בס"ד
אגד החברה הגדולה ביותר בארץ לתחבורה ציבורית מנסה ומשתדלת שיהיה לנו הנוסעים נוח אך בפועל אין הדבר כך הנה כמה סיבות שימחישו את טענותי:
-"מחירים מופקעים" שנה שעברה יצא לי נסיעות 100 ש"ח לצד מכיוון שהייתי צריך להחליף 3 אוטובוסים בדרך למה לא יכולים לקחת כסף עפ"י היעד ותחליף אוטובוסים בדרך
-"אחריות על ציוד" כשאני עולה על אוטובוס הנהג אומר לי לשים את התיק שלי למטה בתא המטען הבעיה היא ששם אף אחד לא משגיח על הציוד והתיק יכול להיגנב נגנב לי פעם תיק שהיה בו תפילין פניתי לאגד והם אמרו שהם לא אחראיים על ציוד אישי שנגנב וכפיצוי הם נתנו לי 500 ש"ח התפילין לבד עלו 2500 ש"ח ושלא נדבר על דברים נוספים שהיו לי בתיק כגון מכונת גילוח נעלים וכו' אם אגד לא אחראיים על הציוד שלי אני מעלה אותו לאוטובוס איתי.
-"מקום" לנסוע באוטובוסים הפך להיות סיוט יש יותר מדי אנשים במיוחד בנסיעות ארוכות ונאלצים לעמוד.
-"נהגים" הנהגים של אגד הם הצרה הכי גדולה הם באים ללמד אותנו לקח אתמול למשל עליתי על 842 מתל אביב לצומת גולני ובדרך לאחר שדברתי עם חברי מרעננה החלטנו לצאת בערב אני מצלצל בפעמון קם מהמושב (מזל שהיה לי כזה) והנהג ראה אותי ומכריז שאין לו תחנות עד גן שמואל נגשתי אליו ושאלתי לפשר העניין והוא אמר שכך החוק אני חוזר למקומי והנה הוא עוצר במחלף הסירה ומעלה נוסעים מיד קמתי וצעקתי שגם כך הוא עצר אז אולי הוא בכל זאת יכול להוריד אותי הוא לא הסכים ואמר שבפעם הבאה אני אלמד לקח יצא מכך ששילמתי 39 ש"ח והנהג לא לא רק שלא עצר לי שם אלא גם לא התיחס בכבוד לכספי וזה רק קומץ ממה שקורה לי ולחברי בנושא זה +חשוב לציין שקימים נהגים שונים לחלוטין שהם מנסים לעזור ופשוט תענוג לנסוע איתם.
-"שירות לקוחות" הרבה פעמים קיבלתי מידע שגוי בננושא זמני אוטובוסים לא שזה בעיה של המוקדנית כי גם היא זו שמקבלת את המידע השגוי ושמתלוננים הם לא רק שהם לא שולחים פיצוי אותו תקלה חוזרת על עצמה עוד ועוד פעמים.
אזרח מאוכזב שימשיך לנסוע באגד למרות שהם דפקו אותו אין ספור פעמים כי מה לעשות כמו כולם חייב להגיע למקומות משונים ומרוחקים אנא הוסיפו תגובות מי יודע אולי מישהו חשוב שאכפת לו ויכול לעזור יקרא את זה וישנה קצת דברים
"את העבר אי אפשר לשנות אבל את העתיד אפשר לשפר"