סיבוב שערים -חודש כסלו.ענת=)

בעזרתו יתברך!

ביום שני כ"ט חשון ימלאו 5 שני סיבוב שערים!!!

הארוע התקיים כמידי חודש בחודשו מסביב לשערי בית בחירתנו יבנה ויכונן. 

התכנסות ב18:30 ברחבת הכותל המערבי

יציאה ב19:00

לא רוצה לשמוע תרוצים!!!

כולם באים!!! (מי שלא יגע יש לא עסק איתי)<ראו זה כאיום לכל דבר> (ואני באמת יבדוק זאת...)

מדים יתקבלו ?משה
לא יודע אם המפקד ישחרר אותי, אבל אולי...
מדים חסרי פלאפלים יתקבלו.פלפלתי

סמוך עלי.

רק לך כבר..

(לא שאני הספקתי להיות..)

אני מציע לך להוריד ת'מדים לפניlogenאחרונה
יש שם אנשים די קיצוניים, לא הייתי לוקח סיכון
יישר כח !!!!!!!!!יונה
עדיף בלי מדים כדי לא לפגוע ברגשות הציבורה' מלך
וכדי שרגשות הציבור לא יפגעו בך...
אני סוגר 3 שנים רצוף שאני בא לסיבוב שערים!!!!!!!!!מתנחל גאה.

כולם באים!!! צריכים הרבה פועלים לבנות!!!

ליטבול לפני...הפעם לא רק מקיפים עולים ובונים...

"הגיע זמן הגאולה"

שלוש שנים,כל חודש ?יונה

אני מצדיעה !!!!!

אשריך !!!!!

אני ממנה אותך לשליח שלי בבניה.חזק ואמץ וברוך !

אני צריך עזרה!!!!!!סבא גפטו
מחר יש לי אימון 7 שעות רצופות חלק מהן זה גם צילום לערוץ10 [הקטע הזה מצידי אוותר עליו - אבל הוא די בהתחלה כך שזה לא מפריע - סתם הערת ביניים]. קיצור, אני מסיים רשמית, ב10. אני יכול להמשיך גם עד 11... ו12 בלילה ת'אימון... בא נצא מתוך נקודת הנחה שאני מסיים ב10. כמה חברים רוצים שאעזור להם במכירת החולצות. בכמה דוכנים. השאלה מה לעומת מה... כאילו, שם, בסיבו"ש כבר לא מנסים להתקדם אל המטרה - הר הבית - המקדש! אז למה להגיע...??? ולא כדי להחליש את רוח הציבור! אם לא עושים משהו חשוב ממש - אז כן להגיע! אבל... אני...?

אשמח לתגובות ענייניות ובעלי-תכלית.

תודה.

בעז"ה אעיין כאן בערב - 20:00 +/-

בהצלחה
השאלה מזה האימוןפלפלתי

ומה התועלת שלו כנ"ל ערוץ 10.

מה שאלה מה מול..

וגם אני חושבת ככה על כל העסק של המקדש. לפי דעתי כבר היו צריכים לעשות התרמה אדירה לכלי המקדש הנותרים שלפחות זה יהיה מוכן..

תראי, תכנסי -סבא גפטו
קודם כל, תודה על התגובה. שימחת אותי . תודה.

בנוסף, יש לי 2 נקודות להעיר עליהם.

האחת, מה מול מה. אכן. סיבוב-השערים, זה מחזק, מראה את החיבה שלנו, את הקשר שלנו, קידוש ה' ענק - מול חילול ה' במידה ולא - עוזר במידת מה להתקרבות אל הקב"ה והעבודה שלנו אליו, ולהחשת הגאולה! - אלא ש... זה נעצר שם. לענ"ד, ודיברתי לא פעם ולא פעמיים עם נרי'ה. ולא כמו סתם בנאדם. אני מכיר אותו טוב. והוא בעצמו לא ידע בדיוק מה לומר... [אגב, הוא נעצר על הפרת צו - מהמורחקים] לא עושים פעולות לא בהסברה, לא אקטיבית, לא רדיופונית [ברמקולים...] לא שיעור שם לא שום דבר - שמסביר את החשיבות, שיתחיל להזיז את האנשים כלפי מעלה - אל המקום בו בחר ה' מקום למקומו - למשכנו! בל נשכח, שרוב אם לא כל המהפכות שהיו בהיסטוריה בכל עם, היו ברובן, ע"י איזה מנהיג שהתסיס - אבל המהפכה עצמה - השחרור מעבדות היה ע"י העם. צריכים להחדיר את המסר לעם. לדעתי, זה חסר. בנוסף, לדעתי עד שהמארגנים. האנשים הגדולים, יתחילו להזיז את השרירים שלהם בכיוון הנכון ויפסיקו לפחד מהמשטרה - כי הסיבוב הוא כן עובדה קיימת בשטח! ב"ה! מוטלת עלינו החובה, הציווי האלה-י להסביר ולנסות להתקרב ולעשות פעולות - יותר קרובות תרתי משמע -לכיוון הר-הבית. אז ב"ה אני יכול לומר שאני משתדל איכשהו... וכשזה מגיע לאומנות לחימה יהודית - שאבות אבותינו - בני יעקב - ושאר היהודים במשך הדורות נלחמו בשיטה יהודית זו - שכולה תורה! אני עושה שיקול מה מול מה... לדעתי, זה עולה על הסיבוב. ולמה אני בכ"ז מתלבט? כי עדיין כפי שכתבתי חברים רוצים שאעזור להם במכירה להפצת מסר מסויים בנוסף. ואז יש עוד שיקול... - זה השיקול וצריך ת'עזרה שלכם בלהגיע לתוצאות מוגמרות וברורות. תודה.

השני'ה, העלית את הנקודה של ערוץ10. לצערינו הדרך בה ניתן לפרסם זה דרך רשתות התקשורת הממלכתית-חילונית. ממוסדת-בקשר ישיר עם כוחות הרשע. לכן צריכים להיות זהירים. אבל עדיין כתבתי! אני לא שם בשביל הצילום. הצילום מתחיל בשעה 15:00 עד איזה 17:00 אח"כ ממשיך שיעור רציני יותר. סתם ככה: בnrg-מעריב "יהדות" [כביכול יהדות.. אעהלק...] היתה כתבה עלינו מאיזה תלמיד שלו - וזה קיבל רייטינג 19% מכל המדורים כולם ביחד בכל אתר מעריב!!!!!!!!! זה אומר משהו.. .יהודים יודעים שזאת האמת! שזו אומנות לחימה יהודית. רק שכשזה מגיע למקורות, אז יש להם כזה מן ביקורת עצמית כזאת, שבמידה מסויימת היא מבורכת, אבל כאן לענ"ד מיותרת. בכ"א לציבור הדתי, לאחרונה באנו לעוד כמה רבנים הסברנו להם - והם הודו בזה! ובעז"ה יצאו פרסומים בעניין עם אישוריהם, המלצותיהם וחוות-דעותיהם. בעניין.

ועוד נקודה שהעלית, אין לי מה להוסיף. צודקת. א"כ זה קצת קשור להערה מס'1 שקודם צריכים להיות פעולות... תראי, אנשים אוהבים לראות דברים זזים בשטח.... אחרת לא ייתרמו... באמת..

בכ"א בעזרת ה' נעשה ונצליח.

"בעז"ה יהודים, אנחנו ננצח!!!" אדיר זיק זצוק"ל!
ווואו[:HoDi
למי יש כח לקרוא את זה???? מה זמן לקח לך לכתוב את זה?!
בערך 3 דקות אבל...סבא גפטו
כי זה היה עם מחשבה.
הטקסט עצמו? אפ' הרבה יותר מהר. לא בעי'ה.

ותגובה לגופה של הודעה יש לך? תודה
אממ לא ...[:HoDi
אתה כאילו מקליד מהר?
לא כאילו... באמת....סבא גפטו
כן. יש לנו בבית תוכנה ישנה של לימוד הקלדה מהירה בשיטה "עיוורת". בוודאי שמת לב שבכל מקלדת ברחבי העולם על מקשי הF+J בעברית ח+כ יש בליטות קטנות. למשל בטלפון ציבורי וטלפונים ישנים - לא המחוגים. הראשונים שבאו אח"כ יש בליטה במקש מס' 5. זה לעיוורים. משם מכוונים את האצבעות בסדר מסויים - ומתאמנים - יש שיעורים. תוכנה פשוטה - וטובה! אני מקבל ממנה השראה - שקטה לא עושה צרות - הלוואי עליי.

אגב, החתימה שלך, זה רק לגברים? מופנה?
יוו אני נביאה!![:HoDi
פשוט ידעתי שתכתוב (שאילו או באמת) וואו אני גאונה!!!!!!
והחתימה שלי מופנת רק לבנים!!!!
כמה תובנותסבא גפטו
האחת, לא כותבים/אומרים "אני גאון"? גם לגבי בת? תודה.
השניה, אשריך.
שלישית, מזל שלא כתבת שאת "נביעה" עוד היינו חושבים שנוכל לקבל מים בחינם.
רביעית; 1 למה? מה התעם?טעם? 2התמונה הגרפית הקטנה שם, מזה מסמל? מזה אמור לסמל? חיוך? כי זה לא חיוך. בנוסף, מה הרווח שלך מזה?

אודה אם תגיבי לי לעניין. תודה
תקשיב..[:HoDi

1) פחדתי כבר לכתוב אני גאון...כי אחרת היית אומר לי"כותבים גאונה לבנות לא?" אז העדפתי לא להסתכן..אבל אני רואה שדוקא כן הסתכנתי... באסה אה?

2) למה אשריי?(אני כבר לא זוכרת)

3)חחחח קורע!<צ>

4)זה כן חיוך או שאתה לא רואה או שאתה לא רוצה לראות.. וסתם חיפשתי משפט חמוד אז מצאתי את זה...

והגבתי לך לענין נכון??(אני מסתכנת אם לא)...

פשוט חשבתי שבענייניםסבא גפטו
אישיים - את, כבת, תדעי לכתוב כמו שצריך. זאת לא טעות כמו שכותבים "כותביםם"/"כתבת"-במקום "כתבתי". זה טעות מהותית! זהו. פשוט תהיתי. אבל בשבילך נביא פסוק. שאמנם ממש לא קשור. שם מדובר על העונש מהחטא.. אבל שיהיה - ממשלי נדמה לי י"א - "אשרי אדם מפחד תמיד".

למה אשרייך? על זה שידעת - ש... אני אכתוב מה שכתבתי. [כמובן.. לאחר שכתבתי].

לא מצחיק. 3.

לא. זה נתון לשיקול דעתו של כל אחד [/אחת] הבנתי. גם לגבי החמוד. לדעתי זה "הכיעור! - בהתגלמותו!" - סתם...

אני סתם מעביר עוד כמה דקות. -סוף לשטויות להיום בעז"ה. אשתדל.

מתי[:HoDi
יעברו ה"כמה דקות"
מקס' דקותיים בשבילך.סבא גפטו
זה בסדר[:HoDi
אני עוד שניה הוכלת..ומצידי תמשיך ת'שטויות...
אהה ועוד שאלה:[:HoDi
מה אתה? דתי ממש או לא(כי אתה נרא שאתה גם זה וגם זה...)
אני? רק בגלל ששאלת אני ממשיךסבא גפטו
... גם בגלל שהתחלתי את זה [ההודעה] עוד לפני סיום הדקותיים..... אני מקווה.

אני? מה אני? או מי אני?

אני בן לאימא שלי!

ולשאלת המג"בניק העצבני ביום שישי בבוקר במערה מאיפה אני - עניתי: "מהבטן של אימא שלי" [חבר שלי ענה שהוא מחלחול - אני לא שיקרתי!] אז הוא חשב [סוף סוף דבר טוב!] שקללתי את אימא שלו.. משהו כזה. השתגע - אבל בסוף הורגע!

חדדי את השאלה. שונא שאלות מסוג כזה. תהיי בבקשה יותר נקודתית. תודה.

את האמת? לא.שירה חדשה

בס"ד.

לבת כותבים-

גאונית.

(אם זה לא נכון תהרוג את אחותי -כי היא אמרה לי את זה- ולא אותי.)

חחח[:HoDi
חמודה!
גאונית? מה אין לה שכל?סבא גפטו
בעצם, כמו כל יצור בעולם. [הרי כולנו יצורים - "כל יצורי עולמים" יש: דפקט ביצור [כפירה] / יצור מוזר/מהחלל.].

ככאלו - הקב"ה נתן לנו שכל!

רק לא כולם משתמשים!

וחלק כן משתמשים - אבל בצורה רעה!

ואותם אלו שמשתמשים בצורה טובה כבר!

לפעמים - זה לטובה עצמית שלהם ואנטיפאתיות כלפי השאר הכלל - הציבור.

נדיר שאנשים משתמשים/חושבים בצורה ישרה -וטובה ובמידה ובכיוון הראוי והנכון....

בכ"א - לענ"ד כותבים/אומרים "גאון". תקף גם לגבי בת.
בא לך לבדוק במילון?שירה חדשה

בס"ד.

פשוט לנו אין בקראוילה המסריחה הזאת מילון.

(לא פרקנו את כל הארגזים...)

טוב. אתן צודקותסבא גפטו
חלקית.

נכון יותר וצריך לכתוב "גאונית". [כמובן במידה וזה נכון...]

אבל יש אפ' - גם מבחינה דקדוקית ברמה רגילה, לכתוב לבת "היא גאון" "אני גאון"
וזה מצחיק...סבא גפטו
יש לנו כ"כ הרבה מחשבים בבית - והאנציקלופדיות נמצאות בצד. אני זז כזה עם הכסא.. כמו במשרד..... בודק.. מעיין - ומגיב...
רק עכשיו שמתי לב...שירה חדשה

בס"ד.

אני מקלידה מהר בלי שלמדתי.

חברות שלי חושבות שזה אומר שאני טובה במחשב.הפרעות נפשיות.

חח גמלי[:HoDi
אומרים שאני מקלידה די מהר....(חח אבא שלי עומר עכשיו לידי והוא בהלם!!!)...
שקרנית!סבא גפטו
את לא ב"הלם" את בבית! "הלם" זה המצאה ואפ' לסכם זאת כך: ח.מ. - חסר משמעות!
כי זה בסרט - "נקרת הלם" מטרילוגיית שר הטבעות...
אתה שקרן![:HoDi
מה הקשר? ותעני לעניין .תודה.סבא גפטו
לענ"ד לא מחייבסבא גפטו
כאילו, בלי לזלזל. ייתכן שאת מאוד מוכשרת ושולטת ברזי המחשב. אבל עצם ההקלדה המהירה, לא מעידה על כך. ממש לא.
ברור שלא.שירה חדשה

בס"ד.

בגלל זה רשמתי "חברות שלי" ואחריהן הוספתי "הפרעות נפשיות".

כן....סבא גפטו
רק לא ידעתי באיזה הקשר. שהחברות שלך הן בעלות הפ.....
או שאת מייחסת את ההפרעות... לך. ולא את מה שניסו להצמיד לך....
טוב מה שגיד..[:HoDi
וחוצמיזה לא אמרתי שאני בהלם!!תיסתכל טוב לפני שאתה אומר דברים...טוב?
אז ככה.... למדתי לקרוא הודעות של ילדים...סבא גפטו
סתם אני אסיים עם הקטנוניות שלי. רק עוד משפט.

כתבת שהוא עומד לידך! והוא בהלם... משמע, את בהלם! ואת לא! כי כשאת ואביך אחד ליד השני, בשילוב כתיבה במחשב, תרשי לי להציג עובדה = זה בבית שלכם.

בנוסף, לא אמרתי. כתבתי.

יאללה - וברצינות: תוכלי להגיב ל"כמה תובנות"?? תודה. כמובן במידה ויש לך משהו ענייני להגיב.
כן,כדאי שתסים עם הקטנוניות[:HoDi

ש'ך... ובסדר אז כתבת ולא אמרת...וחפיף!!!!!!!!!

אני כבר יגיב טוב?

רק תיקון - אגיב. לא יגיב. ואם זה מקשה עלייך, אז לאסבא גפטו
תודה. תודה.
אגיב![:HoDi
שוב-פלפלתי

תלוי מה בדיוק עושים שם.

בדיוק השאלה- מה יותר חשוב ממה.

אם אתה רק מוכר חולצות ודגלים ומפיץ פלאיירים לאלה שקבוע באים - לא הייתי הולכת הפעם - כי לא קרה כלום ויש מי שיחליף אותי גם אם זה יראה סוף העולם. אם עושים שם משהו חשוב יותר כזה שאין לך תתחליף - היית י הולכת לסיבוב שערים לעזור.

אם אין שם מה לעשות - הייתי הולכת לאימון כי הוא חשוב אבל תלוי מה מעבר. והמטרה של ביהמ"ק כאן יותר חשובה מהאימון נגד השוטרים לדעתי (ושוב- תלוי מה התפקיד שלך בדיוק שם.) גם ערוץ 10 לא נכנסים כ"כ לקטגוריה של הפצת הרעיון אצלי כי אני תמיד מעדיפה לעבוד קודם כל עם מי שיש לו בסיס רעיוני שאפשר לדבר איתו על זה ולא חצי אפיקורסים.

מה גם שהתקשורת יודעת לסבן אותנו סבן היטב כשהם רוצים - ואנחננו חושבים שהם פתאום נחמדים ולטובתינו - כשבעצם הם לא.

זהו. שוב תלוי. המידע אצלך. אין לנו אפשרות להגיד מה כן ומה לא בלי נתונים אמיתיים כי כל דבר קטן משנה את התמונה.

אבל שכוייח על הרעיון!

טוב. הבנתי. תודה רבה. סבא גפטו
מה שהיה חסר לי במוח - זאת הפיסקה הכמעט אחרונה שלך - המידע אצלי. נכון. זהו תודה.

מכאן והלאה - זה דיון ליבון נקודות ועניינים. השאר כבר קיבלתי. תודה.

תקשורת. אני בטלוויזיה, כבר מגיל 14 רואיינתי בגן-הוורדים עם עוד חבר ואיתמר בן גביר. משם רצתי... לצערי הרבה פעמים. בעיתונות הכתובה, נכנסתי הרבה בעיקר מ"המואסי". גם לצערי. אבל אם זה הועיל, אז זה שווה את זה. לענ"ד, לא.
אני יודע איך הם עובדים.

האימון הוא לא נגד שוטרים! זה יכול לצאת נגדם... אבל ממש שום מסר כזה לא מועבר שם, ואפחד שמגיע שם למיטב ידיעתי, זאת מטרתו! אפי' הבן של שורין שהגיע לשיעור ניסיון ועזב. אולי יחזור. זה אומנות לחימה של אבותינו. המטרה כאן: שימור/בעיקר בשבילי: חזרה למקורות+שתהיה לי היכולת והמיומנות בעז"ה/ בנוסף עוזר בעוד מובנים לעבודת ה' בכמה וריצאיות. אגב, זה מראה על הלך המחשבה שלך. אם אני צודק, ואימון כזה נתפס אצלך ככה, לדעתי את צריכה קצת להתאפס. זה לא בריא. לא טוב. לא נכון. כל היום לחשוב על זה. אנשים חושבים ש"אנשי ארץ ישראל השלמה" זה רק במאבק על א"י - אז שטויות! אותה תורה שציוותה אותנו להיאבק על ולמען ונגד הבאים על ארץ ישראל, מצווה אותנו דברים נוספים! עבודת ה' במישור הפרטי! קירוב יהודים! צדקה! עזרה! חידוש עבודת הקרבנות! השלטת שילטון יהודי! בריאות! ועוד ועוד... קצת מחשבה לא תזיק. גם קצת פתיחות והתפתחות.

בעיקרון עד עכשיו למעט כמה פעמים זה היה חולצות/קפוצ'ונים ועלונים מסויימים. לפעמים ובעז"ה יותר בעתיד הקרוב - מסר יהודי- ספרי הרב כהנא. ספרים הרעיון. חשובים מאוד. ועוד דברים בסגנון - הסברה יהודית תורנית. לדעתי זה חשוב מאוד.

השיקול שלי, לבוא לחברים שלי, הוא מעצם העובדה שזה "5 שנים"..... [א"כ זה לא נכון. אני אישית, השתתפתי וגם יודע על כאלו לפני - שעשו עוד לפני הרישמיים. במתכונת קצת שונה].

שבו"ט
בשמחה.פלפלתי

וד"א המשפט ההוא היה על בסיס משפט אחר שאמרת.

ואני שוב מסכימה איתך על זה שהכל מאותה תורה. בריאות, כושר, א"ימקדש וכו'.

מה הולך כאן היום? על כמה אני מסכימה איתך? זה אף פעם לא קרה.. לא יאומן..

תמיד יש פעם ראשונה....שירה חדשה
כן... שמתי. לב. "לא יאומן" יש כאלו שיש להם בעיות בסבא גפטו
באמונה. וברצינות: מאיזה משפט שלי, בנית את שלך? תודה.
מהמשפט הזה:פלפלתי
 בנוסף, לדעתי עד שהמארגנים. האנשים הגדולים, יתחילו להזיז את השרירים שלהם בכיוון הנכון ויפסיקו לפחד מהמשטרה - כי הסיבוב הוא כן עובדה קיימת בשטח! ב"ה! מוטלת עלינו החובה, הציווי האלה-י להסביר ולנסות להתקרב ולעשות פעולות - יותר קרובות תרתי משמע -לכיוון הר-הבית. אז ב"ה אני יכול לומר שאני משתדל איכשהו... וכשזה מגיע לאומנות לחימה יהודית - שאבות אבותינו - בני יעקב - ושאר היהודים במשך הדורות נלחמו בשיטה יהודית זו - שכולה תורה!
כי מחדשים מנהג עתיקתכלת דומה לים
אני מאוד מאוד מקווה שאני אגיעהלל92

אם ישחררו אותי מהישיבה.

יכול להיות שנצא קבוצה מהישיבה, גם אם לא אני מקווה שרק אני אלך לפחות.

אני רוצה להגיע... תלוי אם ייצא אוטובוס-נחמן מאומן

מהיישוב שלי!.

אני אהיה שם בעזרת ה' עם פנאט ועוד כמה חב'רה..המופרע
פעם שעברה שהייתיהלל92
(ופעם יחידה לצערי הרב)פגשתי שם את דניאל, כמה שזכור לי.
הלוואי!ארגמן
אני חייבת לבוא מתישו אבל מחר לא אפשרי [חודש ארגון, חבריה].
בע"ה יתברך אני באה!!!!!!!!!!!תכלת דומה לים

איזה כיף לי!

חצי שנה שלא הייתי בסיבוב! מחר הולכים למלא מצברים!

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך