מה שחיכיתי לא במשך זמן רב, והשבוע ביתר שאת- האירוסין של אחותי!!!!
איזו התרגשות...
כמו שכתבתי לא מזמן, אני אחראית על עריכת השולחן, וערכתי את רוב השולחנות כבר, ותודות לרעיונותיכם המקסימים, יצא מ-ה-מ-ם!!!!!!
תקבלו תמונות....
מה שחיכיתי לא במשך זמן רב, והשבוע ביתר שאת- האירוסין של אחותי!!!!
איזו התרגשות...
כמו שכתבתי לא מזמן, אני אחראית על עריכת השולחן, וערכתי את רוב השולחנות כבר, ותודות לרעיונותיכם המקסימים, יצא מ-ה-מ-ם!!!!!!
תקבלו תמונות....
מחכה.
או הוורט, איך שלא יקראו לזה, זה היום...
וזה אצלנו בבית\בגינה וכל הבית על הרגליים..
התמונות יגיעו בקרוב, השאלנו אפילו לרגל המאורע מצלמה משוכללת משכן שלנו, כי שלנו כבר חצי מתה.. אז זה יהיה תמונות איכותיות..
כולי מרוגששת בישבלך!!!
שוב, שהייה בהרבה מזל טוב. (אני שיא האוהבת להגיד זאת)
בקשר לעריכה, אני מתארת את השולחנות ובעיניי אני רואה מחזה מדהים...
נורא שווה לך שהתמונות יצאו איכותיות, כי אני הולכת וקפוץ לביקור השבוע.. שבין כול הבתים היקרים גם שלך ברשימה, (אחרי שגירת אותי עם התמונות של הגינה)אני רוצה לעשות בה סיור, וכן בסוכה.
מועדים לשמחה, חגים וזמנים לששון!
והגינה שם עכשיו לא כמו בתמונה..
כי בנינו שם ת'סוכה אז כיסחנו את כל הגפן והתאנה והערבה, וגם לא מבחינים בגלל הסוכה במראה הפראי שם.. אז תאלצי לבוא שוב לא בסוכות..
כולם מוכנים, רוב האורחים כבר הגיעו, אבל רק אנוכי עדיין לא מוכנה...
פשוט עשיתי גם לכל האחיות שלי תסרוקת ועשכיו תורי לעשות לעצמי.. אבל הרגע שמתי ת'עדשות אז אני צריכה לתת לעניים להתרגל..
בס"ד.
דרך אגב-
כשהיא מכריזה שהיא מתארסת זה הוורט ועכשיו זה האירוסין... נראה לי.

הנה דיווחים...
צ'מעו איזה פאדיחה ענקית עשו לי ולבת דודה שלי.. איזה דודה אחת של החתן התחילה לדבר איתנו, וכנראה היא שיא ההתלהבה ממנו, ואז היא שאלה את בת דודה שלי אם היא הכירה כבר את אח של החתן (שהוא שמיניסט), אז היא אמרה שלא, אז היא קראה לו, והם ערכו הכרות קצרה, ואז הדודה הזו אמרה: "תראה איזה יפות, תתחיל איתן..." איזה פאדיחה.... אבל אנחנו באמת יפות..
כי אנחנו מרשות לעצמנו לחוש קצת.... מכל הבחינות...
אז הייתי באמצע הדיווחים, ונאלצתי לגדוע אותם באמצע, אז הנה ההמשך:
כולם התלהבו מהעיצוב שעשיתי לשולחן (תמונות תקבלו, אל דאגה), וזו פעם ראשונה שהרשתי לעצמי להיות מוחמאת, כי תמיד שאומרים לי מחמאות אני מרגישה שאין על מה, כי זה לא יצא יפה כמו שתיכננתי.. אבל היום זה כן יצא..
השכנות שקפצו להציץ הזמינו אותי לעצב באירועים שיהיו להן... קצת תעסוקה בהחלט לא תזיק לי...
מוריהבדבר הגבוה הזה (הכנתי את זה מקערות בגדלים שונים וקשרתי סביב חוט), ניצב לו, איך לא, הזוג הצעיר.. זו בובת חתן וכלה שאני ואחותי קנינו היום.. אם אתן מבחינים (נראלי שלא..) אז לחתן הוספנו זקן וכיפה כיאה לחתנה של אחותי..
מסביב מפוזרים נרות שונים, חלק שמתי בתוך תפוח שחתכתי והשתלתי שם נר, ואת זה שמתי בתוך צלוחית של עוגה ופיזרתי פרחים ריחניים מסביב.
יש גם נרות גדולים בתוך גביע זכוכית שבתוכו גם יש פרחים ריחניים, ויש עוד סתם נרות.
את הסכו"ם שמתי בתוך כוסות ח"פ שקופות בצבעים כחול וירוק שזה היה הצבע שבחרתי (בגלל הספות החדשות שלנו שהם בצבע כזה.. אבל לא רואים בתמונה), וזה לדעתי רעיון ממש חמוד.. בתוך הכוסות האלה שמתי שיפוד שבקודקודו הדבקתי ציפור אחת ופרפר אחד.. זה ממש מתוקי.. אני אח"כ אשתול אותם באדנית בגינה..
זהו, אני חושבת שמיציתי הכל.. חבל שאין לי מזכרת יותר ברורה מזה...
נו איך אני בתור מעצבת שולחנות? זה ממש כיף לעשןת את זה!
פרקתי עכשיו תמונות מהמצלמה שהשאלנו משכנים שהיא קצת יותר נורמלית משלנו, וציפית שתהיינה שם תמונות נוספות של השולחן, ובאיכות יותר טובה, ולא היה..
וגם היו שם רק 3 תמונות שלי! זה לא פייר! פשוט בגלל שאחים שלי השתלטו עליה וצילמו רק בצד של הגברים..
עכשיו נותר לי לצפות שלפחות תהיה לי מזכרת מהארוע מהצילומי וידאו שדודה שלי עשתה אצל הנשים.. אבל דווקא בקטעים שאני בנשים ולא עסקתי בסידור והגשה, היא היתה עסוקה עם הילדים שלה ולא צילמה...
אני מבואסת...
במצלמה שלנו יש איזה 100 ויותר תמונות ויש לי רק איזה 2 תמונות...
וזה לא שאני שונאת להצטלם... גם כשאני קטנה יש לי רק אלבום אחד...
בס"ד.
יש לי פווווווולים של תמונות.
ועוד מלא אצל דודים שלי.כשהייתי קטנה כולם התלהבו עלי.
(הייתי דומה לבובת חרסינה-שער בלונדיני יותר נוטה לצהוב ועיניים כחולות.ובגדים מתוקים!)
אבל אפחד אתמול לא טרח לצלם אותי...
כנראה הם חשבו שיש דברים יותר ראויים לצילום ממני...
איזה טעם נורא..
ע"פ מישי שנושאת את השם המקודש שירה...
אנחנו הכי הכי...
בס"ד.
אגב-
שמת לב שלכל מי שקוראים שירה היא גם יפה?
טוב אז בתור אחת שלמדה את הענין. (עלק ללמוד סה"כ קורס של חודש) אני יכולה לומר עליך שירה את ממש מקצועית!!!
העיצוב נורא מקסים! הכי אהבתי ת'מגדל ההוא... עם הבובות (עכשיו אני גם מבינה עד כמה את אוהבת תכללת) ואת הנרות בתוך התפוח.
שירה מעכשיו אני מכינה אותך לפעם הבאה שיסנגרו אותי לערוך שולחן, את הולכת להיות בע"ה היועצת שלי ויד ימיניי בעסק. מה דעתך?
ועד לפעם ההיא, בע"ה ביום רביעי אני נוחתת אצלכם. היכוני היכוני... אני מביאה איתי בע"ה גם מצלמה הפעם, אז ממש הכיני עצמך! ואת הסוכה כמובן.
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
בואו נחיה אותו
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>