בס"ד
שלום! מישהו יכול לצרוב לי על דיסק את התוכנה {או לשלוח באי מייל? - אבל עדיף דיסק...}.
מי שיש לו ויכול לשלוח לי, שיצור איתי קשר או פה או באי מייל: nadavlev111@walla.co.il {אני מעדיף את הגירסא החדשה, אבל אין בעיה עם הישנה גם}.
תודה!
בס"ד
שלום! מישהו יכול לצרוב לי על דיסק את התוכנה {או לשלוח באי מייל? - אבל עדיף דיסק...}.
מי שיש לו ויכול לשלוח לי, שיצור איתי קשר או פה או באי מייל: nadavlev111@walla.co.il {אני מעדיף את הגירסא החדשה, אבל אין בעיה עם הישנה גם}.
תודה!
ונראה לי שזה מוגן אבל אם אתה רוצה אז הנה קישור להורדת הגרסא הסופית:
שלום לכולם,
אתמול הוכרזה רשמית Visual Studio 2005 בכנס שנערך בסן פרנסיסקו (הוכרזו גם SQL Server 2005 ו-BizTalk Server 2006).
לכבוד ההכרזה החליטה חברת מיקרוסופט לאפשר את הורדת מהדורות ה-Express של כלי הפיתוח של Visual Studio 2005 בחינם למשך שנה - עד לתאריך 6.11.2006 (במקום ב-49$, כמו שתוכנן לגבות עבור מהדורות ה-Express).
ניתן להוריד את Visual Basic 2005 Express Edition (גרסה סופית) מהקישור הבא:
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/vb/download
קובץ Image של VB 2005 Express (הניתן לצריבה, או לחילופין לבצע לו Mount בעזרת כונן וירטואלי), ניתן להורדה מכאן:
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/support/install
לפני התקנת הגרסה הסופית של VB 2005 Express Edition - חובה להסיר התקנה קודמת של מהדורת בטא, כמו שמתואר כאן (באנגלית):
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/support/uninstall/
תשובות לשאלות נפוצות (באנגלית) על מהדורות ה-Express ניתן למצוא כאן:
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/support/faq/default.aspx
מה-FAQ הנ"ל ניתן ללמוד כי:
1. המהדורה לא מוגבלת בזמן (היא תמשיך לעבוד גם לאחר תום השנה להורדה בחינם).
2. מי שיוריד את כלי הפיתוח של Visual Studio 2005 במהדורות ה-Express במשך השנה - לא ידרש לשלם אחר כך עבור אותה המהדורה.
3. ניתן לבנות יישומים מסחריים עם מהודורת ה-Express ולהפיץ אותם (הרישיון מתיר זאת, בניגוד לרישיון של גרסאות הבטא). כמובן מומלץ ורצוי לקרוא את שאר הסעיפים של רשיון השימוש.
4. מהדורות ה-Express - לא זוכות לתמיכה טכנית על ידי מיקרוסופט.
מי שנתקל בבעיה עם מהדורת ה-Express יכול להיעזר בפורומים של מהדורות ה-Express ב-MSDN:
https://forums.microsoft.com/msdn/showforum.aspx?forumid=24&siteid=1
או בפורום כאן באתר.
5. דרישות המינימום להתקנת VB 2005 Express Edition הן:
מעבד: פנטיום 3 או Athlon (או מעבד אחר מקביל) בתדר 600Mhz (מומלץ 1Ghz ומעלה).
זיכרון: 192MB (מומלץ 256 או יותר).
מערכת הפעלה: Windows 2000/XP/2003/Vista (לא כולל מהדורות עבור מעבדי Itanium).
מקום פנוי על הדיסק הקשיח: 1.3GB.
6. האם ניתן להתקין את VB 2005 Express Edition לצד Visual Studio .NET 2002/2003? כן!
7. האם ניתן להתקין את VB 2005 Express Edition לצד Visual Basic 5/6? כן!
8. האם תוכניות שאצור בעזרת VB 2005 Express Edition יעבדו גם על מהדורות אחרות של VB 2005? כן!
9. האם ניתן יהיה להוריד בחינם את VB 2005 Express Edtition גם לאחר ה-6.11.2006? על פי התכנון, לאחר ה-6.11.2006 ההורדה לא תתאפשר בחינם, ועל כן מומלץ למהר ולהוריד.
לעומת זאת SQL Server 2005 Express - ימשיך להיות זמין להורדה בחינם, גם לאחר ה-6.11.2006.
בס"ד
קודם כל, יהודה היקר: גירסת visual studio 2005 זה שם קיצור. השם המלא של התוכנה: Visual Studio .NET 2005, והגירסה המלאה הושקה רשמית בסוף אוקטובר תחילת נובמבר 2005, ולא לאחרונה, כפי שניתן להבין לכאורה מדבריך.
קצת מידע כללי:
VS 2005 הושקה במקביל עם תוכנת השרת NET 2. . זוהי גירסה שניה לסביבת הפיתוח המיועדת עבור טכנולוגיית NET. (קוראים זאת- DOT NET), וגירסה 8 של Visual Studio בכלל.
הנקודה החשובה בכל העסק, שקודם כל גירסת EXPRESS להורדה היא אמנם חינמית, אבל כוללת חלקי תוכנה. כל מחולל שפה ניתן להורדה בנפרד.
מי שמחפש מחולל VB סטנדרטי, לא יכול להסתמך על גירסת הEXPRESS הזאת מסיבה מאוד פשוטה: מי שעובד עם שפות דומות ל++C לא ימצא שם מחולל לשפה זאת, כי לVS 2005 יש תמיכה בשפה חדשה ויותר משוכללת: #C, שיותר דומה לJAVA והרבה יותר קלה.
מי שמעוניין בVS 2005 למטרת כתיבה בVB (ויז'ואל בייסיק), יגלה מהר מאוד שזאת לא VB המוכרת. חשוב לדייק: VS 2005 וגם גירסת 2003 הקודמת לא מיועדות לכתיבה ב- VB, אלא בVB.NET. חשוב להדגיש את התוספת NET., כי זאת לא VB. זאת שפה בעלת תחביר זהה, מבוססת על VB הידועה, אבל זאת שפה חדשה לחלוטין. מיקרוסופט בנו אותה מחדש, התאימו אותה לדור השפות המודרני בקו הראשון של המתכנתים, לכן היא גם יותר קשה מVB6, למרות שהיא עדיין קלה יחסית, היא מפותחת ממנה, שווה ביכולותיה ל#C ול- ++C (אותן טכנולוגיות), ומשתמשת במשתני אובייקט ולא משתני variant. בנוסף היא משולבת מנוע NET., שאומר שכל הקריאה לאובייקטים ול- DLL היא שונה לחלוטין, יצירת אובייקט היא שונה, במקום כמות מוגבלת של מחלקות, היא תומכת בריבוי מחלקות והורשה ביניהן, היא תומכת בממשקים, ובכל מה ששפות מתקדמות תומכות. יהיה קשה מאוד להצליח לכתוב קוד VB6 במחולל החדש הזה.
מי שלא מכיר את מחלקות NET. ואת העקרונות של שיטת הפיתוח החדשה הזאת והמשוכללת, לא יצליח לתפקד עם VS 2005.
זה כתוב ככה
אני לא כתבתי שם כלום
רק את השורה הראשונה
זה כמו, שמישהו ימליץ לחבר שלו לקנות מחשב דפוק, כי באתר אינטרנט הוא ראה שכתוב בפרסום מילים כמו "מדהים" וכד' (והיה לי פעם מישהו שהתעקש איתי שהוא הולך לקנות מחשב טוב, כי כתוב שהוא טוב בפרסומת שלו).
אבל, אם אינך מכיר את VS אתה לא תוכל לעזור.
מי שעובד רק עם VB, ולא מכיר תכנות OOP , לא יוכל לעבוד נכון עם VS 2005, כי היא מותאמת לשני דברים בהדגשה: OOP ו- NET Framworks 2. , הראשונה היא תיאוריית יישום פיתוח תוכנה, ש++C, וגן #C ו- JAVA מותאמות לעיקרון שלה (#C אפילו משכללת את הנושא). VB.NET היא בעלת יכולות זהות ל#C, וזה בניגוד לVB הקלאסית שעובדת על שיטת הפרוצדורות ולא OOP . כלומר, כל העיקרון של הפיתוח שונה ביניהן. בנוסף יש את NET. שהיא מנוע הפיתוח. העיקרון שלה עובד על יישום של למעלה מ- 4000 מחלקות מובנות בשיטה ייחודית ושונה משפות אחרות.
מודה ומתודה לא ראיתי שזה לא ויזואל בייסיק
(בקושי הסתכלתי)
לסביבת הפיתוח של visual studio 2005 אפשר להתרגל ואפשר שלא. זה לא הנושא.
השאלה פשוטה יותר. מה הדרישות שהמפתח, צוות הפיתוח או הלקוח דורשים.
במקרה שלנו, ישנו אדם שלומד תוכנה, או כבר מתכנת, שמחפש Visual Basic קלאסית.
ייתכן והוא כבר פיתח בה, ייתכן והוא באמצע פיתוח תוכנה, ייתכן והוא צריך לבצע כעת פרוייקט מסויים.
אם היה בא אדם ושואל מה כדי ללמוד בתחום התוכנה, הייתי מספר לו על נפלאותיה של VS 2005, והשפות הגלומות בפיתוח בה על יתרונותיהן הרבות.
אבל כמו שאדם שיבקש מחשב משרדי, לא אנסה בכוח להציע לו מחשב גיימרים, בטיעון שזה משהו משהו והוא מאוד חזק, אני לא נוהג להציע למי שמחפש את סביבת העבודה לפיתוח ב- VB6, את סביבת העבודה של NET. , כי היא לא מתאימה לו.
לגבי הפיתוח של האתר של ערוץ 7, אכן ב"V בשעה טובה ובפיגור של כמה שנים, עבר האתר משיטה מאוד מיושנת (PHP3) לשיטה חדשנית. NET 2. ? האמנם? אמנם איני נגיש לקבצי מקור, אולם יש דרך ללמוד מקוד המקור הHTMLלי מה נעשה פחות או יותר, ובמה השתמשו.
למשל, לכל פקד נתונים אוטומטי, יש סגנון או שניים של חתימות קוד HTML. אתר ערוץ 7 לא משתמש, למשל, במצב VIEWSTATE של NET. (זה מצוי גם בגירסה הקודמת), כי החותמת HTML של המצב הזה, משאירה שתיים עד שלוש תיבות טופס מוסתרות, עם טקסט ארוך ומקודד.
יש פקדים רבים של NET 2. , שהחותמת HTML שלהם לא נמצאת באתר של ערוץ 7 בכלל. דבר נוסף, אתר ערוץ 7 עדיין בנוי בשיטה טבלאית. היום נוהגים, גם כדי להתאים עוד יותר את השיטות לדפדפנים ולאפשר שינויי עיצוב גורפים מהירים בעתיד, לעבוד עם DIVים רבים שמכילים פקדים, ולא עם טבלאות.
לגבי VB - זה לא נכון כ"כ. תמיד כדאי להתחדש, ואין כמו לקפוץ למים עם פרוייקט חדש. נכון - זה קצת קשה בהתחלה, אבל משתלם מאוד בהמשך.
אני עד היום מתחרט שהמשכתי לפתח ב-ASP כשיצא דוט נט.
לגבי הערוץ - הערוץ כתוב במערכת שפיתחתי שמבוססת על הרבה JS ועל פקדי HTML רגילים מסיבות רבות, הראשית שבהם - ביצועים. פקדי השרת המוכרים בסביבת דוט נט עושים אולי חיים קלים למפתח, אבל גורמים לעומסים אדירים בשרתים, כמו גם ה-doPostBack() וה-Viewstate שמומשו לעיתים בצורה מזעזעת וניפחו את הקוד לעיתים אף בעשרות קילו-בתים.
העברתי על שיטת העבודה שלי הרצאה פעם במיקרוסופט ברעננה, תוכל למצוא אותה באתר www.tapuzusergroup.com.
איפה כן ניצלתי את היכולות החזקות של דוט נט?
בצד שרת. אם בעבודה מול מסדי נתונים, בקאש (דף הבית למשל נמצא ב-OutputCache למשך כמה עשרות שניות), בטיפול והקטנה של תמונות (תנסה למשל להעלות תמונה שחורגת מהגודל המאושר ותראה שבמקום לחסום אותך הוא פשוט יקטין אותה, או סתם תיכנס לאתר "ללא תולעים").
לגבי שיטת ה-DIVים - אם תתעקש תראה שמספר הטבלאות כאן באתר הוא מינימלי. יש דברים שאי אפשר (או לא נוח ובעייתי) לעשות עם DIV ו-SPAN ו-CSS.
כשמדובר באתר ברמה של Enterprise - יש דברים שפשוט יתעללו בשרתים יותר מדי.
קודם כל, זה נכון שלעיתים עדיף להתנסות עם פרוייקט חדש עם השפה החדשה, אבל מה לעשות ועדיין יש ללמוד על הבדלים רבים לפני כן. אבל אם יש לי בן אדם שרוצה לתכנת בשיטה שהוא הורגל ומחפש ממשק עבור זה, אין טעם להציע לו ממשק של שיטה חדשה. הוא כרגע לא צריך את זה. בעתיד? כדאי להמליץ לעבור, כי אין כמו OOP בייחוד בצורה שמיושמת ב#C וב- VB.NET.
לגבי ASP.NET:
ובכן, קודם כל יש יתרונות רבים לשימוש בפקדי שרת, בייחוד בפקדי הנתונים. לעיתים אני מעדיף אפילו מעט איטיות בהתחלה, כדי לקבל תוצאות יותר מרשימות ויכולות מוגברות.
לגבי הPOSTBACK ו- VIEWSTATE: POSTBACK הוא בסך הכל פונקציה די קטנה בכתיבה של הHTML, ואילו VIEWSTATE מוסיף מעט קוד, אבל לעומת מה שהוא נותן לי כשאני חפץ בכך, זה לא משמעותי מבחינתי. בצד השרת לא נתקבלתי בעומס כבד, גם כאשר הרצתי במקביל אוטומציות רבות של פקדי שרת + POSTBACK. אני חושב שזה שאלה של גבולות בשימוש בפקדי שרת וייעילות בצורת השימוש.
איפה שאין סיבה לפקד שרת, איני משתמש בהם, למרות שלכאורה זה מעט יותר נוח ויותר אחיד.
לגבי DIVs ו- CSS. כוונתי היא אכן לשימוש מסויים בטבלאות. אני נוהג ליצור את החלקים העיקריים כDIV ובתוכם פעמים רבות לעצב את הנתונים על ידי טבלה פנימית. יצרתי איזו שיטה כזאת לשילוב הזה, שמאפשרת לי לקחת פלטפורמה אחת ויחידה ולשחק עם כל הגדרות העיצוב שלה והתוכנה, כדי להתאים אותה לכל מערכת.
בכל אופן, אין מחלוקת על עליונת וזריזות ASP.NET כשיטת פיתוח משוכללת.
שוב, אני מסכים עם הצורך והכדאיות להשתדרג. אני גם מאמין ששפה למשל כמו #C, הולכת לתפוס תאוצה יותר מהקדומות ודומות לה, וממילא ידע בתכנות VB.NET ו- #C, יהיו בעוד שנה שנתיים, דרישות בעלות ביקוש גבוה (והנה שוב מיקרוסופט עשתה זאת והשתלטה על עוד תחום בחיינו).
גם אני עובד עם גירסת EXPRESS, שיערתי שגם אתה עובד בה. אני לא מכיר יותר מדי הבדלים ביניהן, למעט הבדלי נוחות של ה- IDE המשולב, והאפשרות ליצור דוחות אוטומטיים ואולי שתיים או שלוש פונקציות שכמעט לא משתמשים בהן. כל מה שצריך לבניית אתר סופר מתקדם, קיים בEXPRESS.
אבל הצורך להתקדם לא קשור לעובדה שיש כאן מישהו שאנו לא יודעים מה הוא רוצה בפרוייקט ובאיזה שלב הוא. הוא ביקש VB 6, ומי שיוכל יספק לו. בנוסף לזה, אפשרי להמליץ לו ללמוד את הגירסה החדשה.
לגבי פקדי נתונים, אני התכוונתי לפקדי התצוגה של הנתונים, כמו GRIDVIEW או DATALIST. אני למשל אוהב מאוד עבור תצוגות, את השימוש ב DetailsView, כי אני יכול לשלוט על כל פריט בו מחד, לחבר אותו לאובייקטי הנתונים מאידך, ולשלוט עיצובית על הקוד שלו, כמעט באופן מלא.
לגבי הקוד האוטומטי של HTML שהשרת כותב עבורם, אני לא יודע מה אצלך, אבל לי הקוד נראה בסדר גמור. אם אני שומר על הקיבעון שאני לא כותב מאפייני עיצוב עם שימוש במאפייני פקדי השרת, הרי שאין לי קוד STYLE מבולגן בכל הפקדים, אז הקוד הוא או קוד טבלה סטנדרטית, או קוד SPAN או DIV סטנדרטי. אני מצאתי היגיון רב בצורה שהקוד האוטומטי נכתב.
כמובן, שכפי שכבר הסברתי - אם איני צריך את השימוש בהם, אין טעם להשתמש. הפקדים הללו נדרשים רק כשיש להם צורך. שימוש סתמי כשיש חלופה לא פחות טובה, הוא אכן מאריך ומגדיל את הקוד.
הסיבה שאני אוהב את פקדי הנתונים האוטומטיים, כי בקוד OOP קצר אח"כ אני יכול לשלוט על כל פרט וחלקיק בתוכם.
ואכן, ככל הנראה שגישתנו לגבי שילוב DIV וטבלאות היא הפוכה. אבל סתם כדיעה אישית, אני חושב שרוב אלו שמשתמשים בצורה עדיפה בDIVד וטוענים למגוון בעיות אח"כ בהתאמה לדפדפנים, בייחוד לאקספלורר, לא ממש צודקים. אני עובד כעת על מערכת גלובאלית, שמטרתי בה שהיא תהיה בעלת בסיס עיצובי ותכנותי ניתנים לשינוי והרחבה מיידית.
זאת אומרת שהדף עצמו הוא בעל קוד שרת - תוכנה + HTML קבוע, מסד הנתונים בנוי בצורה קבועה גלובאלית, המותאמת לכל סוג של אגירה, במינימום טבלאות, ומכאן ואילך, יוכל המשתמש להזמין לעצמו כמה שכלולים, פונקציות או עיצוב שיראו לו.
אני בד"כ מגדיר DIV מאסטר אחד, שיכיל בתוכו את כל ה-DIVs האחרים. בCSS FILE אני מגדיר את המאסטר לרוחב המקסימלי בו אני חפץ (באחוזים, כאשר רצוני בהתאמת גודל לרוחב המסך, או במספר מוחלט, כשאני חפץ בגודל קבוע), כל שאר ה- DIVs יחסיים אליו, והם מוגדרים על ידי POSITION עם הערך relative . כעת, לעיתים יש תזוזה קטנה (גם זה בד"כ לא), בין firefox ל- אקספלורר, אבל בעיקרון, אם קבעתי את כל ה- DIVs בהתייחסות לצד ימין בלבד או שמאל בלבד, ואז התייחסות ביניהם מבחינת מיקום בפיקסלים, הרי שהדך יראה באופן זהה לחלוטין בפיירפוקס ובאקספלורר, ובאותו קוד CSS קצר. ניסיתי ועובדתית זה כך. זה מספיק יציב להשתלת פרסומות אח"כ, הקפצת פרסומות פופ-אפ, משחק עם גודל חלון הדפדפן ועוד...
כך שיסלחו לי כל המזדעקים על חוסר התמיכה של אקספלורר בעימוד DIVs ב-CSS, אבל אני לא מבין עד כה על מה הם מדברים.
הבדלים שכן שמתי לב לקיומם כבר:
1. בDIVs (ואולי גם בטבלאות), אקספלורר לא מוריד את גודל המסגרת מגודל ה-DIV. אם רוחב DIV שלי הוא 600 פיקסלים, ועובי המסגרת שלו 3 פיקסלים, אז הגודל המוצג יהיה 606. לעומתו, פיירפוקס מכליל את המסגרת ברוחבו של DIV
2. פיירפוקס יודע להתייחס היטב לDIV כשחלקם מיושרים וממוקמים בחישוב מצד ימין וחלקם מצד שמאל. לאקספלורר רצוי להתייחס תמיד רק לצד שמאל, אבל הוא גם סביר בהתמודדות עם צד ימין, בתנאי שכולם מוגדרים מצד ימין.
כמו כן, אשמח אם תשלח לי את כתובת המייל שלך לאי-מייל שלי: aviadfe@012.net.il , אני מניח שיש לי דברים שאוכל ללמוד ולהעזר בך, אם תסכים.
מישהו יודע:
1. כדאי לעבור להוט מרימון? עושים עבודה טובה?
2. נעלם לנו בקובץ של וורד אפשרות של שחזור מסמכים. להיכן?
3. למישהו יש נסיון עם נטפרי? מאפשר נופים, מוסיקה נקייה, שיעורים, הרצאות וכו' לא דתיים (נקיים) או חוסם בלי פרופורציה?
4. לא הצלחנו להיכנס לשמירה אוטומטית בוורד (כרוך בתשלום). יש הבדל בינה לבין השמירה האוטומטית שלהם באחת האפשרויות על הסרגל?
כי לשמור כל דקה....שוכחים וכך נעלם חומר שעבדו עליו די הרבה זמן.
שולחת את השאלות הללו פעם שנייה, אולי לא לחצנו על שלח וגם הן....נעלמו!
תודה!
1. שני שירותים שונים. כמה קריטי לך הסינון שלהם?
2. קובץ מקומי במחשב? אולי דרך עותקי צל (גוגל)
3. חוסם באופן קיצוני.
4. רפלקס ctrl+s.
בס"ד
הוט חוסם כמו רימון או כמו נטפרי - איך שמבקשים. ככה הבנתי. חשוב לנו מאוד הסינון.
אנו יודעים על האפשרות קונטרול + S , אבל שכחנו כנראה לשמור לזמן קצר, ונעלמו שני סעיפים מהמסמך.
מבקשים שמירה אוטומטית, שלא יהיה צריך ללחוץ על הקונטרול הזה כל הזמן.
לא יודעת מה זה עותקי צל.
ניסיתי כל כך הרבה זמן לשחזר את הנעלמים, עם AI מסביר מצויין, וזה לא הלך. למשל, נעלמה האפשרות: שחזור מסמכים.
כבר הייתי יכולה להדפיס את זה מחדש. וזה מה שאעשה כנראה. אין ברירה.
האם כדאי לשלם לגיבוי האוטומטי של וורד ולחסוך כאב ראש (ולב?)
תודהרבה!!
זה נשמע לי כמו סינית
מה זה דוקס
מזה ענן
זה נשמע לי
משהו
מאוד לא מובן
אם מישהו בפורום
הזה כל כך בור
בכל הקשור
לשכפול או תימלול
זה כלומר זותי
אני
(במחילה מכבודי)
ענן זה של גשם
דוקס זה כמו בוקס
וווינדוס לבטח
זה משהו של דוס
הבו
לי קלף
כסת דיו
ונוצה
ואהיה (בחיי)
הכי מרוצה...
תודה!
זה נפלא את מוכשרת ואני כל כך מבינה אותך, אבל יש דברים שאין מה לעשות חייבים להשתמש כדי לחיות בעולם המטורף הזה 😔
אני מה זה מצטערת שאין לי כוח עכשיו להסביר ואני גם חושבת שאני לא אעשה את זה טוב אז מקווה שמשה או חופר או מישהו יענו לך. אבללל אני אגיד לך בגדול ואם יש לך כוח תיכנסי ותיבדקי (ואם גם לא קיבלת תשובה עד מחר אז אני אשב ואפרטרט לך). גוגל דוקס זה פשוט לעבוד על מסמך דרך הדפדפן ולא דרך התוכנה של וורד על המחשב. זה מקושר בדרך כלל (נראלי אוטומטית אבל לא בטוחה) לגוגל דרייב שלך שזה פשוט נפח איחסון באינטרנט (כמו תקיה על המחשב פשוט אונליין באינטרנט היתרון הוא הגיבוי והגישה מכל מקום ומכשיר דרך המייל והסיסמה שלך) תעשי חיפוש google docs את תגיעי לזה. וכמו שאמרתי תמיד אפשר להוריד את המסמך למחשב ולפתוח אותו רגיל וגם הממשק (איך שזה נראה ומתופעל) אונליין ובמחשב כאילו די קל להשתמש. מקווה שקצת עזר ושוב סורי.
אני אנסה, בעזרת השם
והכי בושה
שלמדתי את'זה פעם
ויש תעודה
בכלל לא רעה
פשוט לא הפרעתי
במהלך השיעור
כי
אכלתי
ישנתי
או
סתם כך חלמתי.....
זכי למצוות!!
זה די דומה לוורד
רק של גוגל... חברה אחרת...
וזה עובד רק עם אינטרנט, וכל מה שאת כותבת נשמר לך באינטרנט (מה שנקרא, הענן) את כמובן יכולה להוריד עותק למחשב וזה יהיה וורד רגיל, אבל השינויים שתעשי אחרי זה באינטרנט לא יתעדכנו במה שהורדת למחשב ולהיפך, ובמחשב שוב אין לך שמירה אוטומטית
אבל בגלל שזה באינטרנט נראלי שזה תמיד נשמר אוטומטית או לפחות אפשר להגדיר את זה ככה בחינם
מוזמנת לנסות...
וכמובן שיש גם וורד באינטרנט שהוא חינמי
Create and edit documents for free | Microsoft Word for the Web
רק צריך חשבון מיקרוסופט אבל לא חייב לשלם
רק אין לי מושג אם גם שם יש שמירה אוטומטית..
שוב, מוזמנת לנסות...
הוא בדיוק כמו התוכנה בווינדוס? יש גם אקסל?
למה אנשים משלמים על מנוי לחשבון מייקרוסופט למחשב עם כל התוכנות וכל מה שזה כולל רק בגלל הדברים האחרים או שיש עוד הבדלים? (בנוחות וממשק ותכונות וכדומה) חוץ מהעובדה העיקרית החשובה שזה חייב חיבור וזה בלי. אבל על מחשב נייח בבית שיש וייפי מה ההבדל באמת? שואלת מסקרנות תודה!!!
אבל אני חושב שכן
זה אמור להיות אותו ממשק מתכונות לפחות רוב מה שמשתמשים...
וחיפוש פשוט בגוגל יביא לך את זה
Edit spreadsheets online for free | Microsoft Excel for the Web
למה אנשים קונים רשיון אין לי מושג
או באמת בשביל לא להיות תלויים באינטרנט
או שזה פשוט הרגל וחוסר היכרות
כי מיקרוסופט פתחו את האופיס אונליין בחינם רק אחרי שגוגל עשו את גוגל דוקס ושיטס אז הם היו צריכים להתחרות בהם
אבל פעם הדרך היחידה לעבוד על אופיס הייתה לקנות רשיון
מקווה שאבין
הנחמה היחידה
שלא זאת אחת
השאלות שאשאל
לאחר 120
(לא שעם השאר אסתדר
מי יודע מה...)
זכה למצוות!
זו לבטח תגובה שניה שלי....מחילה. זה עוד משהו שעלי ללמוד, איך כל עיגול אומר משהו אחר
ואיך התגובה שלי לעניין המדובר שלא אודה על משהו מ -שנה שעברה...
פ.א. (אם אינני טועה) הסביר לי פעם, צריכה לשוב להסבר.
אז פעם ראשונה, או פעם שנייה - לא משנה
ועוד הפעם: ת ו ד ה!
על המאמץ על ההשקעה!
יש דרך לעשות סינון על ספוטיפיי?
חוץ מ'תוכן בוטה'. סינון חיצוני, של רימון נסטפארק וכו, משפיע על ספוטיפיי?
2. בסמארטפון זה חוסם לי ערוצים בwhatsapp, אפילו שהגדרתי דרך האפליקציה את האפליקציה של ווטסאפ "בלי סינון". זה נשאר ככה מובנה או שיש אפשרות לאפשר גישה לערוצים בווטסאפ?
1. על המחשב זה חייב לבוא בתור תוכנית, יש שאר ההצעות שהצעת זה בדיחה לעקוף
2. לגבי הערוצים- לי הערוצים חסומים בכוונה תחילה, אבל תבדקי אם מה שמסומן לך בלי סינון זה הווצאפ שאת משתמשת בו ולא לדוגמה ווצאפ ביזנס, אחרת זה נשמע כמו תקלה
1. הבנתי שזה בתשלום מנוי חודשי נוסף נפרד לכל מכשיר: השאלה האם למחשב זה כך רק בתוכנית .exe? או שפתרונות "הבדיחה" האחרות לדפדפן גם בתשלום נפרד?
2. משו שלא הבנתי בעיניין המכשיר הסלולרי: אפשרויות ההתאמה האישית של הסינון דרך האפליקציה במכשיר הם אותו דבר כמו דרך האתר במחשב וההגדרות בו (בכניסה לחשבון של המנוי של המכשיר הסלולרי)? או שדרך המחשב אפשרויות ההתאמה והשליטה מתקדמות יותר?
תודה רבה לך!!!!
1. במחשב זה תשלום חודשי, לכל מכשיר מנוי נפרד, אפשר לנהל מספר מכשירים יחד. לגבי שאר הדברים- תוספים לדפדפן וכדו' אני לא יודע יותר מידי מעבר לזה שקיימים מוצרים כאלו, איך הולך התשלום שלהם- צריך לברר על כל מוצר בפני עצמו.
2. בסלולר אפשר לשנות הגדרות דרך המכשיר או דרך התחברות לניהול באתר, בממשק הניהול באתר יש יותר אופציות מאשר בממשק הניהול בטלפון
או לחכות לזה שאסתכל איך מוגדר אצלי (בהנחה ואזכור) והעדכן, או לפנות למוקד אור ולשאול אותם איך לעשות את זה.
אופציה שלישית- לפנות לתמיכה של נטספארק ולריב איתם עד שיתנו לך את הפתרון
בהנחה שאני לא יכולה לשאול כרגע את בעל הרשת או שהוא לא בטוח ולא פנוי לבדוק כרגע (פעם היה עליה).
יש איזה אתר ניטרלי שאפשר לחפש שחסום לפחות ברמת הגנה בינונית שאפשר להיכנס לבדוק?
אני לא רוצה בדווקא להגיע למשהו לא צנוע.
תודה!!!!
אולי אוצר החכמה
אפשר פשוט להיכנס לדף הבית של פייסבוק. סביר שהוא לא יעלה או שיעלה לך עם תעודת MITM שלהם.
התחהרתי באמת לוייפיי ממכשיר אחר ואז ראיתי את השגיאה של החיבור לא מאובטח כשלא מותקן על המכשיר את הקובץ של התעודת אבטחה של רימון שזה בעצם אומר שעל הרשת יש את הסינון שלהם.
יש אתר שנקרא proxy.org
שכשרוצים לבדוק אם יש סינון נכנסים אליו
לא בדיוק מבינה למה. אבל הוא לא אתר בעייתי מבחינת צניעות
יש באינטרנט כל מיני מדריכים של דברים שאם משתמשים בהם הם עוקפים את רימון, אמנם לו זו המטרה שלהם, אבל זו התוצאה שלם, ולכן הם חסומים
Https או משהו. לא מציג את הדף "יש לך אינטרנט עם הגנה". זה אמור להיות ככה? כאילו לזה התכוונת?
סתם לידע כללי אני אשמח לדעת.
צריך להתקין רשיון הגנה. זה כמובן לא הופך את הפלאפון למסונן, רק מאפשר לוויפיי הספציפי של רימון לפעול כמו שצריך.
אם לא מתקינים אז אמורה להופיע שגיאה בערך כמו שאת מתארת
בעידן שבו גוגל הופכת לשער הכניסה המרכזי לידע, מתברר שחלק גדול מהמשחק מתרחש הרחק מעיני המשתמש. מאחורי תוצאות החיפוש המוכרות מסתתר מנגנון שמנסה לבנות לכל ישות אדם, מותג או אתר זהות דיגיטלית סדורה, עוד לפני שנעשה אפילו קליק אחד. בתוך מציאות שבה יותר ויותר חיפושים מסתיימים ללא מעבר לאתר, מתברר ש‑Zero‑Click Context הוא לא תקלה, אלא סימפטום של מבנה עמוק שמכוון את האופן שבו גוגל מפרש את העולם. מודל ה‑Digital Identity Spine מציע הצצה נדירה אל מאחורי הקלעים של האלגוריתם, ומשרטט תמונה מרתקת של מערכת שמנסה להבין אותנו לפעמים טוב יותר ממה שאנחנו מבינים את עצמנו.
אפשר בגוגל דרייב או גוגל תמונות
ובמקביל באחסון נייד/דיסק און קי אם זה משהו קטן
כל אחד מהם יבטח את השני
כי לענן יש לפעמים בעיות ודברים יכולים להימחק
וכונן יכול להיאבד או להינזק או לא יודע מה
אם זה כמות גדולה (יותר מ10 ג'יגה) של רק תמונות וסרטים אז יש פתרון חינמי של לגבות בגוגל תמונות בלי שזה ייקח לך מהנפח אחסון ושלא תצטרכי לשלם על אחסון כל חודש
תכתוב לי אם אתה צריך
אשמח לשמוע.
בינתיים חשבתי לפתוח חשבון נוסף בשביל זה כדי שזה לא יצמצם לי את נפח האחסון
User1bckup@gmail.com
User2bckup@gmail.com
וכה עוד כמה חשבונות עם מספר סידורי רץ..
כדי לא לשלם על אחסון אחד גדול.
הגעתי ל 10 חשבונות שכל אחד עד 15GB.
אבל בהמשך ראיתי כמה זה מסורבל.
צריך לנהל רישום מה שמרתי איפה - ועם הזמן הולכים ומאבדים שליטה…
יותר משתלם לשלם כמה שקלים לחודש לאחסון גדול.
כרגע אני עם 100GB.
זה תכונה שהייתה ועדיין נשארה בדגמי פיקסל ישנים
שכל מה שאתה מעלה דרכם לגוגל תמונות לא לוקח לך מהנפח של האחסון ונשאר שם בחינם לתמיד
ויש פרויקטים בגיטהאב ובעוד מקומות שנותנים לך את התכונה הזאת בכל מכשיר אנדרואיד
לאליאקספרס שמגיבה בהודעה בערבית (לאחר מילוי הפרטים)?
מה עושים?
תודה!
מציע שתבקשי עזרה ממישהו שיש לו אינטרנט רגיל בלי סינונים וחסימות, תתני לו את פרטי החשבון שלו באלי אקספרס, הוא/היא ייתחברו ויגדירו באזור האישי את השפה.
עברית (או אנגלית).
ואז תבדקי האם מסתדר לך במחשב שלך.