קודם כל, תודה על התגובה. שימחת אותי

. תודה.
בנוסף, יש לי 2 נקודות להעיר עליהם.
האחת, מה מול מה. אכן. סיבוב-השערים, זה מחזק, מראה את החיבה שלנו, את הקשר שלנו, קידוש ה' ענק - מול חילול ה' במידה ולא - עוזר במידת מה להתקרבות אל הקב"ה והעבודה שלנו אליו, ולהחשת הגאולה! - אלא ש... זה נעצר שם. לענ"ד, ודיברתי לא פעם ולא פעמיים עם נרי'ה. ולא כמו סתם בנאדם. אני מכיר אותו טוב. והוא בעצמו לא ידע בדיוק מה לומר... [אגב, הוא נעצר על הפרת צו - מהמורחקים] לא עושים פעולות לא בהסברה, לא אקטיבית, לא רדיופונית [ברמקולים...] לא שיעור שם לא שום דבר - שמסביר את החשיבות, שיתחיל להזיז את האנשים כלפי מעלה - אל המקום בו בחר ה' מקום למקומו - למשכנו! בל נשכח, שרוב אם לא כל המהפכות שהיו בהיסטוריה בכל עם, היו ברובן, ע"י איזה מנהיג שהתסיס - אבל המהפכה עצמה - השחרור מעבדות היה ע"י העם. צריכים להחדיר את המסר לעם. לדעתי, זה חסר. בנוסף, לדעתי עד שהמארגנים. האנשים הגדולים, יתחילו להזיז את השרירים שלהם בכיוון הנכון ויפסיקו לפחד מהמשטרה - כי הסיבוב הוא כן עובדה קיימת בשטח! ב"ה! מוטלת עלינו החובה, הציווי האלה-י להסביר ולנסות להתקרב ולעשות פעולות - יותר קרובות תרתי משמע -לכיוון הר-הבית. אז ב"ה אני יכול לומר שאני משתדל איכשהו... וכשזה מגיע לאומנות לחימה יהודית - שאבות אבותינו - בני יעקב - ושאר היהודים במשך הדורות נלחמו בשיטה יהודית זו - שכולה תורה! אני עושה שיקול מה מול מה... לדעתי, זה עולה על הסיבוב. ולמה אני בכ"ז מתלבט? כי עדיין כפי שכתבתי חברים רוצים שאעזור להם במכירה להפצת מסר מסויים בנוסף. ואז יש עוד שיקול... - זה השיקול וצריך ת'עזרה שלכם בלהגיע לתוצאות מוגמרות וברורות. תודה.
השני'ה, העלית את הנקודה של ערוץ10. לצערינו הדרך בה ניתן לפרסם זה דרך רשתות התקשורת הממלכתית-חילונית. ממוסדת-בקשר ישיר עם כוחות הרשע. לכן צריכים להיות זהירים. אבל עדיין כתבתי! אני לא שם בשביל הצילום. הצילום מתחיל בשעה 15:00 עד איזה 17:00 אח"כ ממשיך שיעור רציני יותר. סתם ככה: בnrg-מעריב "יהדות" [כביכול יהדות.. אעהלק...] היתה כתבה עלינו מאיזה תלמיד שלו - וזה קיבל רייטינג 19% מכל המדורים כולם ביחד בכל אתר מעריב!!!!!!!!! זה אומר משהו.. .יהודים יודעים שזאת האמת! שזו אומנות לחימה יהודית. רק שכשזה מגיע למקורות, אז יש להם כזה מן ביקורת עצמית כזאת, שבמידה מסויימת היא מבורכת, אבל כאן לענ"ד מיותרת. בכ"א לציבור הדתי, לאחרונה באנו לעוד כמה רבנים הסברנו להם - והם הודו בזה! ובעז"ה יצאו פרסומים בעניין עם אישוריהם, המלצותיהם וחוות-דעותיהם. בעניין.
ועוד נקודה שהעלית, אין לי מה להוסיף. צודקת. א"כ זה קצת קשור להערה מס'1 שקודם צריכים להיות פעולות... תראי, אנשים אוהבים לראות דברים זזים בשטח.... אחרת לא ייתרמו... באמת..
בכ"א בעזרת ה' נעשה ונצליח.
"בעז"ה יהודים, אנחנו ננצח!!!" אדיר זיק זצוק"ל!