אנשות צדיקווותמיכל הפג"זית

משו עצוב- עזבתי שרות. (מסיבות בריאותיות, אין לי כוח לפרט...)

ואני מחפשת חדש (כמה שיותר מהר...)

יש כאן מישי שעושה עכשיו שרות בגנים לא חנ"מ או במועדוניות ויכולה לספר לי איך העבודה שם?

ולעדנה- עד כמה קשה לעבור מאגודה לאגודה? (אני כרגע בבת עמי והמקומות היחידים שמצאתי שמתאימים לי  זה בעמינדב ובאגודה...)

תודה מראש!

בציפייה לבניין אריאל ולאהבת אחים אמיתית ולמציאת שרות\חתן (מה שיבוא קודם)

את רצינית?!אנונימי (פותח)

אויש...

רוצה לבוא לגוש עציון? למרות שאני מבינה שאת לא מעוניינת בחנ"מ, אולי בכ"ז זה יעניין אותך.. בי"ס שילוב בראש צורים הנקרא "ראשית". בדיוק עזבה שם בת-שרות וצריכים חדשה תחתיה.

זה של אגודת עמינדב, ולפי הסיפורים זו עבודה ממש ממש כיפית. חברה טובה שלי עושה שם והיא מדברת על המקום בשיא ההתלהבות, מישי בדירה שלי גם שם ובכלל יוצא לי המון להיות עם הבנות שעושות שם- וכולם נהנות מאוד. את מוזמנת לנסות.

לגבי מועדונית- אני ממש ממש נהנת! אני מרגישה שהעבודה הזו בדיוק תפורה בשבילי, אבל אני לא רואה סיבה שלך ספציפית היא לא תתאים. אני ממליצה בחום על מועדוניות, בעיקר על המועדונית באפרת, אלא שהיא כבר תפוסה לשנה זו...

כן.מיכל הפג"זית

אני C הרצינית...

בסוף החודש הלועזי בת"א יוכלו לראות אותי רק בתמונות (ויש להם.. מפדחות...)

ואני לא רוצה להיתקע יותר מידי זמן בלי שרות- אני אצטרך להשלים את כל זה...

אני לא רוצה חינוך מיוחד, כי אין לי סבלנות... הלכתי פעם להתנדב בזה- וכמעט יצאתי מדעתי... אולי בעיות קשב וריכוז או משו כזה...

מה את עושה בדיוק במועדונית? (את יכולה לענות לי במסרישי)

אני אענה לך בהזדמנות...שובל אור

כרגע אני רוצה לעוף למיטה... צריך הרבה כוחות בשביל לעבוד שם...

אם זה כ"כ בוער לך את יכולה להתקשר אליי, אם יש לך תמספר.. אל תשכחי שהוא השתנה בכיתה ח' אז את מוזמנת לשלוח מסר כדי לבררו, אבל התשובה תגיע אולי רק מחר.

בהצלחה!

מיכלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11מוריונת

מכוערת!!!
העם איתך!!
אל חשש יהיה טוב!!

אני כמו שאת יודעת עושה בגן חינוך מיוחד ונאי יכולה להגיד לך שתלוי איפה את נופלת כי בחינוך ממיוחד נכנסים גם גנים של בעיות קשב וריכוז..

מה שכן גנים כאלה בדרך כלל דורשים גם כוח פיסי (מנסיון...אחד הילדים כמעט גרם לי לזעזוע מוח...)וזה תלו בכח שלך..

חוצמזה לפני שאת סוגרת תבררי עם הגן הוא יום ארוך או יום קצר..כי שי גנים עד 1 וחצי ויש כמו שלי עד 5 וגם בחופשות...

קיצר תערכי ברור לפני שאת סוגרת שוב..

וחוצמזה גם אנחנ ונשמח לראותותך לא בתמונות!
חיים ארוכים!
בייי!

דע מאין באת...אנונימי (פותח)

אל תשכחי שבתנועת הנוער "אריאל" חסר קומונריות....

יש אחלה צוות השנה..

אה באמת???מוריונת

;)

חח...סתם...

אם יש משו טוב השנה בקומונה זה הצוות!!
אין עלינו!
קומנריותשס"ז מכוונות את התנועה!!!!!

חיים ארוכים!
ביי!
בצלב"א.

נראלי שבכל תחום של חינוך יכנס העניין של קשב ריכוזשובל אור

זו הפרעה מאוד מאוד מאוד נפוצה...

ומיכל, גם במועדונית, או אולי בעיקר במועדונית, צריך להתמודד מול גילויי אלימות. פשוט זה מה שהילדים לומדים בבית, ואז לכל מקום שהם הולכים זה הולך איתם.

בהזדמנות זו יש לי טיפ להתמודדות עם ילד אלים, מוריה- אולי זה יעזור לך.... במקום לכעוס עליו שהוא מרביץ לך וכו', או במקום לברוח ממנו מחחש לספיגת מכות, או במקום כל הדברים שעולים בנו ספונטאנית- אפשר פשוט לנסות להחזיר לו בחזרה, אבל בקטע של צחוק ומשחק. נגיד אם הוא מתחיל לצבוט אותך- אז אפשר להפוך את זה למשחק מצחיק של 'צבוטותי'... ובכלל- אפשר להפוך את זה לדיגדוגים, וכמובן לצחוק תוך כדי- הכי חשוב לשלב בכל מה שעושים צחוק והילד פשוט ממשיך איתך, הוא רואה ש'פנייך אינם למלחמה...' ושכמה שהוא ינסה להשיג צומי, לעצבן, או ענארף- לא ילך לו כי את אוהבת אותו ולא רוצה לריב איתו. נכנס בזה גם העניין של 'חנוך לנוער עפ"י דרכו'- דהיינו לא להדוף את ההתנהגות שלו, אלא להיכנס לתוכה ולהמשיך אותה. וזה בכלל שיטה טובה לכל ילד שהוא קצת מרדן וקצת לא ממושמע, זה הלך לי כבר עם כמה ילדים.

אלה היו 60 שניות על התמודדות עם ילד אלים...... סליחה על הפלספת.. אני ניסיתי המון שיטות, עד שגיליתי את זה, וזה פשוט קסם!

נראה ליהדר200

שצריך אבל להזהר שהילד לא יתחיל לחשוב שענין של אלימות ומכות זה "צחוקים". שלא יתחיל להחטיף לחברים שלו, כי זה היה רק בצחוק.

כיון מחשבה מענין..

אז זהו שלא.שובל אור

אני ננתי כאן דוגמא מציאותיות של ילד במועדונית שלי שזו הדרך שמצאתי לעבוד איתו, אז בואי אני אתאר לך בדיוק מה עושים:

א'- אנחנו מבינים שהאלימות שלו גם נובעת מהדפוסים שהוא התחנך עליהם בבית, וגם מכך שהוא מנסה לומר לנו משהו, אולי שרע לו, אולי הוא יותר רוצה צומי מאיתנו, זה פשוט מן שפה שלו לתקשר איתנו. אז אם יוצאים מתוך נקודת הנחה כזו, כבר הדרך לטיפול ברורה יותר.

ב'- אחרי שנבין מה מקור האלימות שלו, נוכל פשוט לעזור לו וכך להביא אותו למצב שהוא לא יזדקק לאלימות כדי לומר לנו דברים.

ג'- ילד שמתנהג באלימות יודע שזו לא דרך. תאמיני לי, ילדים הם כ"כ חכמים עד שזה מפחיד! אחרי שהשתמשנו בשיטה של הפיכת הריב למשחק, אפשר יותר ליצור תיקשורת. הילד יותר פתוח, ורואה שבעצם אני נחמדה ולא מייד כועסת. ואז אפשר להסביר לו בנועם שמאוד נעים לי שאנחנו משחקים בדיגדוגים, אבל אם רוצים לשחק בזה צריך לומר מראש. ואז אם מקרה כזה חוזר על עצמו, כדאי לעשות עצירה קטנה עם הילד ולהזכיר לו- 'אתה רוצה דיגדוגים- תבקש קודם, לא מתחילים בצורה אגרסבית'.

שיהיה בהצלחהאנונימי (פותח)
שיהיה בהצלחה...
לא ממש הבנתן..מיכל הפג"זיתאחרונה

אמרתי שאני כן חושבת שיהיה לי טוב עם בעיות קשב וריכוז (כמו שיש לי(;...)

בכולופן כנראה שאני סוגרת בבי"ס ממ"ד בנות בקרית 4

ולא, אני לא רוצה קומונה...

תודה בנניות!  

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך