ומה שיש זה-
אח"י (את בת שרות בתיכונים חילוניים, ויש חלק שאת מקבלת שעה בשבוע) בכל מני מקומות בארץ (אני ממליצה על ת"א- זה גרעין מעולה!!!!)
תאיר- בעיקר פרוייקט בר\בת מצווה אבל גם לוחשנה עברי וכאלה... אחלה מקום רק שזה חצי עבודה משרדית... (גם, בת"א...)
ויש גם את כל הפרוייקטים של מפת"ן בכל הארץ... (אבל זה קשה בטירוף! רק לבעלי לב חזק...)
חפשי באתרים של האגודות אולי תמצאי עוד..
בכללי- אני יודעת שמאד נזהרים לא לתת לבנות שרות לעבוד עם נוער חילוני- רק בגרעינים חזקים וכאלה כי זה מאד קשה- גם מבחינה נפשית (שלא תדעי איזה בעיות יש שם...) וגם מבחינה דתית.

כמעט בכל עיר יש מדרשות להעמקת היהדות.
יש את חל"ד שזה לחילונים ויש חמד"ת שזה לדתיים.
אני ממליצה לך להיכנס לאתרים של האגודות ולראות שם...
גם אני מעונינת במדרשה להעמקת היהדות ...
(שמעתי שחל"ד ירושלים מצוין... אבלשוב יש בכל עיר כמעט!)
ב"הצלחה לך ולכל השמיניסטיות באשר הן....
)
שיש שמה מדרשה מעולה...
ואמרו לי על חברון ועפרה שמה אני הולכת לחפש..
ויש בשומרון אבל היא לא קבועה,"מדרשה על גלגלים"
אני חיפשתי רק ביש"ע אבל את מוזמנת לבדוק בתארים
לא רציתי לפתוח הודעה חדשה..
אבל מישהי מכירה במקרה מדרשות שילוב(את לומדת במדרשה וגם עושה שירות..)
משהו בסביבות ירושלים..?(שיהיה קרוב..)
או..שאין בכלל כזה דבר?!(_")
גם בירושלים,אבל אני לא מכירה
אבל לא באו לדבר אצלכם?
תשאלי את האחראית..
וזאת שנת שרות ראשונה שלך?
זה לא מדרשת טיולים??
והמדרשה בעפרה היא גם לא קבועה...
אולפנות ובי"ס באים לשם והולכים זה חד"פ ואני לא כ"כ תופסת מזה..
אם חברון זה טיולים
אני רק בתחילת הבירורים
ובקשר לזה שאת לא תופסת מחד"פ אז גם אותם צריך!
יש אנשים שלא יודעים מה משמעות הכותל,או טלית (היינו בביצפר אצלנו והבאנו סימלי יהדות כשהצגנו את הטלית ילד אמר שזה מפה,והוא באמת התכון לזה)
זוהי הזהות היהודית הבסיסית מאוד!והיא גם חשובה
את רק צריכה לחשוב איפה את מעדיפה לשים דגש,ומה את רוצה להעביר
זה בדיוק ההתלבטות שלי עכשיו אם להעביר רק את הבסיס או להכנס לעומק..
לא קל השירות לאומי הזה כמה התלבטויות
הבנתי אותך,גם נוער פחות צריך בסיס כי הוא לאט לאט מגלה אתזה
זה בדיוק ההתלבטות שלי איפה לשים את הדגש
ועם הילדים אני כבר שנתיים בזה ואני די מרגישה שמיציתי..
וגם היו לי הרבה פעמים שרצינו להעמיק אבל עדיין זה ילדים אז מעמיקים אבל לא בעומק ענקי וזה כן חסר...
אם את מרגישה מיצוי אז לכי לנוער!!
מה גם שבאמת עם ילדים באמת אי אפשר להעמיק.. גם בגלל זה אני לא רוצה שנה הבאה ללכת לעבוד עם ילדים.
אני מלמדת "עולת ראיה" בגני ילדים...
אם רק רוצים ויודעים איך לעשות את זה- אפשר להסביר לילדים דברים כאלה עמוקים!
גם אני ממש רציתי לעבוד עם נוער ובסוף מצאתי את עצמי בגן (סיפור ארוכארוך עם המון סיעתא דשמייא!)
אם מישי רוצה יותר פרטים- שתפנה אלי במסרישי..
ארגון שמכניס בנות שירות לתיכונים חילוניים. אפשר להיכנס כמתגברת+אחריות על נושאי דתות בתיכון (-:, אבל יש גם תקנים (בעיקר באיזור תל-אביב וקרית מוצקין) שמורכבים מהעברת שיעורי יהדות (קבועים) בלבד. בכל מקרה, גם כמתגברת- זה מאד חשוב, ואני יכולה להעיד על עצמי שלמרות שבינתיים אני רק מתגברת, ולא מעבירה שיעורי יהדות בכלל, יצא לי לדבר עם המון המון תלמידים על יהדות (שמירת נגיעה בעיקר, כמובן...). זה מאד מעניין אותם, והם תמיד שואלים.
מי שמעניין אותה- אני משרתת בתיכון ברמלה, אבל אני יכולה לספר גם על אח"י במקומות אחרים- 0526742209.
והיתה כאן מישהי שהתעניינה- יש ברמלה גם מדרשה להעברת יהדות (יסודי וחט"ב), שזקוקה נואשות לבנות שירות. אז מי שמעוניינת- המספר שלי לרשותכן.
אתן חושבות שמתאים שבנות שירות שעם כל הכבוד הן רק בנות 19 מעבירות יהדות לגילאי 12-18? (חט"ב ותיכון...).
כאילו אני אישית חושבת שכדי להעביר יהדות לאחרים (במיוחד כשהם קטנים ממך במס' שנים מועטות) אתה צריך להיות מספיק מלא בעצמך ולא רק זה, זה ממש קשה... כאילו עם כל הכבוד אנחנו כולה בוגרות תיכון... זה נשמע לי התמודדות קשה מדי...
לא רק שיש להם שאלות ענקיות שדורשות התמודדות אלא גם זו התמודדות נפשית לא פשוטה...
אבל אם את בכל זאת מתענינת יש את מרכז עם ישראל אחד או משו כזה בנוף איילון...( שייך לעמינדב...)- עובדים שם עם חט"ב ותיכון חילונים...
ב"הצלחה!
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..