כדי שלא כל אחד חדש שמצטרף יפתח הודעה חדשה... /Forum.aspx/t14888
אז כל אחד כותב שם, מקום וגיל
ואפשר לספר על עצמיכם עוד...
גם הישנים מוזמנים...
נא לא לכתוב תגובות לא קשורות...
תגובות לא קשורות-תמחקנה.
נא להגיב רק להודעה הראשית.
כדי שלא כל אחד חדש שמצטרף יפתח הודעה חדשה... /Forum.aspx/t14888
אז כל אחד כותב שם, מקום וגיל
ואפשר לספר על עצמיכם עוד...
גם הישנים מוזמנים...
נא לא לכתוב תגובות לא קשורות...
תגובות לא קשורות-תמחקנה.
נא להגיב רק להודעה הראשית.
מיכאל (מאיר) 17
וחצי(בארך)
ישוב עינב
לידור, מנתני'ה עיר הפשע <כבודדד>, בכ"ד ניסן <לזכוררררר> בת 14 בע"ה... <אילמההה.. איזו ענקיתת..>
שבט מעפילים <תיכף מחליפים... חחח> בנ"ע סניף עין התכלת כבודדד
יש לי 3 אחים בנים.. אאררר...
פטרוזיליה,מנוף אילון ,שביעיסטית,שבט אחיה כבוד..
אממ אנחנו 9 ילדים 7 בנות ו2 בנים .
4 אחים נשואים 3 אחיות ואח...
15 אחיינים 5 בנות ועשר בנים
אממ מה עוד אתם רוצים...??יש הרבה!!
פנינה בת 17 עוד מעט חצי
שמינסטית, 11 ילדים אחד באומנה..
מה עוד?
עטרה אליהו, בת 16 ורבע מהגליל.. <נוף מהמם מהבית שלי! תבואו!>
אמ... אני לומדת באולפנת הרב בהר"ן בגדרה... שביעיסטית,.. שכחתי משהו...?
דוריה רצאבי בת 14 ב-יז טבת!!(לא לשכוח להגיד מזל"ט!!!...)אמממ...גרה בפתח תקווה(הדר גנים) לומדת באולפנאת דרכי נעם!!
ואני בעזרא הדר גנים!!!<<כבוד>>>!! ..אההה.ואנחנו 2 אחיות בבית אני הגדולה ואחרי אחותי בת 8..
זה נשמע כמו הודעות על אנשים שמתו חס וחלילה חס ושלום!!
אני ___ בת 15 מישוב בבנימין..
בת 13 מקדומים, דיי חדשה פהה...
ו... אממ...
אהה לומדת ברבבה...
מתנחל מהישוב אלון מורה-שכם >תובב"א< בן 14+ בכ"ח ניסן בן 15.. לומד בישיבת חיצים באיתמר חמשוש.....עוד משהו??
יסכה לוי בת 12 וחצי גרה באבני חפץ השישית במשפחה.. אחת לפני האחרונה.. נולדתי בי"ז סיוון עד אז יש לכם הרבה זמן לחשוב על ברכה פיצוצית!
שכחתי משו?
למי שעדיין לא מכיר, אני גלעד, אני עוד ממש קצת זמן בן 15, ובערך כל דבר אחר עליי הוא חסוי ומידע מודיעיני מסווג.
טובה בת 15 גרה בירושלים (בדיר יאסין)
שבט נצח אריאל שישיסטית
ודברים על עצמי: אני אוהבת לצייר, לרקוד,לשחק, דרמה, לטייל בא"י (מסע טרמפים!),להתנדב (התחלתי להתנדב ב"שלוה"), להיות עם חברות, ללכת לסניף, אני במגמת ארץ, אני הבכורה ל3 אחים ואחות
ברור לא?
אני גלית מרבבה ומדת ברבבה גרה ברבבה ונושמת ברבבה ומה על רבבה...
חחח... ואני אוכלת ברבבה...
אני עוד מעט בת 14 ומתה עליכם!
שני, כלי מעלי [וגאה בזה] בת 14 ומשו [קטן], חמשושית, חניכה [כמעט] שרופה [בנ"ע, הרא"ה, ובקרוב... לא ידוע].
לומדת בי-ם, צביה אומניות, מגמת גרפיקה [+ כתיבה יוצרת, חצי דרמה + ציור בשמן].
סכיזופרנית רצינית, צריכה פסיכולוג [ובחיי שאני לא צוחקת].
שירה
קדומים
13-14
שמיניסטית ..
בעעעעעע!
(פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה...ריגוש!)
נעם בן 15 וחצי שישיסט לומד בתיכונית המדעית בראשון לציון כבוד!
כשנולדתי, הורי קראו לי "התינוק", זה היה אחלה של שם, לדעתי, אבל הם לא הסכימו לדעתי, ובצעד נועז, עודני צעיר לימים ומנסה להבין איך מחטטים באף עם הזרת הזו, הם החליפו לי שם וכרתו את הקשר שלי לעולם החיצון. שמי החדש כלל שני שמות, מסר לאומה, תירוץ לעצמם ומצבה לסבא רבה, ת.נ.צ.ב.ה.
עם מטען חורג על גבי, עקמת בעמוד השדרה ומחשבות זדוניות מהסוג הגרוע ביותר (מה קורה כשמפזרים פלפל שחור על צעיף? אזהרה: ילדים תמימים, אין לנסות בבית או מחוצה לו. א.ל.מ. הוא טכנאי שעבר הסמכה ומבצע ניסויים כגון אלו עם ציוד מיגון מתאים, הכולל ארשת תמימה ומקום בטוח להמלט אליו.) גדלתי לי במין בִיצה אי שם על פני כדור הארץ. במקום המכונה ע"י אחת מגולשות הפורום בשם 'דיר יאסין', אם כי היא איננה מודעת שדיר יאסין הוא בית חולים לחולי נפש ואילו מקום מרבצנו הוא ליד, בשדה שאליו הם היו נוהגים לצאת ולעשות מה שבני אדם עושים... נניח לזאת. קראתי ספרים שונים ומשונים שכתבו אנשים שאינם מאנ"ש ואט אט חשתי כי אמנם, הביצה הייתה חמה ונעימה, אך כמו כל שמיכת פוך שכבדה מזוקן, גם היא החלה לחנוק ואני פיתחתי רעיונות על עזיבה, חיכיתי שהם יהפכו לבועות מחשבה ואז הפרחתי אותם עד ששיעמם לי. בקפיצה רבת הוד (ע"ע ניקי פאלי) יצאתי לביצה אחרת, נוחה ורגועה כשמיכת פוך חדישה. צעד זה בוצע בעודי בן 14.5 ומשקלי כ41 ק"ג.
עדיין נוח ונעים לי בביצה החדשה. במכשירים מודרניים אני מתקשר עם ידידים בשלבים העליונים והתחתונים ונהנה לי מהחיים. עד לא מזמן הכשרתי צפרדעונים קטנים להיות שותפים ב'תנועת הבִיצה הנפרדת' ועתה הנני מדריך-על בתנועה הזו. גילי הוא 17.5 בקירוב, גובהי 175 ס"מ ומשלי 60 ק"ג לערך. צבע עיני נע בין ירוק כחלכל לכחול ירקרק, על פי מצב הכוכבים בשמיים ומצב רוחי על הארץ. אני עורך את עלון ישיבתי ועושה שטויות שונות, כגון לעזור להוציא את העלון לבוגרי תנועת הביצה הנפרדת מדי פעם ולשוטט בהנהלה של התנועה הנלוזה הזו.
וזהו, זה הכל.
נ.ב. בפתק שנמצא ליד מקום מרבצו של א.ל.מ. מצוין שאלו ראשי תיבות רבי עוצמה של "אחד, לא משנה" ושל רשת מחסני חשמל. (הערת מערכת: א.ל.מ. הוא שם בדוי, השם האמיתי, יהודה, שמור במערכת וינתן לפי שיקול דעת ענייני או לחילופין ע"י מתן שוקולד.)
שלום..
אני שיריק, בת 15.5 בדיוק..
אני גרה בצפון הארץ..
הייתי בפורום פה כבר בשנה שעברה אבל לא בדיוק התערבבתי כאן..
שתהיה שב"ש..
{שבת שמחה}
חרות מימון מבאר שבע
חמשושית..לומדת בבהר"ן..
אני בעזרא באר שבע..כבוד!וזיהו..
)אני אברהם בן 17 לומד בשמרון ואני סטלן אחד הגדולים חלום שלי להיתחתן בגיל 18 אז אני פנוי להצעות
פליץ (שני)
שישיסטית בת 14... איזה כיף...
נצח כבוד!!!
מאלקנה כבוד גדול!!!
ואני מפוצלת... יש לי המון פצל"שים, לכל אחד שם משלו...
ואני אוהבת... את טאטע, את א"י, את הכלבה היצורה שלי, את השירים של די רן, את הגיטרה שלי, את Greenday, את מאט קוטון, ועוד מלאאאאאאא דברים... בעיקר להשתגע
אני- רוחמה בן אליעזר. גרה ביישוב שילה שבשומרון. לומדת בעיה"ק צפת. חולה על פרות.
בת 15.6. בט"ו סיוון אני בת 16.
אה ושכחתי- חמשושית משבט הרא"ה (שלא כ"כ פעילה בתנועה)
מספיק?
ליאתי בטורקיזבס"ד
ליאת בת 26 מטבריה, יחסית חדשה פה (מחודש יוני האחרון), מזדהה עם ערוץ 7 ועם המתיישבים בגוש קטיף שעוד ייבנה בעז"ה בקרוב.
חילונית לגמרי ובכל זאת לומדת תורה מדי פעם, נהנית לקרוא את הכתוב פה אם כי למרות ההזדהות שלי עם הדברים הנכתבים, אני חולקת על חלק גדול מהם, (פרטים במסרים האישיים), מעדיפה לא לעורר ויכוחים פה,
ליאת.
אני רחלי, מתנחלת מהשומרון, קצת קטנה... לונורא...
אני אוהבת לנגן (חלילית וחליל צד), לצייר (בעיקר דיוקנים), לרקוד (אירובי וריקודי עם), לשחות (אבל לא בים), לקרוא (במיוחד
עיתונים ותתרגום של הסרטים באנגלית), לבלות (במיוחד בקניון), להיות עם חברות (במיוחד בשבת), דרמה (חולה על להציג!!),
לשמוע מוזיקה (במיוחד 90/99 FM)נסיעות, להתכתב, להתחרפן, לקנות בגדים, שאחותי מסדרת לי תחדר, לדבר בטלפון, לשיר
(במיוחד עם אחותי ואמא שלי בסעודה שלישית), לאכול ארטיק קרח (לא גלידה), לישון (במיוחד בבוקר...),
ו... מה עוד?? אהה, כן, אי איך אפשר לשכוח- לדבר!!.
טוייב, אז מה עוד??
תכתבו לי כי מ-ש-ע-מ-ם לי!!!
קוראים לי שירה אני מסניף איראל שעלבים!!!!!!!-שורשים כבוד!!!!
נוף אילון....(מקום)
אני ספיר תורג'מן מסניף ראשל"צ ריספקט
לומדת ב"צביה" בת ים =]
וזהו ......
אייסי 211966002
כשהייתי תינוק קטן בן שמונה ימים, נתנו לי הורי במתנה את השם חיים דוד (בשבילכם: חיים). משפחתי עונה לשם ברנסון. טקס הברית אירע לפני כ-14.5 שנה, ומאז השתניתי קצת. את מקום מושבי קבעתי בק"ק קדומים המעטירה תובב"א. לומד בישיבת נתיבות יוסף במצפה יריחו (להלן: הישיבה). בעת כתיבת שורות אלו עבדכם הנאמן חניך בשבט הרא"ה קדומים כבוד (עוד שבועיים כבר לא הרא"ה). קדחתי מספיק אז בקיצור: חיים ברנסון מקדומים, 14.5. סליחה כנה על השפה המליצית (זה לא קורה לי תמיד, אז אל תשפטו בחומרה).
קוראים לי עדיה אני מבתים כבוד!!
סניף אריאל!!
שבט מעפילים התותחיות!!
עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה כשניהיה כשניהיה הרואה!!!
לילה טוב!!וחלומות פ[ג]ז!!
בס"ד
15(כמעט)
רחובות...
אוהבת לשיר
אני---- חסוי...
באדר אני בת 14 שבט מעפלים (עוד מעט הרא"ה!!!) אריאל שעלבים כבוד!!!!
אנחנו 4 ילדים (3 בנות ובן...) אחת נשואה וגרה בישוב בבנימין...
בס"ד
אושרית,
16 עוד שבוע וחצי....
שביעסטית במעלה לבונה
וזהו...
(:
קוראים לי..... ואני בת 13 ו........
ואני נופניקית גאה!! שבט מעפילים אריאל בנות שעלבים כ ב ו ד !!
ואני שונאת לשטוף כלים..עוד משו?..

בס"ד
יהודייה גאה מההתנחלות (הלוואי) נו"א (נוף איילון למתקשים) ואל תשברו לי ת'פנטזיות... אני גרה מעבר לקו הירוק כך שאפשר באופן זה או אחר לקרוא לזה התנחלות...
חמשושית מאולפנת בהר"ן האולפנא (מומלץ לכולם לפחות לבדוק...)
שבט שבות בנ"ע respect! (אם כתבתי את זה נכון זה נס אני פשוט לא יודעת אנגלית...)
חולה על: הקב"ה, מ"מ, מתנחלים והסניף.
לבוא לעזור כי המחשב נתקע.
ועכשיו ברצינות. יש לי 2 שמות. גילי הוא 25 (אוטוטו זה לא רלוונטי, אבל לא מתחשק לי להזקין) העבודה שלי היא ב.... והתחביבים שלי הם מחשב, ספרים וטיולים.
קוראים לי --------- אני גרה ב ----------- ואני חניכה בשבט מעפילים (מחר כבר הרא"ה!!!!! היום יום שישי לפני שבת ארגון!!!) בנות סניף ------- אריאל.
אני מתה על הסניף, על המדריכות (כולם- משבט זרעים עד השם החדש!!! (לא שבות, אלא זה של שנה הבאה!!! (זה יישארו אותם מדריכות כמו עכשיו אז אני יודעת כבר מי זה...))) (כמה סוגריים בתוך סוגריים... אוי לא זה מזכיר לי חשבון!!!) ואני מתה גם על עצמי (האחרון סתם בצחוק, אל תקחו אותי רציני...)
אני אור-שחר,בת 17 מחיפה...
בגרעין בני עקיבא בכרמל....כבוד...
לומדת נהיגה(תחזיקו אצבעות....)
עדי:)
)
יעקב רוביןאני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
בואו נחיה אותו
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>