מה עושים?? הפגנות? שריפת צמיגים? חסימת כבישם?
אסור שיאשרו את זה!!
מה עושים?? הפגנות? שריפת צמיגים? חסימת כבישם?
אסור שיאשרו את זה!!
בס"ד.
מי שמתגייר בגיור לא באמצעות רבנים הוא בעצם לא התגייר.
זה יותר מורכב אבל אין לי כח להסביר.
כידוע לכם, הגיורים בארץ, ברמה כזו או אחרת - מביאים קונטיינרים של גויים מ"חבר העמים" בריונים חסרי מעצורים נרקומנים ברובם "בעלי-חסרי-מוסכמויות" נותנים להם כסף, ועושים להם גיור.
לא רק שצריכים לדחות את המתגייר!
לא רק שהוא לא מתגייר מרצונו! להיות יהודי....
לא רק שמה שהוא מתגייר הוא יודע שיקבל כסף!
לא רק שמה שהוא מתגייר ויודע שיקבל כסף - זה שמשכנעים אותו - ועוד יודעים ש; 1 הוא לא בא במטרה לעם היהודי והוא לא מתכוון להיות יהודי דתי שומר תורה ומצוות, אלא שגם 2 לא בא בחשבון לעשות אותו אורתודוכסי-מאמין-דתי.
כך שזה פסול מלכתחילה! הכל בכל מכל כל - כל בתי-הדין המזוייפים האלו!
איזה רב יכול לקבל משכורת ממדינה שמושתתת על חוקים אנטי יהודיים!!! ???
איזה רב יכול לקבל משכורת תקציבים ממדינה שחרתה על דגלה מאבק בכל מה שקשור לתורת ישראל בפומבי [אז נכון שיש דברים שהם עושים למען התורה במידה כזו ובאופן כזה - אבל הכל בחסוי.. - ואת זה כן צריך להיות בגלוי! ברֹב עם!]
איזה רב אם יראה משהו בעייתי במערכת הגיור / בממשלה - יעיז לצאת נגד מי ששלח אותו, שמחזיק אותו, שנותן לו כסף, שנותן לו משכורת, שמנפח לו את האגו = הממשלה - הא.. .איזה רב? אני לא מכיר כאלו. ואני מכיר רבנים שבמערכת הגיור ושאר בתי הדין בכמה מקומות בארץ!
בושהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אז מה....?
היתה הצעת חוק - לתיקון פרט בת.ז. הישראלי. אדם שהלאום שלו "יהדות", מעכשיו יסומן שמונה בשמונה כוכביות.
ושוב... היו צריכים את הקולות של הדוסים. אז למי פנו? למרקדי "מה יפית" והשפנים המזדמנים כרגע, שהיו לא אחרים מש"ס [שרותים סתומים] וביקשו את קולם. והם תמכו! כן תמכו!!!
אז במה נימק אלי ישי את העניין? לכאורה... נימוק יפה, משכנע - קולע וכו'.... [רק תראו איך הוא קולע.. קצת צולע] לא במילים המדויקות - "בגלל מערכת הגיור ושבתי הדין מגיירים גם הרבה עולים מחבר העמים בצורה לא תקינה-הלכתית עדיף שיהיה כתוב ליהודי כוכביות מאשר של-לא יהודי יהיה כתוב "יהודי".
לכאורה צודק...
א"כ אני לא מסכים איתו - - פשוט לא להביא לכאן לא יהודים! וחוץ מזה - אני אדע בדיוק מי יהודי ומי לא! אבל ניחא...
אבל הצעקה עולה עד לשמים!!!!!!!! !!!!!!!!! כיצד ייתכןןןןןןן????????????
הרי מי תומך כל הזמן בבתי הדין? מי מבקש כסף לדיינים? מי משבח כל הזמן את פעילות הדיינים בנושא הגיור ברשתות תקשורת במועדים אחרים מי כל הזמן נלחם למען בתי הדין? הא...???? הלא היא ש"ס - אז מה אתם צועקים על זה שיש משהו לא תקין - ולכן אתם צריכים לתמוך במשהו מעוות - כשהם עיוותתם את הכל מהתחלה? בושה בושה !!!!!!
פשוט צרות גורמים לעמ"י!
אם כבר תלך למפד"ל שישבו כמו טטעלה מתי ששינוי עלתה לשלטון
הטענה של אלי ישי צודקת נכונה ומשכנעת, סליחה, אתה מעדיף להתחתן עם גויה שהמסמך המהימן היחידי שיש זה שכתוב ''יהודי' בת"ז? אל תהיה טמב"ל, רק ש"ס!
בג"צ יכול להכיר במה שהוא רוצה. מצדי בג"צ יכול להכריז על גבינת תנובה 5% כעל יהודי.
זה לא משנה את ההלכה היהודית.
אבל תחשוב בעוד 40 שנה שאחד הנכדים שלך בעז"ה ירצה להתחתן עם מישהי ולא תדע עם היא יהודיה ולא שהיא חילוניה או משהו היא למדה באולפנא והכל אבל את הבסיס האם היא יהודיה אתה לא יודע
יש בדיחה על שני בני ישיבה שאומרת ככה:שני ביינישים ישבו ודבירו בינהם בנושא שידוכים האחד אמר לחברו "יש מישהי בשבילך?" הוא אמר לא אני לא הולך להתחתן עם יהודיה"
חברו אמר לא הכיצד?" הוא אמר "אני לא יהודי" חברו שאל "הרי למדנו שגוי ששמר שבת חייב מיתה, והיאך שמרת שבת?" הגוי ענה "אהה זה תמיד לקחתי מפתח בכיס בשבת" היהודי שואל "הרי יש עירוב!" הגוי עונה" אהה זה אני לא סומך על העירוב"
ספק יהודי אבל..
העם החילוני והעם היהודי. העם היהודי הסתדר יפה מאוד ללא הבג"צ והחלטותיו במשך 5767 שנים וימשיך להסתדר יפה מאוד. העם היהודי מעולם לא הכיר בשום סמכות אחרת מהסמכות ההלכתית לעניין הגיור.
אם להבא אדם מהעם החילוני ירצה לחזור לעם היהודי, הוא פשוט יצטרך לעבור גיור לחומרא, תהליך דומה לתהליך שבכל מקרה עובר אותו כל חוזר בתשובה היום, רק עם טבילה בסופו. לא מסובך בכלל.
כאילו. במחילה. אבל לא הבנתי. אשמח להסבר. תודה.
והערה - למעשה התשובה ברדיו של שמעון פרסקי לשאלה "אז מי נצחו?" ענה: "היהודים" המראיין: "אז מי הפסידו?" שימון: "הישראלים".. - מדגם ת'חיה.....בכללי אני קורא להם - ישראלים. אבל אתה צודק. כי ישראלים-זה יהודים יהודים-זה ישראלים אין משהו באמצע או שיכול להשתלב עם אחד מהם ללא השני - הכרח! כך... ש.. תודה על ההערה!
הוא די ברור- מה ניסית להביע שם?
שזה תירוץ דחוץ.
אבל מילא - תירוץ... לא תשובה. אבל תירוץ...
אבל הזעקה - עולה עד לשמיים! איך אתה זועק על משהו שאתה נותן את קיומו? אתה בועט לעצמך בסיבוב?
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
בואו נחיה אותו
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>