זה ממש בושה מה שהחרדים בירושלים עשו!! זה ממש...S*T

חילול ה'!!!!

אין להם טיפת בושה!!

הכוונה היא על כל ההפגנות הטפשיות שלהם!!S*T
שטויות !! החרדים עשו קידוש השםהאריאלניקהנאמן

ירידה לצורך עלייה!! למרות שזה נראה רע האמת שזו בעצם דעת התורה!

בזכותם "התבטל" המצעדהלל92

הוא לא בדיוק התבטל אבל כמעט לגמרי

חזרתי עכשיו מירושלים...שובל אור

לא סיפרתי לכם אבל אני.... אז השתתפתי במצעד.............. סתםםםםםםם

אבל כל העיר מלאה שוטרים וילדים חרדים קטנים מתהלכים סביבם חרש..

יש 3000 שוטרים שמפוזרים בעיר, וכל הטירחה הזו רק על 5000 צועדים שפלים... קצת פרופורציות לא יזיקו למדינה, אה?

אני הייתי בירושליםהלל92
והיה פווול שוטרים, היה גם את הבלון הזה שמצלם מהאויר, אבל זה לא רק בגלל המצעד, זה גם בגלל שהערבים מחממים בגלל מה שהיה אתמול, אז יש בירושלים מצב חירום 
ובגלל זה גם צימצמו את המתכונת של המצעדשובל אור

המשטרה בכלל רצתה לבטל אותו בגלל שמתחילת השבוע המדינה במצב כוננות דרגה ג' שזה הכי גבוה אבל לממשלה המטומטמת שלנו לא אכפת.

אל תתפחלצו, אבל אבא שלי גם היה בין אתמול בין השוטרים המתגברים... ואם לקחו אותו אז זה מוכיח שהמדינה באמת באמת במצב חירום... מי יודע כבר מה הגורם העיקרי לכך.. (הערבים או המצעד)

הקטע הוא שלא היה מצעדהלל92
אילא רק הפנינג אז לא נראה לי שזה בעיקר בגלל זה.
הסתיימה עצרת 'הבית הפתוח' בגבעת רם בירושליםהלל92

הסתיימה עצרת "הבית הפתוח" באצטדיון בגבעת רם שבירושלים. באירוע השתתפו כ-2000 משתתפים תחת אבטחה של כ-3000 שוטרים.

מסוק משטרה חג בשעה האחרונה מעל מערב העיר ושוטרים רבים נערכים בכניסה לבירה לקראת צאתם של המשתתפים.

אני גם ראיתי מסוק, היה גם בלון, וגם פווול שוטרים, מי שרוצה להפגין שילך לכניסה לעיר, נראה שיש שם בלאגן

מזל שחמקתי שם לפני תחילת הבלאגן...שובל אור

אחרת מי יודע אם הייתי זוכה להגיע הביתה לשבת...

יש לי שאלה, אולי תדעו עליה את התשובה: אם ראיתי אנשים עם חולצה שרשום עליה "ישראל הגאה" משהו בסגנון, זה אומר שאלו אנשים שנטלו חלק במצעד? מסקרן אותי לראות אותם ביום חגם...

לצערנו המדינה מבינה רק עם מכות!! S*T
זה מאוד עצוב...
חילול ה'? שטויות! כנסו כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםסבא גפטו

חילול ה'? לא נגרם שם.

פחדנים? הם כן.

אנטיפאתים? כן.

פסיכים? לא. אבל כן מתנהגים ככה.

הצליחו? לא.

יצאו לוזרים.

השאלה הנשאלת, היא, האם אתה מגדיר את המעשים שלהם כ"חילול ה'" בגלל שאתה חושב כך, או שיש לך ביסוס הלכתי לכך.. הא? כי אני הייתי אומר, שהסיבה הראשונה היא המניע שלך. כי התורה מצווה לעשות אף יותר ממה שהם עשו. = מטעני דמה / שריפת פחים / זריקת אבנים על שוטרים ועוד.

בושה? אין להם. וחבל. אבל לא בהקשר שאתה חושב.

הם צריכים להתבייש - שהם טוענים ש"מצעד גאווה - זה עניין הלכתי וגוש"ק זה עניין בטחוני".

לא איכפת להם ממה שלא נוגע ליהודי ה"חרדי" הפרטי אישית. ז"א במישור האישי, איכפת להם - לכולם... אבל במישור הלאומי ? פסיכים!

ואתם יודעים למה הם לא הצליחו? אני יכתוב את זה קצר. בלי פלפולים....

סוף ספר שופטים! שכתב שמואל הנביא ע"ה. סיפור פילגש בגבעה.

הרי למה כל השבטים הפסידו? פעמיים הם עלו! 40,000 נפלו במלחמה! ועוד יותר! הם שאלו באורים ותומים האם לעלות על שבט בנימין. והקב"ה אמר לעלות. [אמנם הם לא שאלו בצורה טובה בתחלה. לא שאלו אם ינצחו... ובאמת בסוף כן שאלו בצורה טובה]

מה הנביא מספר לנו - הקב"ה אומר; בכבוד אדם ובשר מחיתם, ובכבודי לא מחיתם?

חרדים! וגם זה שייך לממלכתים! ובעצם, לכל היהודים! השמאלים / המזרחיים / האשכנזים / כהניסטים / מפד"ל / ש"ס / יהדות הכסף / קדימה / הומואים / לסביות - יהודים - ויהודיות!

שום מאבק לא יצליח! גוש קטיף?

בכבודו של בשר ודם מחיתם... על הקברים.. על הבתים... גם על בתי הכנסת... על ירושלים...

ומה עם הדרישה לסילוק המסגדים מעל הר הבית? בית ה'!!!!! ובניית הבית?? הא???

ומה עם הבג"צ והכנסת שמייצגים את הכפירה בקב"ה ובתורתו??

בשלשתם, לא מחיתם! ועל כבודו של בשר ודם מחיתם?

ובעיקר הדרישה צריכה לבוא על ביהמ"ק. ואח"כ על הכנסת והבג"צ.

מקווה שהבנתם את דעתי. -= לענ"ד זו דעת תורה.

אשרינו שזכינו לחרדים כאלו...מתנחל גאה.
כל הכבוד להם!!! אם הינו נלחמים ככה על הגושמור
וצפון השומרון הינו נמצאים שם היום.
שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!סבא גפטו

ושוחחתי על כך עם חברים. בין היתר, כאלו מארגנים  -משני הצדדים. היהודים הטובים שאיכפת להם מכל מה שלא טוב - ופועלים שיהיה טוב לעמ"י. בין היתר, דוגמא, שניסו להילחם על הישארות גוש"ק בשליטת יהודים. וגם מהצד של היהודים האנטיפאתים שבעז"ה ישלח להם רפואה שלימה. שאיכפת להם בקושי - ורק מעצמם. ואמרו לי שבקטע הזה אני צודק.

הרבנים שלהם, לפחות בקטעים מסויימים - מעיזים לומר- להרוג שוטר! קחו את ה"מרא דאתרא" שלהם - המילה האחרונה ביהדות החרדית - זה הגאב"ד טוביה וייס שליט"א - אין מי שיעיז לצאת נגדו. והוא אומר את האמת התורה - כפי שהוא מבין. לא עושה חשבון לאף אחד!

ויותר מזה- מגיע בעצמו להפגנות שהוא אומר לבוא אליהם - ושורף בעצמו פחים! ב"ה. ואף יותר מכך. רק שיש דברים שהשתיקה יפה להם.

אבל הציבור? פחדן - פחד! ולאחרונה עלה לי משהו בראש;

כשיס"מניק נמצא בהפגנה של חרדים, איך הוא מבריח אותם?

כשהוא מסתכל לכיוונם - 90% בורחים. וצועקים "איז קומען" הם מגיעים....

הוא ממצמצץ לראות אם הוא מסתכל לכיוון הנכון - כדי לרוץ לכיוונם - עוד 5% בורחים מהמצמוץ.

הוא מתקרב בריצה עוד ארבעה% בורחים.

והאחוז האחרון? חוטף מכות. אבל לא מהיסמ"ניק - מהדחיפות....

בקושי - היו יהודים שם שחטפו מכות מהם. רוב המכות זה היה לדברים שמכונים "דומם" רכבים. פחים. בתים. ומיליון דברים. היו באמת יהודים שחטפו מכות. מהם. אישית, אני.

לעומת זאת.....

בציבור שלנו;

הנוער, ב"ה מאמין באידיאל - ובוטח בהקב"ה שברא את האידיאל שלמענו נלחמים.

לא מפחד. בחור/בחורה- מעיז להתקוטט - עם יס"מניק - אני מדבר על הרוב המכריע. גם אצליהם, הרוב המכריע. תמיד יש טובים/רעים בכל צד. - לבד. מעיז! יודע שיש דעת תורה. יודע שמכות ליס"מניק הזה - זה מה שיועיל [במקרה מסויים. כגון, שאם כל היס"מניקים בעמונה, היו חוטפים. במכות להחטיף. הרי לא ייתכן - עשרה יס"מניקים מכסחים 60 בחורים! איך הם מצליחים? א. יש להם משמעת למפקד. ב. יש ביניהם אחדות. ג. כמה שהבחור יהיה עם אידיאלים.. עדיין באיזשהו קטע, הוא יודע -שהשוטר בא בשם החוק. אפ' לא להכיר בסמכות החוק.. רק הוא יודע שזה קיים - לכן הוא לא יכה בשוטר - כמו שהוא יכה במישהו שיגע בבת שלו... מבינים? אם כאן - הנקודה במאמבק תשתנה- או אז בעז"ה נצליח! כי כשהקב"ה מצווה אותנו להילחם - ושהרצי"ה אמר וכתב "על יהודה והשומרון תהיה מלחמה" הם לא התכוונו במישור הרעיוני! כי את זה עשינו במשך כל אותם השנים... גם לאחר שהמדינה קמה.. ועדיין לא הצלחנו - הם התכוונו במישור המעשי! אם הקב"ה היה אומר במישור הרעיוני להניח תפילין.. לא היינו צריכים להניח.. אבל זה ציווי לעשות - חבר'ה - תתחילו להתפקח! בקיצור, אם כאן ישנו את המאבק -בעז"ה נצליח.

הנוער אצלו ב"ה איכפת לו מכל צרה של עמ"י - ויודע שהוא צריך  - ונלחם לסיכול הבעי'ה - ולהשתת - הטוב. ולהחשת הגאולה.

אבל הרבנים שלנו... אוןיי... הרבנים שלנו.. פחדנים. "ממלכתים". לא מעיזים להיאבק - לא מראים דוגמא מעצמם!  לוזרים! ואני לא ארחיב.. נדמה לי שהבנתם.

אז למה לא היינו מצליחים? כי עדיין יש אצלינו את הרבנים.... שלא מעיזים לומר לציבור - לא להקשיב למועצת פשע שעושה הסכמים עם המשטרה [כמו שצה"ל יעשה חיסול ממוקד בחמאס - בתיאום עם החמאס.. כך מועצת פשע עושההסכמים עם המשטרה- להפגנות נגד המשטרה... ממש... ממש.... חכם!!!!.....] - ולהילחם כמו שצריך - או אז בעז"ה נצליח!

מישהו הבין? מישהו/י מסכימ/ה?

בעז"ה יהודים, אנחנו ננצח! אדיר זיק ז"ל

ממש לאאיש-זאב
ואין לי כוח אפילו להתווכח על זה,הם נלחמו על דבר שחשוב להם,בהפגנה הקודמת שלהם נגד מצעד הגאווה אחד מהם אפילו חתך ת'בטן לסוס של היס"מניק,אם זה נקרא פחד,אני מעדיף לא לדעת מה נקרא אומץ
B.S. - בול שיטסבא גפטו

שנה שעברה- הסיפור עם הסוס. אגדה ותו לא. לא היה ולא נברא. לא קרה במציאות.

השנה, אני הייתי איתם כמעט כל ערב. ואני יודע. הן בהסברה [הדבקת מודעות/תקשורת/ועוד] והן בהפגנות עצמן. "התפרעויות".

אני מבין בהם. קצת. אבל מבין.

דבר ראשון,בלי קללותאיש-זאב
דבר שני,זה לא שקר,אני הייתי לידו מתי שהוא חתך ת'סוס
כן. גם אני הרגתי את מריה הקדושהסבא גפטו
חוץ מזה - שאני שידכתי בין יש"ו למוחמד בפגישה שלהם עם הבודיהידרמה
מה הקשר לכול הרוחות???????????איש-זאב
כמו שאני עשיתי את זה... כך גם אתה ראית אותו. במעשהסבא גפטו
....
ואני מבקש מכולם להיכנס לתגובה הקודמת שלי - ולקרוא!סבא גפטו
ולהפנים... תודה.
סבא'לה -פליץ

מסכימה מאוד, אבל לא לגמרי... אני לא ארחיב כי אין לי זמן.

אז לכשתגיבי, שלחי לי לה"פ, קישור. בבקשה. תודה. סבא גפטו
לענ"ד כבר היה לך זמן... לכתוב תגובהסבא גפטואחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך