יש למישי אולפנה להמליץ לי?אני נואשת!!אנונימי (פותח)
אנשים!!!!!פליז תעזרו לי..יש לכם אולי אולפנות להציע לי...אני נואשת...ב'קשה!תזכו למצוות...ממש תודה לכם!!
באיזה איזור?shira123
במרכז יש את צפירה(אחותי לומדת שם) ואת רשת נועםהאריאלניקהנאמן
יש במרכז גם אולפנות צביה...shira123
בבת-ים וברחובות...
היכן בארץ?משה
פנימייתית? פתוחה ?
ורמה דתית..??פלפלתי
תתני פרטים... איזור/רמה לימודית/רמה דתית/פנימיה ;(שירה חדשה

כנראה שהיא לא נואשת.. פלפלתי
אני דווקא כע... חחחח...לידור
בואו נעשה שירשור אולפנות?...
ומה אנחנו נעשה?איש-זאב
התזכו למצוות העלה ליאיש-זאב
את אולפנת לבונה
למה צריך עוד??פלפלתי
רעיה, טל רעיה, עפרה, קרית ארבע, כוכב יעקב, עוד???
בהר"ן, נוו"ד - לבינתיים סגורה רק לגושניקיות...שירה חדשה
דווקא לא הם מקבלים עכשיו לט' גם מי שלא מגורשתמור
חחחחחאיש-זאב
אין לי מושג למה דווקא אותה,היא פשוט קפצה לי
שלום!!!ישתבח שמו

יהודיה גאה....למה? את לא רוצה ללכת ל....ביפ....אם אני יגיד אנשים שמכירים אותך ידעו פרטים...אבל על מה שדיברנו...??

דרך אגב מישו  פה הציע את זה....חעחעחע...

ודרך אגב אנשים...ישתבח שמו
לדעתי היא מחפשת פנימיה (לא חייב אבל) , רמה דתית גבוהה, ומרכז...עה...בעצם לא מחייב....אבל לא צפון!
לדעתי היא לא מחפשת.. פלפלתי
בהר"ן עולה על הקריטריונים...שירה חדשה
עונהאיש-זאב
לא?
כן, התבלבלתי.שירה חדשה
אולפנות:דינמית

עפרה, נוה חנה, בית שולמית, צביה (כל הרשת), רעיה, טל רעיה, נווה רוחמה (סיסי), מעלה לבונה, ראש צורים, תהילה, פיסגת זאב, חורב, אור תורה, אבן שמואל, אמנה, כפר פינם, סגולה, בהר"ן

מקווה שעזרתי

עפרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!רוח חדשה
מצטרפת לישתבח שמו...אנונימי (פותח)

בסיעתא דשמיא!!

באמת- למה את כל כך נואשת?

חוץ מזה - את לא הולכת ל-------  ?

יומצוין 

מעלה לבונה, כפר פינס, בהרן, אמנה, להבה, רבבה..עוד? (ל"תנחמן מאומן
אני אגיד שוברוח חדשה

וזה האולפנא הכי טובה שיש!

עפרה.

בהר"ן כבוד!תכלת דומה לים
ההמלצות שלי-ארגמן

עפרה.

ו- תלוי איפה את גרה- את מוזמנת אלינו.

[צביה אומניות י-ם].

נכון.. <כמה פעמים לחזור על זה?>רוח חדשה
את בצביה אומנויות?? ניסיתי להתקבל לשם..
ומה קרה?ארגמן
לא קיבלו..רוח חדשה

לא נורא..

עכשיו אני תקועה בסיסי..

בסיסי?ארגמן

או... שמעתי דברים זוועתיים על זה...

למה לא קיבלו אותך? שאני אדבר איתם?

בקיצר- איפה את גרה?

מה שמעת?רוח חדשה

לא קיבלו אותי מסיבות שלא צריך לקבל אותי לשום מקום..

[פגשתי את אורית <אורית, נכון?> בעין סג'מה!! פדיחת עולם..]

אני גרה.. ב"התנחלות" בבנימין [האמת שהחלטתי שאני כבר לא נחשבת כאילו אני גרה שם, אבל ת'כלס..]

בבנימין?ארגמן

אז יקבלו אותך לעפרה בקלות!!

נו, באמת, למה לא התקבלת אלינו?

את יכולה לנסות שוב, יהיה מזה מעניין לפגוש אותך!

ניימי.......... פצעים עם מלח!רוח חדשה

העיפו אותי מעפרה מסיבות ברורות, לא קיבלו אותי אליכם מסיבות ברורות, וקיבלו אותי לסיסי מסיבות ממש לא ברורות..

מה שמעת על סיסי??

כולם יודעים שזו זוועה בהתגלמותה.פלפלתי

וזה אמת..

מה לעשות..

רק סיפורים ממי שהיה שם מספיקים..

נו, אני שםרוח חדשה

אין לי מה לספר לכם! [עדיין]

אוף, מה מספרים?

סיפורים..פלפלתי
היי אני מכירה מישי אחת מסיסיישתבח שמו
והיא מתוקה ממש!! אבל לא נראה לי שהיא בסגנון של האולפנא הזאת....
אין לי. אבל...סבא גפטו

בהר"ן - בחיים לא ללכת.

ולא משנה אם אומרים שזה הכי דוסי... - אני יש לי מידה מאוד נקודתי לגבי פרט שם. - עדיף לא ללכת!

ולגבי אמ"ל שחשבתי שזה טוב. מישהו שמבין - הסביר לי את הפנימיוּת שם... לא מאה. רחוקים מזה... ה' ישמור.

תסביר למהאיש-זאב
הוא אמר[:HoDi
את זה בשירשור אחר... בגלל שאחותו נהיתה חילוניה....(טוב שיש את מי להאשים)...
אבל בכל-מקום יש בעיות.ארגמן

בעפרה- המון!! אבל זו אחת האולפנות הכי טובות שיש.

אפילו אצלנו יש איזו גנבת נעלמת שמרוקנת ארנקים, אפילו אם הם מוחבאים בתוך המגפיים.

כמו שאומרים- זה קורה באולפנות הכי טובות.

נכון[:HoDi
אבל אי אפשר להאשים ת'אולפנה...
למה,רוח חדשה

שמעת על הגניבות בעפרה?

העיפו ת'גנבת.. [אני מאלה שידעו את זה לפני הרכילויות! <של "חברות" שלה.. מסכנה>

ברור שבכל מקום יש בעיות, ובעפרה יש בעיות מיוחדות שאהבתי.. 

שמעתי, שמעתי.ארגמן

הכל. גם דברים גרועים פי 7.

המדריכה שלי היא אחת השמיניסטיות המיתולוגיות משנים קודמות [שנה שעברה]. היו לה שם סיפורים... חבל על הזמן.

אבל אווף[:HoDi
זה לא קשור לאולפנה..זה אולי קשור לבנות שיש שם(לא כולם,בודדות)...זה לא אשמת האולפנה...
לא אמרתי.ארגמן
בורור שזה לא אשמת האולפנה.
ענקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!רוח חדשה

אני קשורה לחלק מהסיפורים [רק אלה הטובים] שאת מדברת עליהם..

תמסרי לה ד"ש! היא בנאדם טוב..

שני-[:HoDi
המדריכה שלך זאת מרים...??
לא..רוח חדשה
איזה כיף לשמוע נוסטלגיות מפורום נידח..!!
לא,ארגמן
דיברתי על המדריכה שלי מבנ"ע.
מה היא עושה עכשיו?רוח חדשה
נראה לי אני אשאל במסר..
היי מה זה צריך להיות!פליץ

אף אחד לא אמר את אולפנת השומרון אלקנה כבודכבודכבוד גדול!!!

חוצפה... אולפנה מעולה, מורות בשמיים, שווה איזכור, לא?

לא יודע לגבי האולפנה. אבל אלקנה? ישוב בעייתי.סבא גפטו
הכל בעייתי, אה?משה
מעניין מה הוא יגיד על התיכון הדתי שבו למדתי אני בשישית-שמינית...
הופה מה זה????פליץ

מה בעייתי באלקנה אם היא מגדלת פנאטיות כמוני???

הסבר ווקשה ומיד.

באופן יוצא דופן, את יוצאת - מהאופן הכללי.סבא גפטו

אני מכנה את זה יישוב עגול.

אני נמצא בנקודה מסויימת. רוצה לחזור אליה ולא יודע איך? להמשיך ברחוב... זה הכל עגול כזה... תמיד חוזר.

הייתי שם אצל חבר שלי - פ.ב.א. זה הספיק לי. והוא בעצמו סיפר לי.

יישוב עגול... ^^פליץ

אם תקרא לו ככה, אז יוצא שאני גרה בדיוק באמצע.

בכלל לא היינו אמורים לגור שם - זה יצא בטעות...

אבל האולפנה שלנו פצצית באמת, וכולן מוזמנות להירשם, או לפחות לבקר! בנים לא מוזמנים, במיוחד לא יצחק... זה יצחק שהתלונן שמזמינים אותו לאולפנות, לא?

קרה כאן משהו ממש מצחיק!!!!!!!סבא גפטו

אני חושב שעדיין לא כתבתי את זה. ולא יידעתי אתכם/ן. כי זה לא מועיל לאפחד. אבל שמי, הוא השם המוזכר לעיל. וזה כלל לא קרה...[ ההזמנה -ב"ה!!!!!]... אז.. אותי זה הצחיק.

טוב. הפרט שכתבת בהודעה שלך - לא עוזר לי. ואין לי מה להגיב..

חחחחחחחחפליץ

גם לך קוראים יצחק? צחוקים...

הכוונה לאחיו הזאטוט של משה, מנהל האתר ליצירה לאומית וכו' וכו'...

מסתבר ש....סבא גפטו

האימרא - "כוונות בתפילה ולא במעשים...." אכן צודקת... ולגבינו "ולא בפורום"...

אבל אכן כן. לצערי. זה שמי.

לא נורא... תתגבר.פליץ
וההזמנה, או ליתר דיוק, חוסר ההזמנה, כולל גם אותך...
להתבגר? בהקשר למה?סבא גפטו
וההזמנה? כולל? הזמנה=כוללת + הזמנה=כולל -
תקרא שובפליץ

תתגבר, לא תתבגר, כי נשמעת ממש מבואס מזה שקוראים לך יצחק...

וחוסר הזמנה - כולל...

חחחחחחחחחחחחח[:HoDi
אתה רואה -פליץ
קח דברים ברוח טובה... לא שאתה לא.... עזבו. הייתי חייבת להגיב ^^
כן אני רוא.ה... יש לי ברירה? אלהים נתן לי עינייםסבא גפטו
כורח המציאות - שהן פתוחות. יש לי ברירה?
מה מצחיק?סבא גפטו
קודם כל... ושנית כל...סבא גפטו

לא נשמעתי מבואס.. כי אמנם אני עדיין מעריך אותך.. ומכיר בזה שיש לך שכל.. ושאת משתמשת בו... [פקה פקה... בחיים לא אגיד כזה דבר לבת.] - אולי את יכולה אני לא. אני לא יכול לשמוע הודעות - טקסט...  את יכולה? איך נשמעתי את ההודעה? ההא..???

לא. לא התבאסתי. גם כי במידה וזה אכן היה - זה לא היה מועיל לי. אי-ההזמנה - לא מחסירה לי שום דבר. אדרבא - מועילה! וגם כי ... באמת לא התבאסתי.

מזה שקוראים לי יצחק? לא מבואס. אבל לא מאושר.

אתה אמרת[:HoDi
שלצערך זה שמך...
לא הבנת!סבא גפטו
חחחחחח ROTFLMHO!!!פליץ

אם אתה משתמש בר"ת, גם אני יכולה...

משום מה ההודעות שלך ממש מצחיקות אותי! וכן, יש לי חוש ניתוח מפותח, אני מסוגלת לשמוע הודעות... וגם לראות אותך כשאתה כותב אותן... רואה את הנקודה השחורה הקטנה ממש בקצה המסך?? נו זאתי, השחורה!! כן כן, זאת מצלמה שהתקנתי בכל מחשבי מייקרוסופט, כי אני ביל גייטס בכבודו ובעצמו... ואני יכולה לראות את כולכם... ווואאאהאהאהאהאאאא!!!!!

מטאפורות, רבותי!

לא הבנתי את הקשקוש ב"גויית"סבא גפטו

שפה של גויים.....

בנוסף - את מקשקשת.

אבל בשבת נפגשתי עם חבר של אבא שלי. ז"א התארחתי אצלו. והוא!! כן!!! חבר של ביל -גייטס. הוא מכיר אותו - וביל גייטס - מכיר אותו! והם נפגשו כמה פעמים - בעסקי עבודה. אותו חבר, היה בעבר הבוס של אבא שלי באיזה עבודה.

וואי... אני מתחיל לפחד.

ירחם ה'פליץ

הילד עוד לא קלט... שאני מוכשרת בלקשקש? עם כל ההודעות שכבר שלחתי!... נו באמת.

חבל"ז על הקליטה שלך.

הקשקוש ב"גויית" - אומר שמאוד, אבל מאוד הצחקת אותי. עוד הרגל מאתרים אמריקאיים.

טוב יאללה...סבא גפטו
נמאס לי שאת צוחקת עליי ואני לא מבין. ליל"ט.
מי שמדבר!פליץ
רק שתדע ששימחת מישהי השבוע... זכות גדולה...
אני חושב שהבנתי את מיסבא גפטו
אבל תוכלי לפרט לי? א"כ אודה לך.
חחחח אותי!פליץ
באמת סחתיין על הקליטה... סתם סתם... רוח טובה! אני צריכה להפסיק להיות כזאת צינית...
תגידי לי אם אני צודק;סבא גפטו
שימחתי אותך, בקשר לדעה האישית, שכתבתי בקשר למישהו לפני כמה הודעות?
שימחת אותי בדי הרבה הודעותפליץ
ככה שקשה לי להיזכר... אתה ממש מצחיק ^-^
אל תיטפשי...סבא גפטו

זה לא נכון לומר/לכתוב למישהו - אל תתחכם... כי הרי זה כן טוב להתחכם!

אז אני כותב לך.. אל תתיפטשי - אל תתנהגי בטיפשות....

תעני לעניין! תודה. מה גרם לך דווקא לכתוב שגרמתי לך לשמחה - כי אני חושד במשהו - בקשר ליישוב אלקנה.

סבא -פלפלתי

תעשה טובה-

תוריד את החתימה טיפה למטה.. יענו תשאיר קצת רווח למעלה.. זה משגע את העיניים..

אני מסכימה עם מה שאתה רוצה - וההצעה שלך יותר עדינה אבל תעשה טובה- תשפץ קצת את הרווח..

אין בעי'ה... ספרי עד 58 וב57 - זה ישתנה...סבא גפטו
חחח יפה יפה לך- אבלפלפלתי
לא צריך להגזים..
לגבי החתימהמשה
ראשית - נתקלתי בה רק הערב.

שנית - גם אני לא "מת" על המילה הזו, אבל מינוח אחר יהיה לא לעניין.

בן/בת לא הולם אנשים מבוגרים, ואיש/אישה לא הולם את היצורים שמסתובבים פה.

מינוח חדש יתקבל בברכה.
הוא לא צריך להלום אנשיםפלפלתי

מבוגרים -כי אין כאן כאלה.

בן- בת נשמע לי יותר נורמלי.

מה עדיף איזה נער - נערה? בחייאת..

הוא צריך ועוד איךמשה
יש תוכניות כבר הרבה זמן לפתוח פה פורומים לקהל קצת יותר מבוגר, ומן הסתם זה גם יקרה מתישהו.

זכר/נקבה זו ההגדרה הכי "יבשה" שיש לי כרגע.
אפשר לעשות שטות אחרת ולכתוב נער/נערה או איש /אישה לפי הגיל, אבל זה כבר יהיה עלוב.
אוהו כמה עלוב..פלפלתי
למה איזה פורום היית פותח כאן עם אנשים מבוגרים או בוגרים שיהיה בגבול הנורמלי והצנוע?
יש הרבה תוכניות בקנהמשה
כרגע מחכים לאישור סופי (אני לא אנהל את הפורומים הללו מעבר לקו הטכני, את זה יעשה מישהו מבחוץ)
נשמע מבורדק.. פלפלתי

לא נראה לי יזוז מהר מידי..

בגדר רעיון..

אל תהיי כל כך בטוחה.משה
נגדיר ככה, אני יודע דבר או שניים על מה שהולך במערכת
על מה שהולך במערכת..פלפלתי

אז למה זה בגדר רעיון כ"כ הרבה זמן? הא?

אם הכל זז שם כמו שצריך זה צריך לתקתק.. כמה זמן צריך לאשר ולקשקש על זה?

יותר מדימשה
ואני אגלה לך עוד משהו בגלל השעה המאוחרת:
יש לי כאן תוכניות הפיכה.
מה תוכנית הפיכה??פלפלתי
תסביר, תסביר.. ודחוף!
גרפיתמשה
??? הא?? מה קשור??פלפלתי
תקראי שוב את מה שכתבתי ותביני משה
אני הלכתי לישון. יש בסיס מחר.
טוב, זה בציניות, עוד לא חשבתי על משהו רציניסבא גפטו

אני אנסה למצוא;

אפ' גבר / בת.

גבר - כי רוב בני המין הגברי - הם גברים. [במובן - של אגו מפותח... אפי' שיש הרבה שרואים למשל במאבקים על מאחזים - שהם מזה נקבות....]

בת - כי זה המינוח - הכי עדין ופשוט שאפ' למצוא. אני חושב, שאם הייתי אישה נניח בת 35 ובפרופיל שלי [בכלל, אישה בגיל כזה? מילא אנשי צבא שכותבים בפורומים אני מכיר... נשים? משעמם להן?] היה כתוב בת - זה היה משמח אותי... כביכול היה הופך אותי לצעירה.

לא?

צביה בתים!!עדיה
מעלה לבונה\כוכב יעקב...מתנחל גאה.
מעלה לבונה? די למיתוס! חצי חילוניות!סבא גפטו
ממש,אבל ממש לאאיש-זאב
מהכרות עם בת שלומדת שם
צודק.פלפלתי
התגובה שלך - מלמדת על הכל! תחשוב, ותבין!סבא גפטו
הא... שנון.פליץ

ומה דעת הרב על פורום מעורב?

אפילו מתחרז...

אל תוציא שם רע סתם.פלפלתי

זה מקום מעולה עם מנהלת שהלוואי והיו עוד כמה כמוה..

אולי ראית כמה שנהיו חילוניות - אז מה.

יש את זה בכל מקום. זה קישקוש. לא בגלל זה מוציאים שם רע על מקום טוב.

אני לא ראיתי...סבא גפטו

במקרה אני יודע על כמה בנות משם. דווקא אלו שאני יודע עליהן - הן כן טובות.

וכתבתי

המשך - וכתבתי:סבא גפטו
שמישהו -ממקור מודיעיני מוסמך ואמין - אמר לי שחצי משם -חילוניות. במילים שלו - הוא אמר... די למיתוס... ואין לי כוח להרחיב כי זה יחשוף מקורות מידע. די אם אומר שלפני זמן מה בנות משם הגיעו באוטובוס לגבעה של אברי - וישנו שם... רק מה שהן עשו שם... ה' ישמור.
בסדר.. אבל זה לא מלמד על הכלל..פלפלתי
כתבתי כלל? כתבתי חצי! תחשבי על אותה בת שאת מכירהסבא גפטו
לאיזה חצי היא משתייכת!
אני מכירה כמה וכמה..פלפלתי
הם כנראה שייכות לקטע ה"לפלף" של העניין..
הנה... את ההוכחה [לא את. חברותייך] שמה שכתבתי,סבא גפטו

נכון הוא.

בעצם, את מוכיחה זאת לעצמך....

אני לא מוצא רעאיש-זאב
בלהכיר את בתדודה שלי
אאל תזבל את השכל!!!!מתנחל גאה.

סלח ליי!!!!!!!!!!!!!! אבל מהכרות אם בת 1 אתה יכול לקבוע על 2 אולפנות??????????..

חצי(ואפשר להגיד כול..) הבנות מהישוב שלי לומדות שם...והם לא מתקרבות לבנים ולשטיות האלו!! תמיד בכול אולפנה יש כמה שמחוץ למסגרת ומתנהגות שונה....????...אני צודק??

קרא בבקשה את תגובתי לפלפלתי.סבא גפטו
סבא ג'פטו...-ישתבח שמו

אני מכירה הרבה בנות שלומדות במעלה לבונה וזה שטות אחת גדולה שכולם (סליחה- חצי) יוצאות משם חילוניות....

יכול להיות באמת שהבנות שאתה ראית התנהגו נורא אבל רוב הבנות שם מעולות וממש לא מתקרבות ללהיות חילוניות!

מצטערת על הבוטות אבל זה קצת מוזר שאתה גם אומר לא ללכת לבהר"ן ולכפר פינס שזה אולפנות טובות בגלל שאחיות שלך יצאו משם חילוניות וגם אומר על מעלה לבונה שזה אחלה אולפנה שחצי משם חילוניות.... יהיה טוב אם פעם הבאה תברר טוב מה שאתה אומר.....

יום טוב!!!!

טוב. סוף סוף תגובה איכשהי לעניין התגובהסבא גפטו

ולא לעניין הכותב. א"כ גם כאן העניין שלי - הוכנס לא מעט... וחבל.

בהר"ן + כפר פינס = מידע אישי - אחיותיי יצאו משם חילוניות! אני, את הבת שלי, לא אשלח.  אם מישהי תשאל אותי לאן ללכת,קודם כל אגיד לה, היכן לא! אח"כ יש העדפות... אני צריך רכב! אמנם יש לי העדפות... אבל קודם כל שיהיה. משהו.

אמ"ל - א. מזה ראיתי? לא מסתכל על בנות. למעט מתי שאני מוכר חולצה / מחלק פלאיירים / דן איתן/ם -  וגם זה לכמה שניות בודדות. ב. באמת שראיתי כמה - למשל, במלון מעוז הים, תסכימי איתי... שכשנתנו לי לפרוס קונסטרטינות/תיל/תלתליות/חוטי תייל - כל אחד והשם שלו... באיזור הבנות - אז איכשהו היה דיבור או שניים. - וגם שחבר שלי, אומר זאת יותר פשוט - יצא עד לפני שנה - עם 70% מהבנות שם.... כן! הוא עדיין חבר שלי! וב"ה הוא חזר בתשובה. הוא צדיק היום! ולא רק היום! גם אתמול ומחר בעז"ה. והוא אמר לי! ושוב -לא יוצאות משם חילוניות.... אלא חילוניות שם! לאו דווקא במראה - הוויזואלי. אלא בהתנהגות / בקו המחשבה..... ואני חושב שיש לי דברים יותר חשובים לדוש בהם...

אז אם יש נקודה קונקרטית - להדגשה, אשמח ואדגיש. במידה ולא, - כתבי.

סוף~

אתה פשוט חושב שאת הוא זה שצודק בהכל וזהו..shira123
תשים לב,אתה הוא זה השונה ותנסה לקבל גם דעות של אחרים!!!!
שטויות! הנה... את זה גם קיבלתי....סבא גפטו

ועדיין קבלתי על כך שזה שטויות... [קבלתי - לא קבּלתי...]

יאללה - ברצינות; לא מסכים. כשמוכיחים לי שאני טועה / שהצד השני צודק - אני הולך עם הצד שצודק.

פסדראיש-זאב
אבל ערבת עניין אישי-בכל אולפנה/ישיבה/תיכון/פנימיה יש את הצד הרע,ובכל מקום יש את האחד/שניים/עשרה שכופר/ים (וזה לא תמיד קשור בסביבה),אם תסביר לי בצורה רצינית למה לא אמ"ל או כ"י אני אענה ברצינות
כי כשהאולפנהסבא גפטו

היא אולפנה המתקרת - דתית. יש לה מחויבות כלפי הציבור! כשחמישים אחוז בקירוב מתנהגות כחילוניות, זה אומר משהו על צורת ההתנהלות / על ההנהלה עצמה ועוד. זו הבעי'ה! וזה ממש לא חכם - לתרץ... "תמיד יש כמה לא טובים"

גם המשוגעים חושבים שהם נורמלים.

מבחינתם, אני מקבל את זה.

אבל אני, כדתי, מי שלא דתי, הוא פחוּת ממני. לא שאני גזען.. אני מדבר - בהקשר הנ"ל...

אבל האולפנהאיש-זאב

לא יכולה לשלוט בבנות שלומדות שם,היא מחנכת אותם לפי הדרך שלה,לענ"ד,רב הבנות מאמ"ל לא נהיות חילוניות,או מתנהגות ככה ואם כן זאת לא אשמת האולפנה,את כ"י אני מכיר פחות,אבל עכש"י אין משם הרבה שנהיות חילוניות,או שמתנהגות ככה.
על ההנהלה אין בכלל מה לדבר,הרב גדי בן זמרה (של אמ"ל) הוא בנאדם מדהים!אני מכיר אותו טוב מאוד.

בקשר ל"תמיד יש כמה לא טובים"-אז זהו,שזה נכון,אתה לא יכול לשלוט בכל אחד,אתה יודע,זה לא חבורת בובות על חוט,לכל אחד יש ת'מחשבות שלו,את הבית שלו,את החינוך הקודם שלו,את מחשבת שלו,אתה א יכול לנחות עליו פתאום ולעשות לו סוויץ' בשנייה,אתה צריך לעבוד עליו הרבה,ו4 שנים לא מספיקות בשביל זה,אבל זה יעזור לטווח הארוך.

תראה, אנחנו דשים ללא תועלתסבא גפטו

- האולפנה כן יכולה לשלוט. א"כ, זה לא נכון לעשות כזה דבר. וזה ידרוש הרבה כוחות נפש ומשאבים.

- יפה. "מחנכת לפי הדרך שלה" - כשיש 50% אחוז שמתנהגות בצורה מסויימת - אתה לא יכול לומר - שהן לא חונכו באולפנה - 50% אחוזי הצלחה? איך חצי לא הצליחו? - משמע - זה חלק מהחינוך! החינוך - ברמה נמוכה / לא מתנהל טוב.

- זה כן אשמת האולפנה. החינוך של התלמידה / בישיבה- התלמיד לא מסתיים - בכותלי המבנה!

- גדי בן זמרה? בלי לזלזל בו - הוא לא הוסמך לרבנות, והוא לא רב! שנית, קראתי כמה מאמרים שלו - היו בעלי שכל.

- שאלה. אתה מכיר אותו... הוא מכיר אותך? כי יש מלא מקרים כאלו... אני גם מכיר אישיות ישראלית בכירה מאוד! ואישית! אבל היא לא מכירה אותי. [במקרה הזה - אישיות - שייך לגבר. ולא לאישה] לשמחתי.

- לא כתבתי שבשנייה לשנות - אבל תחשוב שיש כאלו שהיה להן חינוך לא טוב -אז לא יבואו לשם לארבע שנים. אם אחת היא כבר בשישית? או בשביעית? אז מה? רק בארבע שנים אפ' לחנך - פחות מכך לא? אפ' ואפ'! ואם חמישים אחוז בקירוב - יוצאות לא טוב - משמע החינוך שם לוקה בחסר!!!

אנחנואיש-זאב

לא דשים ללא תועלת

-לא,היא לא יכולה,החוכמה היא במוח,הכוח פועל לעכשיו,לא לעוד כמה שנים(אם תרצה,אני ארחיב)

-מאיפה לך שחצי לא הצליח?לפי מקור מודעיני מוסמך ובדוק שנשתל באולפנה לצורכי ריגול <צ>אני יודע שהרוב שם יצאו צדיקות-החינוך מתנהל טוב,ויותר מדי טוב,והרבה יותר מ50% יצאו מוצלחות (בא נגיד קרוב ל80%?)מה עם ה20% הנותרים?בא לא נשכח שיש גם את הבית,את החברות,את יום שלישי/חמישי-שישי-שבת שבהם הן לא באולפנה,והאולפנה לא אחראית עליהם,וכן,היא מחנכת לפי הדרך שלה,ועם לבונה מגדירה את עצמה כ"אולפנה דוסית בטרוף" הדרך שלה היא גם לחנך ככה.

-בדיוק,החינוך לא נגמר בין כותלי האולפנה/ישיבה,ולכן הן נתונות להשפעה של החברות וההורים,אז אתה רוצה שהאולפנה תעקוב אחריהן יום ולילה,בחושך ובקור,ובקיצור,לכול פינה וחור?אז זהו,שהיא לא יכולה,ואף אולפנה/ישיבה לא יכולה לעשות את זה,זה לא השב"כ,אתה יודע,זה אולפנה...

-את הרב גדי בן זמרה אני מחשיב כרב,וכן,הוא מכיר אותי ואני מכיר אותו.

-לא אמרתי שאפשר לחנך רק או ב4 שנים,נהפוכו,אמרתי שאי-אפשר לחנך ב4 שנים,ואם החנוך שם לוקה בחסר,אני מסוקרן לדעת איפה הוא לא.

להתרגז, לא יועיל. ואל תכתוב שאתה לא היית מחומםסבא גפטו

עכשיו. כי זה יהיה שקר.

עם כל הערכה, אני נותן העיניים-העצומות שלי, בחברים שלי. ולא במקורות מודיעין של גוף וירטואלי [אתה]

בנוסף, זה נתון לשיקול דעתו של כל אחד - אם זה מועיל או לא. ההנחה הבסיסית שלנו, לא תואמת. זה לא יועיל - לדעתי, האולפנה/ישיבה - כן אחראית למה שהבחור/ה עושה לאחר הלימודים. הם כן יכולים לפעול בכוח ולהכריח - אבל כתבתי! שזו לא הדרך.

ואני מחשיב את היטלר כצדיק. צדיק נסתר! אולי היו לו כוונות טובות? לך תדע! אתה הכרת אותו? לא! אז שתוק...! - ויותר ברצינות; זה שאתה מחשיב מישהו כרב, אל תתפלא אם אנשים לא ישאלו אותו שאלות - הוא עדיין לא רב. זה ששואלים מישהו שאלות, הוא עדיין לא רב.

איפה הוא לא מה? לא לוקה בחסר? הוא לא-לא לוקה בחסר - הוא לוקה בחסר!

לא הייתי מרוגזאיש-זאב

וזה לא שקר,אם זה מה שהשתמע מההודעה שלי,אז סליחה

אז בבקשה,במקום שאני סתם אכתוב דברים שלא תשים עליהם מאחר ואני "גוף וירטואלי(כהגדרתך)" תכתוב לי איזה אולפנה כן טובה,פרשיסט?
אגב,בקשר לחברים שלך,הם לומדים בלבונה?

זה ממש לא נכון!מעלה לבונה היא מבין האולפנות הכיאנונימי (פותח)
מעלה לבונה היא מבין הואלפנות הטובות..ואחותי לומדת שם אז אני קצת יודעת יותר טוב מה הולך שם!אז תעשה טובה ואל תבלבל את השכל!כל הבנות שם הם אחת אחת בנות אכותיות ,מעולות,וצדיקות!ברור שיש את הבנות שיוצאות דופן!אבל אנחנו מדברים בגדול,כי בכל אולפנה יש את הבנות שיוצאות דופן לרעה!זאת באמת אולפנה איכותית...עובדה,אחותי לומדת שם ולפני זה היא לא היתה משו משו...עכשיעו היא באמת אישיות צדיקה!!ורואים גם איך המקום משפיע לטובה ממש ממש ממש!!מקווה שהצלחתי להזיז בך משהו!!יומנעים!!
את קוטלת את עצמך!!!סבא גפטו

כתבת בתחלה "כל הבנות שם הם אחת אחת בנות אכותיות מעולות וצדיקות".... [חוץ מזה שמעולה/איכותית/צדקת - זה נתון לשיקול דעתו של כל אחד... {ואחת..}] ושני'ה אחרי כתבת "ברור שיש את הבנות שיוצאות דופן.. אנחנו מדברים בגדול"...

אז יש או אין? תתאפסי על עצמך!

אחותך לומדת שם? שיהיה לה ולך ב"הצלחה. עם כל הכבוד לך, [וכבנאדם, כשמישהו/י פונה אליי - אני לא פוסל את דבריו/ה מיד] המידע שאני קיבלתי, הוא מידע מודיעיני - ממקור מוסמך ואמין ביותר!

חוץ מזה... שאת מכירה אחת. סתם דוגמא; חבר שלי, היתה לו חברה משם. ז"א - הוא משך אותה לשם שתבוא ותלמד שם. היום היא חילונית. - בלי קשר הם נפרדו - והאולפנה? רק דרדרה אותה.

את רואה!לא אוהב שמוכיחים אותך!shira123
אין מה לעשות,חייבים לדעת,אני'לא מדברת על המקרה הזה ספציפי,אני פה הרבה בפורום,ואני קוראת מלא הודעות שלך,ואתה יותר מידי חש שאת מבין יותר מכולם והכל,וזה די מעצבן!
סליחה? את חושבת שאני מאוהב בעצמי?סבא גפטו
אני לא חש מעצמי! אני לא "חש" - נוגע בעצמי - אז די ! את... את פשוט הוצאת עליי שם רע! תתביישי!
אוקיי,אז אני מצטערת,באמת,אבל בכ"זshira123
תשים לב שזה מה שגמאתה עשית על אולפנאות וכדומה..
תענה לי בבקשהאיש-זאב
עניתי בתגובה לא בבקשה...סבא גפטו
ב'ונה!איזה שטויות!הם יותר צדיקות ממך!!אנונימי (פותח)
וואי,וואי,וואי!זה כזה שטויות במיץ!!הם שיא הלא חילוניות...אם אתה אומר את זה סימן שאתה לא יודע!!!!!אז ב'קשה קודם תדע ואז תבין!!
אני חושב שכתבתי שאני יודעסבא גפטו
אפ' לדון אם אני יודע או לא, אבל לעצם העניין - אל תכתבי לי "קודם תדע אח"כ תדבר" כי לפי מה שברור לי, אני יודע. קצת. ואפי' יותר. ולא! אני לא מזלזל - יש שמה כמה באמת טובות. עובדה - נוער כהנא.
יהודיה גאה- 111 תגובות. שמחה??אנונימי (פותח)
תקשיבואנונימי (פותח)
אני לא רוצה לבלבל וסתם להכניס עוד אולפנות שלא קשורות לנושא.. אבל, יש גם את "צביה" רבבה! אחלה של אולפנה! באמת אני ממש מכירה אותה טוב!!!! כדאי לכם לבואלראות.. אחלה של בנות ואחלה של מקום!!!!!!!!!!!!
אמרו לי שלא מקבילים לשם בנות שלא מהשומרון,זה נכון? (ל"תאנונימי (פותח)
אני לא כ"כ שמחה!יש כאן אנשים שמדברים שטויות =מעלה אנונימי (פותח)
בהר"Iןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןמאמי

ברור שאולפנת בהר"ן....

כאילו דע!

אווו...שלא..שונאת ת'אולפנה הזאת!!אנונימי (פותח)
הטובות לבהר"ן הטובים לבהרני"סטיות!!!סתם מישו...
היית מתה לאולפנא כזאת....
לא נמאס כבר מהסיסמא הפסיכית הזאת?סבא גפטואחרונה
במיוחד כשזה לא נכון!!! ...?
זה שאת שונאת את האולפנא הזאת לא אומר שלה זה לאשירה חדשה

בס"ד.

מתאים.

בסדר, הבנו והפנמנו שאת שונאת את בהר"ן.

אבל יש הרבה בנות שמרוצות מאופנא הזאת והן רוצות ללכת אליה,

אז למה לייבש?

זה באמת מתסכל!

וואי,וואי...תזהרי רק לא להרוג אותי!!!!!אנונימי (פותח)
למה להרוג? כתבתי בצורה די עדינה,לא?שירה חדשה

בס"ד.

אם לא- סליחה!

אופסי...זה היה בצחוק!סולחת??אנונימי (פותח)
אני סולחת,אבל על מה?שירה חדשה

בס"ד.

וזה לא קשור לצחוק או לא...

צריך לדעת איך לכתוב. אני לא צריכה לתקוף בני-אדם בגלל שהדעה שלהם מנוגדת לשלי.

ואת סלחת לי?

אני סבולחת..אבל תרגעי קצת!!אנונימי (פותח)

לא כולם חייבים לאהוב את בהר"ן ולהיות בדעות שלך!!ואני מביעה את הדעה שלי...אוקיי?!עכשיו מובן...?

לא אמרתי שכולם חייבים לאהוב את בהר"ן.שירה חדשה

בס"ד.

ממש לא.

ואני רגועה.

ושוב- סליחה!

יופי..עכשיו הכל מובן??צריך לדעת שיש דעות..אנונימי (פותח)
וצריך לקבל באהבה דעות של אחרים גם אם זה לא מוצא חן בעינייך....וחבל שזה לא ככה..
אני קיבלתי באהבה את מה שאמרת.שירה חדשה

בס"ד.

את כנרא לא מכירה אותי, אני ממש מתחשבת בדעות של אחרים גם אם הן נוגדות את דעתי.

וכן, אני יודעת שלכל אחד דעה משלו.

יופי...נפלא!!אנונימי (פותח)

משו לא קשר..:את יודעת שאת מגיבה בשיא המהירות..{זה לא דבר רע..}סתם,זה מצחיק..

היאאיש-זאב
קיבלה וקבלה
אתה בטוח שהיא קיבלה??אנונימי (פותח)
אני בטוחה.שירה חדשה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך