא תסכימי איתי... ;) שאין גם מה להלחץ יותר מדי כי את יכולה להיות הכי מסודרת בעולם ופתאום להחליט ברגע האחרון שלא מתאים ולשנות הכל..
אני אומרת לבוא עם ראש פתוח לגמרי!אם את נהנת מזה את יכולה להתחיל גם אתמול לחשוב על זה וגם מחר וגם עוד חצי שנה ואי"ה לסמוך על הקב"ה שיהיה פסדר ואת תגיעי למקום שעמ"י צריך אותך בו!!!
במון בהצלחה ומי יתן ונזכה לראות במהרה בבנין אריאל ונזכה לתקן עולם במלכות שדי!
שנה טובה ומוצלחת!
מוריה. 
תבחרי לך את הדברים בכללי ותשללי
לדוג' אני לא עושה שירות קרוב לבית,אני רוצה בדרום,ירושלים,יש"ע וכדומה
אני רוצה עם ילדים,אין מצב שאני עושה בקופ"ח בבתי משפט באולפנות וישיבות וכדומה..
תשללי לך כל מיני דברים שתדעי בכללי לאן את פונה..אם את לא יודעת אז התחילה שיטה אחרת בשירות לאומי שזה ימי סיירות ומותר לך רק חמש ככה שאת לא יכולה ללכת לכל העולם ביחד...ואחרי חנוכה מתחילים לחפש אז תתחילי
לי אין את הבעיה הזאתי אני כבר סגורה על עצמי..
אבל ככה אני ממליצה לחברות שלי
אני בהתחלה הייתי בטוחה 100% שאני הולכת לנוער.
רק נוער, ועדיף לא ז'-ח' אלא יותר גדולים, ובסוף אני מוצאת את עצמי מלמדת ילדים בגן מה זה סוכות...
ככה שאת לא יכולה לדעת אפעם לאן תגיעי בסוף...
לי היה ברור שאני מתלבטת בין 2 תחומים מאד מסויימים, וב-ח-י-י-ם לא קומונה, אין מצב כאילו...
ובסוף מצאתי את עצמי טובעת באיזה סניף הזוי, באזור שבכלל לא חלמתי עליו (היה לי ברור שאני הולכת לאיזה יישוב..), אני ממש מרגישה שהקב"ה מזמן ומוביל כל אחת למקום שהיא צכה להיות בו, נגיד מציאת השירות שלי היתה שרשרת של ניסים פשוווט גלויים!!! אז לא לכולם יש את זה (רק צדקים זוכים..) אבל כ"א בסוף מוצאת את עצמה איפה שטוב לה!!!
אולי מנת הייסורים שמקבלים בחיפוש לשירות מתקזז עם הייסורים במהלכו... כך שמשתלם לסבול בשמינית....
ב"הצלחה ענקית לכל המחפשות באשר הם!!!!
אם נקדיש רגע מחשבה לנושא
נגלה שבת שרות עולה למדינה הרבה יותר ממה שהיא נותנת (אם תעשי את השרות אחרי שתלמדי, למשל, תהיי אפקטיבית הרבה יותר), אז הבה לא נקרא לזה שרות לאומי, מקסימום "שרות לעצמי", כי ביננו, הולכים בעיקר בשביל הכיף.
אושר
osheryz@gmail.com
לא יצא לי לחשוב על עצמי,כל הקטע של העצמאות ממש לא מסקרן אותי,אם זה לא יבוא בשנת שירות אז זה יבוא אחרי החתונה..אני מעדיפה להיות בחממה של הבית הרבה יותר נוח
חוצמזה שאם את מחשבת כמה משלמים לפקידה בבתי משפט בחודש וכמה לבת שירות,אז תביני כמה את עוזרת למדינה ואולי בזכות הכספים שאנחנו חוסכות יהיה יותר כסף לחינוך לדוג'..
(בת שרות מקבלת בסביבות ה11 ומשהו שקל לשעה..מה שפקידה מתחילה 20 במינימום!!)
לאמא שלי יש גן של אוטיסטים וזה ברור שאם לא היתה לה בת שירות המדינה היתה חייבת לממן לה סייעת נוספת עשי חישוב מהיר כמה חודשי בנות שירות נכנסות בחודש אחד של סייעת מקצועית..משהו כמו 4..
יש חיסכון ענקי!לכן אני גם אומרת שמי שמתאים לה בתי משפט,ביטוח לאומי ואלה..שתלך כי גם שמה יש תרומה בעקיפין חשובה מאוד !
(זה ממש לא הכיון שלי אגב)
שהשירות הלאומי יכול לקחת מקומות עבודה מאותן נשים...
תחשבי ש4 נשים היו מוצאות עבודה...
מצד שני, אומנם חוסכים כסף למדינה אבל מה עם כל המשכורות לאנשים מהאגודות?
והמענק לבנות בסוף?
זה לוקח ה מ ו ן כסף למדינה...
אז כשחושבים על זה יש גם חסרונות...
שתהי מוכנה נפשית..שוברת גלים
תכלת דומה לים

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..