מונופול אגדאנונימי (פותח)

בס"ד

אגד החברה הגדולה ביותר בארץ לתחבורה ציבורית מנסה ומשתדלת שיהיה לנו הנוסעים נוח אך בפועל אין הדבר כך הנה כמה סיבות שימחישו את טענותי:

-"מחירים מופקעים" שנה שעברה יצא לי נסיעות 100 ש"ח לצד מכיוון שהייתי צריך להחליף 3 אוטובוסים בדרך למה לא יכולים לקחת כסף עפ"י היעד ותחליף אוטובוסים בדרך    

-"אחריות על ציוד" כשאני עולה על אוטובוס הנהג אומר לי לשים את התיק שלי למטה בתא המטען הבעיה היא ששם אף אחד לא משגיח על הציוד והתיק יכול להיגנב נגנב לי פעם תיק שהיה בו תפילין פניתי לאגד והם אמרו שהם לא אחראיים על ציוד אישי שנגנב וכפיצוי הם נתנו לי 500 ש"ח התפילין לבד עלו 2500 ש"ח ושלא נדבר על דברים נוספים שהיו לי בתיק כגון מכונת גילוח נעלים וכו' אם אגד לא אחראיים על הציוד שלי אני מעלה אותו לאוטובוס איתי.          

-"מקום" לנסוע באוטובוסים הפך להיות סיוט יש יותר מדי אנשים במיוחד בנסיעות ארוכות ונאלצים לעמוד. 

-"נהגים" הנהגים של אגד הם הצרה הכי גדולה הם באים ללמד אותנו לקח אתמול למשל עליתי על 842 מתל אביב לצומת גולני ובדרך לאחר שדברתי עם חברי מרעננה החלטנו לצאת בערב אני מצלצל בפעמון קם מהמושב (מזל שהיה לי כזה) והנהג ראה אותי ומכריז שאין לו תחנות עד גן שמואל נגשתי אליו ושאלתי לפשר העניין והוא אמר שכך החוק אני חוזר למקומי והנה הוא עוצר במחלף הסירה ומעלה נוסעים מיד קמתי וצעקתי שגם כך הוא עצר אז אולי הוא בכל זאת יכול להוריד אותי הוא לא הסכים ואמר שבפעם הבאה אני אלמד לקח יצא מכך ששילמתי 39 ש"ח והנהג לא לא רק שלא עצר לי שם אלא גם לא התיחס בכבוד לכספי  וזה רק קומץ ממה שקורה לי ולחברי בנושא זה           +חשוב לציין שקימים נהגים שונים לחלוטין שהם מנסים לעזור ופשוט תענוג לנסוע איתם.

-"שירות לקוחות" הרבה פעמים קיבלתי מידע שגוי בננושא זמני אוטובוסים לא שזה בעיה של המוקדנית כי גם היא זו שמקבלת את המידע השגוי        ושמתלוננים הם לא רק שהם לא שולחים פיצוי אותו תקלה חוזרת על עצמה עוד ועוד פעמים.

אזרח מאוכזב שימשיך לנסוע באגד למרות שהם דפקו אותו אין ספור פעמים כי מה לעשות כמו כולם חייב להגיע למקומות משונים ומרוחקים אנא הוסיפו תגובות מי יודע אולי מישהו חשוב שאכפת לו ויכול לעזור יקרא את זה וישנה קצת דברים

"את העבר אי אפשר לשנות אבל את העתיד אפשר לשפר"

היית צריך לתבוע אותםמשה
לחילופין - קשור/נעל את התיק שלך למשהו באוטובוס, זה יכול להקשות על חיי גנבים.

פעם נהג שנסעתי איתו הסכים לנעול את הבגאז' עד לתחנה שבה ירדתי.
רעיון טובאנונימי (פותח)

בס"ד

אני לא מתכוון לתבוע אף אחד אם אני היחיד שתובע וגם כי אני מחפש לשנות דברים ולא לתת להם תחושה שאם אחד מתלונן אז נפצה אותו ונמשיך לחיות כך כי כך אנחנו מרוויחים יותר.

באגד לא הכל שלילי, אגבמשה
אגד נוסעת לכל חור ביהודה ובשומרון ולפני כן חבל עזה (התדירות העלובה זו בעיה של התושבים לא של אגד). כן יורים, לא יורים אגד תמיד נוסע.

אפשר לשנוא אותם בתחומים אחרים, אבל צריך לדעת גם להעריך את הנהגים שלא פעם סיכנו את נפשם (ולא מדובר ביהודים שגרים שם אלא סתם בנהגים) בנסיעה על צירים מסוכנים שרק אתמול חטפו שם סלע או כדור.
ישנם גם נהגים טובי לבאנונימי (פותח)אחרונה

בס"ד

במקרים מסוימים ישנם נהגים שיעשו הכול כדי לעזור לאנשים בעת צרה אך אסור לנו לשכוח שאנו מתלוננים בעיקר על החברה עצמה שלא רואה בלקוח אלא מכונה שמיצרת כספים ולא מתיחסת אלינו כמו שהיינו מצפים מחברה גדולה כמו אגד ולכן התלונות שלנו נעלמות איפהשהוא במערכת ולא מתיחסת אל הנוסע כמו שצריך

למה אתה בודק בשירות לקוחות?שירה חדשה

בס"ד.

תיכנס לאתר שלהם.

יותר מהיר,מידע מדויק ובחינם.

( http://www.egged.co.il/ )

אגד באינטרנטאנונימי (פותח)

בס"ד

נראה לך שזה הגיוני שמתי שהוא תקוע בדרכים הוא יכנס לאינטרנט ויבדוק כאילו מאיפה יש לו אינטרנט אני הייתי רוצה מידע עדכני בזמן אמת וגם אם יש קו כלשהו שמתעכב הם יוכלו להגיד לי זאת וכך אדע מתי האוטובוס יגיע אלי ולא אצתרך לקחת הימור מה כדאי לי לקחת אוטובוס רכבת או אולי מונית אגב מוניות עולות פחות מאוטובוסים בקווים ארוכים וגם יותר מתיחסים לכסף של הלקוח כי איכפת להם מהלקוחות שלהם "לא כמו אגד"

בעלת החלומותמשה

בעלת החלומות - סיפורים לילדים

עגבניות מבטן האדמה

חיטה

עץ של תות

סיפור לי"ט כסלו

הסוכה שנעלמה

סיפור על טלית לחגים

כורה בור נופל בו לסוף החופש

דוד מבקש סליחה

כוחו של בעל תשובה

דוד זולדן

סיפור לי"ז בתמוז - להתפאק

ר' חיים בן עטר

הרצל 2

הרצל 1

מאכלי חלב סיפור לשבועות

גר צדק - סיפור לשבועות

סוף ספירת העומר

שחרור ירושלים

ששת הימים ושבעת השערים

רבי יוסף קארו 2

רבי יוסף קארו 1

גבעת חנה ליום הזיכרון

מים שלנו

הגדת הלסינקי

הגדה מאושרת

איסרו חג

ביעור חמץ

משה רבינו לז' באדר

עצים

עצי היער

גשמים של ברכה

תפילת הגשם

גשם רד

כי האדם עץ השדה

האורות שכבו

גבורת האור

סביבון קרה נס - רבקה אליצור

חנוכה שמח

כד השמן - לוין קיפניס

נר חנוכה בסיביר

נס גדול - אלתרמן

סודה של פשטידה סיפור לשבת

גיא הולך למנהל

לאחר אספת כיתה

בזכות ניגון

תפילת הגשם הרבי מהורדוקה

גשמים בעיתם

דייר בסוכה

הכוכב סיפור לסוכות

הירד גשם בסוכות

כן זה לא קשור לפה. אין לי מקום אחר. תתמודדו.משה

תודה!!!!ט'אחרונה

..זית שמן ודבש

אני רושם הודעה בפורום ניסיונות פעילים וזה לא עובד.

עכשיו זה בסדרזית שמן ודבשאחרונה

תופעה מוזרה בשיחות האישיות בעקבות שדרוג אייפוןפ.א.

לגרסה האחרונה iOS 27

השבוע שדרגתי ל ios27.

מייד לאחר מכן הופיעה תופעה מוזרה בשיחות האישיות.

• הבעיה מופיעה בשימוש בדפדפן ספארי.

• בכרום זה בסדר.

שדה הטקסט מזוהה ע"י מערכת ההפעלה כשדה למילוי פרטים אישיים.

בספארי:

בכרום

התמונה

התוצאה של בעיה זו - התיקון וההשלמה האוטומטית לאפ.א.

עובדים כאשר הקלט הוא מסוג contact

בגירסא הבאה זה לא יהיה שם.משה

סביר שלא תהיה גירסא לפי החג הבא. אבל בוא נראה.

נשמע כמו באג או שינוי בהתנהגות של ספארי ב־iOS 27,aibrainoraאחרונה

נשמע כמו באג או שינוי בהתנהגות של ספארי ב־iOS 27, במיוחד אם בכרום הכול עובד כרגיל. כדאי לבדוק אם יש עדכון נוסף לספארי או ל־iOS.

..זית שמן ודבש

מה הממוצע של צפיות בכתבות?

לא מידע לפרסוםמשה

זרוק מספר😏פתית שלג

בכל אופן.. שומע? הFnים לא עבדו לי טוב, ואז ניסיתי להוריד עדכון BIOS מלנובו ונטייג', ואז פוף נעלמה לי האפשרות לשימור סוללה (אפשרות להיות מחובר לשקע באופן קבוע במקום לשתות סוללה) והשתמשתי בזה רבות..

יש לך רעיון מה לעשות?

דגם המחשב?משהאחרונה

בקשה לתיקון - החזרת הקישור הנעוץ לסמייליםGini

קיצורי סמיילים: - משוב

לא קיים בשרשור הנעוץ בו אמור להימצא

הוא בשאלות נפוצות שםמשה

בדקת וראית שיש את הקישור? כי התגובה שם ללא קישורGini
אני מבין שזה מורכב להחזיר את המידעGini

ראיתי שעשית משהו, ניסית לעשות

משהו - אבל התוצאה היא שהקישור ב loop, חוזר לעצמו.

איזה מוזרמשהאחרונה

נתחקר מחר

באג בהתראות חדשותמוריה

שהגיבו לי. אבל בכלל לא הגיבו לי.

@משה

אקח את זה לתשומת ליבי משה

איך מסירים את הסטריפ של הסיכום השנתי בפורומים?אודי-ה

ממש מציק לי 🙈

יש דרך להסיר את זה?

ניסיתי בכל מיני דרכים ולא עובד.

הוא יעוף עוד שבוע במילא 😃משה

😐אודי-האחרונה