עוזיה... לצומת ליבך...קרוע
איך ידעתי שזה יגיע.. ;פלפלתי
ד' ישמורררלידור
מה הבעיה?תכלת דומה לים
מה הבעיה?תכלת דומה ליםאחרונה
ותגובתי:שומרוני

גם אני סבור שיצחק רבין היה המנהיג האחרון שהיה ישר מבחינת שחיתויות. ואני אמרתי את זה גם כשלמדתי בבני צבי.

רבין, למי שאינו יודע - התפטר מתפקידו בשל 300 דולר (בלבד!) שהעלימה אשתו מן החוק.

לצערנו, בשנים האחרונות אף ראש ממשלה לא הגיע לרמה מוסרית שכזאת.

עם זאת - זהו בערך הדבר היחיד שאני אומר לזכותו של רבין. אני כשלעצמי, לא הייתי מצביע לרבין בשום אופן - מלבד מצב אחד:

אם הוא היה עומד בבחירות ישירות מול אולמרט או פרץ. או אז לא היתה לי כל התלבטות, והייתי תומך ברבין לראשות הממשלה.

משו לא היה ברור?

באהבת העם והארץ,
עוזיה.
עיה"ק פתח תקווה, המשרד שליד המשרד של הרב שרלו.

שכחת משהו..פלפלתי
עיה"ק פתח תקווה, המשרד שליד המשרד של הרב שרלו שליד המשרד של רבין..
עיה"ק?ארגמן
זה אולי נשמע מצחיק אבל אני לא אוהבת אותה- גם בגלל שהיא עיר [וזה לא אישי] אבל גם בגלל שאני תמיד מגהקת כשאני שם...
פחחח...קרוע

במשרד שליד כבוד רוממתו... עוזיה זכית! 

מה זה???פילוני
מה יש שם?
הנה:מוריה

הרב שרלו: היום הייתי בוחר ברבין

הרב יובל שרלו סבור כי יצחק רבין היה המנהיג הישראלי האחרון שגילה יושרה ציבורית. במאמר שפרסם גילה שבשל עובדה זו היה אף בוחר בו.
איציק וולף

הרב יובל שרלו, ראש ישיבת פתח תקווה, מתגעגע ליצחק רבין. הוא נשאר איתן בדעתו שמדיניות אוסלו של רבין היתה אסון וכי הוא הונה את הבוחרים כאשר החל לנהל משא ומתן על הגולן, אך העובדה שנטל אחריות והתפטר בשל עבירה על חוק יחסית שולי מעמידה אותו כמנהיג הישראלי האחרון שנהג כך. "אם היה עומד היום לבחירה אישית הייתי בוחר בו בשל כך", כתב.

"מי שיעלה על נס את נקיות הכפיים ויושר הלב, כמו גם את קבלת האחריות על התנהגותו האישית - הוא אשר יהיה ראוי לאמוננו, ורק לאחר מכן נשאל מה המדיניות שלו. בתודעתי זכור יצחק רבין כאחרון שנהג כך כמנהיג לאומי, ומכאן געגועיי העמוקים לאיש הזה".

במאמר שמפרסם הרב שרלו באתר YNET הוא כותב כי לדעתו, מוטב היה שלא לגייס את יום הזכרון לראש הממשלה יצחק רבין לצרכים פוליטיים. "איני מזהה כל קשר בין יום הזיכרון שלו והתיעוב של מעשה הרצח לבין נאמנות למדיניותו, כפי שעשו אלה שביקשו לנצל את היום לטיפוח משנתו המדינית, ובכך הרחיקו רבים מלהיות חלק בו. אף-על-פי-כן, אילו עמד היום לבחירה אישית - הייתי בוחר בו אך ורק בגלל פרשת הדולרים והתנהגותו אז כמורה דרך בתחום היושר הציבורי".

לדברי הרב שרלו, ראש ממשלה המתפטר מתפקידו בגלל פרשה מנהלתית של עבירה על חוקי מדינה שוליים יחסית, זהו הדבר החיוני ביותר לו זקוקה מדינת ישראל במישור הקיומי הבסיסי.

"ההצטברות של נשיא, ראש ממשלה, רבנים, שרים, חברי-כנסת, ראשי משטרה, גורמי תקשורת, שופטים ועוד ועוד, החשודים והנגועים בשחיתות ובהתנהגות אישית שאינה הולמת במשמעות החריפה ביותר של אמירה זו, במצב בו אף אחד מהם לא התפטר ולא סימן דרך לטוהר מוסרי - זהו החורבן היותר גדול למדינת ישראל מכל הדברים האחרים, אף אם מהותיים ביותר. וכשכל זה מתרחש בחברה שהאלימות בה הולכת וגוברת והופכת לאחד ממאפייניה - הסכנה חריפה אף יותר".

הרב שרלו סבור שאת יום הזכרון לרצח רבין יש לנצל כיום יצירת דלק לטוהר מידות וליושר ציבורי. "את יום הזיכרון לרבין מוטב היה שלא לגייס לניכוס פוליטי, אלא ליצירת דלק ומניע לטוהר מידות, יושר ציבורי וקבלת אחריות מוסרית של מנהיגים. זהו הנושא החיוני ביותר העומד בפנינו, הרבה לפני יישוב הסכסוך עם אויבינו. ההכרעה הפנימית חייבת להוביל למסקנה, כי מי שיעלה על נס את נקיות הכפיים ויושר הלב, כמו גם את קבלת האחריות על התנהגותו האישית - הוא אשר יהיה ראוי לאמוננו, ורק לאחר מכן נשאל מה המדיניות שלו. בתודעתי זכור יצחק רבין כאחרון שנהג כך כמנהיג לאומי, ומכאן געגועיי העמוקים לאיש הזה".
מה קרה נזכרו בו?פילוני
ברבין?מוריה
בס"ד

עוד מעט כל ההילולות עליו..
אהה מתי זה?פילוני
מחר.. (י"א)הודיה מהדרום
מחר.. (י"א)הודיה מהדרום
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך