יום שני ערב ר"ח כיסלו....סוףסוף חוזרים.............
יבנהיבנהיבנה המקדש!!!!! החודש הזה בונים בעזרת הקב"ה את בית המקדש ה 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כולם באים צריכים הרבה פועלים!!!(לא לשכוח לטבול..)...
יום שני ערב ר"ח כיסלו....סוףסוף חוזרים.............
יבנהיבנהיבנה המקדש!!!!! החודש הזה בונים בעזרת הקב"ה את בית המקדש ה 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כולם באים צריכים הרבה פועלים!!!(לא לשכוח לטבול..)...
לא לשכוח - שהעיקר - הוא מעבר לשערים - צריכים לעשות מה שאפ' - כדי להתקדם.
ואני מקווה שאתם לא מהאלו - הכופרים! כן! כופרים שאומרים שאסור לעלות להר! סליחה; אבל רבנים אומרים דברים בלי לבדוק! הוא סומך על הרב שלו... - ניקח את הרב נבנצאל - הוא אמר לרב אריאל - שהוא אומר לא לעלות למה? כי הרב שלו - הרב אלישיב אמר לא לעלות! זה יהודי גלותי!
וגם לקנות חולצות... יש סוג חדש!
שאומרים שהרב עובדיה אמר לו לעלות!
אבל למה הוא אמר את זה? ומה הוא כן אמר? הוא אמר שיש מקומות שיודעים שמותר ללכת בהם - רק כדי לצאת מכלל סכנה שניכנס למקומות האסורים, אנחנו אוסרים לעלות להר! - הזלזול, הוא אצלך! אתה מוריד את דבריו של גדול, לרמה של אפס!
בס"ד.
זה פשוט עושה רושם שאכפת לך...
אבל אני שונאת שעושים את זה...
בס"ד.
אבל רק בכאילו,לא באמת.
=)
בזה אני לא הולך לפי מרן אני כן עולה, אבל לכל שיטה ולכל גדול דור צריך שיהיה כבוד
אפילו לרבנים הממלכתים
יש לי כבוד ולחלק מהם הערכה - לכל רב! גם אם זה רב שאני לא מסכים איתו / לא הולך בדרכו / מתנגד לדרכו.
אבל שיהיה רב!
- קיבל סמיכה לרבנות משלשה רבנים.
- ת"ח - יודע ספר! [כי מבחינתי, עדיף לי ת"ח - באמת! ואני מכיר כאלו אפי' שאין לו תואר רב! מאשר רב - שבאמת סמכו אותו שלשה... אבל הכמות שהוא יודע - שואפת לאפס.. או נהיה יותר נחמדים... שואפת ל1. - מקווה שהבנת. זה מבחינתי - משהו מאוד חשוב!]
- אני בחיים לא זלזלתי ברב / קללתי רב - שאני לא מסכים איתו - כל עוד הוא רב!
אבל... רב שסרח - נגיד כמו אבינר, אז נניח והוא היה מקבל סמיכה - ונניח והוא באמת למד 90 שנה תורה.. וכו' וכו' וכו'.. ובאמת היה גאון.. - לא היו לנו מקרים כאלו? כה"ג -80 שנה! אבל יש כאלו שיורדים מהדרך.. הוא עוד יכול לחזור - אבל כרגע הוא לא רב!
מקווה שהבנת.
בהצלחה.
בס"ד.
ובקטע הזה הוא מסכים.
ומשעמם לי אז אני מגיבה לכל דבר.
ואם אתה ממש רוצה- אני אהיה הדוברת שלו.
"גם לי. באביר. וביום רביעי הזה - משום מה, ערוץ10 בא לצלם אותנו. בת"א."
מה זה באביר?
ולמה מצלמים אותכם? לכבוד מה?
אבי"ר - זו אומנות לחימה יהודית. של אבותינו הקדמונים - שהתנועות והטכניקות באות מהשבטים. כל שבט יש לו את הייחודיות שלו - זה עבר אצל כמה משפחות במשך הדורות. ואני מתאמן בה ! 
מצלמים? למה? אולי רייטינג? פרסומת? - נראה לי שפשוט ראו את הכתבה עלינו בnrg לפני כמה ימים, והחליטו לבוא ולצלם. אני בעיקרון בחוג שבירושלם, אבל הם יצלמו בת"א - ואני גם ב"עמותת אביר" - אז אני משום מה אצטרך להיות שם.
זה ביום רביעי! [ראשון רביעי - ת"א] שני חמישי - ירושלם. ובעבר גם שלישי היה בירושלם.
אני לא אוכל לבוא ביום שני - כי ביום שני האימון שלי.
יום שני הבא בעז"ה!
ברור שבמידה והדברים שאני צריך לעשות, היו פחות חשובים הייתי בא! אע"פ שיירד גשם. שאלתי בכללי.
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
בואו נחיה אותו
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>