מצעד הזוועה >גאוה>תכלת דומה לים

המצעד עוד שבועיים, ביום שישי, ב-10 לנובמבר <מה התאריך העיברי>.

מה עושים כדי לעצור אותו?

לפי דעתיהלל92
כרגע אי אפשר בצורה נורמאלית לעצור אותו, רק אם יעשו משהו ממש קיצוני נראה לי זה מה שיעצור. משהו כמו מה שהיה שנה שעברה שמישהו דקר איזה מישהו. לפי דעתי רק משהו שיזעזע את המדינה יעצור את זה
בפורום של בנ"ע יש על זה משהומוח קודח
תביא קישור..תכלת דומה לים
תבדקיhttp://www.inn.co.il/Forum/lmf_read.aspx/1525 (ל"תמוח קודח
זה פעל?מוח קודח
אני רואה בעיני : מכות... שוטרים... ואני מקווה שלאקרוע

אבל...

רצח!

יש מלא הסתה לקראת זה..

מזה המצעד הזה??#גליה#
ושוב סורי על הבורות...
עזבי זה לא לגיל שלךהלל92
לא שזה לגיל שלי אבל נגיד 
חוש חש...#גליה#
גליתוש-בת כמה את???פטרוזיליה
היא בת 13[:HoDi
וחצי(עוד בערך חודש בת 14)...
מצעד התועבה..רוח חדשה

הם לעולם לא יבינו בדרך הזאת של "משהו שיזעזע אותם"..

גם אני עצמי לא הבנתי מה הסיפור כשהייתי מה שנקרא "כופרת"

זה לא מתחיל מזה. ממש לא. זה מתחיל מחינוך, כמו כל דבר.

"משהו שיזעזע" מרתיע מהדת. כמו כן, גם שוטרים ואלימות.

לא שאני נגד לחסל את כולם.. אבל אתם יודעים, זה רק פוגע. בנו.

אי אפשר לעצור את אלה שכבר במצב הזה.

דברנו על זה בשיעור חינוך עם המורה, היא אמרה שמי שחולה במחלת הנפש הזאת, ומודע לכך שזו מחלה צריך לפנות לארגון דתי שיתמוך בו כדי לצאת מזה.

היא אמרה שיש אתר בשם "עצת נפש" והרבה אנשים כבר יצאו מזה.

הבעיה, כמובן, שהם בטוחים שזו הדרך.. "העולם החופשי"

בסדר. אבל מבחינתינו, מה אפשר לעות?תכלת דומה לים
לבוא ולמחות, יעצור את זה? ואם יהיה מלא אנשים?
במצב הזה,רוח חדשה

שהם מפגינים את זה בגאוה - כלום.

בשקט, לעזור, לתמוך.

תבינו- מדובר בחולי נפש!

שיעשו ת'מצעד...דינמית

אבל כשהם יגמרו אותו נלביש עליהם חלוק לבן ונקשור ת'שרוולים (כמו של המשוגעים) ונשלח אותם לאברבנל ולכפר שאול (בתי משוגעים)

בבתי משוגעים [לצערנו]רוח חדשה

לא עוזרים בכלל לאנשים!!

רק, כמו שאמרת, קושרים אותם למיטה וכו'..

אני קופצת שניה לראות מה זה "עצת נפש" ואז אני אוכל להסביר לכם.. חח

ביום של המצעד - לחסום את י-םמשה

אגב, מתכנני המצעד כבר הכינו תוכניות מראש למקרה שירצח איזה סוטה, במקרה הזה תיסגר המוסיקה וינוגנו במערכת ההגברה שירי אבל וכאב.
אוי, איזה דרמטיות..רוח חדשה
חחחח....בדיוקאיש-זאב
איזה מעצבן!!!תכלת דומה לים
באותו מיום, אמור להיות למגמה שלנו סיור בירושלים....   !
יש פה פעילויות:תכלת דומה לים
סכנה איומה ליושבי ארץ ישראל וירושלים

גדולי עולם: החרדים, האשכנזים והספרדים, הרבנים הראשיים לישראל, רבני הערים והיישובים, יחד עם רוב חברי הכנסת ורוב מוחלט של חברי מועצת עיריית  ירושלים, אנשי רוח ואישי ציבור, מזהירים מפני התוצאות החמורות של קיום מצעד התועבה בירושלים עיר הקודש.

הציבור נקרא להגיע לתפילה ואמירת תהילים ברחובה של עיר ברחבת ביהכנ"ס הגדול ליד "היכל שלמה" רחוב המלך ג'ורג' ירושלים, ביום שישי, י"ט במרחשון תשס"ז, משעה 9:00 בבוקר.

לפרטים נוספים והסעות מכל הארץ התקשרו לטלפון: 0546354468

-----------------------------------
והינה עוד:תכלת דומה לים
סיכול מצעד התועבה בעיר קודשנו

תכנית צועדי התועבה - ביום שישי י"ט במרחשון תשס"ז, ערב שבת קודש פרשת וירא, יערך המצעד בירושלים מגן העצמאות דרך רחוב אגרון בואכה רחוב קרן היסוד ורחוב המלך דוד לכיוון גן הפעמון שם יערכו עצרת תועבה עד סמוך לכניסת השבת.

כדי לסכל המצעד הוקם מטה מרכזי משותף הכולל נציגים מכל החוגים הנזכרים לעיל ומבקש מרבני השכונות ומנהיגי הקהילה לעורר את הציבור כצורך השעה בחובת המחאה בעניין חשוב זה בדרכים הבאות

פעיל המעוניין להקים מטה מקומי רצוי שידבר עם הרבנים ועם אישים בשכונתו ויארגן כנס חירום של פעילים שיחשבו ויפעלו ברמה המקומית.

פעילים יכולים להיות בקשר עם המטה המרכזי: 026298195

פעולות נוספות

רצוי שהרב או המנהיג המקומי ידרוש בפני הציבור בערב שבת הקרוב פרשת לך לך בנושא זה,
כמו למשל הסברת שורשי המצווה של המחאה וגדריה ושעל כן נדרש הציבור להיות חלק ממנה ולהשתתף בה,
או מפני מה בא מבול לעולם הנמצא היום בסכנת מבול של אש. כמו כן להקדיש זמן ללימוד נושא קדושת ברית המילה וברית הארץ והקשר ביניהם.

להשתדל לקיים עצרות תפילה גדולות מחוץ לבתי הכנסת לאחר תפילת מנחה מדי יום ולהעמיד התיבה ברחובה של עיר כפי הידוע מהלכות תענית, להריע ולתקוע בשופרות, לזעוק לה' ממש שיושיע את ישראל מכף כל העריצים ולהתפלל לה' שישלח לנו משיח צדקנו וישיב שופטינו כבראשונה ויסיר הצפוני מעלינו לקיים צעדות ותהלוכות של כל הקהילה למרכז הישוב או העיר.

אם לא יבוטל המצעד עד ליום הקובע רצוי לשקול ברמה המקומית פעולות כמו שביתת מלאכה בימים חמישי ושישי הסמוכים למצעד, לנעול את בתי הכנסת ולהתפלל ברחובות, יחידים אף יכולים להתענות ביום חמישי לבטול הגזרה או כל פעולה כדוגמתן. יוקמו מטות נשים לחוד ולא יתערבו נשים וגברים.

במידה והוקם מטה מקומי רצוי לקיים פעולות מחאה רצופות מהיום ועד ליום מצעד התועבה כולל אותו היום עצמו. הציבור מתבקש לעקוב אחר הפרסומים והמודעות שיחולקו בבתי הכנסת בחוצות העיר ובצמתים אודות הפעילויות השונות המתוכננות.

ביום רביעי כ' במרחשון בו תדון המשטרה במתן הרישיון למצעד התועבה וכן בכל יום שיוחלט במטה המקומי יקיימו רכזי השכונות עצרות מחאה בצומת המרכזי בשכונה כנגד המצעד הצפוי. אופן הפעילות נשיאת שלטים כנגד חילול קדושת ירושלים וחלוקת מנשרים לנהגים ולעוברים ושבים.

מכתבים מרבנים:תכלת דומה לים
בס"ד,
כז בתשרי, תשסז

א ח י נ ו   ב י ת   י ש ר א ל
בעיר קדשנו ותפארתינו ירושלים תוב"ב עיר הקודש והמקדש, עומדים לשלוח יד בקדושת ישראל, קדושת התורה וקדושת ירושלים ע"י מצעד אשר לא היה כמוהו בתועבתו מיום היותנו לעם עד היום, מצעד המטיל עלינו חרפה וקלון בעיר קדשנו, ובארץ הקודש.

אנו מוחים נמרצות על כך על עבירה חמורה זו אמרה תורה: "ולא תקיא הארץ אתכם", וכבר הורו גדולי דורנו כולם, כי הדבר מסכן את קיום עם ישראל בארצו.

רבי חיים מולוז'ין בספרו "נפש החיים" כותב: כי מעשים אלו מחריבים כל קודש יותר מאשר החריבוהו נבוכדנצר וטיטוס !!!

לזאת אנו קוראים לכל יהודי אשר קיומו של עם ישראל וקיומה של א"י חשובים בעיניו, ולכל רבני ישראל בכל אתר ואתר ובכל מדינה ומדינה לעורר מחאה אדירה, עד שיביאו לביטולו המוחלט של המצעד הרע הזה.

אנו קוראים בזה באהבה ובחיבה לכל אחינו בית ישראל להתחזק במעלות הקדושה, הצניעות והטהרה ובפרט בימים קשים אלו אשר עם ישראל נרדף מבית ומחוץ, וזקוקים אנו לרחמי שמים מרובים וא-ל, ש-ד-י שאמר לעולמו די, יאמר לצרות עמנו וארצנו די, ויחיש ישועתינו, וישלים את פדות נפשנו בשובה ונחת במהרה בימינו, אמן.

המצפים לישועת ה' על עמנו ועל נחלת אבותינו,

שלמה משה עמאר                                              שמחה הכהן קוק
הראשון לציון הרב הראשי לישראל                           הרב הראשי ואב"ד דרחובות

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
               ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ועד רבני יש"ע

בס"ד                      ג' חשון תשס"ז

קריאה גדולה למחות בכל תוקף נגד מצעד הבושה!

וְלֹא תָקִיא הָאָרֶץ אֶתְכֶם בּטַמּאֲכֶם אֹתָהּ כּאֲשׁר קָאָה אֶת הַגּוֹי אֲשׁר  לִפְנֵיכֶם: ( ויקרא יח)

אנו קוראים לכל הציבור, שומרי מצוות ושאינם שומרי מצוות, לצאת במחאה כדי לשמור על כבוד האומה, ולהפגין במאורגן ובמסירות נפש, יחד, כאיש אחד, חרדים וחילונים, דתיים ושאינם דתיים, כנגד הבושה העומדת להתחולל ברחובות ירושלים.

ממשלה בישראל, מערכת החינוך ומערכת בתי המשפט התומכים אפילו בשתיקה במצעד הבושה, כולם אשמים ונושאים באחריות לתוצאות החמורות הצפויות מקיומו. עם ישראל כולו סובל מפירות הבאושים של הגירוש, ומתוצאות מלחמת לבנון השנייה אשר באה בעקבותיו.

העם לא ייתן להמיט על עצמו חרפה נוספת ומלחמות נוספות.  אנו קוראים למי שכבוד ישראל ועתידו יקר בעיניו, להצטרף למחאה הציבורית הגדולה.

חברי ועד רבני יש"ע:  (רשימה חלקית)

הרב דב ליאור- ראש ישיבת ניר קרית ארבע ורב העיר
הרב נחום אליעזר רבינוביץ - ראש ישיבת ברכת משה מעלה אדומים
הרב אליקים לבנון - ראש הישיבה ורב הישוב אלון מורה
הרב שלמה אבינר - ראש ישיבת עטרת כהנים ורב הישוב בית אל
הרב דניאל שילה - דובר הועד ורב קדומים
הרב טוביאס משה מרדכי - רב מקומי קדימה צורן
הרב אוחנה יוסף - רב קרית מוצקין
רבני העיר והשכונות - דימונה
הרב משה אליעזר הלוי רבינוביץ - רב הישוב בית חג"י
הרב שמואל אליהו - רב העיר צפת
הרב משה אודס - רב הישוב צופים
הרב יצחק הלוי - קרני שומרון
הרב דניאל כהן - רב הישוב בת עין

*********************************************************************************************

רעיונות לומר בפני הציבור בבתי הכנסת ובשכונות:

סדום וירושלים

בעוד כשבוע, ביום שישי ה 10/11/06, בעש"ק פרשת "וירא", אמורים להתקבץ לירושלים, שוכבי משכב זכר מארבע כנפות תבל ולצעוד ברחובותיה. כדאי להיזכר בפרשת נח ובסיבת המבול – "וירא אלהים את הארץ והנה נשחתה כי השחית כל בשר את דרכו על הארץ". דחיקת העולם לתוהו ובוהו מוסרי, מאיצה את חזרתו לתוהו ובוהו פיסי. כך הם הדברים בהיסטוריה העולמית ועל אחת כמה וכמה בארץ ישראל ובירושלים.

מעשה הנבלה הזה קיבל כמובן את אישור הבג"ץ. אותם בריונים בגלימות שחורות, המונעים מיהודים מלהתפלל במקום קודשם בהר הבית כדי לא לפגוע, כביכול, ברגשות המוסלמים. (היתה זו החלטתה הציבורית הראשונה של דורית בייניש בתפקידה החדש).

ישנו קו ברור בין חטאי היחיד הנעשים במחשכים ובחוסר לגיטימציה ציבורית, לבין מצב בו הסטייה הופכת לנורמה מקובלת. זהו בדיוק הקו שבין בני התרבות לסדום. בדיוק את הקו הזה מתאמצת חבורת הסוטים הרעה הזו, לנפץ.

וכך כתב הרב יצחק ליפשיץ: " ... כוונת היוזמים מצעדים אלה, היא ליצור לגיטימיות ערכית של התועבה. אין מדובר כאן בזכות חוקית להתנהג בתועבה, אלא בקריאה להפוך את התועבה למעשה מוסרי. זו מלחמה מוסרית של ממש. בכתבי ההוגים של ההומוסקסואלים הם תובעים ליצור הכרה ב"שיח" הציבורי ולא רק בבתי המשפט. הם מעוניינים להיחשף בפומבי כדי שמה שנראה לאנשים בלתי מוסרי ייהפך אט אט למוסרי. זוהי מלחמה מאוד מתוחכמת, ואנשים דתיים נגררים לויכוח הלא נכון - לויכוח על זכותם להיות הומוסקסואלים. המלחמה שלנו צריכה להיות על המצעד עצמו. אסור לנו להרשות זאת בשום פנים ואופן, ולהלחם בתופעה הזו ככל יכולתנו."

המלחמה במצעד אינה שונה במאומה מן המלחמה על גוש קטיף, המאחזים, או כל הפגנה כתומה אחרת. אולי היא אפילו יסודית יותר.

ביום שישי י"ט חשוון, 10/11 – נצטרף כולנו לעולים לירושלים לחסום את מצעד התועבה.

לתושבי ירושלים עיר הקודש

לאוהבי השם ולעבדיו די בכל אתר ואתר בכלל ובירושלים עיר קודשנו בפרט.

שמועה שמעתי שביום שישי, י"ט במרחשון תשס"ז, מתכננים, ר"ל היל"ת, בני פריצי עמנו, לעשות שוב "מצעד גאווה" בירושלים עיר הקודש, ורוצים לבוא אלפי מתועבים עושי מעשי סדום ודור המבול בתוך פלטרין של מלך, להראות ולהוכיח לכל העולם שכביכול אין המלך בביתו, לית דין ולית דיין, איש הישר בעיניו יעשה.

מצעד כזה בירושלים מהווה בהכרזה ברורה ביותר של מלחמה נגד הקב"ה, ממ"ה, בתוך ביתו. תארו לעצמכם אם מצעד כזה יעבור בירושלים עיר הקודש, שרוב תושביה נחשבים נאמנים להשם, בלא שאלפי שלומי אמוני ישראל יצאו לעצור אותו בגופם, וימלאו את מגרש הרוסים, אלא רק כל אחד יזדעזע לעצמו במקרה הטוב, ויסתפקו במחאות סמליות במקרה היותר טוב – איזה חילול השם עצום יגרם בעולם, בראותם שאין למלך אף לא אוהב אחד אמיתי, שמוכן למסור נפשו למען המלך, אלא כולם מתחזים לחושבים רק על העוה"ז והעוה"ב של עצמם.

איזה חרון אף עצום, על שונאיהם של ישראל, בכלל עלול להיות, באם כזה חילול השם יצליח לעבור בירושלים עיה"ק.

צריך לדעת שאנו בתקופה קשה של עקבתא דמשיחא. וס"מ נלחם בכל כוחו לפני ביטולו. וקליפת עמלק ושער הנ' של הטומאה נלחמים במסירות נפש, וכנגד זה הקב"ה תובע מסירות נפש לקדושה ובזכות זה ניגאל.  וזו תקופת הבירור שהקב"ה בודק כל אחד ואחד אם נאמן לו או לא. לא עת לאיש שבת ספון בביתו, אלא על כל אחד ואחד מוטל לאהוב את הקב"ה יותר מגופו, נפשו, משפחתו ומאודו. החלש יאמר גיבור אני - וילך בעצמו בלי להתחשב באחרים, וישפיע על אחרים בלי להתחשב בעצמו, וילך ללחום את מלחמת השם אלוקינו במסירות נפש, לעצור בגופו את אותם אויבי השם המתפרצים לביתו, ןימנע חרון אף השם מעצמו וממשפחתו ומישראל.

חזק ונתחזק בעד עיר אלוקינו, והשם יעשה הטוב בעיניו.  ונזכה כל ישראל להחתם לחיים טובים ישועה וגאולה שלימה עוד השנה.
מישו מפה בא???נחמן מאומן

סתאאאםםם.......- צוחקים איתכם!!!

איזה גועל!!!

אולי חסימות?מחורפנת

החרדים רוצים לעשות חסימות כבישים..

אולי נצטרף אליהם?? זה נראה לי פתרון יותר טוב מעצרת..

הבנים[:HoDiאחרונה
יכולם להצטרף אליהים...
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך