המלצה חמה!שובל אור

כדאי לכן לרשום שם בגדול על התיק שרות שלכן, כדי שלא תגלו פתאום בבית בשבת שלקחתן ברוב חיפזונכן את התיק של חברתכן לדירה...

זה כמעט קרה לי כשרצתי לאוטובוס ולא הבחנתי איזה תיק אני לוקחת.

גם אצלי הייתה בעיה כזו.משה
יש לי תיק ענקי ו-מעולה (96L), הצרה היא שכל החכמים מהבסיס גם להם יש תיק דומה, אז כתבתי בטוש את השם שלי בכל כיוון שיהיה אפשר לזהות בקלות את התיק מתוך ערימת תיקים.

בכל אופן - גם אני ממליץ בחום.
עם טוש? ממש לא מושקע!שובל אור

אני עשיתי עם טוליפ וגם הוספתי פרח, וגם תליתי מחזיק מפתחות מתוקי וגם תקעתי סיכה של גוש קטיף (מה שנותר מהמלאי.. סרטים כתומים כבר מזמן אין לי). אני רוצה גם להוסיף עקבות מטיפקס כמו שעושים על הכתפיות.

עכשיו בטוח אפחת לא תתבלבל עם התיק שלי, וגם אני לא... רק חסר לי שתזהו אותי ברח' לפי התיק....

ואת רוצהמיכל הפג"זית

שמשה ילך עם תיק שכתוב עליו בטוליפ ורוד עם נצנצים וציורים של פרחים ולבבות?!? <צ>

סתם, זה באמת רעיון חכם..

האמת שאני לא מסתובב עם התיק הענק הרבהמשה
רק כשאני בתורנות (וסוגר לילה בבסיס - או בעברית - ישן על מזרון על הרצפה של המשרד) או כשצריך לסחוב משהו גדול.

ליום יום יש לי תיק צנוע הרבה יותר רק עם מה שבאמת צריך (וגם התיק הזה - מספיק כבד).
כן, תמשיך לסחוב את המחשב הנייד לכל מקום...שירה חדשה
למה לא בעצם?שובל אור

זה יכול להיות נחמד...

אבל אני כן מצפה שמשה הפאנט יתקע בתיק סרט כתום זועק, אעפ"י שהוא חייל, שזה אסור.... הוא מאוד ישמח לעוף משם, צדקתי?

אגב, ההמלצה הזו גם טובה אם את מורידה את התיק באמצע חנות, כגון העין השלישית בת"מ י-ם שזו תחנת מעבר להרבה בש"ליות, ואז זה הרבה יותר גרוע להתבלבל בתיק....

סרט כתום על התיק אם מ.צ תופסת אותךמשה
יכול לעלות בכמעט חודש בכלא.

עד כאן.
מ.צ. - >> משטרה צבאית, או: חיילים דופקים חיילים.צחקן
וזה לא מחיר שאתה מוכן לשלם?שירה חדשה

בס"ד.

אתה כל הזמן מתלונן על הצבא...

חודש בבית כלא יעשה לך טוב לנשמה...

אני הייתי ממליצה לך...ענת=)

ללכת על זה!

חבר של אחרי היה 14 יום בכלא בעקבות הגרוש (סיפור ארוך..) ואחרי שהוא יצא משם הוא אמר זהו הייתה התקופה הכי יפה שלו עד אז בצבא. הוא ממש תאר את הכלא כבית מדרש שכולם יושבים ולומדים שם תורה כול היום.

אם לא מפריע לך הענין...

ובקשר לתיקים- אני ממזמן חושבת לעשות משהו מיוחד לתיק שלי. רק שהראש יתחיל לגדולואז...

כלא צבאי זה לא אזרחי..פלפלתיאחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך