רצח רבין-הודיה מהדרום
מה דעתכם?
המנהל שלי מדבר איתנו על זה..הודיה מהדרום
שונאת ת'עסק מסביב זה. כאילו שאני צריכה להתגונן!
היכן מצביעים?סבא גפטו
טוב - מבחינת ההלכה - צריך.

מבחינת ההלכה - יש חיוב.

הן לגביו אישית. איך שהוא התנהג אישית.

הן לגביו לגבי ההשלכות שלו על עמ"י. וא"י.

אם זה עזר? לענ"ד לא.
אולי בהמשך נדע איזה משהו חסוי שזה כן מנע....

לכן = יגאל עמיר פעל למען עמ"י - והיה ועלה לדרגת פנחס! קינא לה' אלהיו באמת ובתמים! צדיק, שקשה מאוד להגיע לדרגתו!

ואל תגיבו לי אישית, רק לפי הפיוזים שלכם! לא הבאתי מקורות כי אין לי כוח. אבל מי שרוצה, אוכיח לו גם שיגאל צדיק. גם על החוצפה של ה"דתיים" שמתביישים בזה. גם על החובה. רוצים להגיב לי? אז הלכתית.
Thier is samthing wors and more dinamiclorian
What got achived by masing the morder beon the praivet person hop poold the triger
"how"lorian
That is a mach masiv dameg
תרגום...אנונימי (פותח)
אני לא יודעת אנגלית..!הודיה מהדרום
גם בעוד זמן מעט שבעז"ה כבר אדע אנגלית,סבא גפטו
לא אקרא ואתייחס ברצינות למה שכתבת. כי בישראל! דבר עברית!=יהודית! תודה
Tel that to my pelephonelorian
מה שנכון - נכון!חתול

בקשר לפלאון, לא לרבין. שכמובן - היה אסור לרצוח אותו.

מאיפה הבאת שמותר? לי פשוט שאסור - מכל מה שלמדתי ואמרו לי, וגם לפי דעתי האישית.

כמה ביקשו ממני בפרטי:סבא גפטו
אז הנה בחלקים אני מביא.

קודם כל למבינים בנינו את החיוב, רק שמצטערים על יהודי שמת.... אז הנה בתור התחלה:

רמב"ם, הל' אבל פ"א ה"י:

כל הפורשין מדרכי ציבור
והם האנשים שפרקו עול המצוות מעל צווארן
ואינן נכללין בכלל ישראל
בעשיית המצוות וכבוד המועדות
וישיבת בתי כנסייות ובתי מדרשות
אלא הרי הן כך בני חורין לעצמן כשאר האומות
וכן המינים והמשומדים והמוסרין
כל אלו אין מתאבלין עליהן
אלא אחיהם ושאר קרוביהם
לובשין לבנים ומתעטפים לבנים
ואוכלים ושותים ושמחים
שאבדו שונאיו של הקדוש ברוך הוא
ועליהם הכתוב אומר "הלוא משנאיך ה' אשנא" (תהלים קלט, כא)

וכן הועתק בשו"ע יו"ד סי' שמה ס"ק ה'

משהו קצת יותר קל....

הקם להרגך השקם להרגו / גאולת הדם ! גאולת הדם, שתבינו - זה היה לא אצל הבדואים! אצל היהודים! מי שיש לו בעי'ה עם זה, שיפנה לאללה-! לאלהים! ובמילים שלנו - לקודיוש בורוך הוא! הוא נתן לנו תורה! עם אהבה לאחד בזמן מסויים. ועם שנאה ומלחמה לאותו אחד! בזמן אחר!

למי שלא יודע - רבין במודע - רצח יהודים בישירות באלטלנה - ובהסכמים - להיום - עוד אלפי יהודים.

חוץ מזה שהוא חוטא ומחטיא את הרבים וכנסו לשו"ע - לגבי אפיקורוס - וכשהו עושה במזיד בפרהסיה.

בכ"א ואם תגידו שיגאל עמיר -גם רצח. ומותר לרצוח אותו... אז מה עם מתתיהו? פנחס? עובד השב"ס שרצח את אייכמן? שוטר שהרג מחבל שניה לפני שהתפוצץ? הוא גם רוצח! נכון! אבל תסתכלו ברמב"ם - יש הלכות רוצח. ולפעמים צריכים לרצוח. ולפעמים, חובה לרצוח!

"ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם".

"הלא משנאיך ה' אשנא ובתקוממיך אתקוטט - תכלית שנאה שנאתים לאויבים היו לי" - ולאחת שביקשה ממני בפרטי שזה חשוב וכו'.... -את זה תביאי לרב שלך. ותגידו לו שיסתכל בכל המפרשים! כולם כותבים שזה על יהודים! אפי' רבנים בני זמנינו, וניקח את הקוקינק - הרה"ג משה צוריאל, הוא בעצמו כתב על זה מאמר חוצב להבות! וה' שנא את רבין, ולכן אנחנו צריכים לשנא אותו! לא שנא אותו בתור יצור, אלא כי הוא השחית את דרכיו - ואם אתם רוצים, גם אראה לכם את מי ה' שונא - ה'. אמת. מי שנגד האמת, ונלחם בה, ה' שונא אותו.

והודעה קצת יותר מסוגננת שכתב חבר שלי:

תאר לך את המקרה הקלאסי של רודף ונרדף: ראובן רודף אחרי שמעון עם חרב ביד כדי להרוג אותו. לוי עומד בצד ורואה את המתרחש. כמובן, מצווה עליו להציל את שמעון, ואפילו אם הדרך היחידה משמעותה להרוג את ראובן. האם נקרא ללוי רוצח? אדרבה! אם הוא היה יושב בצד וצופה במות אחיו הוא היה נחשב רשע העובר על האיסורים "לא תעמוד על דם רעך" ו"לא תחוס עיניך". במקרה כזה לא מבקשים אישור של בית דין - קמים ועושים.

זו גדולתו של יגאל עמיר. הוא לא חשב על עצמו אלא היה מוכן להקריב את חייו עבור עמו. הוא יצא מביתו באותו ערב במחשבה שהוא ייהרג לאחר המעשה, אך צורו היה לעזרו והוא לא נפגע. הייתה לו אהבת ישראל שחסרה לכולנו: הוא באמת הרגיש את הכאב של כל יהודי שסבל מפשעיו של רבין ימ"ש עד כדי כך שלא היה מסוגל להמשיך לחיות את חייו בצביעות כמו שאנו חיים את חיינו הנוחים. הוא לא עמד על דם רעיו.

בתור התחלה. על החיוב עצמו, עוד מעט.
וואי.. ארוווווווווווך..הודיה מהדרום
לגבי גאולת הדם-מי אמר לך את זה?הודיה מהדרום
Fסבא גפטו

הוא - רצח במו ידיו 16 ופצע עוד כמה!

הוא - הוא גרם במעשיו - לרצח של עוד אלפים!

הוא - מסר יהודים! לשלטון גוים! (דינו מוות!)

הוא - מסר שטחי ארץ ישראל!

הוא - יהודי (בהנחה) כופר, מומר - ומוסר! חתיכת חלאה! תת-אדם!! בוגד!

וכמה ציטוטים ממקומות מסויימים:

א. בתורה כולה יש הגדרות לדרך ביוצע "לא תרצח" ומתי כן מותר, וישנם צדדים הלכתיים המתירים הרג כמניעה לרצח יהודים. לדוגמא:אדם שתקף אדם אחר אז אדם שלישי שרואה אותו מחוייב להורגו. אכן קיימת מציאות הלכתית כזו.
ב.זו שאלה דמגוגית, מפני שבסיסה שקרי. כמה אנשים היו מוכנים לעשות את הדבר שהם מאמינים בו ולעבור על חוק ויהיו מוכנים לשבת בכלא ולשלם את המחיר? אולי עשירית האחוז בעם.
ג. יגאל הרג אותו לא בגלל דעות אלא, בגלל מעשים שסיכנו אותי ואותך והביאו לרצח יהודים, לכן לדעתו, הוא היה צריך לחשוב על אלפי המשפחות שייפגעו ממנו, יותר מאשר על משפחתו.
אם היית הורג בגלל דעה אזי זה מעוות, יגאל הרג בכוונה להציל אותי ואותך ולא בגלל דעה. ציטוט של יגאל:"אני עשיתי זאת כדי למנוע התרחשות רעה במדינה. אין לי כלום נגד רבין, הוא פחות רע מהשאר, אבל בלעדיו אי אפשר היה לעשות את ההסכם עם הפלסטינים ולעקור את ההתנחלויות כי הוא היה הסמכות". ( כל דבריי הם הסברת שיטתו של יגאל, ולא שלי אישית)

וזה תלמדי את הרב שלך:

קטע מדבריו של הרב שמשון רפאל הירש
" מי שמשוכנע שדעותיו אמיתיות וצודקות, חייב להביע אותן ללא הרף, ובכל הזדמנות בגילוי לב, בלי להתחשב במידת התמיכה שיש לו, או ברמת ההתנגדות שיפגוש. רק לשקר דרושים תומכים כדי להצליח... האמת, לעומת זה תמיד תנצח בסופו של דבר, אפילו אם הדבר ייקח זמן... האמת היחידה שהלכה לאיבוד בלי כל אפשרות להחזירה, היא אותה אמת שאין למחזיקיה האומץ לדבר בגילוי לב עבורה, האמת לא הובסה מעולם מכוח ההתנגדות, היא הובסה רק כשחבריה היו מדי חלשים להגן עליה."

ואם זה לא ברור - רבין רצה להמשיך לעשות "הסכמים עם הערבים" - הסכמים על אותו בסיס של ההסכם אוסלו - זה נתן להם רובים - שבהם! השתמשו לרצח יהודים! חייבים לעשות הכל כדי להציל יהודי!

ציטוט מאותו חבר:

" לכאורה התשובה חיובית.
תורתנו הקדושה,קבעה את איסור הרצח לא רק בתרי"ג מצוות אלא אפילו ב-10 הדברות.
העונש שהיה מוטל על רצח {בזמן שסנהדרין היתה קיימת}היה מוות בסיף{חרב}.
אבל מצד שני במקרים מסויימים להרוג אדם ז ו מ צ ו ו ה !!
למשל עדים לרצח לאחר שנגזר דין הרוצח למוות מצוה על העדים להרגו{"יד העדים תהיה בו בראשונה"}
ודוגמא יותר רלוונטית:דין רודף.
אם אתה רואה אדם שהולך להרוג מישהו {קל וחומר כמה אנשים}והאפשרות היחידה למנוע את הרצח היא על ידי הריגתו
אז מצווה להרוג את מי שמתכוון לרצוח.
השאלה אם על רבין חל "דין רודף" צריכה להשאל אבל הסיסמא השקרית הזאת שאסור בכל מקרה,מקורה בשטיפת המח של השמאל.
אגב אם אסור בכל מקרה להרוג אנשים,כיצד הממשלה הריבונית של ישראל מחסלת מחבלים???"

היה נכון וצודקאיש-זאב
חוץ מזה,שבכלל לא בטוח שיגאל עמיר רצח אותו
אתה תהרוג אותיעינב
יגאל עמיר הודה שהוא רצח את רבין, אז אין על מה להתווכח!!!
מה הקשר???????????????????????????סבא גפטו
תעברי חקירה אחת בשב"כ [ללא הכנה] ואת תודי שרצחת את מרי'ה הקדושה.... שר"י ]אמו של ישוע יש"ו].

ואני לא מאחל לך את זה.

ולגבי הקונספירציות.

משהו מאוד מלוכלך!

וזה צריך להעסיק את הציבור!

אבל יש לעמ"י דברים יותר חשובים!

לכן אני דוגל בשיטה הזאת - לברך אותו על המעשה שעשה - להפסיק את מצעד העוולות נגדדו - לפעול לשחרורו המהיר - ולפרסם את הדברים החשובים והטובים שעשה.

לאח"כ לבדוק...

מה שצריך להבין - הוא פעל למען עמ"י - הוא כן ירה! כל הטענה.. מה הוא ירה.. כמה... ואם זה מה שהרג וכו'...
טובעינב
אני לא חושבת שמגיע לרבין או ליגאל עמיר, בין אם הוא רצח ובין אם לא, שאני אדבר עליהם אפילו שניה!
יפה. כמו שכתבת "אני לא חושבת". זה מספיק לי.סבא גפטו
כי אם היית מסתכלת על כל הסיפור מהפן ההלכתי, ולא הרגשי שלך, את מבינה שהוא היה חייב לעשות את זה. ומאותו סיבה שהוא היה חייב לעשות אתזה, את חייבת לפעול למענו - כמו ובדיוק - למען יהונתן פולארד. כמו לכל הגדולים במשך ההסיטוריה. כמו למשל למהר"ם מרוטנברג.
הוא הודהאיש-זאב

ולכי תדעי מה עשו לו בשביל זה

ג'פטו,וגם עינב,ס'תכלו רגע כאן אם יש לכם כוח

זה קצת מפולגן,ואם אתם רוצים עוד,מסודר עם כל ההוכחות,קראו את הספר "מי רצח את רבין"

אתה יודע מהה???????????סבא גפטו
במקום הcom

תעשה co.il

אם תכיר את הבנאדם, הוא מפגר! מלא אנשים שאני מכיר - לא מסכימים איתו, וכל אחד עליהם יש לו ספר -אדם מטומטם!

ברי חמיש ודיויד רוטשטיין (השני, הודה שהיה סוכן של הFBI נגד אנשי כהנא בחו"ל) ברי חמיש היה סופר ילדים לא מוצלח - ואחרי רבין מצא לעצמו תעסוקה.

גם על רפול יש לו קונספירציה שמישהו הרג אותו....

עזוב - ב"ה זכיתי להפוך לו את הדוכן בכנס שהיה באולמי תמיר לנוער הכתום לפני קרוב לשנה.. פחות קצת...

האתר yigalamir.co.il - זה של המשפחה! ואני מכיר אישית את המפעילים. הן מצד המשפחה והן חברים. שם תקרא קצת בעיון. יש פורום. באחד מהפורומים שם, עוסק בעניין הרצח.
זה הכתובת של האתר,העתקתי אותואיש-זאב
ובספר שם יש את כל ההוכחות,אז רגע,בוא תסביר לי,אתה מנסה לגרום לעמיר להישאר עוד כמה שנים בכלא,כן?
לא!סבא גפטו
ואני יודע שזאת הכתובת... לפי מה שכתבת.. ואני יודע מאיפה שאבת את המקור. אכן. לא טעית בכתובת. אבל עדיף שתיכנס לאתר, עם הסיומת שאני הבאתי! זה אתר אחר - אתה של המשפחה! ולא אתר של אנשים הזויים ופסיכים - ברי חמיש ודיויד - שני מפגרים עם תעודות!

לא. בעז"ה יגאל ישתחרר בקרוב!

אני אישית, חושב שהוא כן ירה. וכדורים אמיתיים. אם הוסיפו לו? ייתכן. זה לא מעניין אותי.
מעניין אותי השליחות החשובה שהוא עשה. מצעד העוולות שנגדו. - ושאני כמו כל יהודי מאמין - צריך לפעול למענו. ולשחרורו המהיר!
זה שתאשים אותו ביריותאיש-זאב

לא יגרום לו להשתחרר,אתה יודע

אתה צריך לכבד את שתיהם שמנסים להוציא אותו,גם אם הוא אשם

קודם כל, ברי חמיש כותב על רבין ז"ל. וזה אומר הכל!סבא גפטו
אמנם גם אני כותב עליו ז"ל. - אבל זרע-לבטלה. אני יודע את הכוונות של ברי. דיברתי איתו. לא טובות בעליל!

שנית, שוב. אני לא נלחם על היריות. אני נלחם על המעשה. יש לי דעה אישית, אבל היא לא משנה כאן כלום! דעת התורה מצווה לשחרר אותו!

ולפי דעתי, גם אם הוא ירה. הוא לא אשם! גם אםהוא הרג! כי יש מצבים בהם צריכים לעשות כך!
לצעריאיש-זאב

המדינה לא הולכת לפי חוקי התורה,ומה שתעשה לא ישנה את זה (אתה הרי לא מוכן להצביע),זאת מדינה דמוקרטית (כמה שהיא לו,ככה היא מוגדרת)

גם אם הכוונות שלו לא טובות,מה שהוא עושה יגרום (אולי) לעמיר להשתחרר יותר מהר

ולך תדע אם ז"ל זה לא זכרונו לקללה או משו כזה (אני לא זוכר מה בדיוק זה היה)

תכנס בבקשה לכאן:סבא גפטו
בעמוד הראשי תסתכל על ציטוט שמתחיל במילים האלו:

מי שמשוכנע....

זה מתחת ללוגו עצומה לשחרור.... לא ללחוץ - רק להתסכל - זה מוסר לכל החיים!

וזה התקבל על כל קהילות ישראל!

http://www.yigalamir.co.il/

ברוכים הבאים לאתר הרשמי של משפחת עמיר,
בחרנו בקטע מדבריו של הרב שמשון רפאל הירש ל שיבהיר את כוונותינו בפתיחת אתר זה:
" מי שמשוכנע שדעותיו אמיתיות וצודקות, חייב להביע אותן ללא הרף, ובכל הזדמנות בגילוי לב, בלי להתחשב במידת התמיכה שיש לו, או ברמת ההתנגדות שיפגוש. רק לשקר דרושים תומכים כדי להצליח... האמת, לעומת זה תמיד תנצח בסופו של דבר, אפילו אם הדבר ייקח זמן... האמת היחידה שהלכה לאיבוד בלי כל אפשרות להחזירה, היא אותה אמת שאין למחזיקיה האומץ לדבר בגילוי לב עבורה, האמת לא הובסה מעולם מכוח ההתנגדות, היא הובסה רק כשחבריה היו מדי חלשים להגן עליה."

ולהסתכל על המשפט האחרון!
אני לא סובלת את הויכוחים האלה!!![:HoDi

לומרות שאני לא בטוחה שיגאל עמיר רצח אותו..(לא שאני מתענינית בזה.. אבל ככה המשפחה שלי אומרת..)

עובדה שאת סובלת! הם חיים וקיימים... את גם רואה אותסבא גפטו
אותם... את הוויכוחים...
אבל את צודקת.. יש דפוס דיבור.. וכו'.. טוב. צר לי. אבל המשפחה שלך טועה. ובכללם, את.
המשפחה שלי לא טועה...[:HoDi
וחוצמיזה זה כבר יוצא מהחורים הדבר הזה.. יאללה מה אכפת לי מי רצח אותו?? שירצח גם את אולמרט..
זה לא מעניין אותי! מעניין אותי שהוא בכלא!סבא גפטו
אני דווקא חושבת שהם צודקים.הודיה מהדרום
אז אל תשתתפי בהם..הודיה מהדרום
איך אני? גאון, האא?
להגן על האמת והכל טוב ויפהאיש-זאב

ושהוא ירקב בכלא,בכיף,אם זה מה שאתה רוצה.

במדינה הזאת,האמת לא תעזור,'צטער

בתחבולות תעשה לך מלחמה!סבא גפטו
על כך אביא את דברי הגאון מוילנא שהובאו בספר קול התור:

"עיקר השאיפה של הערב רב הוא לזווג את עשו וישמעאל ולהפריד בין שני המשיחין וכאן ובזה עיקר עבודתנו ומלחמתנו אנו לשבר ולמגר את כוח הערב רב , קליפת ארמילוס הרשע, מישראל. הערב רב הוא שונאינו הכי גדול, הוא המפריד בין שני המשיחין, קליפת הערב רב פועלת רק בדרך של אחיזת עיניים ובעקיפין לכן המלחמה בערב רב היא המלחמה הכי קשה ומרה ועלינו להתגבר בכל שארית כוחינו במלחמה זו. וכל מי שאינו עוסק בפועל במלחמה נגד הערב רב נעשה ממילא שותף לקליפת הערב רב ויהיה מי שיהיה מוטב לו שלא נברא"

פסק הלכה - וזה מה שצריך לעשות! תראה את הפיסקה האחרונה!!!
בכיףאיש-זאב
אז אתה מעדיף שהוא ירקב בכלא...יפה...
בוא אני אסביר לך משואיש-זאב

המדינה שלנו אינה פועלת לפי חוקי התורה,מצער אבל נכון ואי אפשר לעשות שום דבר נגד זה (במיוחד אתה,שאתה מתנגד להצבעה ולכנסת בכלל,ובכך לא יכול לשנות את הממשלה-מחילונים ושמאלנים לדתיים וימנים,ולא שאני אומר חלילה שכל החילונים שמאלנים או שכל הימנים דתיים,כי זה לא נכון) לכן כל פסקי ההלכה שהבאת לא ישנו כלום.המדינה שלנו מוגדרת כמדינה דמוקרטית(זה שהיא מתנהגת יותר כמו מדינה דיקטטורית לא משנה כרגע,מה שמשנה הוא ההגדרה)לכן,הדרך היחידה שלך לשנות את זה היא הבחירות.

לעניין יגאל עמיר-כל עוד ממשלתנו המושחתת מורכבת משמאלנים חילונים שלא שמים זרת על התורה וחוקיה לא יעזרו פסקי ההלכה,הוא רצח ראש ממשלה,ועוד שמאלני נאור שרצה רק להביא את השלום וכל שאר הבלה-בלה-בלה והקיש-קיש-קיש,ברומא התנהג כרומאי,כשיש ממשלה מושחתת צריך למצוא ת'פרצות,כשיש מערכת משפט עקומה,צריך למצוא הוכחות,כשמישו יושב בכלא בלי הצדקה,הוא צריך לצאת,ובמהירות האפשרית.

כשהוא מודה ב"פשע" של רצח יצחק רבין הוא תוקע את עצמו לעוד כמה שנים בכלא,כשגם הקרובים אליו אומרים את זה,סביר להניח שהקבר שלו יהיה מסורגים

אין לך תשובה?איש-זאב
הם לא פסיכים.הודיה מהדרום
ממש ממש לא.
הם לא פסיכים.הודיה מהדרום
ממש ממש לא.
אני לא בטוחה..הודיה מהדרום
הוא פשוט משוכנע שהרצח היה חיוני..
של ברי חמיש?הודיה מהדרום
של ברי חמיש?הודיה מהדרום
של ברי חמיש?הודיה מהדרום
של ברי חמיש?הודיה מהדרום
אז אל תאמרי!הודיה מהדרום
נכון גאוני? ממילא את לא מדברת כאן.. את כותבת.
הבנתי שהוא רצה להוסיף משהו.הודיה מהדרום
והשתתק באמצע.
נכון!הודיה מהדרום
כבר קראתי מלא, יחסית, ספרים בנושא..
פרובוקציא של השב"כהאריאלניקהנאמן
יגאל עמיר לא רצח את רבין ימ"ש
יפה שיש עוד שחושבים ככה[:HoDi
חשבתי שאני היחידה!
הוא טועה. ואת טועה!סבא גפטו
אולי הוא רצח או לא... אבל עד שלא מזכירים את המניע שלו!
כי הוא כן היה שותף! וחגי כן יצק לו כדורים! [אחיו. יש לו אח בשם חגי. ואח בשם אמיתי]. השב"כ ידע על הכוונות... והשלים את זה דרכו. למעשה, יש בזה משהו. לסלילת הדרך של פרס. הוא המרוויח מכך! אבל - חשוב לפעול למענו!

"על שיר קולע -
בלב סולח -
שבזכותם - אני קיים...".
למען מי?[:HoDi
יגאל!סבא גפטו
הוא פעל למען עמ"י - ואנחנו כיהודים מאמינים צריכים לפעול לשחרורו ולהפסקת מצעד העוולות כנגדו!
נכון בזה אתה צודק(לא בהכל)!![:HoDi
אה... תודה! סוף סוף אנחנו מסכימים במשהו...סבא גפטו
או לפחות את עם משהו שאני דוגל בו.
חעחע.. ממש לא!הודיה מהדרום
גמני חושבת ככה..
גמני חושבת ככה..
גמני חושבת ככה..
נכון!!!!!!!!!!הודיה מהדרום
!!!!!!!!!!!!!!!
ככה:שומרוני

א. לא הזלתי דמעה כששמעתי על הרצח. ואני זוכר את היום ההוא כמו אתמול.

ב. אני חושב שהרצח היה פסול ואסור. הנזק רב מהתועלת, שלא לדבר על האיסורים ההלכתיים.

וכמו שסיכם את הדברים הרב סמסון:

מי שרוצה להרוג ערבים - שיתגייס לצה"ל. מי שרוצה לחסל ראשי ממשלות - שיתגייס לשב"כ.

הרב סמסון זה ההוא מג'ינוגלי? ג"כ לא מאופס.... (ל"תסבא גפטו
שלא תבינו לא נכון-הודיה מהדרום
לא אמרתי שאני בעד הרצח. אבל כמה כבר אפשר לטחון לנו ת'מוח עם זה? אני ממש לא מרגישה אשמה..
נמאס מהפסטיבלים השנתי'יםלידור

בית ספר רבין, כיכר רבין, יום הזיכרון לרבין, רבין, רבין, רבין...

חרשו לנו ת'מוח....

לוזוכרת כלום מהרצח...

אני אומרת שנקרא למדינה שלנו: מדינת רבין.שירה חדשה

בס"ד.

מילא כל הארץ כבר קרויה על שמו.

כביש רבין, כיכר רבין ועוד מיליון דברים...

נמאס!!!!

אשכרה!! ועכשיו גם מורשת רבין.. יאללה!! נמאס!תכלת דומה לים
מדינת חלם ע"ש רבין. ;צחקן
רק זה חסר לנותכלת דומה לים
למה חסר? זה כבר קיים...שירה חדשה

בס"ד.

ועוד בשפע...

כאילו ,אם כבר אז בגדול...

אשרה צודקת!איש-זאב
בעע!..הודיה מהדרום
האולפנא הניסחפת שלי! קיר על רבין! בעע!
אוף!הודיה מהדרום
ועכשיו-שיחה על "סבלנות בין אחים", בהקשר לרבין. נשבר לי!!!
נימאס לי!הודיה מהדרום
עכשיו אני רואה בדפים של האולפנא שלי על רבין.. בעע!
נימאס לי!הודיה מהדרום
עכשיו אני רואה בדפים של האולפנא שלי על רבין.. בעע!
בושה וחרפה!צחקן
נכון..הודיה מהדרום
בעע!
איזה כיף!שומרוני

אצלנו אין את זיבולי המוח.. גם לא בישיבה התיכונית שצמודה אלינו.

עשו ממש לוחות קיר ענקיים על רחל אימנו, וערב אמהות ובנים (מה ששמעתם..) לזכר רחל אמנו, והזכירו את רבין בשני משפטים ושתי כתבות בלוח קיר.

שנה שעברה[:HoDi
המורה שלי דיברה איתנו על זה והתעצבנו על זה... והשנה שהזכרנו לה שהיום רצח רבין היא אמרה שזה לא מענין אותה(קטלה ת'צמה קצת)
אצלינו לא הזכירו במיוחד בטקסיםהודיה מהדרום
אבל כן הזכירו במיוחד בשיחה עם ראש האולפנא שלי.
גם אצלינו לא הזכירוהלל92
רק הזכירו את רחל אימנו, חברים שלי כל הזמן הזכירו ואמרו שזה יום שמח וכו'
בביצפר לא אמרו על זה מילה!! אבל בטח אצל-נחמן מאומן

החילונים עשו מזה מטעמים...

מה שמעצבן בזה זה שיום פטירת רחל אימנו לא מצוין ביומן! 

אצלי זה מסומן![:HoDi
למה שיהיה מצוין ביומן?אנונימי (פותח)אחרונה

מצוין לך ביומן יום פטירת אברהם אבינו?

יום פטירת רחל אימנו?

אל תביני אותי לא נכון, זה יום חשוב וטוב אבל שיוסיפו אותו ללוח השנה... זה קצת הגזמה.

בכל מקרה אני הוספתי אותו לעצמי וככה טוב

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך