בס"ד
שלום! מישהו יכול לצרוב לי על דיסק את התוכנה {או לשלוח באי מייל? - אבל עדיף דיסק...}.
מי שיש לו ויכול לשלוח לי, שיצור איתי קשר או פה או באי מייל: nadavlev111@walla.co.il {אני מעדיף את הגירסא החדשה, אבל אין בעיה עם הישנה גם}.
תודה!
בס"ד
שלום! מישהו יכול לצרוב לי על דיסק את התוכנה {או לשלוח באי מייל? - אבל עדיף דיסק...}.
מי שיש לו ויכול לשלוח לי, שיצור איתי קשר או פה או באי מייל: nadavlev111@walla.co.il {אני מעדיף את הגירסא החדשה, אבל אין בעיה עם הישנה גם}.
תודה!
ונראה לי שזה מוגן אבל אם אתה רוצה אז הנה קישור להורדת הגרסא הסופית:
שלום לכולם,
אתמול הוכרזה רשמית Visual Studio 2005 בכנס שנערך בסן פרנסיסקו (הוכרזו גם SQL Server 2005 ו-BizTalk Server 2006).
לכבוד ההכרזה החליטה חברת מיקרוסופט לאפשר את הורדת מהדורות ה-Express של כלי הפיתוח של Visual Studio 2005 בחינם למשך שנה - עד לתאריך 6.11.2006 (במקום ב-49$, כמו שתוכנן לגבות עבור מהדורות ה-Express).
ניתן להוריד את Visual Basic 2005 Express Edition (גרסה סופית) מהקישור הבא:
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/vb/download
קובץ Image של VB 2005 Express (הניתן לצריבה, או לחילופין לבצע לו Mount בעזרת כונן וירטואלי), ניתן להורדה מכאן:
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/support/install
לפני התקנת הגרסה הסופית של VB 2005 Express Edition - חובה להסיר התקנה קודמת של מהדורת בטא, כמו שמתואר כאן (באנגלית):
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/support/uninstall/
תשובות לשאלות נפוצות (באנגלית) על מהדורות ה-Express ניתן למצוא כאן:
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/support/faq/default.aspx
מה-FAQ הנ"ל ניתן ללמוד כי:
1. המהדורה לא מוגבלת בזמן (היא תמשיך לעבוד גם לאחר תום השנה להורדה בחינם).
2. מי שיוריד את כלי הפיתוח של Visual Studio 2005 במהדורות ה-Express במשך השנה - לא ידרש לשלם אחר כך עבור אותה המהדורה.
3. ניתן לבנות יישומים מסחריים עם מהודורת ה-Express ולהפיץ אותם (הרישיון מתיר זאת, בניגוד לרישיון של גרסאות הבטא). כמובן מומלץ ורצוי לקרוא את שאר הסעיפים של רשיון השימוש.
4. מהדורות ה-Express - לא זוכות לתמיכה טכנית על ידי מיקרוסופט.
מי שנתקל בבעיה עם מהדורת ה-Express יכול להיעזר בפורומים של מהדורות ה-Express ב-MSDN:
https://forums.microsoft.com/msdn/showforum.aspx?forumid=24&siteid=1
או בפורום כאן באתר.
5. דרישות המינימום להתקנת VB 2005 Express Edition הן:
מעבד: פנטיום 3 או Athlon (או מעבד אחר מקביל) בתדר 600Mhz (מומלץ 1Ghz ומעלה).
זיכרון: 192MB (מומלץ 256 או יותר).
מערכת הפעלה: Windows 2000/XP/2003/Vista (לא כולל מהדורות עבור מעבדי Itanium).
מקום פנוי על הדיסק הקשיח: 1.3GB.
6. האם ניתן להתקין את VB 2005 Express Edition לצד Visual Studio .NET 2002/2003? כן!
7. האם ניתן להתקין את VB 2005 Express Edition לצד Visual Basic 5/6? כן!
8. האם תוכניות שאצור בעזרת VB 2005 Express Edition יעבדו גם על מהדורות אחרות של VB 2005? כן!
9. האם ניתן יהיה להוריד בחינם את VB 2005 Express Edtition גם לאחר ה-6.11.2006? על פי התכנון, לאחר ה-6.11.2006 ההורדה לא תתאפשר בחינם, ועל כן מומלץ למהר ולהוריד.
לעומת זאת SQL Server 2005 Express - ימשיך להיות זמין להורדה בחינם, גם לאחר ה-6.11.2006.
בס"ד
קודם כל, יהודה היקר: גירסת visual studio 2005 זה שם קיצור. השם המלא של התוכנה: Visual Studio .NET 2005, והגירסה המלאה הושקה רשמית בסוף אוקטובר תחילת נובמבר 2005, ולא לאחרונה, כפי שניתן להבין לכאורה מדבריך.
קצת מידע כללי:
VS 2005 הושקה במקביל עם תוכנת השרת NET 2. . זוהי גירסה שניה לסביבת הפיתוח המיועדת עבור טכנולוגיית NET. (קוראים זאת- DOT NET), וגירסה 8 של Visual Studio בכלל.
הנקודה החשובה בכל העסק, שקודם כל גירסת EXPRESS להורדה היא אמנם חינמית, אבל כוללת חלקי תוכנה. כל מחולל שפה ניתן להורדה בנפרד.
מי שמחפש מחולל VB סטנדרטי, לא יכול להסתמך על גירסת הEXPRESS הזאת מסיבה מאוד פשוטה: מי שעובד עם שפות דומות ל++C לא ימצא שם מחולל לשפה זאת, כי לVS 2005 יש תמיכה בשפה חדשה ויותר משוכללת: #C, שיותר דומה לJAVA והרבה יותר קלה.
מי שמעוניין בVS 2005 למטרת כתיבה בVB (ויז'ואל בייסיק), יגלה מהר מאוד שזאת לא VB המוכרת. חשוב לדייק: VS 2005 וגם גירסת 2003 הקודמת לא מיועדות לכתיבה ב- VB, אלא בVB.NET. חשוב להדגיש את התוספת NET., כי זאת לא VB. זאת שפה בעלת תחביר זהה, מבוססת על VB הידועה, אבל זאת שפה חדשה לחלוטין. מיקרוסופט בנו אותה מחדש, התאימו אותה לדור השפות המודרני בקו הראשון של המתכנתים, לכן היא גם יותר קשה מVB6, למרות שהיא עדיין קלה יחסית, היא מפותחת ממנה, שווה ביכולותיה ל#C ול- ++C (אותן טכנולוגיות), ומשתמשת במשתני אובייקט ולא משתני variant. בנוסף היא משולבת מנוע NET., שאומר שכל הקריאה לאובייקטים ול- DLL היא שונה לחלוטין, יצירת אובייקט היא שונה, במקום כמות מוגבלת של מחלקות, היא תומכת בריבוי מחלקות והורשה ביניהן, היא תומכת בממשקים, ובכל מה ששפות מתקדמות תומכות. יהיה קשה מאוד להצליח לכתוב קוד VB6 במחולל החדש הזה.
מי שלא מכיר את מחלקות NET. ואת העקרונות של שיטת הפיתוח החדשה הזאת והמשוכללת, לא יצליח לתפקד עם VS 2005.
זה כתוב ככה
אני לא כתבתי שם כלום
רק את השורה הראשונה
זה כמו, שמישהו ימליץ לחבר שלו לקנות מחשב דפוק, כי באתר אינטרנט הוא ראה שכתוב בפרסום מילים כמו "מדהים" וכד' (והיה לי פעם מישהו שהתעקש איתי שהוא הולך לקנות מחשב טוב, כי כתוב שהוא טוב בפרסומת שלו).
אבל, אם אינך מכיר את VS אתה לא תוכל לעזור.
מי שעובד רק עם VB, ולא מכיר תכנות OOP , לא יוכל לעבוד נכון עם VS 2005, כי היא מותאמת לשני דברים בהדגשה: OOP ו- NET Framworks 2. , הראשונה היא תיאוריית יישום פיתוח תוכנה, ש++C, וגן #C ו- JAVA מותאמות לעיקרון שלה (#C אפילו משכללת את הנושא). VB.NET היא בעלת יכולות זהות ל#C, וזה בניגוד לVB הקלאסית שעובדת על שיטת הפרוצדורות ולא OOP . כלומר, כל העיקרון של הפיתוח שונה ביניהן. בנוסף יש את NET. שהיא מנוע הפיתוח. העיקרון שלה עובד על יישום של למעלה מ- 4000 מחלקות מובנות בשיטה ייחודית ושונה משפות אחרות.
מודה ומתודה לא ראיתי שזה לא ויזואל בייסיק
(בקושי הסתכלתי)
לסביבת הפיתוח של visual studio 2005 אפשר להתרגל ואפשר שלא. זה לא הנושא.
השאלה פשוטה יותר. מה הדרישות שהמפתח, צוות הפיתוח או הלקוח דורשים.
במקרה שלנו, ישנו אדם שלומד תוכנה, או כבר מתכנת, שמחפש Visual Basic קלאסית.
ייתכן והוא כבר פיתח בה, ייתכן והוא באמצע פיתוח תוכנה, ייתכן והוא צריך לבצע כעת פרוייקט מסויים.
אם היה בא אדם ושואל מה כדי ללמוד בתחום התוכנה, הייתי מספר לו על נפלאותיה של VS 2005, והשפות הגלומות בפיתוח בה על יתרונותיהן הרבות.
אבל כמו שאדם שיבקש מחשב משרדי, לא אנסה בכוח להציע לו מחשב גיימרים, בטיעון שזה משהו משהו והוא מאוד חזק, אני לא נוהג להציע למי שמחפש את סביבת העבודה לפיתוח ב- VB6, את סביבת העבודה של NET. , כי היא לא מתאימה לו.
לגבי הפיתוח של האתר של ערוץ 7, אכן ב"V בשעה טובה ובפיגור של כמה שנים, עבר האתר משיטה מאוד מיושנת (PHP3) לשיטה חדשנית. NET 2. ? האמנם? אמנם איני נגיש לקבצי מקור, אולם יש דרך ללמוד מקוד המקור הHTMLלי מה נעשה פחות או יותר, ובמה השתמשו.
למשל, לכל פקד נתונים אוטומטי, יש סגנון או שניים של חתימות קוד HTML. אתר ערוץ 7 לא משתמש, למשל, במצב VIEWSTATE של NET. (זה מצוי גם בגירסה הקודמת), כי החותמת HTML של המצב הזה, משאירה שתיים עד שלוש תיבות טופס מוסתרות, עם טקסט ארוך ומקודד.
יש פקדים רבים של NET 2. , שהחותמת HTML שלהם לא נמצאת באתר של ערוץ 7 בכלל. דבר נוסף, אתר ערוץ 7 עדיין בנוי בשיטה טבלאית. היום נוהגים, גם כדי להתאים עוד יותר את השיטות לדפדפנים ולאפשר שינויי עיצוב גורפים מהירים בעתיד, לעבוד עם DIVים רבים שמכילים פקדים, ולא עם טבלאות.
לגבי VB - זה לא נכון כ"כ. תמיד כדאי להתחדש, ואין כמו לקפוץ למים עם פרוייקט חדש. נכון - זה קצת קשה בהתחלה, אבל משתלם מאוד בהמשך.
אני עד היום מתחרט שהמשכתי לפתח ב-ASP כשיצא דוט נט.
לגבי הערוץ - הערוץ כתוב במערכת שפיתחתי שמבוססת על הרבה JS ועל פקדי HTML רגילים מסיבות רבות, הראשית שבהם - ביצועים. פקדי השרת המוכרים בסביבת דוט נט עושים אולי חיים קלים למפתח, אבל גורמים לעומסים אדירים בשרתים, כמו גם ה-doPostBack() וה-Viewstate שמומשו לעיתים בצורה מזעזעת וניפחו את הקוד לעיתים אף בעשרות קילו-בתים.
העברתי על שיטת העבודה שלי הרצאה פעם במיקרוסופט ברעננה, תוכל למצוא אותה באתר www.tapuzusergroup.com.
איפה כן ניצלתי את היכולות החזקות של דוט נט?
בצד שרת. אם בעבודה מול מסדי נתונים, בקאש (דף הבית למשל נמצא ב-OutputCache למשך כמה עשרות שניות), בטיפול והקטנה של תמונות (תנסה למשל להעלות תמונה שחורגת מהגודל המאושר ותראה שבמקום לחסום אותך הוא פשוט יקטין אותה, או סתם תיכנס לאתר "ללא תולעים").
לגבי שיטת ה-DIVים - אם תתעקש תראה שמספר הטבלאות כאן באתר הוא מינימלי. יש דברים שאי אפשר (או לא נוח ובעייתי) לעשות עם DIV ו-SPAN ו-CSS.
כשמדובר באתר ברמה של Enterprise - יש דברים שפשוט יתעללו בשרתים יותר מדי.
קודם כל, זה נכון שלעיתים עדיף להתנסות עם פרוייקט חדש עם השפה החדשה, אבל מה לעשות ועדיין יש ללמוד על הבדלים רבים לפני כן. אבל אם יש לי בן אדם שרוצה לתכנת בשיטה שהוא הורגל ומחפש ממשק עבור זה, אין טעם להציע לו ממשק של שיטה חדשה. הוא כרגע לא צריך את זה. בעתיד? כדאי להמליץ לעבור, כי אין כמו OOP בייחוד בצורה שמיושמת ב#C וב- VB.NET.
לגבי ASP.NET:
ובכן, קודם כל יש יתרונות רבים לשימוש בפקדי שרת, בייחוד בפקדי הנתונים. לעיתים אני מעדיף אפילו מעט איטיות בהתחלה, כדי לקבל תוצאות יותר מרשימות ויכולות מוגברות.
לגבי הPOSTBACK ו- VIEWSTATE: POSTBACK הוא בסך הכל פונקציה די קטנה בכתיבה של הHTML, ואילו VIEWSTATE מוסיף מעט קוד, אבל לעומת מה שהוא נותן לי כשאני חפץ בכך, זה לא משמעותי מבחינתי. בצד השרת לא נתקבלתי בעומס כבד, גם כאשר הרצתי במקביל אוטומציות רבות של פקדי שרת + POSTBACK. אני חושב שזה שאלה של גבולות בשימוש בפקדי שרת וייעילות בצורת השימוש.
איפה שאין סיבה לפקד שרת, איני משתמש בהם, למרות שלכאורה זה מעט יותר נוח ויותר אחיד.
לגבי DIVs ו- CSS. כוונתי היא אכן לשימוש מסויים בטבלאות. אני נוהג ליצור את החלקים העיקריים כDIV ובתוכם פעמים רבות לעצב את הנתונים על ידי טבלה פנימית. יצרתי איזו שיטה כזאת לשילוב הזה, שמאפשרת לי לקחת פלטפורמה אחת ויחידה ולשחק עם כל הגדרות העיצוב שלה והתוכנה, כדי להתאים אותה לכל מערכת.
בכל אופן, אין מחלוקת על עליונת וזריזות ASP.NET כשיטת פיתוח משוכללת.
שוב, אני מסכים עם הצורך והכדאיות להשתדרג. אני גם מאמין ששפה למשל כמו #C, הולכת לתפוס תאוצה יותר מהקדומות ודומות לה, וממילא ידע בתכנות VB.NET ו- #C, יהיו בעוד שנה שנתיים, דרישות בעלות ביקוש גבוה (והנה שוב מיקרוסופט עשתה זאת והשתלטה על עוד תחום בחיינו).
גם אני עובד עם גירסת EXPRESS, שיערתי שגם אתה עובד בה. אני לא מכיר יותר מדי הבדלים ביניהן, למעט הבדלי נוחות של ה- IDE המשולב, והאפשרות ליצור דוחות אוטומטיים ואולי שתיים או שלוש פונקציות שכמעט לא משתמשים בהן. כל מה שצריך לבניית אתר סופר מתקדם, קיים בEXPRESS.
אבל הצורך להתקדם לא קשור לעובדה שיש כאן מישהו שאנו לא יודעים מה הוא רוצה בפרוייקט ובאיזה שלב הוא. הוא ביקש VB 6, ומי שיוכל יספק לו. בנוסף לזה, אפשרי להמליץ לו ללמוד את הגירסה החדשה.
לגבי פקדי נתונים, אני התכוונתי לפקדי התצוגה של הנתונים, כמו GRIDVIEW או DATALIST. אני למשל אוהב מאוד עבור תצוגות, את השימוש ב DetailsView, כי אני יכול לשלוט על כל פריט בו מחד, לחבר אותו לאובייקטי הנתונים מאידך, ולשלוט עיצובית על הקוד שלו, כמעט באופן מלא.
לגבי הקוד האוטומטי של HTML שהשרת כותב עבורם, אני לא יודע מה אצלך, אבל לי הקוד נראה בסדר גמור. אם אני שומר על הקיבעון שאני לא כותב מאפייני עיצוב עם שימוש במאפייני פקדי השרת, הרי שאין לי קוד STYLE מבולגן בכל הפקדים, אז הקוד הוא או קוד טבלה סטנדרטית, או קוד SPAN או DIV סטנדרטי. אני מצאתי היגיון רב בצורה שהקוד האוטומטי נכתב.
כמובן, שכפי שכבר הסברתי - אם איני צריך את השימוש בהם, אין טעם להשתמש. הפקדים הללו נדרשים רק כשיש להם צורך. שימוש סתמי כשיש חלופה לא פחות טובה, הוא אכן מאריך ומגדיל את הקוד.
הסיבה שאני אוהב את פקדי הנתונים האוטומטיים, כי בקוד OOP קצר אח"כ אני יכול לשלוט על כל פרט וחלקיק בתוכם.
ואכן, ככל הנראה שגישתנו לגבי שילוב DIV וטבלאות היא הפוכה. אבל סתם כדיעה אישית, אני חושב שרוב אלו שמשתמשים בצורה עדיפה בDIVד וטוענים למגוון בעיות אח"כ בהתאמה לדפדפנים, בייחוד לאקספלורר, לא ממש צודקים. אני עובד כעת על מערכת גלובאלית, שמטרתי בה שהיא תהיה בעלת בסיס עיצובי ותכנותי ניתנים לשינוי והרחבה מיידית.
זאת אומרת שהדף עצמו הוא בעל קוד שרת - תוכנה + HTML קבוע, מסד הנתונים בנוי בצורה קבועה גלובאלית, המותאמת לכל סוג של אגירה, במינימום טבלאות, ומכאן ואילך, יוכל המשתמש להזמין לעצמו כמה שכלולים, פונקציות או עיצוב שיראו לו.
אני בד"כ מגדיר DIV מאסטר אחד, שיכיל בתוכו את כל ה-DIVs האחרים. בCSS FILE אני מגדיר את המאסטר לרוחב המקסימלי בו אני חפץ (באחוזים, כאשר רצוני בהתאמת גודל לרוחב המסך, או במספר מוחלט, כשאני חפץ בגודל קבוע), כל שאר ה- DIVs יחסיים אליו, והם מוגדרים על ידי POSITION עם הערך relative . כעת, לעיתים יש תזוזה קטנה (גם זה בד"כ לא), בין firefox ל- אקספלורר, אבל בעיקרון, אם קבעתי את כל ה- DIVs בהתייחסות לצד ימין בלבד או שמאל בלבד, ואז התייחסות ביניהם מבחינת מיקום בפיקסלים, הרי שהדך יראה באופן זהה לחלוטין בפיירפוקס ובאקספלורר, ובאותו קוד CSS קצר. ניסיתי ועובדתית זה כך. זה מספיק יציב להשתלת פרסומות אח"כ, הקפצת פרסומות פופ-אפ, משחק עם גודל חלון הדפדפן ועוד...
כך שיסלחו לי כל המזדעקים על חוסר התמיכה של אקספלורר בעימוד DIVs ב-CSS, אבל אני לא מבין עד כה על מה הם מדברים.
הבדלים שכן שמתי לב לקיומם כבר:
1. בDIVs (ואולי גם בטבלאות), אקספלורר לא מוריד את גודל המסגרת מגודל ה-DIV. אם רוחב DIV שלי הוא 600 פיקסלים, ועובי המסגרת שלו 3 פיקסלים, אז הגודל המוצג יהיה 606. לעומתו, פיירפוקס מכליל את המסגרת ברוחבו של DIV
2. פיירפוקס יודע להתייחס היטב לDIV כשחלקם מיושרים וממוקמים בחישוב מצד ימין וחלקם מצד שמאל. לאקספלורר רצוי להתייחס תמיד רק לצד שמאל, אבל הוא גם סביר בהתמודדות עם צד ימין, בתנאי שכולם מוגדרים מצד ימין.
כמו כן, אשמח אם תשלח לי את כתובת המייל שלך לאי-מייל שלי: aviadfe@012.net.il , אני מניח שיש לי דברים שאוכל ללמוד ולהעזר בך, אם תסכים.
התחברנו בבית לסיבים אופטיים של פרטנר והחלטנו לקנות ראוטר ולא לשלם חודשי
הטכנאי של פרטנר המליץ על הדגם הזה
ראוטר TP Link AC1900 Wireless MU MIMO WiFi 5 Router Archer
לפי הצאט זה לא מספיק טוב בגלל שזה רק wifi 5 מי צודק?
השימוש הוא לא כבד בעיקר גלישה רגילה קצת צפייה אבל לא שידור חי וזומים

באופן נורמלי וטבעי, בהרבה דירות ובתים ה WiFi מהראוטר לא מגיע לכל חדרי הבית.
זו הפיזיקה - גלי רדיו בתדרים גבוהים לא עוברים דרך קירות. בטח לא לממ"ד, שעשוי מבטון מאוד עבה עם רשתות ברזל מסיביות בתוך הקירות.
ואז משתמשים בבית בפתרונות נוספים - מגדילי טווח במקרה הפשוט, או בפתרונות mesh בדירות גדולות. ואם משתמשים ב mesh, במילא מחברים את הציוד הראשי של ה mesh בחיבור קווי לראוטר, ואז אין משמעות לביצועי ה WiFi של הראוטר כי החדרים שניזונים מה mesh לא "רואים" את הראוטר.
יש מכשירים שקולטים רק רשתות של 2.4GHz
אז לשיקולך
מחשבים ניידים וסמרטפונים שהם יחסית חדשים כן יתמכו
אבל ישנים יכול להיות שלא
ויש גם מדפסות אלחוטיות שלא תומכות ב5GHz
מדוע חשבת שתומך רק ב 5GHz?
אגב, גם מצלמות אבטחה עובדות על 2.4GHz
יש את תקן ה WiFi הבסיסי, מזה שנים רבות מאוד, תדר 2.4GHz.
התדר הזה קיים עוד מהדור הראשון של אינטרנט אלחוטי.
אגב, התדר הזה הוא לא רק ל WiFi. גם מכשירי מיקרוגל פועלים בו.
התדר הזה עובר באופן סביר קירות, אפשר לקלוט WiFi של השכנים בתדר הזה… (מה שבעצם גורם להפרעות רדיו הדדיות בין רשתות wifi קרובות בדירות סמוכות), והוא מאופיין בביצועים בינוניים של קצב נתונים.
עם השנים פותחה טכנולוגיית WiFi נוספת, מעל לבסיסית, להעברת נתונים בקצבים מאוד מהירים, מוכרים בכינוי WiFi 5, WiFi 6, WiFi 7.
(היה גם ישן יותר, WiFi 4).
הטכנולוגיה הזו פותחה על בסיס תדר חדש, 5MHz. החידושים באפנון הרדיו של המידע העובר בגלי הרדיו הוא זה שהביא להעברת נתונים בקצבים גבוהים מאוד.
התדר הזה לא עובר קירות, לכן גם הרבה יותר חסין מהפרעות מרשתות WiFi הפועלות במקביל מדירות סמוכות.
גם WiFi 6 ו WiFi 7 מבוססים על 5GHz. החידושים בתקנים היותר מתקדמים הם שילוב העברת נתונים על שני התדרים בו זמנית (+ שימוש בתדר שלישי 6GHz. אך עדיין בבסיס עיקר השימוש בכל התקנים בשני התדרים היסודיים, 2.5 ו-5).
תדרי רדיו הם משאב מאוד מאוד חיוני, בעל ביקוש רב, ומוצר במחסור.
חידושים טכנולוגיים ממשיכים להשתמש באותם תדרי רדיו של טכנולוגיות ישנות, כאשר החידושים הם ביכולות אפנון ווהעברת נתונים באופן יעיל ובטוח יותר. גם משתמשים בשילוב אנטנות (MIMO) להעברת נתונים במספר ערוצים במקביל, ואז שילוב הערוצים הנפרדים למקור אחד.
לסיום, החידושים לאורך השנים ב WiFi קיימים במקביל גם בטכנולוגיות הסלולר.
היה דור 4 בסיסי, ודור 4.5, LTE ו- LTE advanced ואז דור 5. גם ברשתות הסלולר, מאז הופעת דור 4 לראשונה לפני שנים רבות, ממשיכות להשתמש באותם תדרים ישנים ומצליחים להעביר דאטה במהירויות יותר ויותר גבוהות, בסוגי אפנון חדשים ושיטות שידור וקליטה חדשות.
כמה מכשירי סלולר יש לכם? כמה מכשירים מתחברים באלחוטי? זה כיף שיש WIFI מהיר אבל ל95% מהשימושים זה פשוט לא נחוץ. אולי להעתקות גדולות של קבצים יש צורך בזה.
ראיתי שדברו פה על "גלישה בטוחה" בלע סינון
מישו חוץ ממני מכיר אפליקציה שנקראת
cold turkey? לחסימה
נשבע שאינני מפרסם פה עוד איזה מוצר
פשוט משו שרציתי לשתף על סינון
שיטה שממש עזרה לי
אתכם אם מישו מעוניין לשמוע
יפה נו איך זה?
וזה ממש עושה פלאים בכל הנוגע לפרסומות מכל הסוגים. לא יודע אם זה קשור במדויק, אבל זה חותך את הנפח המרכזי של הזוהמה של האינטרנט.
אז עכשיו יש לי גם רימון וגם dns של adguard ונדמה לה שזה השילוב המנצח כרגע.
שלא ביקרתי בהם כבר קודם. (גם בחיפוש גוגל הרגיל)
הוא כותב שהקישור לא מאובטח, ועכשיו גם כשאני לוחצת על "מתקדם" הוא לא נותן לי להמשיך לאתר.
יש איך לשנות את זה?
תחפשי שם את האופציה של פרטי התעודה עם הרבה בלה בלה טכני שאת לא יודעת לקרור ואני כן
באמת אבל זה נראה כמו סינון כלשהו
של טלפונים חכמים שח,ום בהם האינטרנט ויש אפליקציות שכן אפשר להשתמש כמו ג'ימל ווטצאפ וכו'
רציתי לשאול ממישהו שיש לו היכרות עם העניין האם יש אופציה לבחור אפליקציות באופן אישי שיפעלו (נגיד אפליקציה של בנק מסויים וכו ושלא יהיה אינטרנט) והאם מכירים חנות שמבצעת את זה בירושלים אמינה
תודה
אנחנו קנינו בשוקי פון בדוידקה
יש לו דרך ממש מוצלחת לעשות את זה
אין איך לגלוש ובוחרים בחנות איזה אפליקציות להתקין
ואז כדי להוריד אפליקציות בגוגל פליי צריך להכניס קוד
ואת הקוד יש רק לבעל החנות
ככה שאם רוצים להוריד אפליקציה צריך ללכת לחנות ולשלם
אבל כן יש גוגל פליי וככה האפליקציות הקיימות כן מקבלות עדכון
האם יש דרך להדפיס את כל המסמכים הנמצאים בתקיה אחת בלי לבחור אחד אחד
ניסיתי לבחור את כל הקבצים, קליק ימני והדפס, ואין אפשרות כזאת
עכשיו 20
יש לי גם יותר טפחות
אין לי כרגע אפשרות לוודא בעצמי האם עובד
זה בהחלט יכול להיות מתסכל כשמנסים לחסוך זמן והמערכת לא מציגה את האופציה הפשוטה ביותר. הסיבה שבגללה לא ראית את כפתור ה"הדפס" בתפריט הקליק הימני היא בדרך כלל בגלל שבחרת יותר מ-15 קבצים בבת אחת (מגבלה של ווינדוס שנועדה למנוע שליחת כמות אדירה של דפים בטעות), או שבחרת סוגי קבצים שונים (כמו שילוב של PDF ותמונה).
הנה הדרכים היעילות ביותר לעשות זאת ב-Windows 10 או 11:
1. השיטה הקלאסית (עד 15 קבצים)
אם מדובר בכמות קטנה של קבצים מאותו סוג:
* היכנס לתקייה ובחר את הקבצים (Ctrl + A לכולם).
* ודא שלא בחרת יותר מ-15.
* קליק ימני על אחד מהם ובחר Print (הדפס).
2. שיטת "גרור ושחרר" לתור ההדפסה (הכי מומלצת לכמויות)
שיטה זו עוקפת את מגבלת התפריט ומאפשרת להדפיס עשרות קבצים בקלות:
* פתח את הגדרות > מכשירים > מדפסות וסורקים (Printers & Scanners).
* לחץ על המדפסת שלך ובחר Open print queue (פתח תור הדפסה). יפתח חלון קטן ולבן.
* כעת, פתח את התקייה עם המסמכים שלך במקביל.
* בחר את כל הקבצים שברצונך להדפיס ופשוט גרור אותם לתוך החלון של תור ההדפסה.
* המערכת תשאל אם אתה בטוח שברצונך להדפיס את כל הקבצים – אשר, וההדפסה תתחיל.
רק לטובת ההדפסה ואח"כ למחוק את הקובץ.
הצירוף מהיר ופשוט
האם יש דרך להגדיר כמו שיש הוספת מס' עמוד, האם יש דרך להוסיף את שם הקובץ? הכוונה בקבצי pdf
iLovePDF
iLovePDF מאפשר להוסיף מספרי עמודים או טקסט חופשי.
• בוחרים באפשרות Add Watermark או Header & Footer.
• מקלידים ידנית את שם הקובץ ומגדירים את המיקום שלו בראש או בתחתית העמוד.
היי,
מצרף כאן מדריך ליצירת סינון חינמי לאינטרנט במחשב שאולי יועיל לחלק מהאנשים.
אם יש הערות/ הארות מוזמנים לכתוב כאן בתגובות!
בהצלחה למתקינים
אם מישהו מסתבך אוכל לנסות לעזור, אבל לא מתחייב שאצליח...😅
לכן ההתקנה היא על אחריותכם!
הוא לא חייב לך כלום.
לי נגיד זה עוזר. כי אני רוצה חסימה בדיוק כזו. נטו לאתר מסוים שלא באלי עליו בזמן מסוים.
אפשר לחסום עם קובץ hosts.
הרעיון כאן הוא לחלק את את האינטרנט לשחור ולבן. אין אפור.
הכל שחור, ורק מה ש*אתה תבחר* שיהיה לבן, יהיה לבן.
לדוגמא: ערוץ 7 זה אתר שאני סומך עליו ויודע שאין בו תכנים בעייתיים, ולכן מבחינתי אין מה לסנן בו וכולו פתוח. לעומת זאת אתר אחר שמכיל תוכן מעורב כמו אינסטגרם הוא לא אפור אלא שחור ולכן חסום לחלוטין (אא"כ תחליט אחרת כמובן... יכול להיות שתחליט שהוא לבן בחלק משעות היום, ובחלק השני הוא שחור).
בעיניי זה סינון הרבה יותר נכון ויעיל. אם תבחר להכניס רק אתרים ללא תכנים בעייתיים, לא יהיו תכנים בעייתיים... אתה בוחר להתאים את זה אישית אליך.
לגבי פרסומות/ מודעות - בשיטה הזאת אין, מכיוון שמשתמשים בדפדפן שמסנן אותן אוטומטית.
מה גם שהאינטרנט עובד בצורה לגמרי חלקה ומהירה, זה חינמי לחלוטין, והכי חשוב בעייני: אין סיבה להכניס את כל תוכן האינטרנט העולמי אליך הביתה, ורק אז להתחיל לסנן אותו, אלא יותר נכון לבחור מה להכניס. בדומה למשל לאוכל כשר שנכנס אליך הביתה: אתה לא מכניס את כל המוצרים שיש בעולם אליך למטבח ואז מתחיל לזרוק מה שלא כשר ולשמור מה שכשר, אלא מראש בוחר להכניס רק מוצר כשר.
אישית אני מרגיש שזה סינון מוצלח...
מאמין שזה יכול להיות שמיש למחשבים של ילדים קטנים שנמצאים ברשת עם משתמש שצריך רשת אמיתית.
יותר קל לי לא לבזבז זמן באתר מסוים כשיש לי הגבלה זמנית עליו...
כשצריך ללמוד או לעבוד.
ואז אני יכולה אחרי זה לפתוח.
ואז צריך את פייסבוק (או יוטיוב...) לעבודה.
יש לי צורך לקבץ כמה עמודים ששמורים בPDF למסמך אחד.
אני יודעת איך עושים זאת, עשיתי את זה עד כה דרך לשונית "ארגון" .
עכשיו אני צריכה לקבץ מסמכים שקבלתי מגורים חיצוני וזה לא מאפשר לי
מצרפת צילומים
אודה לעזרה מה אני צריכה לשנות בהגדרה של המסמך או בשמירה שלו כדי שאוכל לצרף ברצף דרך הארגון
מצרפת תמונות
של מסמכי PDF
צירוף, פיצול,
לא צריך לעשות כלום במסמכים.
התפריט של האתר מאוד ידידותי ופשוט לשימוש.
זה פשוט דרך האתר
רואה שהוא באנגלית
עושה את זה מצויין בדרך כלל
עשיתי בטעות לייק בפייסבוק לפוסט של מישהו שלא ברשימת חברים שלי. תוך כמה שניות מחקתי את הלייק ואחרי כמה דקות מחקתי (זמנית) את המשתמש שלי בתקווה שזה יעזור להעלים התראה אצלו.
מניסיון או ידיעה אמיתית (ולא ממה שכתוב בפורומים באינטרנט או בצאט גיפיטי) האם קיבל התראה? מה רואים בהתראה? במידה ויש לו אפליקציה של פייסבוק בנייד.
תודה !!
מנהסתם כבר נשלחה אליו התראה לנייד או בפעמון בפייסבוק. השאלה אם ההתראה נמחקת? ההתראה נעלמת?
עוזר שמחקתי את הפרופיל?
אתה מתכוון שנמחקת ההתראה שנשלחת לנייד (אם יש התראות לנייד) ושמופיעה בפעמון באפליקציה עצמה של פייסבוק שכתוב "x אהב/ה את הפוסט"?
כי לגבי הלייק בפוסט עצמו ברוא לי שנמחק ברגע שביטלתי את הלייק. מה שמפריע לי זה ההתראה שקופצת ובפעמון.
ועוד משהו - אם אחזיר את המשתמש שמחקתי האם זה יקפוץ לו שוב? זה עזר שמחקתי את המשתמש?
תודה