למה אסור לאכול קוגל ירושלמיAEB

מצאתי את זה בחדרי חרדים אבל זה סתם כדי להצחיק.

חחחמכאל 2 3

מצחיק חח מאפו זה?

מה כתוב שם בקיצור?=)שירה
כל מיני סיבות למה אסור לאכול קוגלאיש-זאב
להביא אותן בקיצור?
אם לא כ'פת לך!!=)שירה

תביא ת'סיבות הטובות!

שירה!![:HoDi
את יבשנית ברמות!!
האטריות דומות לתולעים והמשולשים דומים ל..יונה
פיצה (שכבר הפילה חללים רבים ,רחמנא ליצלן!)
וואווו איזה "מצחיקים"...S*T
אני דווקא בחרתי להתמקד בנוקדה אחרת.סבא גפטו

אכן. חביב.

אבל בוודאי שמתם לב לחתימה. זה, אם כרוז כזה היה יוצא, החתימה באמת היתה כזאת!

בירושלים לפני כמה זמן, פירסמו פשקווילים על איזה יהודי שגונב כספים במסווה שהוא אוסף לנזקקים. קיצור, כתבו שם שפנו לרבנים, והם אמרו לפרסם את תמונתו פרטיו וכו'...

ובמה הם חתמו? "הוועד לעניים עשוקים ומנוצלים".

זה מזכיר לי, שכשאנחנו הוצאנו סטיקרים נגד המפז"ל, בין היתר "סלומינאסקי ניסן קמב"ץ החורבן" "גוש קטיף תמורת כסא" ועוד. (למעשה, הם גרמו לאישור תכנית הגירוש! כי הם הרכיבו את הממשלה: ליכוד/שינוי/מפז"ל - אם לא הם, לא היה! לא נשכח את התמונה של הבוגדים האלו, לוחצים יד עם ראש מושחתי וכופרי ועוכרי ישראל - טומס לפידוס.

אז חתמנו: "מאוכזבי המפד"ל".

נראה לכם שאני מצביע מפד"ל?

נראה לכם שהצבעתי בכלל? (לאור גילי)

נראה לכם שהצבעתי בכלל? (לאור האיסור החמור של להשתתף בבחירות? (וזה רציני!. ולא מהטעמים העלובים של סאטמר. באמת אסור).

פשוט צריכים להראות כאילו יש כזה גוף - שעוזר וכו'...

וזה מה שהצחיק אותי באמת.

לא משנה מה.

הוציאו מודעות על מרק חרקים בסוכה.. (בסכך - מ'קני סוף' - קנים).

אז חתמו משהו כמו: "וועד למען ניקיון סוכתנו מחרקים הנמצאים בסכך".....

בולשיט!

אוף, שוב לא קראתי הכל..רוח חדשה
אבל למה אסור להשתתף בבחירות?
אל תגידי לי שאת ממש קוראת את כל התגובות שלי!סבא גפטו
הבחירות, מתנהלות בצורה דמוקרטית - זה בניגוד מוחלט לתורתינו הקדושה.

והנה מקרה שקרה בהיסטוריה שלנו, הממחיש כמה אסור! ועוד כמה חמור לעשות משהו בסגנון דמוקרטי:

ואני מצטט מתוך הודעה שכתב חבר שלי באיזה מקום ברשת:

"לא חרבה ירושלים אלא מפני שהשוו קטן וגדול" (שבת קי"ט) - מימרא דחז"ל שממחישה את העיוולת הגדולה של הדמוקרטיה המערבית. קולו של הצדיק הכי גדול שווה בתכלית השוויון לקולו של הרשע הכי מאוס - וזה היה חטאו של קורח באומרו למשה: "כל העדה כולם קדושים ובינהם ה’ מדוע תתנשא על קהל ה'?!" מבואר בירושלמי שקורח היה כופר והיה שואל אם ציצית שכוחה תכלת חייבת בציצית והאם בית מלא ספרים חייב במזוזה, ונשאלת כאן השאלה מדוע לשאול דבר כזה הוא כפירה? הרי בסך הכל שאל שאלה! אבל ממשיך הירושלמי ואומר שקורח אמר שאין תורה מן השמיים - שזו כפירה גמורה. מכאן אפשר ללמוד על הדמוקרט הראשון קורח - מצד אחד הוא אומר "כל העדה כולם קדושים" ומצד שני אומר שאין תורה מן השמיים, וזו סתירה, שהרי איך העדה נקדשת בלי תורה מן השמיים? ומדוע אתה שואל את משה הלכות אם אתה אומר שאין תורה מן השמיים? שוב סתירה! אלא שצריך להבין כך: אמר קורח שאין תורה מן השמיים - התורה באה מן הארץ, יש לאדם זכות לשנות את התורה כפי רצונו, כי "כל העדה כולם קדושים" - לא קדושים מן השמיים אלא קדושים מעצמם. וזוהי מהות הדמוקרטיה - הקהל הוא קדוש, הפופוליזם קובע מהי התורה ומהם החוקים. קטן וגדול - שווים, מי שמצביע - משפיע באותה מידה, בין אם הוא משה רבינו שראה שראה את פני השכינה ובין אם הוא מין ואפיקורס כקורח.

לא צריך להוסיף מילים!

============

בכל התורה, אין בסיס לדמוקרטיה, פרט לסנהדרין. במידה מסויימת!

בנוסף, הסתירות הגדולות, אוסרות את ההשתתפות.

==============

המדינה הושתתה על חוקים לא יהודיים. תורניים. אלא על חוקים מערבים/יוונים/בריטים וקצת גרמנים - והגדירו את זה = דמוקרטיה.

זה - לא חוקי התורה
זה - בניגוד לתורה!

אסור להשתתף!

בנוסף, לאן את מצביעה? היכן את משתתפת?

בכנסת:
שנשמעים שם דברי :
כפירה.
מינות.
יש שם:
גילוי עריות.
מבצעים שם:
שפיכות דמים של כלל עמ"י!
מאשרים את הגרוע במרידה בקב"ה- מצעד תועבה.
חילול ה' נוראי יוצא משם!
כפירה בתורה!
שם מחליטים על אי חינוך יהודי שמביא לידי:
הן המעשה, והן שילד יהודי עושה אותו:
גניבות, גזילות, סמים, עבריינות, רציחות, וכו'!

ועוד עשרות עבירות.

לזה פיללנו במשך שונות הגלות? למדינה הזאת?

מדינה של כופרים??

מדינה של פוקרים?

מדינה שחרטה על דגלה את המאבק באלהי ישראל?

שלקחו משהו שמורכב ממגן דוד, וטלית, כדי למשוך את היהודים התמימים, ולעשות את זה חזון הציונות??

חזון ציונות? לנצר יהודים?

אני: לא מגדיר את עצמי כיהודי ציוני.
א"כ, בתוך תוכי אני יודע, שציוני, זה יהודי שהולך ע"פ התורה והמצוות - ויש לו תשוקה וחיבה לציון. ופועל למענה ולמען העם שציון שייכת אליו.
אבל אם יהודי היום יגיד לי, "אתה פועל נגד המדינה אז אתה לא ציוני" אני אגיד לו:
יודע מה? אני לא ציוני!
אני לא אלחם כדי שיקראו לי ציוני!
אני משתדל להיות יהודי טוב. אם תוך כדי אני "ציוני" - תהני/תהנה/אהנה בעצמי. ממש לא האידיאל שלי, שיקראו לי "ציוני". ממש לא.

ולמה אני מרחיב את הדיבור? כנסי לכאן, ותראי גדולי וענקי עולם שפסקו שאסור להצביע:

http://www.revava.org/hebforum/index.php?topic=901.msg3868#msg3868
לאאיש-זאב
אבל אם תצביע,ואם כל שאר אלה שחושבים כמוך,יצבעו למפלגה שומרת מצוות,היא זו שתעלה,נכון (אני יוצא מתוך הנחה שזה הרבה שמצביעים לה)?הראש שלה יהיה ראש הממשלה ,נכון? ככל שיש יותר שרים (=מנדטים) ככה הכנסת תהיה יותר מלאה בה,נכון?אם גם שאר המפלגות שחושבות (בערך) אותו דבר כמו המפלגה הגדולה (נקראה לה י.י.ל.י,יהדות ישראל לארץ ישראל,נגיד) ככה רב החוקים שהוא (=ראש הממשלה) יעביר בכנסת,יתקבלו,נכון?בגלל זה צריך להצביע
תבין,סבא גפטו
וזה כמו עם אפי איתם.
במקורו, הוא בחור טוב. לא מושלם. גם אני לא. רחוק מלהיות כזה. אפחד לא.

אבל "קשר רשעים הוא. - וקשר רשעים, אינו מן המניין" חז"ל הורו לנו את זה. וזאת לא סיסמה גרידא.

ממתי שהוא נכנס, הוא נהיה יותר ויותר דפוק.. ומושפע לרעה. ראית מה הוא אמר על הנערים בעמונה? אפי' שהוא חטף שם מכות? לא נפתח לו מספיק. או אפי' יותר מזה! כשהוא היה בצבא - הוא אמר שצריך להפגיז ולהרוג כל יצור חי בעזה. - מה היום? דפוק!

יהדות התורה? - יהדות הכסף! כסף לישיבות, לרבנים שלהם - ומצדם שחלק מארץ ישראל - תינתן לגרועים שבאויבי העם היהודי במשך הדורות!

יהדות התורה? - חילול ה' לא איכפת להם!

יהדות התורה? - מה עם ביהמ"ק? מה עם הדרישה והקירבה אליו? מה עם הקרבת הקורבנות? (שמותר להקריב, הקריבו, וידוע המעשה על ר' יחיאל מפריז בעל "כפתור ופרח" שרצה להקריב לפני כ750 שנה - לאחר החורבן! אז שיפסיקו לחרבן ולקשקש! הלכות שהם לא מבינים בהם כלום).

יהדות התורה והשבת? - איכפת להם שנוסעים בצומת בר-אילן בירושלים, זה שנוסעים בחיפה, לא מעניין אותם.

יהדות התורה? - עושים רק את המצוות שנוח להם. בושה!

וכאן טמונה הבעי'ה!

אז מה? אז תשים 70 חברי כנסת ממך - זה מקום שמושתת על יסודות שהם נגד התורה!

ואביא לך מאמר אחד בעניין. רק שתבין:

http://myehudit.org/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=35

בהצלחה.

נכון. כדי להכנס לכנסת, אז צריך להתכופף קצת.
ואני מזמן אומר:

מי שמתכופף! מתקופף! נהיה קוף - נהיה קוף אחרי הסמאל!!!!!

ואל תגיד ש"שתשפיע מבפנים"

ה"קוקניקים" אמרו בגירוש האחרון שהם ישפיעו מבפנים, ואכן! השפיעו מבפנים - לרעה!!! גירשו יהודים....
אז אתה מעדיף שהכנסת תהיהאיש-זאב

מלאה בשמאלנים כופרים ומושחתים,שאצלם הכסף אפילו לא הולך לעניים (או ישיבות)?

ובבקשה,את הקישור תעשה ככה למה שאחר כך נורא קשה להכנס

צודק.ארגמן
כנסו - לציטוט הארוך:סבא גפטו
בתחילה, הכותרת של התגובה, היתה כזאת:
מותק, אני מכבד את בקשתך, אלא שכנראה שכחתך, מה שכתב

אבל שניתי אותה. לאור הציטוט החשוב בהמשך ההודעה.

שכתבתי לך שלשלום. במחשב הזה, א"א (מערכת הפעלה linux דפדפן f.f. כרגע. בכללי אפ'. כרגע א"א.).

אני מבטיח לך, שברגע שאוכל - אעשה זאת

.

אכן. אני מעדיף, כי אז לפחות אנשים יבינו, שזה מקום גרוע, וצריך להיאבק בו!

לענ"ד, הערבים זאת לא הבעי'ה שלנו.

בעצם, זה לא לענ"ד, זה לדעת גדולים! וברוך שכיוונתי.

מובא בשם הגאון מווילנא - שבוודאי ידועה לך גדלותו בכל רזי התורה! בספר "קול התור":

ואני מצטט מתוך הודעה שנכתבה בפורום כלשהו ברחבי הרשת, ויש בה בין היתר את המקור מקול התור, ומהגראי"ה (קוק) הזוהר, ועוד:

וכאן, אני מבקש מכולם לקחת את זה, לא בתור מליצה - זה בדיוק מה שצריך לעשות! ללא התחכמויות!

===========================================

מיהו יהודי?
אדם שנולד לאמא יהודי'ה (לא משנה לגבי האב).
גם אם הוא נהיה מומר... מוסר וכו'... - וכל הדברים הגרועים - הוא עדיין יהודי! - זה לא אומר שלא צריכים לטפל בו... [וכבר ראינו כיצד דוד המלך ע"ה קילל את אותם רשעים...]

מזה אומר לשבר ולמגר את הערב רב?
כמו שאת מתכוונת שאת/חיילי צה"ל - יכסחו את הערבים - כך צריך לפעול נגדם. - רק שכאן - זה הרבה יותר קשה! - לא לחשוב יותר מידיי... - להתחיל לפעול!

מי הוא ערב רב? - תקראי את זה - ותראי הערות:
(מהספר הקדוש, "קול התור", שיטת הגר"א וגילוייו על תקופת האתחלתא דגאולה, פרק ב, חלק ב)

וכך הגר"א בספר "קול התור" פרק שני חלק ב אות ב: "התפקיד הכללי של שני המשיחין, משיח בן יוסף ומשיח בן דוד יחד בכל הדורות, הוא הגנה ומלחמה נגד שלושת ראשי הקליפות: עשו, ישמעאל וערב רב. תפקידו המיוחד של משיח בן יוסף נגד עשו קליפת השמאל, ותפקידו המיוחד של משיח בן דוד נגד ישמעאל קליפת הימין, ושניהם יחדיו נגד עשו וישמעאל שהם שור וחמור דטומאה. ההזדווגות של עשו וישמעאל הוא ע"י ארמילוס שר הערב רב ויכולה להחריב את ישראל ואת כל העולם ר"ל. עיקר השאיפה של הערב רב הוא לזווג את עשו וישמעאל ולהפריד בין שני המשיחין וכאן ובזה עיקר עבודתנו ומלחמתנו אנו לשבר ולמגר את כוח הערב רב , קליפת ארמילוס הרשע, מישראל. הערב רב הוא שונאינו הכי גדול, הוא המפריד בין שני המשיחין, קליפת הערב רב פועלת רק בדרך של אחיזת עיניים ובעקיפין לכן המלחמה בערב רב היא המלחמה הכי קשה ומרה ועלינו להתגבר בכל שארית כוחינו במלחמה זו. וכל מי שאינו עוסק בפועל במלחמה נגד הערב רב נעשה ממילא שותף לקליפת הערב רב ויהיה מי שיהיה מוטב לו שלא נברא ".
רואים - מכאן, שהם מנסים לזווג את ישמעאל - ועשו. (עשו - זה אדום - זה ארה"ב ואירופה. ישמעאל - ערבים) השלטונות כאן לא מנסים לעשות את זה? - הם כן! הם רוצים לעשות שלום בין העולם.. - הם מנסים לזווג ביניהם.. - והם הערב-רב!!
(וזה אחד הדברים הגרועים הרי אנחנו מצווים "הן עם לבדד ישכון - ובגוים לא יתחשב!")

הרב אברהם יצחק הכהן קוק (מאמרי הראיה דף 60)

"עיקר הסימן היסוי של הזהור הוא כמ"ש בבראשית כ"ה ב', בניני הסוגיה דערב רב שם, שהם אינם חוששים לטובת ישראל, והם נוטים לאומות העולם יותר מלישראל. אם יחזון לישראל בדוחקא מתרפין מינייהו, ואית לן רשו לשיזבא לון ולא בעאון, ומתאפין מאוריתא ומאלין דמישתדלין בה, למיעבד תו עם אויב. ועוד סימן לערב רב, שהם מזלזלים בתלמידי החכמים, שע"ש כך נקראו ענקים לגריעותא, דמזלזלין לאלין דאמתר בהון ענקים לגרגרותיך. ובודאי כך המידה שלכל אלה ששונאים את האומה בכלל, וכופרים בסגולותיה, שהם מבזים את התורה ותלמידי חכמים ביסוד דרכם הרעה, מה שאין כן אלה המודים בסגולות האומה, אעפ"י שיהו עדיין רחוקים מקדושה בדרך אמת, מ"מ עלולים להכיר ולידע שהתורה היא נשמתן של ישראל, ומתפארים הם עכ"פ לפי מושגם "בספרותנו העתיקה" ומכבדים אותה, וממילא מכבדים הם ג"כ במידה את ידועה את לומדיה."
תגידי, למה התכוון הרב קוק זצ"ל אם לא לזה ש"הם נוטים לאומות העולם יותר מלישראל".. הם מנסים לרצות את אומות העולם! אחת הסיבות לגירוש מגוש קטיף תובב"א... "האירופאים/האמריקאים/העולם - יכבד אותנו... יבין אותנו...".
הם לא מזלזלים בדעת תורה?? - ברור שכן! התורה ולומדיה וחכמיה בכלל לא מעניינת אותם - והם מזלזלים בה!
הם - השלטון במדינת ישראל - הם כוחות הסט"א והערב-רב!
בהמשך - מוסיף הרב קוק - שהם הערב רב יש להם שנאה מיוחדת כלפי עם ישראל וארץ ישראל!!
ועליהם הרב קוק היה מביא את הפסוק "הלא משניאך ה' אשנא ומתקוממיך אתקוטט וכו'..." - תקראי כאן: http://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?id=4622

בזוהר (פרשת נשא, חלק ג, דף קכה)
"וחוזרים הערב רב הללו להיות רועים על ישראל, ואנשי חיל ויראי חטא מסובבים מעיר לעילר ולא יחוננו, וכל חכמים ואנשי חיל וישראי חטא בצער, בדוחק, ביגון - נחשבו ככלבים. ואלו ערב רב עשירים, בשלוה ובחדווה, בלי צער ויגון כלל, גזלנים, בעלי שוחד, שופטים וראשי העם".
תראי, הייתי חייב להדגיש הכל! זה בדיוק מה שקורה! בגלות האחרונה- הם חוזרים להיות רועים עלינו. בנוסף, הרבנים מפחדים מהם - ואומרים לשתוק ו"זה לא ריאלי" ו"לא אקטואלי" ו"דינה דמלכותא דינה" (וכבר פסק הרמב"ם שידוע שאם המלך מנסה לבטל מצוה - הרי שאסור לשמוע לו!) בנוסף, החכמים נחשבים ככלבים ע"י הערב-רב. - הערב-רב, גם עשירים! כדוגמת שרון ואולמרט הם בעלי שוחד וגזלנים (תראי את כל הפרשיות..) ובנוסף!!! הם שופטים וראשי-העם! הם עומדים בכנסת! בממשלה - בביהמ"ש - במשטרה - בביטחון - בכל גוף ממשלתי הם עומדים בראשו - ועושים הכל כדי להריע לעמ"י!!! מה קשה להבין מי הם??

בנוסף, כתוב במסכת סנדרין "אין בן דוד בא עד שיכלו שני ראשי גולה מישראל"... נכון! וייתכן (ומן הסתם - שהם מן הערב-רב..) לענ"ד אחד כבר חוסל.. (רבין) מחכים לשני...

בנוסף, "ערב רב" - גימטריה 474 "זכר עמלק" 466+7אותיות של "זכר עמלק" = 474 -- ועליהם נאמר "מחה תמחה את זכר עמלק מתחת השמים לא תשכח" (ואת יודעת את מאמר חז"ל למה נאמר "מחה תמחה"... - שאנחנו מצווים למחות אותם בעולם הזה- הקב"ה בעולם האמת).

איזה מדינה רוצים? אין לה שם מוגדר! את יכולה לקרוא לה: מדינת הלכה/מדינת תורה/מדינת "יהודה וישראל" - איזה שאת רוצה... (לענ"ד - ביל שם. פשוט להגדיר אותה כ: ) "שלטון יהודי". פשוט מאוד...
מדינה שמושתת על ערכים היהודיים! ע"פ המוסר היהודי המקורי! (שהוא "ונתתי נקמתי באדום ביד עמי ישראל"!! ומשה רבנו ע"ה מתאווה לנקמה במדיינים!!) מדינה שהחוקים שלה הם לפי חוקי התורה - והספרים שלימדונו רבותינו! - בלי שום קשר לאומות העולם! - ואז - או אז - (ותוך כדי) נחזיר לכאן "עטרה ליושנה" - יקומו החיים היהודים למסלולם - יחיו כאן ע"פ רצון ה' - (עם הקרבת הקרבות וכו'... שאת לא בדיוק בקטע) - ובערך 4000 שנה. - ואז העולם ייחרב!

אנחנו לא באותו הגל? - אולי. - בטוח שאנחנו באותה הסירה. ויש קוקניקים שחושבים שאם הם יטבעו או יכנסו למים... - הם יעזרו לכולם... (והם הורסים!).

אגב, כבר הבהרתי לך! שאת לא יכולה לומר "להילחם בערבים ולהחזיר בתשובה".. - זה לא מסתדר. ברור שצריכים לעשות את שניהם. - רק שאם את חושבת לעשות אותם בו-זמנית - נוכנה לך טעות טראגית! - כי אותם אלה שצריך להחזיר בתשובה - עדיין לא מסכימים איתנו.. אז א"א להרוג ערבים... לעומת זאת א"א להחזיר בתשובה (ואח"כ - להרוג ערבים) כי אנחנו עוברים על מצוות-עשה מן התורה - ובין היתר גורמים לחילול ה' ולרצח יהודים! -- לכן, צריכים קודם כל לגרום שכאן לא יהיו כוחות רעים! בין אם זה השפעה מתרבות מערבית - בין אם זה כוחות הסט"א והערב-רב - ובין אם זה כל מיני אומות זרות שנמצאות לנו כאן. בתור מחבלים או בתור עובדים...

==================================================
קישור למקור: http://www.revava.org/hebforum/index.php?topic=954.msg4187#msg4187
==================================================

מי שלא עוסק בפועל במלחמה בערב-רב, מוטב שלא היה נברא! וכתוב לנו כאן באופן ברור ביותר שאינו משתמע לשני פנים - מיהו הערב רב! וכתוב שלהילחם "בפועל" - זה לא כתוב - זה ציווי!

שנאמר "והיו צריה לראש" - והראש שלנו - .... עדיף לא להתחבר לשלטון הכפרני הזה.

מתנתקים מהמדינה - מתחברים לתורה - ממשיכים לגאולה!

אולי בכלל צריך לפתוח על זה נושא חדש!
אתה יכולאיש-זאב
פשוט לוחץ על הסמל של השרשרת שכתוב מעליו WEB
שרשרת? איזה?ארגמן
תסתכלי איפה שבד"כ יש ת'סמייליםאיש-זאב
למעלה יש לך מן קטע כזה של שלוש אזיקים כאלה,של שרשרת ברזל,ומעליהם כתוב WEB בכחול,תראי
בלתי אפשרי לקרוא הכל!רוח חדשה

ואל תגיד לי שכתבת את כל זה במיוחד כתשובה בשבילי.. כי אני ממש לא אקרא את כל זה!

אולי אני אעשה חתימה.. "אני קוראת רק תגובות קצרות!" וואלה.. רעיון

שכח מזה!!ארגמן
אם אני לא אוכל את הקוגל של סבתא שלי מינימום פעם בחודשיים ואחד קנוי פעם בחודש אני אטוס ישר לטיפול נמרץ [טוב, הגזמתי, אבל איך אפשר בלי זה??]
כנראה שאפשר..[:HoDi
אני לא!ארגמן

והסיבות האלה מטופשות!

נכון...[:HoDi
והם לא נכונות...אני דוקאלא כזה חולה על קוגל... זה די חריף(תלוי של מי)...
אני אוהבת את של סבתא שלי, הכי.ארגמן
אבל גם את הקנוי, של הקידושים בביכנ"ס...
הקוגלים של הבי"הכ[:HoDi
חריפים... בשמחת תורה  אכלנו בבית כנסת ואז אכלתי את זה וזה היה ממש חריף אבל גם טעים...
נכון.ארגמן
אני כמו מטומטמת תמיד יוצאת עם הקוגל ושוכחת להביא שתיה ותמיד כשאני חוזרת להביא הכוסות היחידות שנשארות זה אלו שמעוכות על הרצפה, מכוסות בריר של ילדים קטנים והשתיה היחידה שנשארת היא הקולה שנשפכה על כל הבמבה שיש [הייתה].
חח[:HoDi
לכולם זה קורה..
מה לעשות.ארגמן

חוקי מרפי.

כמו-

תמיד כשאוכלים פיצה עם הקרטון הדבילי והלא-יעיל הזה למטה נוגסים אותו, תמיד!!

זה לא היה טעים זה היה חריף!!!=)שירה
לא סותר.ארגמן
כמו הסלט עגבניות שהכנתי היום.
גדול ! במיוחד הכותרת "להסיר מכשול"יונה

כל המכשולים האחרים כבר הוסרו,

ורק הקוגל הירושלמי מדיף את ניחוחו ומבלבל את חמורו של המשיח,

ברגע שהמכשול הזה יוסר יקיצו ישני עפר ובא לציון גואל !

הסירו מכשול מדרך עמי !!!!

אשכרה...ארגמן
שרוטים בעליל [היציאה לא שלי, זו הכותרת שרצה לי למעלה].
בדיוק! ;צחקן
חמווודצביקה
חח, חמוד!זנב לשועלים
יפה...הם הולכים בדרך שלי.Coeur
חחחחחחחחחחחחחחחחצחקן
ב"ה
להעמיד לדין תורה מיד את כל יצרני הקוגל!!!

(הכריחו אות באחת הברמצוות לאכול... זה לא אסון גדול, אבל לא עונג שבת יותר מדי בעבורי...).
בעברית- לא תענוג גדול.שירה חדשה

בס"ד.

אגב-

לך אסור לאכול את זה. (מנהל ללא תולעים או לא? ...)

חחחח אם זה[:HoDi
היה אמור ליהיות בדיחה אז זה מצחיק!!
דברו בשם עצמכם.ארגמן
אני אוהבת!
כנ"ל!![:HoDi

אמרתי כבר שזה חריף.. לא?

אני שונאת את איך שזה נראה!!!שירה חדשה

בס"ד.

אי לכך ובהתאם לזאת לא טעמתי את זה בזמן האחרון...

טעמתי את זה פעם אחת כשהייתי קטנה ואני זוכרת אחד היה חריף ואחד היה יותר מדי מתוק...

המתוק באמת מגעיל.ארגמן
נכון...[:HoDi
אבל הכי באסה זה שהכי טעים זה הכי חריף
נכון.ארגמן
אוי ואבוי!!אנונימי (פותח)

בס"ד

יש דברים שאפשר להבין אצלם אבל זה נראה לי ממש שטויות...

ברור..פלפלתי
מה שכתבתם דיי למעלה על אפי איתם וכו' זה לשון הרע..צרי

....

אז למה את מפנה אותנו לזה??פלפלתי
אולי לא ראינו??
כי זה משמין....... ; פלפלתי
למי כתבת[:HoDi
את התגובה הזאת?
הכותרת היא: למה אסור לאכול קוגל?שירה חדשהאחרונה

בס"ד.

אז התשובה של פלפלתי היא: כי זה משמין.

בצחוק...

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך